görüşelim canım neden olmasın çok da güzel olurrrrhee fambıkk kesinnn bol karbolu yeni bir tarif deniyodurrrrYa bir kek ya bir poğaçaaaa Yazar pazartesiiiiiiii artıkkkk görüciiizzzz
evet nugimm kendini dinlemek hiç iyi değilll insan kafasında kurar kurarr sonr kurduklarının gerçekliğine inanır iyice daralırrr bence bişeyler uğraş bişeyler okuuu müzik dinle kendi kendinle çok kalmamaya bakkk
Canım benim evim m.köydeçok yakınmışızzzz grüşelim bigünnn bak biz yoliyle görüştükkk kalanchoeyle görüştükkk hatta fambık gelicekkk ankaradan onunla da görüşücezz inşallahhh:13::13::13:
mikkemmel bir farkkkkkkkkkkız sen bu sabah 400gr daha mı verdin baa mı yle geliiiiiiii kuzumm benimm çok az kaldı 5lilereeeeee pazartesi bilenemmmm tabularını yıkıpp görebilirsinnnnnnn :92::92::92::92::92::92::92 hhh gitsinn kilolar yağlarrrr hepberaber kurtulalımmm inşallahhhhhhhhh
evet canım 60.7 den 60.3 e inmişimyoli kilomu verdin canım ben çizelgeleri şirketteki bilgisayardan göremiyorumda
evet canım 400gr daha gitmiş inanamadım maşallahbize maşallah iyi gidiyoruz ya gidicek yaglar kilolar gidiceek
evet canım 60.7 den 60.3 e inmişim
tebrikler...evet canım 400gr daha gitmiş inanamadım maşallahbize maşallah iyi gidiyoruz ya gidicek yaglar kilolar gidiceek
evet canım 400gr daha gitmiş inanamadım maşallahbize maşallah iyi gidiyoruz ya gidicek yaglar kilolar gidiceek
yağmur yağarken toprağın kokusu ne güzeldir....missss...yağmur yağıyoooooo ağaçlarr yemyeşil olduuu tozz gittiiiiii miis gibi türk kahvemi içiyorummmm ıslak toprak kokluyorummmmmmm
tebrikler tatlımmmmmmmmm:92::92::92::92::92::92:
tebrikler...
teşekkür edeim canlarım.. evet gidicek bu kilolar biletlerini kestik.gidecekkk tabüüküüüüü yavrriiiiimuuuuuu maşallahhh bizeeeee gidecekk inşallahhh tüm fazla yağlar kilolarrr sağlıklaa en kısa zamanda gidecekkk inşallahhh
bende yimah yidim sütlü gayfemi içiyorum yarım saat oldu burda da yagalı. dışarı çıkıcaktım eccük erteledim ama çıkcam yine kocişnen inşallayağmur yağıyoooooo ağaçlarr yemyeşil olduuu tozz gittiiiiii miis gibi türk kahvemi içiyorummmm ıslak toprak kokluyorummmmmmm
selammmm
aaay ayyy ayyy nezamandır geçmişi okuyorumoku oku bitmiyor...
Yolandacım tebrikler harikasın
yağmur yağıyoooooo ağaçlarr yemyeşil olduuu tozz gittiiiiii miis gibi türk kahvemi içiyorummmm ıslak toprak kokluyorummmmmmm
teşekkürler blackandwhitecim sende hoşgeldin dişlerin daha iyidir umarım ben çıkayım biraz gezeyim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?