bennnnnnnnnnnnnn taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ankaralaradannnnnn kalkıpp gelecem,neruşşş oradan kalkıpp gelmişş çok muuuu
gelecek dabiii hele bir gelmesinnnnnnnn,hele bir gelmesinnnnnnnnnnnnnn
heee bence deeeee nee miinaasebettttt
sağoll gözellllll arkişimm benümmmsi bi yer dersinizzzz artıkın eşümm benii götürüürrrr dedüğünüzzz yereeeee(tenhalarda menhalarda buluşalımm vay vayyyyyyyyyyyyy )
tabi eşimmmm istanbul yolarında dediğiniz yeri kaç saatte bulur bilemem amaaaa,sabah ezeniii ile çıkarıhhh artıkınn:86:
bende sefiyom öyle uygun fiyata alim küpeleri takiları takim ama bende nikel alerjisi var takameyyom kaşıniyy kulaklarım sora iltihap tutiiyy mikrop kapiyy1 telaaaalıkkkk küpeleirmmm de pek birr övgüü aldı heeeeeee:86::86::86:meğersem modaymışş bunlarrrrrrrrrrrr:86:Allahımmm sosyete olmak ne zorrrrrr,bütün gözler üzerimdeeeeeee
şincikk şöyle oliiii sen anadolu yakasına geliyosunnn kuli kuli de ordaaa belkim ve de inşallah yolim de gelir ki o da karşı daa e ben de avrupadayım emmee sizin için tabüü kü gelirimmm o tarafta bi yerlerde buluşuruz kadıköyde falan e bulur eşin çok zor olmaaazz diye umuyorummm:27
pendige en yakın benim sanırım.ben yakınım bebişim pendik e.aslında pek yakın deil ama neruş dan yakınım kadıköydeyim ben. buluruz biz seni.sen yeterki gelllyoli de bana yakın. neruşuda alırız bu yanna
bennnn geldiiiiiimmmmmmm... 3 makinee gezdikteen sonraa vajinall ultrasonlaa gördümm keseciginii cikomunnnnnhem noktaa gibidee degilldii yaniiiii 11.9 mm mişşşşşş.... 5+2 günlükk cıktıııı minnakkk tosbaaammmm 20 günn sonaa gell bebişidee görelimmm dediiiiiiii
bennnn geldiiiiiimmmmmmm... 3 makinee gezdikteen sonraa vajinall ultrasonlaa gördümm keseciginii cikomunnnnnhem noktaa gibidee degilldii yaniiiii 11.9 mm mişşşşşş.... 5+2 günlükk cıktıııı minnakkk tosbaaammmm 20 günn sonaa gell bebişidee görelimmm dediiiiiiii
gözün aydınn ecrincimmmmmm çokk sevindimmm tatlımmmmmm çikonn sağlıklaaa güzel güzel tutunsun anneciğine inşallahhhh
bende sefiyom öyle uygun fiyata alim küpeleri takiları takim ama bende nikel alerjisi var takameyyom kaşıniyy kulaklarım sora iltihap tutiiyy mikrop kapiyybende alamıyorum onlardan alırsam da tırnak cilası ile tenime gelen yerleri kaplıyorum anca öyle
ben de gelirim taa ankaralardam fambukum gelcekte ben gelmem mi.. tabi ki isterse
pendige en yakın benim sanırım.ama bi orta yol buluruz tabi en güzeli kadıköy olur ama orada da pek gezicek yer yok yaa bence
oyy deli kız çikosunu görmüş canım benim çok sevindim
heeee. dier iksiisnide yıkamacıya versin öleysemmyaww iyiyiz diye aptal sandılar valla. kayınvalide halıları yıkatcak dedim ikisini ben yıkarım ikisini öbürü yıkasın dedim. hemen ben ötekine bi iş elletmicem mahvetti geçen sene halılarımı dedi. oldu hepsini ben yıkayayım hanımefendide gezmeye gelsin buraya elini kolunu sallaya sallaya ankaradan
hiç bilenem yapmam kendiminkiler duruyo ev taşıcam kolaymı
inaşlllah cnm bende pilatese tekrar başladım sıkı bi şeklde karın hareketlerinide yapıorum yüyürüşde yapıoruz akşamları eşimle. hafta içi 4 gün gidioruz. hatta bu gün toplantısı var geç gelicek ben gidicem kendim yürüyüp gelcem. ee göbüş ve yağlarda gidicekız yok kızmadım niye kızayım. tüm yorumlara açıklık getirmek istedim o kadar.
enee benim göbüş küçükmüküüü. bizim bel kalın basen kalın üst bacak kalın bu kadar kalınlığın arasında göbüş kayniyii. ama sagol bebeem
canım oda gidicek o zaman bi resim daha koyarsın önce ve sora diye motive olar. benim işte diger yerler hala kalın sora çıkcek göbüş o zaman da pilates ve karın hareketlerine abanırım. gerçi ben karın hareketlerini niye bıraktım ki.bi türlü yeniden başlayamadım 3 hafta oldu ...
ben çalıştığım için akşam görüşürüz ama sen kocişinlesin akşam. gerçi benim eşim olsa da ben yine gelebiirdim. bizim servis 19.00 gibi kozyatagında oluyor. neruşla da haftaiçi buluşmayı düşünüyoruz. ben hoop metrobüsle karşıya gelebilirim yada o karşıya gelir kadıköy yada kozyatagı hiç farketmez bana dostlar olsunda heryere gelirim
[/B][/COLOR]
ivett bebeem göbeemi biyenmiş
ekmek parası bebeem yoksa bende siznim
bugünkü menüm dünküyle aynı olduğu için yazma gereği duymadım :86: tek sabah yımırta yimedim bugün
bu haftalıkta yımırta hakkım bitti
bende sefiyom öyle uygun fiyata alim küpeleri takiları takim ama bende nikel alerjisi var takameyyom kaşıniyy kulaklarım sora iltihap tutiiyy mikrop kapiyybende alamıyorum onlardan alırsam da tırnak cilası ile tenime gelen yerleri kaplıyorum anca öyle
ben de gelirim taa ankaralardam fambukum gelcekte ben gelmem mi.. tabi ki isterse
pendige en yakın benim sanırım.ama bi orta yol buluruz tabi en güzeli kadıköy olur ama orada da pek gezicek yer yok yaa bence
saoll cnmm benimmm... gördümm sonundaa vallaa 2 ultrasondadaa cıkmayıncaa doktorr bulantın falan yok muu hiçç ddii.. yokk dipcikk gibiim didimmm.. cevap vermeyincee pnikk olduumm:44::44: :44:en son vajinaldaa cıkıncaa dedi kii uterusununn sekliinden görünmüoo digerindee.. geriee dogru muymuss neymişş.. yoksa cıkmasıı lazımmdıı dedii.. allahım ne korktum yaaa.. neyse sonundaa gördümmmmm
ne demek isterseee kızzzzzz,ahanda geliyoooooo bi dene heeeeeeeee
hem yecaleeeeeeeeeee de gelsinn onudaaa görmek isityorum bennnnnnnnnnnnn
iyi bakem hadi hayırlı olsun canım. artıkın üzülmek yersiz vesvese sıkıntı stres yok
yaww iyiyiz diye aptal sandılar valla. kayınvalide halıları yıkatcak dedim ikisini ben yıkarım ikisini öbürü yıkasın dedim. hemen ben ötekine bi iş elletmicem mahvetti geçen sene halılarımı dedi. oldu hepsini ben yıkayayım hanımefendide gezmeye gelsin buraya elini kolunu sallaya sallaya ankaradan
hiç bilenem yapmam kendiminkiler duruyo ev taşıcam kolaymı
evett yokkk hiçbişiii kıyamamm ben cikomaaaaa.. gerci bidee kist cıktıı amaa doktorr simdilikk korkcak bişi yok dedii.. bakalım sonra ne olcakk
evett yokkk hiçbişiii kıyamamm ben cikomaaaaa.. gerci bidee kist cıktıı amaa doktorr simdilikk korkcak bişi yok dedii.. bakalım sonra ne olcakk
aara öğün 1 kupa kakaolu süt
6 çilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?