yıkama tabii canikom. ben her şeyi duymazdan gelirim herkes kendi baksın evine canııııııım hem halı yıkama fabrikaları var göndersin kayınvalidenben kendi evime zor yetişiyom kimseyi paklayamam.
çok sevindim tatlım. Allah tamamına erdirsin İnşallah. İnşallah minicik ellerini ayaklarını ağzını burnunu da görürsün sonra daaa sağa sağlim kucağına alırsın İnşallah bitanem.
ecrin kisti doğum sırasında aldırabilirsin doktoruna söyle alır canım
ahh cnm benm hadi hayrlı olsun gözünaydınn...kist i takma kafana kist i olmayan yok herkeşde var. belki gitsek bizdede çıkacak. annnemde var arkadaşımda var .o hallolur takma kafana
ben aldım uzerınde tarıf var 2 tanesonra yapıcam cunku yımegm varahhhhhhh kızlar canım nasılda pizza istiyor.ama şimdi onu yememem lazım.bim den giderken enginar alıp enginar yapacağım.acil mükemmmel enginar tarifi denenmişinden istiyorum.nette çok ama sizler sürekli yapanlar var.verirseniz memnun olurum....
anaaaa ben canın çekmesin die dondurma adı bilem sölemedim
Suçu bana atmayınız lütfen
Ben de bu akşam yoğurtla yapmayı denicem bakalım nası olcak?
Hugocuk anlatmıştı bi kere ama unuttum...
Yoğurdu neyle karıştırıp dondurcaktık?
yaww iyiyiz diye aptal sandılar valla. kayınvalide halıları yıkatcak dedim ikisini ben yıkarım ikisini öbürü yıkasın dedim. hemen ben ötekine bi iş elletmicem mahvetti geçen sene halılarımı dedi. oldu hepsini ben yıkayayım hanımefendide gezmeye gelsin buraya elini kolunu sallaya sallaya ankaradan
hiç bilenem yapmam kendiminkiler duruyo ev taşıcam kolaymı
bennnn geldiiiiiimmmmmmm... 3 makinee gezdikteen sonraa vajinall ultrasonlaa gördümm keseciginii cikomunnnnnhem noktaa gibidee degilldii yaniiiii 11.9 mm mişşşşşş.... 5+2 günlükk cıktıııı minnakkk tosbaaammmm 20 günn sonaa gell bebişidee görelimmm dediiiiiiii
ne demek isterseee kızzzzzz,ahanda geliyoooooo bi dene heeeeeeeee
hem yecaleeeeeeeeeee de gelsinn onudaaa görmek isityorum bennnnnnnnnnnnn
bizi düşünen yok valla. biz iş yaparız göze gelmez o senede bir gelir yapar çok iyi olur. bende artık ne iyilik yapıyosam karşılığını istiyorumbaşka türlü değerli olunmuyo
Eki Görüntüle 207968
işte ben tombik ben kilom her yerimde görüldüğü üzre en uygun bu resmımı buldum 23 nısanda cekıldı ayaklar yoktu ben yuzumu kestım sadece :)
ne demek isterseee kızzzzzz,ahanda geliyoooooo bi dene heeeeeeeee hem yecaleeeeeeeeeee de gelsinn onudaaa görmek isityorum bennnnnnnnnnnnn
yani işte anca kadıköyde yada kozyatagına yakın bi yerde olursa olur. benim eşim haftasonu geliyor ve dolayısı ile onu satamıyorum pek zaten adam beni özlüyo bide bırakırsam küsüyo valla. geçen neruşla cumartesi buluştuk küstü aşkitom banainaşlllah cnm bende pilatese tekrar başladım sıkı bi şeklde karın hareketlerinide yapıorum yüyürüşde yapıoruz akşamları eşimle. hafta içi 4 gün gidioruz. hatta bu gün toplantısı var geç gelicek ben gidicem kendim yürüyüp gelcem. ee göbüş ve yağlarda gidice
cnm akşam eşim 19.00 gibi evde oluo yemek yioruz fln derken 19.30 oluo bazen 20.00 ye gelio akşam zor benm çıkmam ama siz ayarlayın yine banada haber edersiniz belki bende gelebilirümm
Eki Görüntüle 207968
işte ben tombik ben kilom her yerimde görüldüğü üzre en uygun bu resmımı buldum 23 nısanda cekıldı ayaklar yoktu ben yuzumu kestım sadece :)
hügooommmm seni tanımadımmm yavvv ismini grmedimmm resmini gördümmm bu kim diyorum yahuuu
bende akşam yemeğimi yedim 2 saat önce canım şekersiz türk kahvesi istedi içicem birazdan
gecede kefir içer yatarım
yarın serbest gün.
bu ayın sonunda ev bitiyomuş taşıncezz
afiyet olsun canım
nereye taşınıyorsunuz hayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?