60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar güzel bayanlar
sabah:

yarım dilim kızarmış ev yapımı kepekli ekmek
1 kk peynir
1 salatalık
yarım bardak ev yapımı şeftali suyu
1 bıldırcın yumurtası

öğle:
1 köfte
1 pirzola
1 biftek
1 pişmiş biber
2-3 çatal acılı ezme
4 yk yoğurt
bol salata
2 yk tahinli pekmez
tek kaçamağım kola dayanamadım içtim naapayım kızın bana

ara:
şekersiz damla sakızlı Türk kahvesi

zırrrr
aloo?betül hanım hakkınızda şikayet var
neyy?alo kimsiniz
hakkınızda şikayet var betül hanım çok kilo vermişsiniz fıstık gibi olmuşsunuz o yüzden sizden rahatsız olmuşlar hakkınızda ihbar var

Akşam yemeği

Bol dereotlu domatesli kabak yemeği
Bulgur pilavı (bi kaç kaşık yemesem daha iyi olcaktı fakat akşamları hiç ekmek tüketmiyorum ztn tabaktakini bitiremedim :$ )
2 dilim karpuz

Ekmek yok ve bu gece su ve bitki çayı haricinde birşey yok.. :)

canımcım afıyet olsun damla sakızlı kahveyı bır kez ıctım ve konyada bı yerde bulamdım ya marketlerde yok ta kahvecılerde o ne abla dıyolar ya sımdı lesle yuruycem ve karın yapcam kacamk olarak mısır patlatıp yedık kızım esımleallhtan çiko degıl dımı yane

aksam yemegım 1kk peynır ve salatalık yıycem

kakolu sut ıccem mısır yedıgımden eppmek yokk

tam 1 saat kardıyo yaptım slm in 6 yaptım

bugün talep az buraya kıslar
akşam
1 enginar
125 ml light yoğurt
1 dilim ekmek

ara
şekersiz az sütlü türk kayfesi ve küçük tek çikolata
2 hurma yemek içim bitti bugünlük
su da 2 litreye az kaldı:2:

tebrikler canımm :
tebrikler canım. ayrıca yogurt ve ayran biraz şişiriyor dogru ama çok güzel doyuruyor. benim kurtarıcım yogurt :)

hoşbuldum canım..çok şükür dişlerim iyi..son kontrole gitmedim ama zaten kemik kaynayacak 1.5 ay falan sonra zirkonyum kaplama yaptıracağım...çık gez tatlım kutla kiloların gidişini
geçmiş olsun canım çok eziyet dert bu diş olayı. gezdim tozdum evet bira filan içtik eşimle epeydir içmemiştim bu sabah epey bi fark çıktı tartıda ama çokta yürümüştüm dün suyu da az içtim sanırım vucut su tuttu. vericem haftaya bu suları filan insalla

allah yarabbim ya nerden buluyo bu lafları anlamıyorumki

nasılsınız bakem kıslar
bugün oy kullanma derken eşim işe geç gitti. temizlik ypmakta geçe kaldı tabee. ancak bitti işlerim
akşama yemek yapıyorum

d
n güzel geçti. kayınvalideyle sohpet muhabbet ettik. yemekleri yaptı o bende halısını yıkıcaktım emme halı yıkama makinası bozulmuş bende sildim sadece ama temiz oldu
bolca kavanoz alıyorum. camdan. bunları saklama kabı olarak kullancam yeni evde.

Sabah kahvaltıda azcık kumpir,peynir,domates,2 bardak çay ve 1 dilim ekmek yedim..öğle ise nohut yemeği yanında marul salatası..

Ayy insanın yüreğine iner valla.....hiç işimiz olmaz... Gerçi o kadar kilo vereyimde beni jendermeler götürsün razıyım

Selamlaar,

Huuu tatilciler nerdesiniz bakalım,afiyetler olsun.

Dün öğlen 1 gibi 1 dilim ajvar soslu kepek ekmeği yarım salatalık yedim bir çıktık yola akşam 11 de anca tekrar yemek yiyebildim. Gözlerim dönmüştü açlıktan. bir dilim beyaz ekmek yedim kepek mepek yoktu doymıcam sandım aslında çok bile geldi. Tavuk şiş + bira. Bira kötü oldu tabi neyse.

Sabah 64.4 Bu rakamı tartıda görünce sevineceğim aklıma gelmezdi Oluyor yaa hakkaten oluyor ama çok yavaş.

Bu gün yediklerim;

Sabah;
1 yumurta 3 çerliston biber 1 acı biber öyle menemen gibi yaptım. 1 kk peynir. 1 dilim d l ekmek yedim.

Ara 2 hurma

Öğlen yemeği yiyemedim

Ara
1 küçük dilim pasta. Pek möhim bir misafirimiz vardı gelirken getirmiş, yememem çok ayıp olurdu.

Ara Ananas ilk defa yedim ömrümde. Aldık denemek maksatlı değişik çokta beğenmedik.

Akşama Patetesli tavuk + yoğurtlu semiz otu salatası yerim. Bunları fazla yapayımda yarın işe de götürürüm.
rım.

İşte bülee... Gideyim yemeğimi yapayım, sonracıma sporumu yapayım....Sonrada çalışırım yetiştirmem gereken bir iki iş var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…