o zaman sık sık bize takıl klo veryaa kızlar ben buraya girmediğim zaman her şayi hüpletiyom bak kaç gün girtemdim dondurma yedim onun öncesinde akşam misafirlerim geldi eşim incirli ay çöreği almış ve pastic almış yarım yarım onlardan yedim 1 tane kestaneli çikolata kaplamalı küçük bişy almış ondan hüplettim oooooabarttımda abarttım siz olmayınca motivem kalmıyor kendimi kaptırıyorum yicekler seline off offf sizsiz olmuyorrr
kızlar ben geldimm bilgisayarımda yapıldı artık inşallah gidip gidip gelmeyecek .burdan birinin doğum günü var arkadaş getirdi sakın diyetteyim deme kafana atarım dedi pastayı bıraktı gitti zaten çok az pasta duruyo önümde
meyve ve ekmek olmadan yapamam ki. pilav okey unuttum zati. arada makarna sade - kepekli yiyorum ama sık değil. ekmeksiz diyet doğru mu ki :44: meyve iyidir insanı bastırır . köy elması - erik - yeni dünya ımmmmm yemeden olurmu hiç
sadece activia çok iyi bence ye. yulafı da sabahları tüketebilirsin. kilo yapmaz aksine glisemik endeksi düşürmede çok faydalı. sabahları süt ve muzla tüketebiirsin. tuvalet alışkanlığını da kolaylaştırır.yaww gen cvp vermediniz yulafları dedim napıyım dedim activa yayıda öle yaa yardımcı olsanız bir yaww
canım tavsiyelerin için teşekkür ederim. protein sadece kas yapan sporcular için değil. ben karbo da alıyorum ama basit karbo değil bu. sebzelerden alıyorum. bazı sebzelerde de azda olsa karbo var . bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum . hep dedim diyorum günlerdir herkesin kendi yolu kendine. ben bu yolu seçtim kaslarım da erimiyor gayet saglıklıyım. çok dinçim ve güçlüyüm. yaglarım da gidiyor. zaten istediğim kiloya inince bi kan testi daa yaptırıcam. protein agırlıklı beslenmenin tek dezavantajı kolestrolü artırma ihtimalı ama günde en az 1,5 litre su içmek şart. benim 2,5 buluyor.
eski yoli öldii yaşasın yeni dolii
bak böreğe iizn verdi anacak buna izin vermeyecekk hügooo
kız acücük 1 tk kaadr tadına bakk,sar göüznün önünden kaldırr yawwwww
o zaman sık sık bize takıl klo ver
sen bu pastayı yiycen galiba tehdit yediğine göre. bence çaktırmadan çöpe sıyırıver yidim de
yahu sen niye yapacan olmuşsun 50 kilo idealine gelmişsin ne diyeti daha sana. yapamayan / saçma olduğunu düşünen / oyy şimdi yaz meyvesi yenmez mi diyen / mantıklı değil diyen / vs vs diyen yapmasın bebeem kimseyi zorlamıyorum yahuu
sadece activia çok iyi bence ye. yulafı da sabahları tüketebilirsin. kilo yapmaz aksine glisemik endeksi düşürmede çok faydalı. sabahları süt ve muzla tüketebiirsin. tuvalet alışkanlığını da kolaylaştırır.
başardım sonunda çabuk bakın silicem şşort lu olan ve kına elbiseli olan önce diğerleri sonra
göbeğimi gördünüzmüüü
yolicim sen fikrini söylediğin gibi bizde söyledikk,tabiki herkes istediğini yapsın yapıyorda zatennn,burda muhabbet ediyoruzzz cicimmmm.sen kilo verdiğini görüyorsan,mantığınada iannaıysannnn,dayanabiliyorsan da yap tabikii,biz de sen kilo verdikçe sallarızzzz vallaaa
işte göbeğim bu halde kaldı kilo verdim ama gdecek oda inşallh
silinmiomuşş
saol bebişimmmmmkız seninn göbeciğini sevsinlerrrrr
kukimm benimm pek dadlusunn pekkkkkkkk
miden yok ne güzellllllllllecük varr göbüşünnnn evet ama zayıfsın yawww ondan öle gözikirrrr,azcık daha platesle olcak bu işşşşşşşş,yafffffffrimmmmm benimmmmmm
var cnm varr ahh o yediğim tatlılarrr:26::26::26::18::18::18:kukicim evet canım göbek var biraz sende
göbeğim var ama dimi hugoooo:26:
işte göbeğim bu halde kaldı kilo verdim ama gdecek oda inşallh
slmkızlar bugün hiç hali yok elim ayagım titiriyo sanki, ayaga kalkınc abaşım dönüyo oyüzden pek uyamadım diyete yemege çalşıam biraz diyet yapmıyom bugün pek
kukueltam maşşlah çok güzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?