60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uzun süre aynı sporu yaparsan aynı sürelerde filan aynı şekilde beslenirsen kilo verme çok yavaşlar hatta durabilir anca sporda değişiklik yaparsan yine başlar canım. bence sen kendine bi şans daha ver. burda aramızda yediklerini filan yazarak katıl bize bikaç ay dene zaten elimizden gelen yardımı yaparız sana zaten. baktın olmuyo o zaman gidersin. diyetisyene vereceğin parayla kendine yeni ciciler alırsın

güzel bacılar benim ayağım ağrıyor gene çıkayım da yatayım bari hepinize hayırlı geceler diliyorum görüşürüz

o diyet bisküvilerin kalorisi çok değil ama şekeri ayırt edemiyo isğatlandı bu zaten ve vücutun yağ yakımına çok olumsuz etkisi oluyo göbek varsa erimiyo filan
onun yerine bence haftada bir kez sütlü tatlı veya sade dondurma yada bitter yense daha iyi. diğer günler tatlı şeker olmayınca haftada 1 günün zararı olmaz.

o zaman ben bir günümü özetliyeyim bakalım yanlış bişey var mı
uyanınca 1 bardak ılık su ve 2 kayısı

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 tutam maydanoz
1 kupa beşi bi yerde çay ama poşet olan
2 dilim peynir

ara
1 bardak kefir
4 tane çörekotlu diyet bisküvi

öğle
yemekte sevdiğim şeyler yoktu
yine de 1 kepçe mercimek çorbası
türlü vardı içinden 2 parça havuç
2 parça kabak ve taze fasulye yedim
suyundan hiç yemedim çok yağlıydı
bulgur pilavı vardı yemedim
1 dilim tam buğday ekmeği ve çok az peynir yedim yerine

ara öğün
4 tane kuru üzüm
4 tane çörekotlu diyet bisküvi

akşam
1 kepçe yayla çorbası
4 yk tas kebabı kendi yağıyla pişirmiştim
3 yk yoğurt
akşamları bazen ekmek yiyorum bazen yemiyorum
ne kadar doğru?

birazdan da 1 kupa tarçınlı süt içeceğim

genelde bu şekilde oluyor zaten diğer günlerde görürsünüz
bugün spor yapamadım yarın yapacağım
slim in 6 ten burn it up yapıyorum sadece onda bile zorlanıyorum :26:
ve günde en az 2,5 litre su içiyorum bu şekilde kızlar
nasıl sizce?

canım ben son 1,5 aydır spor yapıyorum
slim in 6 programı var biliyorsundur
6 gün yapamıyorum ama en az 4 gün yapıyorum onu
2 hafta start it up yaptım
2 hafta ramp it up
sonra ara verdim işlerim çok yoğundu 1 hafta yapamdım
sonra 2 hafta tekrar ramp it up yaptım
şimdi 3 gün oldu burn it up yapıyorum
ve yaparkende zorlanıyorum
nasıl sence?

kahvaltın güzel. ama toplamda çok fazla karbo var. aralarda toplam 8 adet bisküvi bu çok fazla. çorbada da pirinç var buda her kepçede bir dilim ekmek eder.mercimek çorbasıda hem karbo hem nişasta. akşam bence ekmek yememek dogru olur ama listeni gözden geçirebilirsin. genel olarak fena bir liste deil bence

çörekotlu pisküvitler tatlı değil tuzlu ama sayısı çok olmuş :86: sabah ar öğünde kefirle 1 porsiyon meyve yisen öğleden sonra arada 4 bisküvi iyi
hiç meyve yokmiii bence ara öğünlerde meyve ye. kefirde kendin yapıyosan benim gibi yarımyağlı sütten yap canım. ben sebze yemeklerini kaşık hesabı yiyorum bu ay beş kaşık virdi diyetisyen. sporda yağ yakmak için birgün kardiyo diğer gün karın iiçin pilates yapıyorum canım

biraz daha geç pişer ama küçük doğrarsan pişer o da ama patates yemüyükkkkk nişastalıııı acıktırır aa illa patates yersen de tabii ki fırında yap hiç yoktan eyüüü

patlıcanı fırınlayınca sünger gibi olmadı mı canım?
ben bi kere denemiştim üzerine sadece baharat koydum
sünger gibi olmuştu halbuki patlıcanı çok severim
o gün soğumuştum valla

yok canım gayet güzel oluyo 2yk yağ ile biber ve patlıcanları harmanladım ama patlıcanları önce boylamasına ortadan ikiye kestim sonra yarımları da 2ye kestim bir patlıcan 4 parça oldu biberleri de ortadan kestimm 2 yk yağ ile hepsini karıştırdım yağlı kağıt üzerine koydum tuz serptimmm gayet güzel oldulrr bildiin kızartmaaaa yoortlaaa nefis oluyoo

yiyebülürsünnnnnn

ya bu egzersizmi oluyo ben bilmiyorum görmedim hiç. tempolumu canım

burn it up'a geldin demek süpersin. ben sadece start it up yaptım digerleri kaldı. ama karın hareketlerini yaklaşık 2 ay yaptım son bi kaç haftadır sadece yürüyorum. sporlar bence süper burnt it up nerdeyse bir saat yahuu iyi yapmışsn hee

bisküvilerde bi gariplik var bunu bende fark ettim
dışarda olunca hemen bisküviye kaçıyorum
mercimek çorbası yemekhanede vardı onu seçemedim
ama bi daha yayla yapmam ya da yaparsam ekmek yemem
yağsız yapıyorum çünkü
bakalım yarın neler değişcek
teşekkür ederim bilgiler için

evde olunca sabahki ara öğünde meyve yiyorum azcık tarçın serpip(neruda dan öğrendim :) )
öğleden sonraki öğünde kefir içiyorum
evde kefir yapmaya korkuyorum o yüzden sade kefir satın alıyorum canım
kefir ekşi bişey zaten ben bozulduğunu anlamam içerim diye hiç yapmaya uğraşmadım
zehirlenmeyeyim

hımm ben hiç yağ koymadım diye olmadı galiba
bi dahakine öyle yapayım canım teşekkürlerr

ya bu egzersizmi oluyo ben bilmiyorum görmedim hiç. tempolumu canım

kardio canım bi dene istiyorsan
yaparken çok terliyorum
tam armut tipli kadınlar için yapılmış
aynı ben
kalça ve bacaklar fena benim

tavsiye ederim burn it up ta daha çok zorlanıyorum
daha çok terliyorum
ramp it up a çok alışmıştım bazen arkasından karın videosunu da yapıyordum
ama burn it up tan sonra yapmam imkansız çok yoruluyorum burn da

yavaş yavaş azaltırsın karboyu artık.. sporun gayet iyi kilo vermemek için sebebin yok. duraklama dönemine girmişsin hepimizde oldu bu ama bunu kırmak için sporunda ve/veya diyetinde değişiklik yapabilirsin. aralarda süt yoort olabilir ben ofisteki buzdolabında hep bulunduruyorum süt yoort. iişyerinde kafama göre yemek çıkmıyor bende artık kendim getiriyorum yemeklerimi.

diyet bisküvi almasam iyi olacak artık
bi değişiklik yapayım dedim
akşamları ekmek yememeye başladım
ama bazen yedim ara sıra
tabii daha bişey değişmedi
en iyisi bisküvi kesmek

bide ara öğünde bazen canım çok fındık çekiyor
yememem lazım dimi? :26:

ya ben 39. dakikaya kadar yaptım burn it up'ı. off çok zorlandım acayip gözüm korktu. ama deli bişi acayip bi kardiyo yani keisn yag yaktırır. ama işte gözüm fena korktu. karın hareketlerini de inşallah bi daha başlicam ideal kiloma ineyim de. pilatesle de desteklemek istiyorum. ebru şallının yaptırmadgıı pilateslerden. yabancı sitelerden filan başliim araştırmaya şimdiden

yiyebilirsin canım ama az ye. badem ye mesela ara ögünde maksimum 5 tane.ben öyle yapardım. şimdi onuda kestim gerçi.

tatlım ben de slim in 6 yı yapıyom ramp it updayım orda iple yapılan egzersizi atlıyom çünkü ipim yaklaşık 35-40 dk yapmış oluyorum. alıştı gibi vücudum eskiden daha çok terliyordum şimdi biraz daha azaldı
sen gibiyim haftada 4 kere falan yapıyom bugün arkasından 7 dak da karın egzersiz videosunu yaptım 1 hafta daha tekrar edicem bunu ramp it up artı karın egzersilzeri ardından burn it upa geçeceğimmm

ne yalan diyeyim ben ilk yaptığımda öldüm resmen
durdurup durdurup yaptım
2.de daha rahattı 1 kere durdurdum
şimdi kol çalışmaya geçince 33. dk galiba
orda duruyorum nefesim kendine gelince devam ediyorum
belki etkisi azalıyor ama devam etmem mümkün değil
bu karında da ebrunun yaptırdığı plates hareketleri var
Debbie nasıl yaptırıyor o nasıl
bende 60 a inince plates yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…