60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar nasılsınız ben sağlık yönünden bugün gayet iyiyim şuan için herhangi bir problem yok ama piskolojikmen biraz kokmuş durumdayım dün gece çok korktuğum için sabaha kadar uyuyamadım uykum var sadece.
sabah menüm:
2 t.k.peynir,
1 dilim karpuz yarım puğaça,
1 bardak ta şimdi çay içiyorum...

günaydın kıslar bugün tatil filandır sandım dedim bizimkiler izinlimi acaba dedim neyseki değilmişsiniz hepinizi özledim yaw

cimcime günaydın canım bende uykususuzm ilaç uyku yapıyor biraz afiyet olsun

Günaydın Nugi.. Afiyet olsun.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pazartesiiiii ve bulutlu bir sabahtannnnn herkese merhaba

kahvaltım
2 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin

Günaydın Fambığım.. Afiyet olsun..

Günaydın Cimcime. Afiyet olsun...

Günaydın Nugi.. Afiyet olsun.

Günaydın Fambığım.. Afiyet olsun..

Günaydın Cimcime. Afiyet olsun...
teşekkür ederim...
cimcime günaydın canım bende uykususuzm ilaç uyku yapıyor biraz afiyet olsun

ahhhhh benimde bazıları uyku yapıyor o yüzden onları sabahları içmiyorum yoksa gözlerim hiç açılmaz.ben dün gece evde eşimle konuştuğumu sanıyordum ama konuştuğum eşim değilmiş.çok korktum eşim gelene kadar dualar okudum.eşim gelincede ağlamaya bşladım.ama sabaha kadar genede uyku tutmadı...

merhaba arkadaşlar. haftasonu hiç uğrayamadım . haftasonu ufak tefek kaçamaklarım oldu galiba ama çok uçuk değil. sabah yine gönülsüz bir kahvaltı yaptım içimden bişey yemek gelmiyor sabah klasik kahvaltımı yaptım. domates - salatalık - peynir - ekmek ve çay . üzerine beşi bir yerde içtim. az sonra da Türk kahvemi pişireceğim. sabah erkenden çamaşırlarımı astım . evi paspasladım. anlatın bakalım sizlerf neler yaptınız canlarım

nilmısra ideal kilona ulaştın fazlalık yağlar gittimi canım. mesela gçbekte filan kaldımı yağ veya başka yerlerde

günaydın nilmısra afiyet olsun canım.

günaydın kızlarrr eşim gitti kendımı hemen buraya attım...kahvaltımı ettim: 4 yk nesfıt ıle 1 çay bardagı sutu karıstırdım ıcıne de 1 cevız koydum...

kızlar ilginç şeyler yaşıyorum dün midem kazındı ve yemedim sonuca inanamadım 61.9 şok oldum resmen haftasonu çok iyiydim cumartesi sporuda etkiledi sanırım bugün kızımı babanneye bırakıp yürüyüşe devam edicem çok mutluyum 4 ayda yapamadığımı sporla hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…