60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o kadarcık kadı kızındada olur kıyafetten belli olmuyoya sen ona bak zamanla o da erir pilatese spora devam etcezya o da giider yaffrim
inşallah canım sen olmasaydın kızlar olmasaydı asla yapamazdım. hepsi sizn saynzde oldu.çok şey öğrendim bebişimm. inşallah o da gidecekk
he heee bende silemediydimmmm:86:
heeneyse kocişden izin aldımda koydum zatiii yüzümde görünmüyo

kalançooo aylardır göbeğini eritmeye çalışıyo pilates callanatics filan devamlı hep yaptı baaşarmış.

aman cnm dikkat et biraz yedklerini artır bari tansiyonun filan düşmüşütr..
saol cnm benm teşekkrlerr

canım süpermiş...
saol cnm benm

hurma koyyyyyyyben hurmalııı veee yaban mersinli yapicimmmmbu ikiliyi herbişeye sokmam lazımmmm,bala gerek kalmaz bende sevmem ball pekk

Hurmayı ben sevmem pek.. Küçükken bi kere tadına bakmıştım beğenmemiştim bdaha da yemedim... Ramzan gelıo sofrada elbet olur bakarım artık tadına belki beğenirim bu sefer... Pek de merak etmiorum açıkçası... Ben en iisi meyvalı yogurt yapıyım onu dondrym...İçine belki kuru kayısı doğrarım

dışardaki işlerimi hallettimmmmm epeyyy yürüdümmmm dışarıda 1,5lt su içtimmmm geldim çok acıkmıştım yemeğimi yedimmmm şimdi akşama yemek yapmam lazımm evi süpürmem lazım çamaşır sericemmmmm oyy oku oku bitmedi zatennnnn

ben bu konuda ogün fikrimi söylemiştimmm tekrar edeyimmm kilo verme sürecinde herkesin bünyesine, alışkanlıklarına, yaşam tarzına göre kendi doğruları olmalı önemli olan kendini tanıyıp bunları bilmek ve uygulamak herkeşeeeee başarılarrrrrrr

bence göbeen biraz gitmişşşşşşbiz görüştüğümüzde daha çoktuuuu en kısa zamanda platese devammm kuzummmmmm seninki tam plateslikkkk

küçükken sevmemişin şimdi bidaha ye belkim seversin
bende çocukken balık yemezdim tiksinirdim sonra nasıl olduysa balık delisi oldum

kalançooo aylardır göbeğini eritmeye çalışıyo pilates callanatics filan devamlı hep yaptı baaşarmış.

evet cnm benim.çok saol tatlımmm.senn katkın çokkk:26:
senn diyet konusunda sölediklerinin neredeyse tümüne katılıorum. tatlıyı kesmeden göbeğin gitmesi zor aylardır çalışıroum evet hemde cidden sıkı çalıştım göbek için.
ama tatlıyı direk kesmediğim için çok zor oluo.
ama çok çok ama çok çok azlattım tatlıyı eskiden yediğim çikolatalar gofretler pastaların baklavaların haddi hesabı yoktu. inşallah çalışmayla olacak cnm alt karın çok çalışmam lazım ama alt karın hareketleride bele baskı yaptığı yaptığı çok zorlayamalıorum ama hiç bırakmayacağım sporu bu kesin allah ın izniyle

hoşgeldin neruşcum

amannnn ne küsel olduuu çok açıklayıcı olduuu heee anladık şimdi herşeyi anladık düşünceni anladık

bence göbeen biraz gitmişşşşşşbiz görüştüğümüzde daha çoktuuuu en kısa zamanda platese devammm kuzummmmmm seninki tam plateslikkkk

benim ki tam neylikk acabaaaa,bana da bişey diyiverrrrr
ayyyy pek özendimmm bendeee açıppppp göbeciğimi çekinmem lazımmmmmmkukuklimm kendi çekmişş vallahaaa tepriklerrr bakalım başaracak mıyımmmmm:44:

ahhh cnm benimm gerçektenmiiiiçok sevndimmm yaaaa.

nerelerdydin sen dicem ama okudum işlerin varmış baban gtti dimi dün?
haftaya buluşalım ozman .msn den günleşelimmmfambık kıskanmasın sooona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…