kıslar bakın ne buldum bu göbiş için süper. doğum sonrası toparlanma diyüür
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/246652-dogum-sonrasi-icin-egzersiz-video.html
a! oww
the page doesnt exist deyoo sayfa artıkın yohmiş sen ne zaman baktın kii
çanakkale merkeze taşınıyoruz yepisyeni sıfır eve
kurtuluyorum bu eski evden
işte göbeğim bu halde kaldı kilo verdim ama gdecek oda inşallh
diyetisyen ücretlimi canım. belki o arkadaşın ekmek istememiştir diyetisyende ona pilav veya makarna vermiştir listesini güzelce inceleSelam kızlar
ara ara okuyorum burayı
sonunda yazayım dedim size bişey soracağım
3 aydır diyet yapıyorum,sağlıklı besleniyorum
bundan sonra diyetisyenle devam etmek istiyor gibiyim
çünkü yağ-kas oranımı hiç bilmiyorum ve sanki çok yavaş kilo veriyorum
arkadaşım diyetisyene gidiyor onunla kilo-boy-yaş durumumuz hemen hemen aynı
yalnız o benden daha da fazla ve hızlı verdi diyetisyen kontrolünde fakat kafama takılan bişey var
ilk ay her öğünde 1 dilim ekmek yiyordu 7 kilo verdi
ikinci ay sadece 1 öğünde ekmek vardı,kahvaltısı 1 gün hariç hep nesfitti 4 kilo verdi
ve şimdi hiç ekmek yok öğünlerinde fakat dilediği kadar yemek yiyebilirmiş
bir dahaki ay nasıl olcak tahmin edemiyorum açlık sınırında yaşayacak galiba :26:
belki daha hızlı veriyor olabilir ama diyeti bırakınca kiloların dönüşü de aynı hızda olacak gibi
düşünüyorum
aklımda bu diyetisyen vardı fakat elemek üzereyim
sizin fikriniz nedir bu konuda?
fıstık gibi olmuşsunkız senin de göbek mi benimkini göresen 5 aylık hamilke gibiyim
diyetisyen bu kilomlo gönderecekmiş beni doğumu öyle diyor anlayın yani ne kadar kötü durumdayımm
Kakaolu sütümü içiyorum. akşama da fırında kızartma yapmaya karar verdim canım çekti..
diyetisyen ücretlimi canım. belki o arkadaşın ekmek istememiştir diyetisyende ona pilav veya makarna vermiştir listesini güzelce incele
gerçi her diyetisyen işini güzel yapmıyo ama tanımadan bilinmez. ancak sağlıklı olup olmadığını kendinde bikaç ay tecrübe ile anlarsın. ölçüm makinası varya diyetisyenin orda sonuçlar çıkıyo kağıda orda bakarsın mat mass durumunu kendin takip edebilirsin.
neden siz yıkıyorsunuz ki kayınvalidenin halılarını versin yıkatsansın. ayrıca neden sen yıkıyorsun hepsini yazık değil mi sana di mi amaaayaww iyiyiz diye aptal sandılar valla. kayınvalide halıları yıkatcak dedim ikisini ben yıkarım ikisini öbürü yıkasın dedim. hemen ben ötekine bi iş elletmicem mahvetti geçen sene halılarımı dedi. oldu hepsini ben yıkayayım hanımefendide gezmeye gelsin buraya elini kolunu sallaya sallaya ankaradan
hiç bilenem yapmam kendiminkiler duruyo ev taşıcam kolaymı
bennnn geldiiiiiimmmmmmm... 3 makinee gezdikteen sonraa vajinall ultrasonlaa gördümm keseciginii cikomunnnnnhem noktaa gibidee degilldii yaniiiii 11.9 mm mişşşşşş.... 5+2 günlükk cıktıııı minnakkk tosbaaammmm 20 günn sonaa gell bebişidee görelimmm dediiiiiiii
arkadaşında yüzde 17 yağ varsa zayıf olması lazım bir gram fazlalık olmaması lazım. arkadaşın çok kilolumuydu canımevet canım ücretli ve bi güzellik merkezinde bi doktor
pilav makarna yok canım
öğle et çorba,sebze salata yoğurt bu gibi gidiyor liste
ve aklıma en çok takılan yer burası
yağ vermeyle ilgili bilgin olduğunu düşünüyorum okuduğum kadarıyla
arkadaşım ilk gittiğinde ölçümde 25 kilo yağı var çıkmış ya da yüzde 25 mi hatırlamıyorum
ilk ay sonrası bu 22 ye düşmüş
en son gittiğinde ise 17 olmuş dedi
ölçümlerim bu şekilde dedi
ne kadar doğru ki?:26:
neden siz yıkıyorsunuz ki kayınvalidenin halılarını versin yıkatsansın. ayrıca neden sen yıkıyorsun hepsini yazık değil mi sana di mi amaaaçok kızdım çokkkk
kimse yormasın hugocumu
ayyyyyy canım yaaaa çok sevindimmmmm
nasip artık gelecek ay da ben görürürm
arkadaşında yüzde 17 yağ varsa zayıf olması lazım bir gram fazlalık olmaması lazım. arkadaşın çok kilolumuydu canım
ah keşke benim de evim olsabende akşam yemeğimi yedim 2 saat önce canım şekersiz türk kahvesi istedi içicem birazdan
gecede kefir içer yatarım
yarın serbest gün.
bu ayın sonunda ev bitiyomuş taşıncezz
ay inşşallahh diyetisyenimi seviyom ya beni çok güzel motive sidiyorrrsenin göbişini yirimseninde erir sabır zaman azim listeye sadakat tamamdır yaffriim
avatarımı beyendinizmi bayılıyorum gizmoya
halı yıkamacılar iyi yıkamıyomuş canım ondan. yazık oluyomuş halılara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?