60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ölee ağzınızı sulandırıp bakmayınn çalışın sizde başarın diyon yaniiiiiiieyüüü tamam yapcezzzz yawwwwww

sadece size demiyom kendimede diyom kalonçadaki alt karın bedede duruyii daha kıyafetten belli olmasada soyunuca belli 2 ay sürer daha bence

benim ki tam neylikk acabaaaa,bana da bişey diyiverrrrr
ayyyy pek özendimmm bendeee açıppppp göbeciğimi çekinmem lazımmmmmmkukuklimm kendi çekmişş vallahaaa tepriklerrr bakalım başaracak mıyımmmmm:44:

anaaaam çok zor olduuu fambıkk. cebelleştim bayaa bi makineynen.
en az 15-20 tane çektimm

hadi ozman herkeşlerrrr çeksinnnn görelimmmgaza geldimmm

ahhh cnm benimm gerçektenmiiiiçok sevndimmm yaaaa.

nerelerdydin sen dicem ama okudum işlerin varmış baban gtti dimi dün?
haftaya buluşalım ozman .msn den günleşelimmmfambık kıskanmasın sooona

ayyyyyyyyy kıyamadım bak şimdiiiii

Son düzenleme:

ben belimin altına yastık koyuyorum baskı azalıyo uyluk kemiği acısıda geçti böylece yoksa yapamıcam alt karın

sadece size demiyom kendimede diyom kalonçadaki alt karın bedede duruyii daha kıyafetten belli olmasada soyunuca belli 2 ay sürer daha bence

2 ay ne ki yawwww,sen çok çalıştın tabiii,en az 1 yılım var sanırımmmmm,ama gitcek işte benene beneene bende fıstık kimin olmak istiyommmmm

hoşgeldin neruşcum

hoşbulduuukk ipek böcüüümmmmm

tşkler kukuletam

nugacım afiyet olsun

koaly gelsin nerudacım

sağoll balımm benimmmm sana da çok geçmiş olsunnn

amannnn ne küsel olduuu çok açıklayıcı olduuu heee anladık şimdi herşeyi anladık düşünceni anladık

ne diiimmmm sakız gibi uzatmanın alemi yohhtirrrrrrrr:86::86::86: yeterince uzamış benceeee kısa ve özzz herkes kendini tanısınn ve kendine uygun olanı yapsınn bunda da özgür zaten herkeşşşşşş bu konuda umzanlaşmış doktorlar bile aynı fikirde deeellllll çünkü bence de kişiye göre değişen bir durummmmmm

benim ki tam neylikk acabaaaa,bana da bişey diyiverrrrr
ayyyy pek özendimmm bendeee açıppppp göbeciğimi çekinmem lazımmmmmmkukuklimm kendi çekmişş vallahaaa tepriklerrr bakalım başaracak mıyımmmmm:44:

görmedim ki göbeeniii artistik pozlarını gördümmm koyuu koyuu göbeeni görmedimmm çek de görekkkkkk

hee biz msnden günleşirihhh balummm fambıkk kıskaniiiiiiii çekemiii bizim sevüşmemiziiiiiiii gelsinnn istanbulaa onu da sevicemm emmeee gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ahanda bugünnnnnnn spor sonrasııı fönlenmemişş doğallll saçlarımlannnnnn,spordan dolayıııııı parıl parıl parlamışşşş ciltimlennnnnnn(hügoooooooooooooooooooooooooo) göbecikten bir foto çekinemzsemmmmm
ama yüzümü koymicam yawww kimse koymirrrrrreeee sende koyacan göbeciğini ama benene beneneeeeeeee

2 ay ne ki yawwww,sen çok çalıştın tabiii,en az 1 yılım var sanırımmmmm,ama gitcek işte benene beneene bende fıstık kimin olmak istiyommmmm

olucaksınnnnnolucazzzzzsabırrrrrr sağlıklı beslenme platesssss enin de sonundaa fıstıkkk olucazzzzzzzz inşallahhhh

başardım sonunda çabuk bakın silicem şşort lu olan ve kına elbiseli olan önce diğerleri sonra
göbeğimi gördünüzmüüü
canım yaa bişi kalmamış ama rhatsız olmakta haklısın. tatlıyı şekeri kesme konusunda hugocuumla hemfikirim. eccük daha kastın mı kendini bide pilatesle fıstıkkkkk sın ama daha da fıstıkk olursun

canım benim sagolasın.

iki çatal aldım emme baydı beni çok tatlı geldi gerisinide çöpe attım valla
biliyordum zaten yiyceni ve bunun sana tiksinç gelceeni

niheheh bizimsin artık yafrimmm

ooo sen buna gübek mi diyorsun.... bu gübekse bendeki işkembedir beyaa

neruş haftaya benim bi kerem

oyyyy kıyamam yolandama beeeeen. kızdı bize herkes sussun .. tamam bebeeeem sen yeme ben senin yerine de yerim :86: öpüyorum yanakcıklarından.

ayyyyyyyyy kıyamadım bak şimdiiiii
kuşumm beimmmmmsenide beklioruz amaaaahatta kocişe bile dedimm famir eşiyle kızıyla istanbula gelcek fln diebekliorz valla söledin bi kere kurtuluşun yokk

ben belimin altına yastık koyuyorum baskı azalıyo uyluk kemiği acısıda geçti böylece yoksa yapamıcam alt karın
aaa olabilr cnm ya ban benm aklıma gelmemişti bende ellerimi koyuodum hep belimn altına yoksa yapamıorum cnm .alt karnımı eriticem die belimi sakatlayamam Allah korusunn:26::26:
bende bende bendeeee.... ben cıbıldakkende hiç bi yerim salllanmasın lömbürdemesinüst bacaklarım sallanıo biraz daha toplanamaya ihtiyacı var bide göbüşcükk:26:
ama fambığım işte bunların olması için kesin spor yapmamız şartttyapcaz dimi. arada aksatsakda duraksatsakda yapıcaz inş.ömür boyu sporrrr şarttt
mesela parkta yürüyüş yaparken koşanlar var çok imreniorum onlara bi kız var hergün aynı saatlerde biz yürüyorz o da koşuo acaip kaslı çok güzel vücudu var maşallah tık demeden koşuo sürekli çok imreniorum ona mesela

taaammmm hugoma yollamıştımmm açık göbekli fotomuuu o zaman 60tımmm şimdi gene koyucam sözzzz gerçi bende göbekte çok değişiklik olmadı çünkü zaten azz ama koyucammmm(az dediysemmm yolininki gibi)

gelicezzz inşallahhhhhh canımm şu okullar bir bitsin ardından da sınavlar varmışşş,haziranın son haftası olacak muhtemelennnnnn,inşallah diyeyim tabi bir aksilik olmazsa
bende ömürboyu yapmak issstiyorummm inşallahhh yaparızzz balımmmm

evet ama benim karnım kalonçonun karnından daha fenaydı. çok olunca düzelmeside uzun oluyür
olsun cnm sende ona göre çok spor yaptın çalıştın yağ verdin sennkide çok güzel gitmiştr eminm

evet cnm ya heryerim giince göbekte önce böle kabak gibi daha öok dikkatimi çekio:44:kafama takılıo:44:
bebeem biz hafta içi buluşuorz çalışamayanlar olaraktan siz ise hafta sonusu. benm eşim evde hafa sonu da siz görüşrzsünüz .keşke senlede görüşebilsek ama işte olmayorrr

taaammmm hugoma yollamıştımmm açık göbekli fotomuuu o zaman 60tımmm şimdi gene koyucam sözzzz gerçi bende göbekte çok değişiklik olmadı çünkü zaten azz ama koyucammmm(az dediysemmm yolininki gibi)

az dediysem yolininki gibi heeeee,buda güzellll
boyundan aşağını koy işte ozman sendeeee

ahh inaşşalh cnm çok güzel olur görüşrüz
inaşşalaah cnm ömür boyu sağlıklı olalım inşallah

yolimmm gecelerimmm seninnn gündüzlerimmm kuliminnnnnn:13::13::13: sen gündüz çıkamiin o geceeee ben herdaimmmm sizinimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…