günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pazartesiiiii ve bulutlu bir sabahtannnnn herkese merhaba
kahvaltım
2 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin
arkadaşlar nasılsınız ben sağlık yönünden bugün gayet iyiyim şuan için herhangi bir problem yok ama piskolojikmen biraz kokmuş durumdayım dün gece çok korktuğum için sabaha kadar uyuyamadım uykum var sadece.
sabah menüm:
2 t.k.peynir,
1 dilim karpuz yarım puğaça,
1 bardak ta şimdi çay içiyorum...
günaydın herkeze iyi haftalar dilerim nasılsınız bakalım ben iyiyim kahvaltımı yazayım birde ben bunları bugün çok zor yedim yani hap atacağım için birazda kendimi zorladımhayret ettim kendime:44:
1 dilim kepek ekmek
domates-salatalık
2 kk peynir
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pazartesiiiii ve bulutlu bir sabahtannnnn herkese merhaba
kahvaltım
2 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin
arkadaşlar nasılsınız ben sağlık yönünden bugün gayet iyiyim şuan için herhangi bir problem yok ama piskolojikmen biraz kokmuş durumdayım dün gece çok korktuğum için sabaha kadar uyuyamadım uykum var sadece.
sabah menüm:
2 t.k.peynir,
1 dilim karpuz yarım puğaça,
1 bardak ta şimdi çay içiyorum...
kıslar yeni avatarımı beyendinizmi
teşekkür ederim...Günaydın Nugi.. Afiyet olsun.
Günaydın Fambığım.. Afiyet olsun..
Günaydın Cimcime. Afiyet olsun...
cimcime günaydın canım bende uykususuzm ilaç uyku yapıyor biraz afiyet olsun
günaydın kıslarbugün tatil filandır sandım dedim bizimkiler izinlimi acaba dedim neyseki değilmişsiniz hepinizi özledim yaw
keşke tatil olsaydıı balımm nerdeeeee
keşke tatil olsaydıı balımm nerdeeeee
olmaması daha iyi özlüyorum
merhaba arkadaşlar. haftasonu hiç uğrayamadım . haftasonu ufak tefek kaçamaklarım oldu galiba ama çok uçuk değil. sabah yine gönülsüz bir kahvaltı yaptım içimden bişey yemek gelmiyorsabah klasik kahvaltımı yaptım. domates - salatalık - peynir - ekmek ve çay . üzerine beşi bir yerde içtim. az sonra da Türk kahvemi pişireceğim. sabah erkenden çamaşırlarımı astım . evi paspasladım. anlatın bakalım sizlerf neler yaptınız canlarım
merhaba arkadaşlar. haftasonu hiç uğrayamadım . haftasonu ufak tefek kaçamaklarım oldu galiba ama çok uçuk değil. sabah yine gönülsüz bir kahvaltı yaptım içimden bişey yemek gelmiyorsabah klasik kahvaltımı yaptım. domates - salatalık - peynir - ekmek ve çay . üzerine beşi bir yerde içtim. az sonra da Türk kahvemi pişireceğim. sabah erkenden çamaşırlarımı astım . evi paspasladım. anlatın bakalım sizlerf neler yaptınız canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?