yolimmm gecelerimmm seninnn gündüzlerimmm kuliminnnnnn:13::13::13: sen gündüz çıkamiin o geceeee ben herdaimmmm sizinimmmmm
az dediysem yolininki gibi heeeee,buda güzellll
boyundan aşağını koy işte ozman sendeeee
siz nerde oturuyorsunuzzz acabüüüüüüü:26:ben görümceme gelicem geldiğimdee oda pendikte oturiyirrrrr,siiz nası bulcammm ben dermişimmmmmmmdaha gelmeden telaşı sardı iyi miii
hee koyucammm açıp koyucam hemi deeesınır tanımiiimmm
biz seni buluruhhhh kokusunu alırımmmm bennn fambııımınnnn
boyunda aşağını mııııı:26::26::26::26:kızzzz siteyi kapattırıcannn o olacak heeeee
hurma kokusuna doğru gelllllllllllllllll
pazar günü kepekli krep yapayım diyorum nasıl olcek bakalım
yokk sadece göbemiiiiiiiii kapanmasın şimdi siteeeeeee yani sırf bu yüzden sadece göbeemi koyarımmm
heeeee o da olaaarrrrrrr ben oraya çok uzağımmm ama sana olan zaafımmm uzakları yakın ederrr
sağoll gözellllll arkişimm benümmmsi bi yer dersinizzzz artıkın eşümm benii götürüürrrr dedüğünüzzz yereeeee(tenhalarda menhalarda buluşalımm vay vayyyyyyyyyyyyy )
tabi eşimmmm istanbul yolarında dediğiniz yeri kaç saatte bulur bilemem amaaaa,sabah ezeniii ile çıkarıhhh artıkınn:86:
kız yok kızmadım niye kızayım. tüm yorumlara açıklık getirmek istedim o kadar.oyyyy kıyamam yolandama beeeeen. kızdı bizeherkes sussun .. tamam bebeeeem sen yeme ben senin yerine de yerim :86: öpüyorum yanakcıklarından.
taaammmm hugoma yollamıştımmm açık göbekli fotomuuu o zaman 60tımmm şimdi gene koyucam sözzzz gerçi bende göbekte çok değişiklik olmadı çünkü zaten azz ama koyucammmm(az dediysemmm yolininki gibi)
canım oda gidicek o zaman bi resim daha koyarsın önce ve sora diye motive olar. benim işte diger yerler hala kalın sora çıkcek göbüş o zaman da pilates ve karın hareketlerine abanırım. gerçi ben karın hareketlerini niye bıraktım ki.olsun cnm sende ona göre çok spor yaptın çalıştın yağ verdin sennkide çok güzel gitmiştr eminm
evet cnm ya heryerim giince göbekte önce böle kabak gibi daha öok dikkatimi çekio:44:kafama takılıo:44:
bebeem biz hafta içi buluşuorz çalışamayanlar olaraktan siz ise hafta sonusu. benm eşim evde hafa sonu da siz görüşrzsünüz .keşke senlede görüşebilsek ama işte olmayorrr
az dediysem yolininki gibi heeeee,buda güzellll
boyundan aşağını koy işte ozman sendeeee
ekmek parası bebeem yoksa bende siznimyolimmm gecelerimmm seninnn gündüzlerimmm kuliminnnnnn:13::13::13: sen gündüz çıkamiin o geceeee ben herdaimmmm sizinimmmmm
yaww iyiyiz diye aptal sandılar valla. kayınvalide halıları yıkatcak dedim ikisini ben yıkarım ikisini öbürü yıkasın dedim. hemen ben ötekine bi iş elletmicem mahvetti geçen sene halılarımı dedi. oldu hepsini ben yıkayayım hanımefendide gezmeye gelsin buraya elini kolunu sallaya sallaya ankaradan
hiç bilenem yapmam kendiminkiler duruyo ev taşıcam kolaymı
ben yakınım bebişim pendik e.aslında pek yakın deil ama neruş dan yakınım kadıköydeyim ben. buluruz biz seni.sen yeterki gelllsiz nerde oturuyorsunuzzz acabüüüüüüü:26:ben görümceme gelicem geldiğimdee oda pendikte oturiyirrrrr,siiz nası bulcammm ben dermişimmmmmmmdaha gelmeden telaşı sardı iyi miii
ben yakınım bebişim pendik e.aslında pek yakın deil ama neruş dan yakınım kadıköydeyim ben. buluruz biz seni.sen yeterki gelllyoli de bana yakın. neruşuda alırız bu yanna
bennnn geldiiiiiimmmmmmm... 3 makinee gezdikteen sonraa vajinall ultrasonlaa gördümm keseciginii cikomunnnnnhem noktaa gibidee degilldii yaniiiii 11.9 mm mişşşşşş.... 5+2 günlükk cıktıııı minnakkk tosbaaammmm 20 günn sonaa gell bebişidee görelimmm dediiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?