60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün giremedim nete malum işyerindeydim ama sadece oturarak çalışabildim işlerden fırsat bulamadım ofiste değil fabrika içinde oturdum mecburen

sabah:
1/2 simit
2 kk peynir
1/2 domates
şekersiz çay
3 zeytin

öğle:
1 kepçe yayla çorbası
patatesli mantarlı tavuk yemeği (fırınlanmış 3 yk)
2 su bardağı ayran

ara:
incecik bir dilim kek

su toplamda 1,5 litre anca oldu çünkü yerimden kalkamadığım için sürekli su isteyemedim etraftan

akşam:
2 yk esmer pirinç pilavı
4 yk tavada yağsız pişmiş tavuk yemeği

Selam kızlar
ara ara okuyorum burayı
sonunda yazayım dedim size bişey soracağım
3 aydır diyet yapıyorum,sağlıklı besleniyorum
bundan sonra diyetisyenle devam etmek istiyor gibiyim
çünkü yağ-kas oranımı hiç bilmiyorum ve sanki çok yavaş kilo veriyorum
arkadaşım diyetisyene gidiyor onunla kilo-boy-yaş durumumuz hemen hemen aynı
yalnız o benden daha da fazla ve hızlı verdi diyetisyen kontrolünde fakat kafama takılan bişey var
ilk ay her öğünde 1 dilim ekmek yiyordu 7 kilo verdi
ikinci ay sadece 1 öğünde ekmek vardı,kahvaltısı 1 gün hariç hep nesfitti 4 kilo verdi
ve şimdi hiç ekmek yok öğünlerinde fakat dilediği kadar yemek yiyebilirmiş
bir dahaki ay nasıl olcak tahmin edemiyorum açlık sınırında yaşayacak galiba :26:
belki daha hızlı veriyor olabilir ama diyeti bırakınca kiloların dönüşü de aynı hızda olacak gibi
düşünüyorum
aklımda bu diyetisyen vardı fakat elemek üzereyim
sizin fikriniz nedir bu konuda?

ay bebekle egzersizler var çok tatlı yaa bayıldım..ecrin kız bunları sakla sen lazım olcek.

diyetisyen ücretlimi canım. belki o arkadaşın ekmek istememiştir diyetisyende ona pilav veya makarna vermiştir listesini güzelce incele
gerçi her diyetisyen işini güzel yapmıyo ama tanımadan bilinmez. ancak sağlıklı olup olmadığını kendinde bikaç ay tecrübe ile anlarsın. ölçüm makinası varya diyetisyenin orda sonuçlar çıkıyo kağıda orda bakarsın mat mass durumunu kendin takip edebilirsin.

fıstık gibi olmuşsun kız senin de göbek mi benimkini göresen 5 aylık hamilke gibiyim
diyetisyen bu kilomlo gönderecekmiş beni doğumu öyle diyor anlayın yani ne kadar kötü durumdayımm

senin göbişini yirim seninde erir sabır zaman azim listeye sadakat tamamdır yaffriim

Kakaolu sütümü içiyorum. akşama da fırında kızartma yapmaya karar verdim canım çekti..

fırında kızartma çok iyi oldu bana ya pratik hem de kızartma ihtiyacımı gideriyor valla
bugün yaptım 4 yk da yedim afiyetle
ekmek hakkımı geçtim bugün 1 dilim nasıl telafi etsem şaştım

evet canım ücretli ve bi güzellik merkezinde bi doktor
pilav makarna yok canım
öğle et çorba,sebze salata yoğurt bu gibi gidiyor liste
ve aklıma en çok takılan yer burası
yağ vermeyle ilgili bilgin olduğunu düşünüyorum okuduğum kadarıyla
arkadaşım ilk gittiğinde ölçümde 25 kilo yağı var çıkmış ya da yüzde 25 mi hatırlamıyorum
ilk ay sonrası bu 22 ye düşmüş
en son gittiğinde ise 17 olmuş dedi
ölçümlerim bu şekilde dedi
ne kadar doğru ki?:26:

neden siz yıkıyorsunuz ki kayınvalidenin halılarını versin yıkatsansın. ayrıca neden sen yıkıyorsun hepsini yazık değil mi sana di mi amaaaçok kızdım çokkkk
kimse yormasın hugocumu

ayyyyyy canım yaaaa çok sevindimmmmm
nasip artık gelecek ay da ben görürürm

arkadaşında yüzde 17 yağ varsa zayıf olması lazım bir gram fazlalık olmaması lazım. arkadaşın çok kilolumuydu canım

halı yıkamacılar iyi yıkamıyomuş canım ondan. yazık oluyomuş halılara

arkadaşında yüzde 17 yağ varsa zayıf olması lazım bir gram fazlalık olmaması lazım. arkadaşın çok kilolumuydu canım

işin ironi kısmı da orda zaten
diyete başladığında 74
sonra 68 oldu şimdi 64 kilo
ve hiç spor yapmadı
bu ay başlayacak
pek anlam veremedim :26:

bende akşam yemeğimi yedim 2 saat önce canım şekersiz türk kahvesi istedi içicem birazdan
gecede kefir içer yatarım
yarın serbest gün.
bu ayın sonunda ev bitiyomuş taşıncezz
ah keşke benim de evim olsa miss gibi tem,zlesem kiralarda yaşlancaz galiba
kayınpeder apartmanı satıyormuş 1 trilyon 100 milyara
100 milyarcık verse de üstüne ekselesek evimizi alsak ama nerde allah korusunda bizim rahata ermemiz için büyüklerin vefat etmesi lazım zenginlik neye yarar ki çocuklarıun kirada oturup bu ayı nasıl geçireceğiz ne kadar para biriktirebiliriz diye düşünürken senin 3 trilyonluk mal varlığın olsun ne değeri varrr
senin göbişini yirim seninde erir sabır zaman azim listeye sadakat tamamdır yaffriim
ay inşşallahh diyetisyenimi seviyom ya beni çok güzel motive sidiyorrr
avatarımı beyendinizmi bayılıyorum gizmoya

çok şker yaaaa

akşam yemeğimi yedimmm 8 gibi ama tıkandım yawwww:44::44: fırında kızartma yapmıştımm yarım patlıcan 2 de biber yedim 1 de enginarım vardı onu yedim yanında da yoortla ama çok şiştim ya neden bilmiyorum benim kapasitem bunun çok üstündedir hele de sebze de ama sanırım yoğurt ve enginar tıkadı. ben fırında kızartmayı 2 patlıcan 8 çarlii bibere 2yk yağ koyarak yaptım ama kaşık hesabı yemiyorum tane hesabı yiyorum 1 patlıcan 4 biber falan yerdim bugün böyle oldu yani az da değil de benim kapasitemin altında oldiiiiiii neee olduuuu baaa ne olduuu söyleeeee ama çok nefis oliiiii tamaında 2yk yağ da hiçbişey değil bence zaten sebzeden bişey olmaz yağı da azzz valla iyi bulduk bunu bütün yaz yerim artıkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…