Günaydınlaar,
Hepinize afiyet olsun....
Gecenin bir köründe uykumun en tatlı yerinde beni jandarmalar aradı kimsiniz diyo ben dedim siz kimsiniz jandarma deyince hoplayı verdim yataktan, uykum açıldı valla. Yaaaani dedim siz ihbar yapmadınız mı dedi yoo dedim. Pardon dedi kapadı. Uykumu böldü ama ben diyodum bu gece kapatayım bu telefonu diye.
Sabah plates yaptım az yaptım ama 15 dakka falan.
Bende yazayım hemen kahvaltımı sonra çıkıcam, bu gün yoğun bir gün olacak.
Sabah;
1 bardak limonlu sıcak su
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim d l ekmek
1 muz (arada yemeyi planlıyordum ama bu gün hep dışarlarda olacağım çantamda muz kokusuyla dolaşmak istemem)
Bakalım bu gün çok düzensiz olacak. Kim bilir bir daha kaçta yemek kısmet olucak çok acıklı. Şimdiden yiyemeyeceğim öğünü düşünüp üzülüyorum
selamlar güzel bayanlar
sabah:
yarım dilim kızarmış ev yapımı kepekli ekmek
1 kk peynir
1 salatalık
yarım bardak ev yapımı şeftali suyu
1 bıldırcın yumurtası
öğle:
1 köfte
1 pirzola
1 biftek
1 pişmiş biber
2-3 çatal acılı ezme
4 yk yoğurt
bol salata
2 yk tahinli pekmez
tek kaçamağım kola dayanamadım içtim naapayım kızın bana
ara:
şekersiz damla sakızlı Türk kahvesi
leslie youtubedan indirmek için hangi program olmalı bilgisayarda:44:
tebrikler canım. ayrıca yogurt ve ayran biraz şişiriyor dogru ama çok güzel doyuruyor. benim kurtarıcım yogurt :)tebrikler canımm:
geçmiş olsun canım çok eziyet dert bu diş olayı. gezdim tozdum evet bira filan içtik eşimle epeydir içmemiştim bu sabah epey bi fark çıktı tartıda ama çokta yürümüştüm dün suyu da az içtim sanırım vucut su tuttu. vericem haftaya bu suları filan insallahoşbuldum canım..çok şükür dişlerim iyi..son kontrole gitmedim amazaten kemik kaynayacak 1.5 ay falan sonra zirkonyum kaplama yaptıracağım...çık gez tatlım kutla kiloların gidişini
Bence sakın yapma sonra dönmek çok zor oluyor. Sonra 63 e kurban olayım dersin. Benden söylemesi. Ben liseden beri ekmek yemezdim ama ha bire kilo alıp duruyordum. Şu an ekmeğimide yediğim halde 100 gram 100 gramda olsa kilo vermeye başladım. Tavsiyem bu siteyi takip et, başaranlarıda taklit et
yağmur yağıyoooooo ağaçlarr yemyeşil olduuu tozz gittiiiiii miis gibi türk kahvemi içiyorummmm ıslak toprak kokluyorummmmmmm
sisli havada umarsızca ilerleyen kedin olayım
zırrrr
aloo?betül hanım hakkınızda şikayet var
neyy?alo kimsiniz
hakkınızda şikayet var betül hanım çok kilo vermişsiniz fıstık gibi olmuşsunuz o yüzden sizden rahatsız olmuşlar hakkınızda ihbar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?