60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn kızlarrrrrr

dün aksamm yemekk yemedim dememm yeri var.. yinee bir dügündeydikkk ve bu kadarr kötü yemeklerr görmemiştimm hiçç.. bidee tombull kelabbamm bizim dügün yerimizle kafa kafayadırr kalitesii meshur biyerr dedii.. gördük meshurlugunuu yemek yedigimm catalı bıcagıı tabaga koydumm adamm tabagı alırkenn catalımıı bıcagımı geri cıkarıp koyduuu.. güldüm yaniiii sadecee. yan masadaan temizz serviss caldımm
1 yk fava, 1 catal garip bi patates salatasıı , 1 yk semizotu ,1 yk da kısırr 2 lokma ekmekk yedim yanee..

aradaa ıspanaklıı krep geldii ve o daa korkuncc tatsızz tuzsuss bişdii 2 catall yiyebildimm..
ana yemektee sanırım kasarlı tavuk dolmaydı amaa tavugun tadı cok agırdıı korktum bozuk mu die.. cikom içünnn yemedimm 3_5 catall patatess püresii yedimm... orkestraa da berbattııı roman havasındaa bilee insanlarıı costuramadıı solistlerii.. ztaenn sacına fön bile cekmemişş.. kızınn babasıı cok varlıklıı bi adammıss emmmee damatttaa bişi yoktu heraldee... ilerleyenn dakikalardaa gelin damatt dünürlerr takılarr yüzünden birbirinee girdii.. gelinin annesi bizim masadaa zırıl zırıll agladı bi 10 dk:97::97::97: tahminimcee 8_10 binlikk bi takı toplanmıstırr tass catlassaa ve buna kimseninn ihtiyacıı yokturr eminim ama paraa herkesii bozuo iştee.. görümcemm takı torbasıylaa oturduu bütün gecee :90::90: neysee dügündenn dip notlar ve aksattıgım aksamm menümüdee yazdıktann sonraa cıkayım artık.. dügünlerdenn dogumlardaann gag geldii itiraff etmeliyimm.. evleneli 9 ayy olduu her takanınn bişeii oluo tek tekk.. :97::97::97::97::97:

blntbtl nasılsın canım
Ecrinn valla ne zamandır düğüne gitmedim Eylüle enerji topluyorum kuzenimin düğünü var
kuzumu babanneye postalıyım evi toplayayım
Ardından spora gidebilisem benim kociş uyuyor hazır gider gelirim parka

Son düzenleme:

ecrincim günaydın cicim sen bu olayı anlatınca bizde 1 ay kadar önce nişana gitmiştik uzak akraba oluyo nişanda büyük nişandı ama kayınvalide ve kayınpeder kıza bilezik takmadılar şaşırdım yani bizim burda adettir hani nişanda en az 2 bilezik takılır.dimek cimriler

slmlar herkese iyi mutlu hafta sonları.sabah kahvaltım
1 dilimm peynir
1 didim kpekli ekmek
azcuk ucundan pastic
2 bardak açık ve şekersiz çay
domates salatalık
ara
1 tane activa
şimdide tarçınlı yeşil çayımı içiyorum

evett bazsıı cimri oluyorr yadaa gelinlee derdi varsaa yapmıyorr.. gecen yıl esiminn yakın arkadasınınn nişanlısıı orta halli bi nişan yaptıı.. hiçç kimsee 1 igne takmadıı.. damadaa gelin hanım baskı yaparaktann bi 5 tas aldırdı.. onudaaa annesinee 1500 e aldık diee salladılarr 4000 falandı halbukii rezilliktiiii... 1 yıll gectii bu ayy dügün varr davetiye için bile birbirlerini yiyiyolarr.. bakalım dügünde tabularını yıkıpp kızaa adam gibi takı takacaklar mıı:97::97::97: 1 yıldırr nişanlılarrr.. kızz genel olarlkk oldukca antipatikk amaa bu kadar daa sallanmazz bi insann. ne adam gibi nisan hediyeleri gittii, bayramm gectii bizde bayramdaa takı takılırr geline bunlardaa hiçbişii yokk.. benimm kayınvalidemm tanısmayaa gittigimizde bilee adettir diee takı takmıstıı bana... ama yapmayann yapmıyoo cnmm pintiiiler

Son düzenleme:

ahh cnm ahh benimm kayınvalide cimri hiç bişiy yapmadı hiç bişiy takmadı ne nişanda nede düğünde bütün masrafaı eşim yaptı.düğünü takıları annesinin kardeşlerinin giyceklerine kadar eşim aldı.kredi çektidüğünü takıları vs.onla yaptık.düğünde sonra kredi borcu ödedik hanımın bişiyden haberi yok ama.misfir gibi geldile rdüğüne ama cimrinin önde gideni.benim ikizlerin ilk 1 yaş doğum günü oldu doğum günü hediyesi bile almadılar düşün yni bide ilk torunlarısen nediyon kuzummm

oohoo ya benim yerimde olsanız naparsınız. ne aile arası nişanda ne nikahımda bir igne takılmadı bana naber. sadece benim ailem taktı. kayınvalidem gelemedi görümcem de nikahtan sonra kardeşine sarıldı ben yine el kızıyım onun için. ama işi düşünce arar. ama ben bunlara takılmıyorum .. evimde huzur var aşk var. ama annemler üzülmüşlerdi o ayrı bunlar dünya malı yaa. ne demişler ;
güzelim die sevinme bir sivilce yeter, malım var diye övünme bir kıvılcım yeter

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kıslar kahvaltımı yapınca gelirim keke ne kadar pekmez koymak lazım?

canım yarım bardak koy bi bak tadına duruma göre eklersin

mikkemmel bir farkkkkkkkkk kız sen bu sabah 400gr daha mı verdin baa mı yle geliiiiiiii kuzumm benimm çok az kaldı 5lilereeeeee pazartesi bilenemmmm tabularını yıkıpp görebilirsinnnnnnn:92::92::92::92::92::92::92hhh gitsinn kilolar yağlarrrr hepberaber kurtulalımmm inşallahhhhhhhhh

günaydınnnnnn bebükkklerimmmmmm (günaydın mııııııııııııııııııııııııııı)

sabah aslında erken uyandım ama işlerim vardı birazz ancak geldimmmm dimmm dimmmmm

kahvaltımı yaptımmm sonra demleme yeşil çayımı içtimmmmm şimdi de sade köppppükklü türk kahvemi yudumluyciiimmmmmmmmmm burda serinn ve heran yağmur döküştürecek bir hava varrrr güzelll seviiimm ben bu havalrıı sıcaktan iyidir

kıyamamm sanaa bennn all benimm görümceminn kaynanasından daa o kadarr .. esi yurtdısından gelmişş ordaa kazandıgı paraylaa yapmıs herseyii.. simdie kadar bi tel gibi bilezigi nasip bana dedii. bi de tekk ogullarıı amaa iflass ettilerr 1 ayy öncee arayıpp ne yaptınızz ne ettiniz dee soran yokk torunlarını bile aramıolar yanii.. mirass 2 insaat halinde ev varr onudaa yabancı kiracıı gelmesin die sattırmıolarr.. htiyacın var mı yok mu soran yok..cok fenalarrr cokk.. parayla pulla alakalı deil buu içinde olcakkk insanınnn

nugiiiimmmm napiinnnnn nasılsınn guzummmmmmm

amaa bu kızınkii kaynanasıı diger gelininnee yapıooo.. buna yapmıoo istemiomuss dieee.. gecenn haftaa kadın arabadaa 5 dk daa sacınıı basınıı yolcaamm deiverdii .. neymişş davetiyeye sadece ailelerin soyadları yazılmıss a ailesii b ailesi diee.. nasıl olurmuss da o kızz ann baba ismi yazdırmazmısss.. bizde yazmadık dedimm.. esim saolsun cıkıntı olduu bizz seninn anne durumundann yazdırmadık 2 tane die dedii.. amann yesinlerr birbirlerini o zamann dedimmm neyse benn cıktımm bebigi evindee göreim bidee koklayayyımmm.. az da sohbet ederr arkadasımlaa acılırımm öptüm siziiii

nugiiiimmmm napiinnnnn nasılsınn guzummmmmmm

iyiyim neruşcum işteyim 2 de çıkıcam kendimi dinliyomya off kafamı dağıtıyom bazen sonra bi bakıyom kendimi dinliyo buluyom yanlış bişey emme yapmamaya çalışıyom işte sende iyisin dimi canım:26: bugün fambıksız ve hugosuz bir gün geçiyor fambık kesin yeni bi tarif deniyodur şimdi

güle güle ecrin

günaydın kızlar bugün malum tatil bana yeni kalktım sayılır canım kahvaltı çekmedi 1 ksa nesfit yedim sütle beraberrr, bugün ödevlerim tamamlamaya çalışicimmm koçiş 5 de gelecek sabah erken çıktı o gelinceye kadar biraz halletmem lazımmm

nerudacığım evet burdada yağmur ayağacak gibi ne de olsa yakındayız sen mecdiyeköy ben 4 levent
canm sen çalışıyor muydun mecidyeköyde yoksa evin mi ordaydıı

yaa sorma cnm bunlar böle işte.banada bir tek iğnesi nasip deil.evlenirken hani makyaj mazlzemesi alaalım dediler nede bi tarak okadar yani.daha oğluna yük oldular giyimleriyle .ama kız evlenirken beline bilezik taktı evden çıkarken.kızına milas halıları aldı.tanesi 1500.den başlıyor.kızı beyaz eşya aldı düğünden sonra biz ödücez dedi annesine ödemediler onlarıda kayınvalidem ödedi.düğün oluyor ben hamileyim ben aydındayım eşim burda düğünde giymek için abiye bakıyolar üçük kızına gelin sende gel ssanada alalım yok.ne giycen diye soruyolar ama alalım diyen yok.eşimde git istediğin yerden all kartınla ögde dedi gitim bende aldım onlardan dahada güzel oldum hıhhhsaolsun eşim.düşn yani.bana bi hamile kıyafeti bile almadılar.onlar önmeli deilde bebişlerime ilk doğum günlerinde bişiy almadılar yaa o baya koydu aman eksik olsun cimrilere yerinde sağ olsunlar.biz eşimle iyi olalaım da gerisi boş.ama hakkaten cimrilr.banada deil sadece haa oğlunada aynıar biraz evlat ayırıyor kaynana

hee fambıkk kesinnn bol karbolu yeni bir tarif deniyodurrrr ya bir kek ya bir poğaçaaaa yazar pazartesiiiiiiii artıkkkk görüciiizzzz

evet nugimm kendini dinlemek hiç iyi değilll insan kafasında kurar kurarr sonr kurduklarının gerçekliğine inanır iyice daralırrr bence bişeyler uğraş bişeyler okuuu müzik dinle kendi kendinle çok kalmamaya bakkk

canım benim evim m.köyde çok yakınmışızzzz grüşelim bigünnn bak biz yoliyle görüştükkk kalanchoeyle görüştükkk hatta fambık gelicekkk ankaradan onunla da görüşücezz inşallahhh:13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…