60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yolimmm gecelerimmm seninnn gündüzlerimmm kuliminnnnnn:13::13::13: sen gündüz çıkamiin o geceeee ben herdaimmmm sizinimmmmm

siz nerde oturuyorsunuzzz acabüüüüüüü:26:ben görümceme gelicem geldiğimdee oda pendikte oturiyirrrrr,siiz nası bulcammm ben dermişimmmmmmmdaha gelmeden telaşı sardı iyi miii

siz nerde oturuyorsunuzzz acabüüüüüüü:26:ben görümceme gelicem geldiğimdee oda pendikte oturiyirrrrr,siiz nası bulcammm ben dermişimmmmmmmdaha gelmeden telaşı sardı iyi miii

biz seni buluruhhhh kokusunu alırımmmm bennn fambııımınnnn

boyunda aşağını mııııı:26::26::26::26:kızzzz siteyi kapattırıcannn o olacak heeeee

yokk sadece göbemiiiiiiiii kapanmasın şimdi siteeeeeee yani sırf bu yüzden sadece göbeemi koyarımmm

hurma kokusuna doğru gelllllllllllllllll

heeeee o da olaaarrrrrrr ben oraya çok uzağımmm ama sana olan zaafımmm uzakları yakın ederrr

yokk sadece göbemiiiiiiiii kapanmasın şimdi siteeeeeee yani sırf bu yüzden sadece göbeemi koyarımmm

heeeee o da olaaarrrrrrr ben oraya çok uzağımmm ama sana olan zaafımmm uzakları yakın ederrr

sağoll gözellllll arkişimm benümmmsi bi yer dersinizzzz artıkın eşümm benii götürüürrrr dedüğünüzzz yereeeee(tenhalarda menhalarda buluşalımm vay vayyyyyyyyyyyyy)
tabi eşimmmm istanbul yolarında dediğiniz yeri kaç saatte bulur bilemem amaaaa,sabah ezeniii ile çıkarıhhh artıkınn:86:

yaww iyiyiz diye aptal sandılar valla. kayınvalide halıları yıkatcak dedim ikisini ben yıkarım ikisini öbürü yıkasın dedim. hemen ben ötekine bi iş elletmicem mahvetti geçen sene halılarımı dedi. oldu hepsini ben yıkayayım hanımefendide gezmeye gelsin buraya elini kolunu sallaya sallaya ankaradan
hiç bilenem yapmam kendiminkiler duruyo ev taşıcam kolaymı

1 telaaaalıkkkk küpeleirmmm de pek birr övgüü aldı heeeeeee:86::86::86:meğersem modaymışş bunlarrrrrrrrrrrr:86:Allahımmm sosyete olmak ne zorrrrrr,bütün gözler üzerimdeeeeeee

şincikk şöyle oliiii sen anadolu yakasına geliyosunnn kuli kuli de ordaaa belkim ve de inşallah yolim de gelir ki o da karşı daa e ben de avrupadayım emmee sizin için tabüü kü gelirimmm o tarafta bi yerlerde buluşuruz kadıköyde falan e bulur eşin çok zor olmaaazz diye umuyorummm

oyyyy kıyamam yolandama beeeeen. kızdı bize herkes sussun .. tamam bebeeeem sen yeme ben senin yerine de yerim :86: öpüyorum yanakcıklarından.
kız yok kızmadım niye kızayım. tüm yorumlara açıklık getirmek istedim o kadar.

taaammmm hugoma yollamıştımmm açık göbekli fotomuuu o zaman 60tımmm şimdi gene koyucam sözzzz gerçi bende göbekte çok değişiklik olmadı çünkü zaten azz ama koyucammmm(az dediysemmm yolininki gibi)

enee benim göbüş küçükmüküüü. bizim bel kalın basen kalın üst bacak kalın bu kadar kalınlığın arasında göbüş kayniyii. ama sagol bebeem

canım oda gidicek o zaman bi resim daha koyarsın önce ve sora diye motive olar. benim işte diger yerler hala kalın sora çıkcek göbüş o zaman da pilates ve karın hareketlerine abanırım. gerçi ben karın hareketlerini niye bıraktım ki. bi türlü yeniden başlayamadım 3 hafta oldu ...
ben çalıştığım için akşam görüşürüz ama sen kocişinlesin akşam. gerçi benim eşim olsa da ben yine gelebiirdim. bizim servis 19.00 gibi kozyatagında oluyor. neruşla da haftaiçi buluşmayı düşünüyoruz. ben hoop metrobüsle karşıya gelebilirim yada o karşıya gelir kadıköy yada kozyatagı hiç farketmez bana dostlar olsunda heryere gelirim

[/B][/COLOR]
az dediysem yolininki gibi heeeee,buda güzellll
boyundan aşağını koy işte ozman sendeeee

ivett bebeem göbeemi biyenmiş

yolimmm gecelerimmm seninnn gündüzlerimmm kuliminnnnnn:13::13::13: sen gündüz çıkamiin o geceeee ben herdaimmmm sizinimmmmm
ekmek parası bebeem yoksa bende siznim

heee bence deeeee nee miinaasebettttt

ben yakınım bebişim pendik e.aslında pek yakın deil ama neruş dan yakınım kadıköydeyim ben. buluruz biz seni.sen yeterki gelllyoli de bana yakın. neruşuda alırız bu yanna

bennnn geldiiiiiimmmmmmm... 3 makinee gezdikteen sonraa vajinall ultrasonlaa gördümm keseciginii cikomunnnnn hem noktaa gibidee degilldii yaniiiii 11.9 mm mişşşşşş.... 5+2 günlükk cıktıııı minnakkk tosbaaammmm 20 günn sonaa gell bebişidee görelimmm dediiiiiiii

bugünkü menüm dünküyle aynı olduğu için yazma gereği duymadım :86: tek sabah yımırta yimedim bugün
bu haftalıkta yımırta hakkım bitti

ben yakınım bebişim pendik e.aslında pek yakın deil ama neruş dan yakınım kadıköydeyim ben. buluruz biz seni.sen yeterki gelllyoli de bana yakın. neruşuda alırız bu yanna

bennnnnnnnnnnnnn taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ankaralaradannnnnn kalkıpp gelecem,neruşşş oradan kalkıpp gelmişş çok muuuu
gelecek dabiii hele bir gelmesinnnnnnnn,hele bir gelmesinnnnnnnnnnnnnn

gözün aydınn ecrincimmmmmm çokk sevindimmm tatlımmmmmm çikonn sağlıklaaa güzel güzel tutunsun anneciğine inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…