gny kızlar herkese afiyet olsun dünakşamki kaçamaklarımdan sonraartık bugün normale dönecem inşşlah
günaydın hülyacım çokmu kaçamak yaptın
bende sorun var anladım. 3 litre neredeyse su tüketiyorum. 6 km yürüyüş yapıyorum. ekmek yemiyorum dikkat ediyorum. hala 63.100 üm. aylardır. hayret bişey. koyvericem gitsin artık.
valla canım yapınca dibine vururum ben azmız yemem haftada bir haha
bende sorun var anladım. 3 litre neredeyse su tüketiyorum. 6 km yürüyüş yapıyorum. ekmek yemiyorum dikkat ediyorum. hala 63.100 üm. aylardır. hayret bişey. koyvericem gitsin artık.
afiyet olsun canım
ben de start ıt up ve ramp ıt upı güzel yapıyodum ramp ıt onrasında karın videosunu da yapıyodum ama burne geçemememiştim bence çok süperr kardiyo yapılıyoo tekrar başlamam lazımmmtam benim vücut tipime uygunn
canımm ellerine ağlıkk ama bak aklında olsun şeker koyma şeker acıktırır şeker yerine ya pekmez koy ya da kuru meyvelerle tatlandır kuru kayısı,hurma,yaban mersini falan bunları minnak doğra at karışımın içine süperr olurrr
Günaydın kıslar kahvaltımı yapınca gelirim keke ne kadar pekmez koymak lazım?
canım kek istedi bayanlar :)
canım kek istedi bayanlar :)
Günaydın kızlar
bu sabah 2 kayısımı yemedim ara öğün olarak kullanacağım onları
bisküviye hayır kampanyasındayım
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
2 çay bardağı şekersiz çay
2dilim peynir
1 domates,azcık maydanoz
1 çk bal yedim :26:
şimdi su içiyorum bol bol
ara olarak annemle karşılıklı şekersiz türk kahvesi içeceğiz
yanına da 1 kuru incir yemeyi düşünüyorum
Günaydınlaar,
Hepinize afiyet olsun....
Gecenin bir köründe uykumun en tatlı yerinde beni jandarmalar aradı kimsiniz diyo ben dedim siz kimsiniz jandarma deyince hoplayı verdim yataktan, uykum açıldı valla. Yaaaani dedim siz ihbar yapmadınız mı dedi yoo dedim. Pardon dedi kapadı. Uykumu böldü ama ben diyodum bu gece kapatayım bu telefonu diye.
Sabah plates yaptım az yaptım ama 15 dakka falan.
Bende yazayım hemen kahvaltımı sonra çıkıcam, bu gün yoğun bir gün olacak.
Sabah;
1 bardak limonlu sıcak su
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim d l ekmek
1 muz (arada yemeyi planlıyordum ama bu gün hep dışarlarda olacağım çantamda muz kokusuyla dolaşmak istemem)
Bakalım bu gün çok düzensiz olacak. Kim bilir bir daha kaçta yemek kısmet olucak çok acıklı. Şimdiden yiyemeyeceğim öğünü düşünüp üzülüyorum
günaydın canım afiyet olsun bende şimdi bi tane kuru incir yiyeceğim
günaydın nügüm :)günaydın yolandacım
cetvelde mükemmel bi iniş görüyorum tebrk ederim:)
sakın koyverme ophelia. bence biraz yeme düzenini değiştir. her zaman yürüyormusun bi süre mesela bisiklet bin. yada 3 - 4 gün spor yapma vucut su tutuyor olabilir. metabolizmanı şok edecek bişi yapmalısın. dirence geçmiş olmalı senin ki. koyverme. koyverirsen geri gelecekleri düşün. şimdi en azından sabit o zaman bir de alacaksın yazık değil mibende sorun var anladım. 3 litre neredeyse su tüketiyorum. 6 km yürüyüş yapıyorum. ekmek yemiyorum dikkat ediyorum. hala 63.100 üm. aylardır. hayret bişey. koyvericem gitsin artık.
evet benim yapıyor .. pazartesi regl oldum 62.7 kiloydum bu sabah 60.3 geldim farka bakın !!kıslar menstürasyon döneminde vücudunuz ödem yapıyor değil mi genelde kaç kilo farkediyor olmadan önce 5 gün kala falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?