60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

videodaki o ip gibi alet sende var mı o egzersilzeri geçiyom mecburen ben:26::26::26:

ben karın hareketlerine bayılıyorum çok verimli seçilmiş hepsi ve çok kompakt hareketler. kısa sürüyor ama çok şey yapmış oluyorsun. ya aylarca devam ettim ama kaldı öyle. toparliyamadım kendimi hala. senin neden çizelgen yok yapsana görelim kilonu bmi ni filan

kepekli undan hafif kek ilk denemem muhteşem oldu tarifim
2,5 su bardağı kepekli un
1 su bardağı %50 yağlı süt
Yarım bardaktan biraz az formum sütlü yağ(yağı %40 azaltılmş)
2 paket gurme vanilin
Kabartma tozu
3 yumurta
1 tam su bardağı+1/5 su bardağı şeker
2 çay kaşığı tarçın
6 lı muffin kalıbıma sığdı ve ben yarımdan biraz fazla yidimmmm

ben de start ıt up ve ramp ıt upı güzel yapıyodum ramp ıt onrasında karın videosunu da yapıyodum ama burne geçemememiştim bence çok süperr kardiyo yapılıyoo tekrar başlamam lazımmm tam benim vücut tipime uygunn

canımm ellerine ağlıkk ama bak aklında olsun şeker koyma şeker acıktırır şeker yerine ya pekmez koy ya da kuru meyvelerle tatlandır kuru kayısı,hurma,yaban mersini falan bunları minnak doğra at karışımın içine süperr olurrr

Arkadaşlar en iyi zayıflama yöntemini söylemek isterim.
Öncelikle bir defter alınacak.İşin beyinde bitmesi gerekli.
Yediğiniz her şeyi bu deftere not tutacaksınız((eksiksiz))
Zamanla zaten yediklerinize dikkat eder oluyosunuz ve fazla
yediğinizi fark edince sınırlamalar koyuyorsunuz.Aynı
zmanda yürüyüş yapın o olmuyorsa bile evde elinizden geldiğince
egzersz yapın bol su sıkı denetimle sporla sizlerin(ve benim )
yapamayacağı hiç bir şey yok.Ayrıca biz kadınlar yapı itibaryle
zorluklarla başa çıkmayı iyi biliriz.Ben düşünüp araştıran
bütün bireylerin zayıflayacağına garanti verebilirim.
Hap vs. kısa sürede zayflatabilir fakat sizde bi yaşam
düzeni oluştrmaz.Ama alışkanlık edindiğinizde bırakamayacaksınz
En fazla günlük yazmş olursnz ne çıkar :))Yaşam zor, yaşam
çileli ama hayattaysan hala başarma şansn var.Ben bir ayda
3 kilo verdm belki sizin için çok değildr ama benim için
büyük başarı çikoltadan vazgeçemeyen biriydm amaaaaa
artık paylaşmayı öğrendm yarm yiyorm zamanla istememeye başlıyo insan
UNUTMAYALIM çevreyi değil kendimizi ve sağlığımızı önemsediğimiz için zayflamalıyız
bozuk psikolojimiz olmamalı.Hep gülümseyen yüzlerle bakın olur mu :)
67 yim bakalm hedef 57 ben inanıyorm çevrem mi( - amaaaann onlar geçsin dalgasını
başaracak güzel fiziğe sahip olacak olan benim)
- sabahları çavdar ekmeğiyle kahvaltı yapın kepekten hem tadı güzel hemde çok tok tutar.
- eğer çikolata krizine sürekli giren biriyseniz benim gibi iki günde yarım yemeyle başlayın
sonra istemiyosunz zaten.tavsiyem regl döneminde bünyenize daha çok vitamin verecek yiyecekler almanızdır.bu dönemde daha çabuk direncimizi kaybediyoruz.
- öğlen ve akşam yemeklerinde sulu yemeğe özen gösterin ve tok tutması açısından hemde kendiizi kandrmak için bi dilim ekmek yeyin.
- ara öğünler kaçmaz.sakın meyveyi unutmayın.. başarılar dilerim hepimizeee:)

günaydın çıtır kızlar nasılsınız bugün e tabi bugün çoğunluk tatil tabi pek kişi olmazçmenülerimi yazayım
akşam
1 kepçe tavuk çorbası
taze fasülye 4 yk
4 yk bulgur pilavı
salata
sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
domates-salatalık
yarım bardak süt

Eki Görüntüle 207968

işte ben tombik ben kilom her yerimde görüldüğü üzre en uygun bu resmımı buldum 23 nısanda cekıldı ayaklar yoktu ben yuzumu kestım sadece :)

pepeti iki fotoğrafta çok fark var belli zaten ama bence yanlarda var senin yine siyah giydiğin için pek fotoda belli olmasada dikkatli bakınca anlaşılıyor onuda biraz sabrederek ve sporla halledersin canım

afiyet olsun canım

Günaydın canlar hepinize iyi haftasonları ve afiyet olsunnnn
Dün akşam 3 yk taze fasulye
1 dlm kepek ekmeği
3 yk yoğurt
5 tane küçük tavuk köftesi yedim (köfteyi yemesemde olurdu hani)
2 saat sonra filan 5 erik 5 kiraz filan yedim...
Sonra canım tatlı istedi dondurmada yapamadım yoğurttan üşendim
1 muz 1 bardak süt içtim... halim komikti ama bi ısırık muz bi yudum süt aklım sıra muzlu süt yaptım
Sabah; 1 dilim kepek ekmeği
b.peynir
domates
salatalık yidiiimmmm... He bi de şekersiz çay içtim.... Bu ara çok fazla yiyorum yaaa
Bi de dün benım ıcın mılat oldu... 1 temmuzda kuzenım nısanlanıo eskı elbıselerımı gıyıyodum ust kısmı asırı bol cok kotu duruo ama popoş kısmında çok az fark var çok moralim bozuldu ve dün itibariyle kesınlıkle spor yapmam gerektiğini farkettim

afiyet olsun neruşcum bende çok seviyorum fırında kısartmayı valla baharatta ekliyorum ben çok güzel oliiii

günaydın ecuscum afiyet olsun canım

güzel olduğuna eminim afiyet olsun bende yarın yapmayı düşünüyorum kepekli undan krep yada kek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…