kuzummm hastamı oldun sennn kıyamam ben sanaaa senağlama vücudun dirençsiz kaldı galiba dikkat et kendine lüffennn :çok üzgünüm:
canımmm keşke görebilsem hepinizi hergün hergün herrrgüüüünnn hemdeee :lepi:
Herkeze günaydın.Kendimden nefret ediyorum bütün 1 hafta aç dur,65.4 ü gör,çıvıt.akşam yemeğe devetliydik biliyorsunuzdur konyanın etliekmeği süper olur tabi benden kaçarmı alllah allah edalarıyla sanki savaştayız bir yedin inanın gözüm dönmüş ne kadar yediğimi hiç hatırlamıyorum ya,hala motive bozukluğu var hemen yoldan çıkıyorumoooofffff offfffff ne olcak benim bu halim hiç 57 yi göremiycem bu gidişle:roflol:
Herkeze günaydın.Kendimden nefret ediyorum bütün 1 hafta aç dur,65.4 ü gör,çıvıt.akşam yemeğe devetliydik biliyorsunuzdur konyanın etliekmeği süper olur tabi benden kaçarmı alllah allah edalarıyla sanki savaştayız bir yedin inanın gözüm dönmüş ne kadar yediğimi hiç hatırlamıyorum ya,hala motive bozukluğu var hemen yoldan çıkıyorumoooofffff offfffff ne olcak benim bu halim hiç 57 yi göremiycem bu gidişle:roflol:
valla merveciğim tartılıyorum aslında ama bi kilo kaybım yok o yüzden yazmaya utanıyorum yine aynı kilodayım diye artık. birde ben bu regl döneminde spor yapamadım. çok gariptirki ben regl olunca karnım çok ağrımaz eklem yerlerim ağrır. el ve ayak bileklerim. o yüzden spor da yapamadım. Birde senin gibi akşam yemeklerini keşke kesebilsem ya. sağlıksızsa sağlıksız ama ben bu akşam yemeleri yüzünden kilo veremiyorum.:a015:
motıvasyon cok onemlı ecemım..o sorun bendede vardı.kıs boyunca dıyete gırdım cıktım hep.en sonunda 20 gun once tekrar karar verdım..senı motıve edeck seyelre yonel.mesela benı erk ark ım cok etkıler,dedımkı ona bana zayıfla de,yeme de senı zayıf gormek istıyorum de dedım :roflol: o da sagolsun yapıo ,ben dedım dıye yaptıgnı bılsem bıle ınandrıcı yapıo saolsun,acayıp gaza gelıyorumm ,iyi de oluyo,,64,9 dan bu sbh 61.00 cıktım :sm_cool:
kızlar bu arada bişeyi açıklamak istedim farkettiyseniz ben yediklerimi hiç yazmıyorum kimsenin kafasını karıştırmamak için.çünkü ben arada sabah kahvaltıdan sonra dondurmada yiyorum hergün 2 bardak cappuccinoda içiyorum diyet kahvaltımı öyle yemeğimide yiyorum..ama saat 5 ten sonra sadece meyve yiyorum ve hergün saat 7 gibi 1.5 saat aletli spor yapıyorum geneli bu.akşam yememek sağlıklı değil o yüzden yazmıyorum cicişler yanlış anlamayın beni
valla merveciğim tartılıyorum aslında ama bi kilo kaybım yok o yüzden yazmaya utanıyorum yine aynı kilodayım diye artık. birde ben bu regl döneminde spor yapamadım. çok gariptirki ben regl olunca karnım çok ağrımaz eklem yerlerim ağrır. el ve ayak bileklerim. o yüzden spor da yapamadım. Birde senin gibi akşam yemeklerini keşke kesebilsem ya. sağlıksızsa sağlıksız ama ben bu akşam yemeleri yüzünden kilo veremiyorum.:a015:
sağol canım :1hug:
aldığım gıdalarlın vitamin oranlarına biraz daha dikkatli davranıcam
belki de sağlıklı diye yiyorum ama boş yiyorum dur :1closedeyes:
hiç kalıbımın insanı değilim ya hemen bünyem zayıf düşüyor
motıvasyon cok onemlı ecemım..o sorun bendede vardı.kıs boyunca dıyete gırdım cıktım hep.en sonunda 20 gun once tekrar karar verdım..senı motıve edeck seyelre yonel.mesela benı erk ark ım cok etkıler,dedımkı ona bana zayıfla de,yeme de senı zayıf gormek istıyorum de dedım :roflol: o da sagolsun yapıo ,ben dedım dıye yaptıgnı bılsem bıle ınandrıcı yapıo saolsun,acayıp gaza gelıyorumm ,iyi de oluyo,,64,9 dan bu sbh 61.00 cıktım :sm_cool:
bu arada kızlar,
09 Hazirana kadar biraz daha kilo vermek istiorum,
bizim organizasyon açık havada olcak ve çimlerin üstünde dolayısı ile yüksek topuklu ayakkabı giyemeceğim.
Çok güzel babatlerim var önü çok azıcık açık (geçen yıl çok para verip almıştım) onları giycem
üzerime de siyah elbise giymeyi düşünüyorum ama bu kiloyla biraz zor gibi,
yani 10 gün içinde 4 kilo falan verebilsem harika olur,
var mı önerileriniz?
biraz radikal diyet yapsam sonra yine normal diyete dönsem mi?
kuzum yediklerini yazıp yazmaman çok önemli değil ama akşam azda olsa bişeyler yemen lazım yoğurt ye meyve ye ama bişeyler ye canım benimm... cokacimcoook
kesme akşam yemeklerini ama azcık ye tatlımmm.allaha bin şükür benim regl dönemimde hiç ağrı olmaz ama saçma bi halsizlik oluyo bendede kafamçokkarıştı
cicişim ben gün boyunca bana gerekli olan vitamin sağlıyabileceğim yiycekleri yiyorum akşama gerek kalmıyor.geçmiş olsun canım neyse regl dönemin bitince başlarsın.fitness yapıyorsun sanırım çok güzel bi spor.canım annen zorla akşamları yediriyordur seni anlıyorum tüm gün çalışıyorsun ya annen kıyamıyordur.hem anne yemekleri nedense kilo aldırmıyor.akşam yemeğinden sonra spor yapsan spordan sonra sadece meyve yesen bence sen hepimizi geçersin Şeniz
sağol canım :1hug:
aldığım gıdalarlın vitamin oranlarına biraz daha dikkatli davranıcam
belki de sağlıklı diye yiyorum ama boş yiyorum dur :1closedeyes:
hiç kalıbımın insanı değilim ya hemen bünyem zayıf düşüyor
bu arada kızlar,
bizim organizasyon açık havada olcak ve çimlerin üstünde dolayısı ile yüksek topuklu ayakkabı giyemeceğim.
Çok güzel babatlerim var önü çok azıcık açık (geçen yıl çok para verip almıştım) onları giycem
var mı önerileriniz?
lahana çayına devam ediomusun?
ben de alsam mı diye düşünüyorum :uhm:
kızlar ben bu kemiğin çıkmasına bayılıyorum benimki hala çıkmadı ya offf ne zaman çıkar ki :uhm:
kuzum yediklerini yazıp yazmaman çok önemli değil ama akşam azda olsa bişeyler yemen lazım yoğurt ye meyve ye ama bişeyler ye canım benimm... cokacimcoook
kesme akşam yemeklerini ama azcık ye tatlımmm.allaha bin şükür benim regl dönemimde hiç ağrı olmaz ama saçma bi halsizlik oluyo bendede kafamçokkarıştı
bu arada kızlar,
var mı önerileriniz?
ya benimde regl döneminde pek ağrım olmaz ama ayakta kalınca sanki karnımı birisi aşağı çekiyormuş gibi çok rahatsız bir his oluyor bende ağrıdan daha kötü bi duygu
-tatlicadiarzu-
kızlar ben bu kemiğin çıkmasına bayılıyorum benimki hala çıkmadı ya offf ne zaman çıkar ki :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?