60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte göbeğim bu halde kaldı kilo verdim ama gdecek oda inşallh

Eklentiler

• $DSCF0048.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $SAM_0199.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $05032011437.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSCF0940.webp
    12 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSCF0947.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSCF0945.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
yeşil çayımı içiyorum,1 adet hurma ileee
1,5 lt suyum bitti
0.5 lt daha aldımmmgidene kadar içemmmm

o zaman sık sık bize takıl klo ver

sen bu pastayı yiycen galiba tehdit yediğine göre. bence çaktırmadan çöpe sıyırıver yidim de

yahu sen niye yapacan olmuşsun 50 kilo idealine gelmişsin ne diyeti daha sana. yapamayan / saçma olduğunu düşünen / oyy şimdi yaz meyvesi yenmez mi diyen / mantıklı değil diyen / vs vs diyen yapmasın bebeem kimseyi zorlamıyorum yahuu

yaww gen cvp vermediniz yulafları dedim napıyım dedim activa yayıda öle yaa yardımcı olsanız bir yaww
sadece activia çok iyi bence ye. yulafı da sabahları tüketebilirsin. kilo yapmaz aksine glisemik endeksi düşürmede çok faydalı. sabahları süt ve muzla tüketebiirsin. tuvalet alışkanlığını da kolaylaştırır.

sen bilirsin canım elbette istediğini yapmakta özgürsün

yolicim sen fikrini söylediğin gibi bizde söyledikk,tabiki herkes istediğini yapsın yapıyorda zatennn,burda muhabbet ediyoruzzz cicimmmm.sen kilo verdiğini görüyorsan,mantığınada iannaıysannnn,dayanabiliyorsan da yap tabikii,biz de sen kilo verdikçe sallarızzzz vallaaa

famirto özeline bak yaffrim

işte göbeğim bu halde kaldı kilo verdim ama gdecek oda inşallh

kız seninn göbeciğini sevsinlerrrrr
kukimm benimm pek dadlusunn pekkkkkkkk
miden yok ne güzellllllllllecük varr göbüşünnnn evet ama zayıfsın yawww ondan öle gözikirrrr,azcık daha platesle olcak bu işşşşşşşş,yafffffffrimmmmm benimmmmmm

saol bebişimmmmm
kına elbisemde özellkle çok belli ama yinede giymiştim :18:
inşallah gidecek bebişimm yaa

kukicim evet canım göbek var biraz sende
var cnm varr ahh o yediğim tatlılarrr:26::26::26::18::18::18:

slmkızlar bugün hiç hali yok elim ayagım titiriyo sanki, ayaga kalkınc abaşım dönüyo oyüzden pek uyamadım diyete yemege çalşıam biraz diyet yapmıyom bugün pek
kukueltam maşşlah çok güzelsin

aman dikkat et canım yediklerin az gelmiştir pilates yapıyosun filan artık dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…