ölee ağzınızı sulandırıp bakmayınn çalışın sizde başarın diyon yaniiiiiiieyüüü tamam yapcezzzz yawwwwww
benim ki tam neylikk acabaaaa,bana da bişey diyiverrrrr
ayyyy pek özendimmm bendeee açıppppp göbeciğimi çekinmem lazımmmmmmkukuklimm kendi çekmişş vallahaaa tepriklerrr bakalım başaracak mıyımmmmm:44:
ahhh cnm benimm gerçektenmiiiiçok sevndimmm yaaaa.
nerelerdydin sen dicem ama okudum işlerin varmış baban gtti dimi dün?
haftaya buluşalım ozman .msn den günleşelimmmfambık kıskanmasın sooona
evet cnm benim.çok saol tatlımmm.senn katkın çokkk:26:
senn diyet konusunda sölediklerinin neredeyse tümüne katılıorum. tatlıyı kesmeden göbeğin gitmesi zor aylardır çalışıroum evet hemde cidden sıkı çalıştım göbek için.
ama tatlıyı direk kesmediğim için çok zor oluo.
ama çok çok ama çok çok azlattım tatlıyı eskiden yediğim çikolatalar gofretler pastaların baklavaların haddi hesabı yoktu. inşallah çalışmayla olacak cnm alt karın çok çalışmam lazım ama alt karın hareketleride bele baskı yaptığı yaptığı çok zorlayamalıorum ama hiç bırakmayacağım sporu bu kesin allah ın izniyle
sadece size demiyom kendimede diyom kalonçadaki alt karın bedede duruyii daha kıyafetten belli olmasada soyunuca belli2 ay sürer daha bence
hoşgeldin neruşcum
tşkler kukuletam
nugacım afiyet olsun
koaly gelsin nerudacım
amannnn ne küsel olduuuçok açıklayıcı olduuu heee anladık şimdi herşeyi anladık düşünceni anladık
benim ki tam neylikk acabaaaa,bana da bişey diyiverrrrr
ayyyy pek özendimmm bendeee açıppppp göbeciğimi çekinmem lazımmmmmmkukuklimm kendi çekmişş vallahaaa tepriklerrr bakalım başaracak mıyımmmmm:44:
ahhh cnm benimm gerçektenmiiiiçok sevndimmm yaaaa.
eşimi aradım şu bimdeki kepekli undan aldırdım 2 kg lıkmış 2 paket aldırdımpoğaça yapıcımmmmm
ne diiimmmm sakız gibi uzatmanın alemi yohhtirrrrrrrr:86::86::86: yeterince uzamış benceeee kısa ve özzz herkes kendini tanısınn ve kendine uygun olanı yapsınn bunda da özgür zaten herkeşşşşşşbu konuda umzanlaşmış doktorlar bile aynı fikirde deeellllll çünkü bence de kişiye göre değişen bir durummmmmm
görmedim ki göbeeniii artistik pozlarını gördümmm koyuu koyuu göbeeni görmedimmmçek de görekkkkkk
hee biz msnden günleşirihhh balummm fambıkk kıskaniiiiiiii çekemiii bizim sevüşmemiziiiiiiii gelsinnn istanbulaa onu da sevicemm emmeee gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende aldım bi paket tam buğday unu. sordum herzaman gelmez dedi aldım açmadım ama diyetten sonra kullancam.
2 ay ne ki yawwww,sen çok çalıştın tabiii,en az 1 yılım var sanırımmmmm,ama gitcek işte benene beneene bende fıstık kimin olmak istiyommmmm
2 ay ne ki yawwww,sen çok çalıştın tabiii,en az 1 yılım var sanırımmmmm,ama gitcek işte benene beneene bende fıstık kimin olmak istiyommmmm
canım yaa bişi kalmamış ama rhatsız olmakta haklısın. tatlıyı şekeri kesme konusunda hugocuumla hemfikirim. eccük daha kastın mı kendini bide pilatesle fıstıkkkkk sın ama daha da fıstıkk olursunbaşardım sonunda çabuk bakın silicem şşort lu olan ve kına elbiseli olan önce diğerleri sonra
göbeğimi gördünüzmüüü
canım benim sagolasın.yolicim sen fikrini söylediğin gibi bizde söyledikk,tabiki herkes istediğini yapsın yapıyorda zatennn,burda muhabbet ediyoruzzz cicimmmm.sen kilo verdiğini görüyorsan,mantığınada iannaıysannnn,dayanabiliyorsan da yap tabikii,biz de sen kilo verdikçe sallarızzzz vallaaa
biliyordum zaten yiyceni ve bunun sana tiksinç gelceeniiki çatal aldım emme baydı beni çok tatlı geldi gerisinide çöpe attım valla
silinmiomuşş
ooo sen buna gübek mi diyorsun.... bu gübekse bendeki işkembedir beyaa
neruş haftaya benim bi keremahhh cnm benimm gerçektenmiiiiçok sevndimmm yaaaa.
o zaman sık sık bize takıl klo ver
sen bu pastayı yiycen galiba tehdit yediğine göre. bence çaktırmadan çöpe sıyırıver yidim de
yahu sen niye yapacan olmuşsun 50 kilo idealine gelmişsin ne diyeti daha sana. yapamayan / saçma olduğunu düşünen / oyy şimdi yaz meyvesi yenmez mi diyen / mantıklı değil diyen / vs vs diyen yapmasın bebeem kimseyi zorlamıyorum yahuu
sadece activia çok iyi bence ye. yulafı da sabahları tüketebilirsin. kilo yapmaz aksine glisemik endeksi düşürmede çok faydalı. sabahları süt ve muzla tüketebiirsin. tuvalet alışkanlığını da kolaylaştırır.
kuşumm beimmmmm
ayyyyyyyyy kıyamadım bak şimdiiiii
aaa olabilr cnm ya ban benm aklıma gelmemiştiben belimin altına yastık koyuyorum baskı azalıyo uyluk kemiği acısıda geçti böylece yoksa yapamıcam alt karın
bende bende bendeeee.... ben cıbıldakkende hiç bi yerim salllanmasın lömbürdemesin2 ay ne ki yawwww,sen çok çalıştın tabiii,en az 1 yılım var sanırımmmmm,ama gitcek işte benene beneene bende fıstık kimin olmak istiyommmmm
ahanda bugünnnnnnn spor sonrasııı fönlenmemişş doğallll saçlarımlannnnnn,spordan dolayıııııı parıl parıl parlamışşşş ciltimlennnnnnn(hügoooooooooooooooooooooooooo) göbecikten bir foto çekinemzsemmmmm
ama yüzümü koymicam yawww kimse koymirrrrrreeee sende koyacan göbeciğini ama benene beneneeeeeeee
kuşumm beimmmmmsenide beklioruz amaaaa hatta kocişe bile dedimm famir eşiyle kızıyla istanbula gelcek fln die bekliorz valla söledin bi kere kurtuluşun yokk
bende bende bendeeee.... ben cıbıldakkende hiç bi yerim salllanmasın lömbürdemesinüst bacaklarım sallanıo biraz daha toplanamaya ihtiyacı var bide göbüşcükk:26:
ama fambığım işte bunların olması için kesin spor yapmamız şartttyapcaz dimi. arada aksatsakda duraksatsakda yapıcaz inş. ömür boyu sporrrr şarttt
mesela parkta yürüyüş yaparken koşanlar var çok imreniorum onlara bi kız var hergün aynı saatlerde biz yürüyorz o da koşuo acaip kaslı çok güzel vücudu var maşallah tık demeden koşuo sürekliçok imreniorum ona mesela
olsun cnm sende ona göre çok spor yaptın çalıştın yağ verdin sennkide çok güzel gitmiştr eminmevet ama benim karnım kalonçonun karnından daha fenaydı. çok olunca düzelmeside uzun oluyür
canım yaa bişi kalmamış ama rhatsız olmakta haklısın. tatlıyı şekeri kesme konusunda hugocuumla hemfikirim. eccük daha kastın mı kendini bide pilatesle fıstıkkkkk sın ama daha da fıstıkk olursun
canım benim sagolasın.
biliyordum zaten yiyceni ve bunun sana tiksinç gelceeni
niheheh bizimsin artık yafrimmm
neruş haftaya benim bi kerem
taaammmm hugoma yollamıştımmm açık göbekli fotomuuu o zaman 60tımmm şimdi gene koyucam sözzzz gerçi bende göbekte çok değişiklik olmadı çünkü zaten azz ama koyucammmm(az dediysemmm yolininki gibi)
gelicezzz inşallahhhhhh canımm şu okullar bir bitsin ardından da sınavlar varmışşş,haziranın son haftası olacak muhtemelennnnnn,inşallah diyeyim tabi bir aksilik olmazsa
bende ömürboyu yapmak issstiyorummm inşallahhh yaparızzz balımmmm
canım yaa bişi kalmamış ama rhatsız olmakta haklısın. tatlıyı şekeri kesme konusunda hugocuumla hemfikirim. eccük daha kastın mı kendini bide pilatesle fıstıkkkkk sın ama daha da fıstıkk olursun
canım benim sagolasın.
biliyordum zaten yiyceni ve bunun sana tiksinç gelceeni
niheheh bizimsin artık yafrimmm
neruş haftaya benim bi kerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?