60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geleceyükkk dedikkk yaaaaa allaaa alllaaaaaa

1 telaaaalıkkkk küpeleirmmm de pek birr övgüü aldı heeeeeee:86::86::86:meğersem modaymışş bunlarrrrrrrrrrrr:86:Allahımmm sosyete olmak ne zorrrrrr,bütün gözler üzerimdeeeeeee
bende sefiyom öyle uygun fiyata alim küpeleri takiları takim ama bende nikel alerjisi var takameyyom kaşıniyy kulaklarım sora iltihap tutiiyy mikrop kapiyy bende alamıyorum onlardan alırsam da tırnak cilası ile tenime gelen yerleri kaplıyorum anca öyle

ben de gelirim taa ankaralardam fambukum gelcekte ben gelmem mi.. tabi ki isterse

ben yakınım bebişim pendik e.aslında pek yakın deil ama neruş dan yakınım kadıköydeyim ben. buluruz biz seni.sen yeterki gelllyoli de bana yakın. neruşuda alırız bu yanna
pendige en yakın benim sanırım. ama bi orta yol buluruz tabi en güzeli kadıköy olur ama orada da pek gezicek yer yok yaa bence

oyy deli kız çikosunu görmüş canım benim çok sevindim

gözün aydınn minikk kuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

gözün aydınn ecrincimmmmmm çokk sevindimmm tatlımmmmmm çikonn sağlıklaaa güzel güzel tutunsun anneciğine inşallahhhh

insallahh datlumm vajinall ultrason tehlikelii dio herkess amaa doktorr öle bişeii göze almass sanırımmmm:44::44::44::44: internette dee hiçbii tehlikesi yok dioo... bakalımmm akıllıı cikomm benimm tutunurr o annesinee bişi olmass insallahh hayırlısıylaaa

ne demek isterseee kızzzzzz,ahanda geliyoooooo bi dene heeeeeeeee
hem yecaleeeeeeeeeee de gelsinn onudaaa görmek isityorum bennnnnnnnnnnnn

heeee. dier iksiisnide yıkamacıya versin öleysemmhepisini nasıl yıkıycen sen

inaşlllah cnm bende pilatese tekrar başladım sıkı bi şeklde karın hareketlerinide yapıorum yüyürüşde yapıoruz akşamları eşimle. hafta içi 4 gün gidioruz. hatta bu gün toplantısı var geç gelicek ben gidicem kendim yürüyüp gelcem. ee göbüş ve yağlarda gidice
cnm akşam eşim 19.00 gibi evde oluo yemek yioruz fln derken 19.30 oluo bazen 20.00 ye gelio akşam zor benm çıkmam ama siz ayarlayın yine banada haber edersiniz belki bende gelebilirümm
bugünkü menüm dünküyle aynı olduğu için yazma gereği duymadım :86: tek sabah yımırta yimedim bugün
bu haftalıkta yımırta hakkım bitti

bende yımırta hafta içi bi gün yiorum hafta sonuna saklıorum yımırta hakkımı.
eşim çok güzel sebzeli omlet yapıyır hafta sonları onu yemeden kahvaltımız olmuo sanki. hemen her hafta aynı muhabbet

saoll cnmm benimmm... gördümm sonundaa vallaa 2 ultrasondadaa cıkmayıncaa doktorr bulantın falan yok muu hiçç ddii.. yokk dipcikk gibiim didimmm.. cevap vermeyincee pnikk olduumm:44::44: :44:en son vajinaldaa cıkıncaa dedi kii uterusununn sekliinden görünmüoo digerindee.. geriee dogru muymuss neymişş.. yoksa cıkmasıı lazımmdıı dedii.. allahım ne korktum yaaa.. neyse sonundaa gördümmmmm

bizi düşünen yok valla. biz iş yaparız göze gelmez o senede bir gelir yapar çok iyi olur. bende artık ne iyilik yapıyosam karşılığını istiyorum başka türlü değerli olunmuyo

olsun gezmeyiz bizde kadıköyde oturur sohbet ederiz. soona başka yerlere gideriz gezmeye. ortaköy e meselaaaaaa
anaaa yecaaaaa le yii unutttum bennn. oda gelsin ammmaa onuda çağıralım.. ayyy heyecanlandm valla..
neyse ben bi ara yapayımda sonra banyoyu temnzlicem inş..

iyi bakem hadi hayırlı olsun canım. artıkın üzülmek yersiz vesvese sıkıntı stres yok

yıkama tabii canikom. ben her şeyi duymazdan gelirim herkes kendi baksın evine canııııııım hem halı yıkama fabrikaları var göndersin kayınvaliden ben kendi evime zor yetişiyom kimseyi paklayamam.

çok sevindim tatlım. Allah tamamına erdirsin İnşallah. İnşallah minicik ellerini ayaklarını ağzını burnunu da görürsün sonra daaa sağa sağlim kucağına alırsın İnşallah bitanem.

evett yokkk hiçbişiii kıyamamm ben cikomaaaaa.. gerci bidee kist cıktıı amaa doktorr simdilikk korkcak bişi yok dedii.. bakalım sonra ne olcakk

ahh cnm benm hadi hayrlı olsun gözünaydınn...kist i takma kafana kist i olmayan yok herkeşde var. belki gitsek bizdede çıkacak. annnemde var arkadaşımda var .o hallolur takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…