inşallah canımo kadarcık kadı kızındada olurkıyafetten belli olmuyoya sen ona bak zamanla o da erir pilatese spora devam etcezya o da giider yaffrim
heehe heee bende silemediydimmmm:86:
aman dikkat et canım yediklerin az gelmiştir pilates yapıyosun filan artık dikkat et
aman cnm dikkat et biraz yedklerini artır bari tansiyonun filan düşmüşütr..slmkızlar bugün hiç hali yok elim ayagım titiriyo sanki, ayaga kalkınc abaşım dönüyo oyüzden pek uyamadım diyete yemege çalşıam biraz diyet yapmıyom bugün pek
kukueltam maşşlah çok güzelsin
saol cnm benmcanım süpermiş...
hurma koyyyyyyyben hurmalııı veee yaban mersinli yapicimmmm bu ikiliyi herbişeye sokmam lazımmmm,bala gerek kalmaz bende sevmem ball pekk
işte göbeğim bu halde kaldı kilo verdim ama gdecek oda inşallh
kalançooo aylardır göbeğini eritmeye çalışıyopilates callanatics filan devamlı hep yaptı baaşarmış.
Hurmayı ben sevmem pek.. Küçükken bi kere tadına bakmıştım beğenmemiştim bdaha da yemedim... Ramzan gelıo sofrada elbet olur bakarım artık tadına belki beğenirim bu sefer... Pek de merak etmiorum açıkçası... Ben en iisi meyvalı yogurt yapıyım onu dondrym...İçine belki kuru kayısı doğrarım
kalançooo aylardır göbeğini eritmeye çalışıyopilates callanatics filan devamlı hep yaptı baaşarmış.
dışardaki işlerimi hallettimmmmm epeyyy yürüdümmmm dışarıda 1,5lt su içtimmmm geldim çok acıkmıştım yemeğimi yedimmmm şimdi akşama yemek yapmam lazımm evi süpürmem lazım çamaşır sericemmmmm oyy oku oku bitmedi zatennnnn
ben bu konuda ogün fikrimi söylemiştimmm tekrar edeyimmm kilo verme sürecinde herkesin bünyesine, alışkanlıklarına, yaşam tarzına göre kendi doğruları olmalı önemli olan kendini tanıyıp bunları bilmek ve uygulamak herkeşeeeee başarılarrrrrrr
amannnn ne küsel olduuudışardaki işlerimi hallettimmmmm epeyyy yürüdümmmm dışarıda 1,5lt su içtimmmm geldim çok acıkmıştım yemeğimi yedimmmm şimdi akşama yemek yapmam lazımm evi süpürmem lazım çamaşır sericemmmmm oyy oku oku bitmedi zatennnnn
ben bu konuda ogün fikrimi söylemiştimmm tekrar edeyimmm kilo verme sürecinde herkesin bünyesine, alışkanlıklarına, yaşam tarzına göre kendi doğruları olmalı önemli olan kendini tanıyıp bunları bilmek ve uygulamak herkeşeeeee başarılarrrrrrr
bence göbeen biraz gitmişşşşşşbiz görüştüğümüzde daha çoktuuuu en kısa zamanda platese devammm kuzummmmmm seninki tam plateslikkkk
bence göbeen biraz gitmişşşşşşbiz görüştüğümüzde daha çoktuuuu en kısa zamanda platese devammm kuzummmmmm seninki tam plateslikkkk
amannnn ne küsel olduuuçok açıklayıcı olduuu heee anladık şimdi herşeyi anladık düşünceni anladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?