işin ironi kısmı da orda zaten
diyete başladığında 74
sonra 68 oldu şimdi 64 kilo
ve hiç spor yapmadı
bu ay başlayacak
pek anlam veremedim :26:
akşam yemeğimi yedimmm 8 gibi ama tıkandım yawwww:44::44: fırında kızartma yapmıştımm yarım patlıcan 2 de biber yedim 1 de enginarım vardı onu yedim yanında da yoortla ama çok şiştim ya neden bilmiyorum benim kapasitem bunun çok üstündedir hele de sebze de ama sanırım yoğurt ve enginar tıkadı. ben fırında kızartmayı 2 patlıcan 8 çarlii bibere 2yk yağ koyarak yaptım ama kaşık hesabı yemiyorum tane hesabı yiyorum 1 patlıcan 4 biber falan yerdim bugün böyle oldu yani az da değil de benim kapasitemin altında oldiiiiiii neee olduuuu baaa ne olduuu söyleeeeeama çok nefis oliiiii tamaında 2yk yağ da hiçbişey değil bence zaten sebzeden bişey olmaz yağı da azzz valla iyi bulduk bunu bütün yaz yerim artıkkkk
akşam yemeğimi yedimmm 8 gibi ama tıkandım yawwww:44::44: fırında kızartma yapmıştımm yarım patlıcan 2 de biber yedim 1 de enginarım vardı onu yedim yanında da yoortla ama çok şiştim ya neden bilmiyorum benim kapasitem bunun çok üstündedir hele de sebze de ama sanırım yoğurt ve enginar tıkadı. ben fırında kızartmayı 2 patlıcan 8 çarlii bibere 2yk yağ koyarak yaptım ama kaşık hesabı yemiyorum tane hesabı yiyorum 1 patlıcan 4 biber falan yerdim bugün böyle oldu yani az da değil de benim kapasitemin altında oldiiiiiii neee olduuuu baaa ne olduuu söyleeeeeama çok nefis oliiiii tamaında 2yk yağ da hiçbişey değil bence zaten sebzeden bişey olmaz yağı da azzz valla iyi bulduk bunu bütün yaz yerim artıkkkk
gittiği güzellik salonunda vakumlu filan makinalar oluyoya hani incelten zayıflatan makinalar oluyo hani sokuyolar filan onlara girdimi hiç.
birde arkadaşında göbek varmıydı erimişmi göbeği
ben bayıldım valla süper olmuş. güle güle kullanavatarımı beyendinizmi bayılıyorum gizmoya
evet canım ücretli ve bi güzellik merkezinde bi doktor
pilav makarna yok canım
öğle et çorba,sebze salata yoğurt bu gibi gidiyor liste
ve aklıma en çok takılan yer burası
yağ vermeyle ilgili bilgin olduğunu düşünüyorum okuduğum kadarıyla
arkadaşım ilk gittiğinde ölçümde 25 kilo yağı var çıkmış ya da yüzde 25 mi hatırlamıyorum
ilk ay sonrası bu 22 ye düşmüş
en son gittiğinde ise 17 olmuş dedi
ölçümlerim bu şekilde dedi
ne kadar doğru ki?:26:
oyy 1 milyon liralık apartmanı var size bi dairecik veremiyomu. yuh olsun o kayınpedereah keşke benim de evim olsamiss gibi tem,zlesem kiralarda yaşlancaz galiba
kayınpeder apartmanı satıyormuş 1 trilyon 100 milyara
100 milyarcık verse de üstüne ekselesek evimizi alsak ama nerde allah korusunda bizim rahata ermemiz için büyüklerin vefat etmesi lazım zenginlik neye yarar ki çocuklarıun kirada oturup bu ayı nasıl geçireceğiz ne kadar para biriktirebiliriz diye düşünürken senin 3 trilyonluk mal varlığın olsun ne değeri varrr
çarli biberini yerim seninakşam yemeğimi yedimmm 8 gibi ama tıkandım yawwww:44::44: fırında kızartma yapmıştımm yarım patlıcan 2 de biber yedim 1 de enginarım vardı onu yedim yanında da yoortla ama çok şiştim ya neden bilmiyorum benim kapasitem bunun çok üstündedir hele de sebze de ama sanırım yoğurt ve enginar tıkadı. ben fırında kızartmayı 2 patlıcan 8 çarlii bibere 2yk yağ koyarak yaptım ama kaşık hesabı yemiyorum tane hesabı yiyorum 1 patlıcan 4 biber falan yerdim bugün böyle oldu yani az da değil de benim kapasitemin altında oldiiiiiii neee olduuuu baaa ne olduuu söyleeeeeama çok nefis oliiiii tamaında 2yk yağ da hiçbişey değil bence zaten sebzeden bişey olmaz yağı da azzz valla iyi bulduk bunu bütün yaz yerim artıkkkk
ceplerinde akrep oluyo. istediğine veriyolar istemediğine vermiyorlar allah büyük üzülme sen şimdi krediler ucuz ev kirası öder gibi kredi ödüyosun azcık birikim yaparsınız üzerini çekersiniz kira öder gibi ödersiniz allah yeterki huzur versin. ben eski bir apartman dairesinde torudum 3 yıl balkonu yıkayamıyosun su gider yeri tıkalı. banyo dökülüyo sıvası. yerler taşmermer rengide kötü. ne temizliği belli ne pisliğiah keşke benim de evim olsamiss gibi tem,zlesem kiralarda yaşlancaz galiba
kayınpeder apartmanı satıyormuş 1 trilyon 100 milyara
100 milyarcık verse de üstüne ekselesek evimizi alsak ama nerde allah korusunda bizim rahata ermemiz için büyüklerin vefat etmesi lazım zenginlik neye yarar ki çocuklarıun kirada oturup bu ayı nasıl geçireceğiz ne kadar para biriktirebiliriz diye düşünürken senin 3 trilyonluk mal varlığın olsun ne değeri varrr
ay inşşallahh diyetisyenimi seviyom ya beni çok güzel motive sidiyorrr
çok şker yaaaa
ben bayıldım valla süper olmuş. güle güle kullan
ekmek yok pilav yok makarna yok aynı benim gibi onunda listesi. arkadaşın yagdan vermiş bu kesin. ama 17 çok düşük epey zayıf olmalı şimdi
oyy 1 milyon liralık apartmanı var size bi dairecik veremiyomu. yuh olsun o kayınpedere
çarli biberini yerim senin
ceplerinde akrep oluyo. istediğine veriyolar istemediğine vermiyorlar allah büyük üzülme sen şimdi krediler ucuz ev kirası öder gibi kredi ödüyosun azcık birikim yaparsınız üzerini çekersiniz kira öder gibi ödersiniz allah yeterki huzur versin. ben eski bir apartman dairesinde torudum 3 yıl balkonu yıkayamıyosun su gider yeri tıkalı. banyo dökülüyo sıvası. yerler taşmermer rengide kötü. ne temizliği belli ne pisliği
ama o kadar güzel muhabbetli günler geçirdikki bu ev sevimli sıcak yuva oldu bize
limongillerimizle mutlu yaşadık ama bebek düşündüğümüzden bu ev hem uygun değil hem eski kaloriferleride yakmadılar doğru dürüst hep bahane ondan çıkıyoruz
pilav ve makarna ben de yemiyorum ama ekmeksiz nasıl oluyor listeler canım?
senin de kahvaltıda da mı yok? :26:
ben de mi böyle denesem
sen de diyetisyene gidiyor musun?
denizliye gidersek o zamn verrmiş bir daire ama dönüş yolu gözükmüyor bizeben bayıldım valla süper olmuş. güle güle kullan
ekmek yok pilav yok makarna yok aynı benim gibi onunda listesi. arkadaşın yagdan vermiş bu kesin. ama 17 çok düşük epey zayıf olmalı şimdi
oyy 1 milyon liralık apartmanı var size bi dairecik veremiyomu. yuh olsun o kayınpedere
çarli biberini yerim senin
ceplerinde akrep oluyo. istediğine veriyolar istemediğine vermiyorlar allah büyük üzülme sen şimdi krediler ucuz ev kirası öder gibi kredi ödüyosun azcık birikim yaparsınız üzerini çekersiniz kira öder gibi ödersiniz allah yeterki huzur versin. ben eski bir apartman dairesinde torudum 3 yıl balkonu yıkayamıyosun su gider yeri tıkalı. banyo dökülüyo sıvası. yerler taşmermer rengide kötü. ne temizliği belli ne pisliği
ama o kadar güzel muhabbetli günler geçirdikki bu ev sevimli sıcak yuva oldu bize
limongillerimizle mutlu yaşadık ama bebek düşündüğümüzden bu ev hem uygun değil hem eski kaloriferleride yakmadılar doğru dürüst hep bahane ondan çıkıyoruz
yok canım sadece diyet kısmına gidiyor
biraz incelme var ama o kadar da değil
birde emziren bi bayan
hugocuk ben anlam veremedim sence nedir bu durum?
hayır canım ben diyetisyene gitmiyorum. bir süre az ekmekli pilavlı makarnalı diyet yaptım altı ayda 13 kg verdim ama şimdi biraz değiştirdim diyetimi zira kilo kaybı az oluyordu. ben sadece bol bol protein ve sebze yiyorum. meyveyide bir süreliğine çıkardım hayatımdan ki çok severim meyveyi. ama sen diyetisyene git istersen hem yag kas ölçüsünü de takip edersin
ben de daha hiç gitmedim
arkadaşım çok çabuk ve çok verdiği için bu kadını düşündüm
fakat bu söylediklerim nedeniyle bir az süphelendim
bende 3,5 -4 aydır yapıyorum kendi çabamla
sizden okuduklarımla flan 7 kilo verdim henüz
sanırım sporu az yapıyorum
haftada en fazla 4 kez slim in 6 videolarından yapıyorum
sanki bir az kilo vermem yavaşladı
bu yüzden arayış içine girdim
ilk ay 4 kilo 2.ay 2 kilo bu son ay 1 kilo verdim
yarım aydır bişey veremiyorum
burdada var öyle hızlı verdiriyo güzellik salonları ücretleri pahalı oluyo isim yapmak için hızlıca verdiriyo arkadaş gittiydi günde 3 bardak garden li.. diye bi bitki çayı verdi kısa sürede verdi ama sonra 1 yıl içinde geri aldı bilmiyorum ben güzellik salonlarına güvenmiyorum. insan hayatı boyunca yediği yiyeceği şeyleri sağlıklı şekilde diyetine almalı sporunu yapmalı zati uzun sürede yağ veriliyo o yüzden arada ödülleri olmalı böyle yavaş yavaş vermeli bence. birde şu var spor yapanlar anlar. bi kilo verme vardır verirsin hemen incelirsin ancak
şöyle diyeyim vücut oturmamıştır ve kısa süre sonra verilenler geri gelir.
birde uzun sürede sırtından ter dökülerek diyeyim uzun çaba emekle oluşturulan vücut vardır uzun sürede olur. ve o vücut mesela gebelik girdi filan sonra doğumdan sonra hemen toparlanıp eski halini alır. çok kısa sürede silkinip atar yani.
yani hem vücut yapmak hem yağlardan kurtulmak önemli. canım eğer o arkadaşın gibi oluyo ise bizde yaparık. çok uzun zamandır burdayız çabalıyoruz
şunu sana diyeyim eğer kas kaybı yok ise çok çok yavaş gidiyo ayda 1 veya yağ oranı çok yğksekse 2-3 kilo yağ verilir ancak sporsuz olmaz yinede spor olması lazım. ben ayda 1 kilo yağ verince havaya zıplıyorum çünkü giden geri gelmez eğer sporu bırakmazsam
sen bence boşver onu başka diyetisyen yokmu ölçüm yapan ona git bence içinde şüpe olursa olmaz güvenmen lazım.
bende şimdiki diyetisyenime gidene kadar bikaç diyetisyen değiştirdim :86:
ben de daha hiç gitmedim
arkadaşım çok çabuk ve çok verdiği için bu kadını düşündüm
fakat bu söylediklerim nedeniyle bir az süphelendim
bende 3,5 -4 aydır yapıyorum kendi çabamla
sizden okuduklarımla flan 7 kilo verdim henüz
sanırım sporu az yapıyorum
haftada en fazla 4 kez slim in 6 videolarından yapıyorum
sanki bir az kilo vermem yavaşladı
bu yüzden arayış içine girdim
ilk ay 4 kilo 2.ay 2 kilo bu son ay 1 kilo verdim
yarım aydır bişey veremiyorum
canım 3,5 ayda 7 kilo hiç de fena değil yani.bence devam et.diyetisyen falan çok da şart değil
canım bencede 3.5 ayda 7 kilo harika bi sonuç. ben ayda maksimum 2.1 kilo vermiştim işte mayısta onu kırdım 3,8 kilo ile. bence de diyetisyene gerek yok. ben 13 kilodan sonra doktora gittim test yaptırdım turp gibi çıktım doktor aferin devam dedi.
bu işi biraz ögrendiysen bence diyetisten zaman ve para kaybından başka bişi değil.
arkadaşımın hızından sonra moralim bozuldu
bu yüzden biraz mutsuz oldum galiba
bir az daha çabalayacağım
artık sizinle devam edeceğim bu yola
1 ay daha bekleyeyim olmadı gideceğim
buraki arkadaşlar çok deneyimli ve bilgili
arkadaşımın hızından sonra moralim bozuldu
bu yüzden biraz mutsuz oldum galiba
bir az daha çabalayacağım
artık sizinle devam edeceğim bu yola
1 ay daha bekleyeyim olmadı gideceğim
buraki arkadaşlar çok deneyimli ve bilgili
Teşekkür ederim canım
artık size de yazacağım
yanlışlarım varsa beraber bulacağız inş
bu yolda hep beraber zayıflayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?