bugün vaktin varsa yürüyüş spor yap birazda hafif ye telefi edersin bence.
güzel yöntemmiş. benimde ilk kilolarımı takmama erkek arkadaşım vesile olmuştu iyikide olmuş... gerçi o biraz pişman şimdi ben zayıfladıkça o şişiyor. o da rejime giricekmiş ama inanmam.
ben gerçek anlamda dikkat etsem gerçekten haftada iki kilo kesin veririm. ama kaçamaklarım oluyo hep iyi gene kilo almıyorum bu aralar. fitness yapıyorum ama ağırlıksız bide yürüyorum işte canım fırsat bulursam. bugün akşam yatmadan önce yine spor yapmaya başlıcam artık reglim bitti sorunum kalmadı. oohhh yarında cumartesi. çok seviyorum yahu şu cumaları.
lahana cayına devam ıkıncı pakete basladım bırakırmıym hem ıgrenc deıl tadı hemde kılo verdırıo...rutin bı hale getırıp dıyetten sora bıle devam etmk ıstıyorum ona kılo korumak için yane,hıı bıde basenelrımı duvara vurma ıslemınede basladım ben :roflol:
çirkin bi görüntü ama tatlım yaa hoş değil çıkmasın zaten :1no2:
:roflol: ilahııı yaaaa ,guldrdn benı,,kıs napcan o kemıgıı sen zayıfla da kemıgn cıkmasın ,bu sefer kemıklerı sayılıo derler.
işte bikere oturunca ondanda ye şundanda ye az az derken. bi bakıyorum birsürü şey oluyo( o yüzden hiç yememek yemekleri görmemek. anneme okadar diyorum bana yemek ayırma diye dinlemiyo...
Allah o dönemde ağrısı olanlara yardım etsin valla ya. benim bi arkadaşım varda 5 gün hayatta yokmuş gibi oluyor.
kıslar günaydınn :) termalsauna şortları inceliyodum başka bi topicte o yüzden geç kaldımkimi işe yarıyo demiş kimide yaramıyo :1shok: bölgesel kilolar için iyiymiş kalça ve göbek problemi olanlar için incelme sağlıyormuş alıp almamak arasında kaldım benim göbek problemim var çünkü aranızda kullanan varmı?
ohh canım regl de bitmiş dikkat edersin verirsin ne güzel işte ya
benim eşimde beni kıskandı boyu benden 4 cm uzun 71 kilo yani normal ama o rejim yaptıkça kıskanıyorum :asigim:
ben nane-limon , ıhlamur falan o bitki çaylarından hiç içemem direk kusuyorum çok istiyorum ama içemiyorum ya :1ninca:
ayy rejim yapsında kıskanayım ya. dünde takılıyorum bak ben yanında fidan gibi kaldım. senin göbek senden bi kaç dakka önce köşeyi dönüyor diye. Git gide oda takmaya başladı kilosunu. ohh olsun. :dance:
slm kizlarrrrr
ben hazirliktayim alisveris filan o yüzden giremiyorum pek gecmiside okuyamadim umarim hepiniz iyisinizdirr
bende diyete tam gaz devam ediyorum son 3 haftam kalditürkiye izinine bu arada mart 1 den beri verdigim kilo 13 oldu su anda 59 kiloyum ve inanilmaz mutluyum
hepinizi coook öpüyorum
canlarımmm sağolun...evet son günlerde bir iç hesaplaşma modundayım..olur benim böyle arasıra;yani bir''nerdeyim,neler oluyor''tarzında bir hayat muhasebesi dönemlerim..böyle olunca da istemeden birinize olumsuz bişeyler yazarım korkusu yüzünden yazmıyorum topiğe..çünkü benim yüzünden bitek insanın bile kırılmasına,üzülmesine dayanamamama inanın her gün okuyorum yazdıklarınızı..
dün gece de birden ilham geldi ve bikaç dize bişeyler karaladımve bişey itiraf edeyim:bu benim başkalarıyla paylaştığım ilk şiirim bugüne kadar hiçbir şiirimi hiçkimseyle paylaşmamıştım...
sizi,hepinizi seviyorum canlar....
nasıl verdin canım süper vermişsin kızlar çok pis gaza geldim ben de aranızdayım
25 yaşındayım 67 kiloyum boyum da 1:55 5 ay önce bir kızım oldu çok mutluyumfakat vermem gereken 17 kilo var ya bir 55 i görseydim off off görürmüyüm sizce kendime de heç güvenim yokk yarından bana öneride bulunurmusunuz birde ben yarın yürüyüşe başlıyorum kazam mübarek olsun:bbo:
canımmm hosbulduk cok teşk. bende sizi cok özleidm hihoyyyt.canım bende bir ara öyle takılmıstım ama cok şükür verdim darısı basına
canimsin ya tesekkür ederim ne basardiysak beraber basardik canim ya
bilgi dedin ya hemen sölim ozaman ya ben bu elma sirkesi olayina pek inanmadim ama aldim denedim aaaaaaaaa oda ne sahiden ise yariyo yaw bilion perhiz yapiodum benim metabolizma durma derecesine geldi böylece hafta sonu yedim hafta ici sadece vitamin aldim kati hic bisi yemedim yine onada alisinca vicut sirke iciom simdi sahiden istah kesio, bagirsaklari calistirio sanirim metabolizma üzerindede bi etkisi mevcut
paylasiyim dedim
hosgeldin canim aramiza sen burayi buldun geldin ya merak etme kilonuda süper verirsin yalniz bisi demeden gecmicem eger emziriyosan sakin toksin attirici diyetler yapma bebegin zarar görebilirmis benimde bebisim var 7 aylik simdi keske emseydi de biras daha sisko gezseydim
ama kilo verecegine inandir kendini motive et mavibenek söyledi beni cok etkiledi yediginden degil yemediginle mutlu ol son zamanlarda ben öyle yapiorum
canımmm senin için ne büyük bi heyecan bebişin türkiyeyi görecek ilk defa.özlediğin memleketine kavuşacaksın allahım hep böyle mutluluklar versin inşallah güzelimm :Saruboceq:
canımmm çok güzel bi şiirdi ve senin olduğunu bilmek çok ayrı bi güzellik... çok fazla düşünme hayatı bence.düşündükçe işler sarpa sarıyo çünkü.ve böyle morali bozuk bi benek bizi çok üzer kuzummm.bizim için çok değerlisin!!! :teselli:
hoşgeldin aramıza tatlım a.s. bizimle beraber çok rahat kilo verceksin emin ol a.s ama bebişin daha çok küçükmüş emziriyosan biraz daha bekle istersen diyet için... Şeniz
regl olanlar kervanına hoş geldin kaydirigubbakcemile3 topikin %50 si regl galiba :roflol:
çok güzel bi bilgi bu canım çok saol bende solgarın bi vitaminini buldum onu alcam.lar yorgun uyananlar ve günün uzun saatleri çalışanlar içinmiş.aynı zamanda zayıflamayada yardımcıymış diyetisyen arkadaşım tavsiye etti güvenemedim yengem eczacı vitaminler hakkındada bayaa bi bilgisi var ona sordum oda aynı şeyi tavsiye etti.krom oranıda yüksek ve yeşilçay özü var içinde solgar omnium canlarım.herkese tavsiye edebileceğiniz bi multivitamin kompreksiymiş.bende alcam ay başında.sonuçları yazarım size yerimseniben
bu aradaaa sonunda bu sabah regl olmayı başardım :jeyyar: yarına karnımın şişliği gider artık inşallah delikafadulden
vee çok zevkli bi kahvaltı yaptım.meyve ve nesquikli süt cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
günaydın demeyi unutmuşmuyum ne
Günaydın canlarımmmmmm Şeniz
bu arada dün gece rüyamda çok güzel bişey gördüm.burda çok güzel bi yer var bi tarafı deniz bi tarafı orman harika bi yer.veeee esas bomba bütün hepimiz orda buluşmuşuz ve kahvaltı yapıyoduk :lepi: hemde bütün topik ayyy ne güzel olur öyle bişey olsa çok istiyorum hepinizi tanımayı ondan gördüm heralde böyle bi rüya :Saruboceq:
çok önemli bişeyi söylemeyi unutmuşummmm
bugün sabah yıllar yıllaaaar önce mangodan aldığım ve içine giremediğim bi pantolonumun içine hiiiç zorlanmadan girdim.ben 38 beden zannediyodum bizar önce wc de etiketine bakayım dedim ve 38 değil 36 bedenmişşşş delikafadulden sositososito
Günaydın Cicişler,
Saracım rüyan çok güzelmiş, bakarsın bi gün gerçek olur :asigim:
çok eğlenceli olacağı kesin.
ben de raporumu vereyim bari gelmişken
dün akşama kadar yediklerimi yazmıştım, akşam da bir haşlanmış yumurta, 1 bardak elmalı çayımdan domates, salatalık bir dilim kepek ekmeği. ( çooook acıkmıştım)
sabah kalktım bir baş dönmesi bir baş ağırısı, burnum akıyor, üşüyorum senağlama
Nane limon kaynattım içtim, ofise gelince de bir dilim çavdarlı ekmek ile domates salatalık yedim, arkadaşım kızdı yüzün kireç gibi olmuş rejimi düşünüosun dedi o yüzden yedim onları senağlama
Hepinize hayırlı cumalar öpüyorum sizleri
kızlar bu arada bişeyi açıklamak istedim farkettiyseniz ben yediklerimi hiç yazmıyorum kimsenin kafasını karıştırmamak için.çünkü ben arada sabah kahvaltıdan sonra dondurmada yiyorum hergün 2 bardak cappuccinoda içiyorum diyet kahvaltımı öyle yemeğimide yiyorum..ama saat 5 ten sonra sadece meyve yiyorum ve hergün saat 7 gibi 1.5 saat aletli spor yapıyorum geneli bu.akşam yememek sağlıklı değil o yüzden yazmıyorum cicişler yanlış anlamayın beni
Herkeze günaydın.Kendimden nefret ediyorum bütün 1 hafta aç dur,65.4 ü gör,çıvıt.akşam yemeğe devetliydik biliyorsunuzdur konyanın etliekmeği süper olur tabi benden kaçarmı alllah allah edalarıyla sanki savaştayız bir yedin inanın gözüm dönmüş ne kadar yediğimi hiç hatırlamıyorum ya,hala motive bozukluğu var hemen yoldan çıkıyorumoooofffff offfffff ne olcak benim bu halim hiç 57 yi göremiycem bu gidişle:roflol:
motıvasyon cok onemlı ecemım..o sorun bendede vardı.kıs boyunca dıyete gırdım cıktım hep.en sonunda 20 gun once tekrar karar verdım..senı motıve edeck seyelre yonel.mesela benı erk ark ım cok etkıler,dedımkı ona bana zayıfla de,yeme de senı zayıf gormek istıyorum de dedım :roflol: o da sagolsun yapıo ,ben dedım dıye yaptıgnı bılsem bıle ınandrıcı yapıo saolsun,acayıp gaza gelıyorumm ,iyi de oluyo,,64,9 dan bu sbh 61.00 cıktım :sm_cool:
bu arada kızlar,
09 Hazirana kadar biraz daha kilo vermek istiorum,
bizim organizasyon açık havada olcak ve çimlerin üstünde dolayısı ile yüksek topuklu ayakkabı giyemeceğim.
Çok güzel babatlerim var önü çok azıcık açık (geçen yıl çok para verip almıştım) onları giycem
üzerime de siyah elbise giymeyi düşünüyorum ama bu kiloyla biraz zor gibi,
yani 10 gün içinde 4 kilo falan verebilsem harika olur,
var mı önerileriniz?
biraz radikal diyet yapsam sonra yine normal diyete dönsem mi?
cicişler ben o kemikleri görmeden bu rejim bitmez sizde 50 olunca görürmüyüm onları şimdilik bağrımdaki kemiklerin hepsini görüyorum, ama ben bu kasıklardakileride görmek istiyommm kaydirigubbakcemile2
canım anneler kıyamaz böyle durumda en iyi durum ben yedim ofiste diyip az bişey yemek :jeyyar:
evet canım ağrı çekmekte kötü
canım bende onlardan almak istiyorum
geçen gün spora gittim 80 kilodan fazla bi kız geldi o tayttan giymiş başka bişey giymemiş millet yerlere yattı gülmekten:roflol:
kızlar ben bu kemiğin çıkmasına bayılıyorum benimki hala çıkmadı ya offf ne zaman çıkar ki :uhm:
cicişler ben o kemikleri görmeden bu rejim bitmez sizde 50 olunca görürmüyüm onları şimdilik bağrımdaki kemiklerin hepsini görüyorum, ama ben bu kasıklardakileride görmek istiyommm kaydirigubbakcemile2
canım anneler kıyamaz böyle durumda en iyi durum ben yedim ofiste diyip az bişey yemek :jeyyar:
evet canım ağrı çekmekte kötü
canım bende onlardan almak istiyorum
geçen gün spora gittim 80 kilodan fazla bi kız geldi o tayttan giymiş başka bişey giymemiş millet yerlere yattı gülmekten:roflol:
ya ama bende seviyorum o kemikleri biliyomusun..
:roflol::roflol::roflol:
bu arada balım bademim alıntı yapmamışım ama bende var o şortlardan ama kanımca hiiiç bi işe yaramıyo artııııı çok rahatsız.. Onu giyip spor yapamıyosun rahat rahat.. yarımyamalak oluyor.
kaydirigubbakcemile3 canım çok güldüm bende okurken bazıları demiş sadece taytı giyip yürüyorum diye bide içine iç çamaşırı giymiyosun sanırım :1shok: ben alırsam eşofmanın altına giycem ama ya işe yaramaz bişise diye korkuyorum parama yazık olur göbeğim olmasa gayet güzel duruyorum açken hiç sorun yok göbek falan çıkmıyo ama birazcık bişi yiyim anında çıkıyor en iisi ben sürekli aç durayımkaydirigubbakcemile3
ya ama bende seviyorum o kemikleri biliyomusun..
bu arada balım bademim alıntı yapmamışım ama bende var o şortlardan ama kanımca hiiiç bi işe yaramıyo artııııı çok rahatsız.. Onu giyip spor yapamıyosun rahat rahat.. yarımyamalak oluyor.
kaydirigubbakcemile3 canım çok güldüm bende okurken bazıları demiş sadece taytı giyip yürüyorum diye bide içine iç çamaşırı giymiyosun sanırım :1shok: ben alırsam eşofmanın altına giycem ama ya işe yaramaz bişise diye korkuyorum parama yazık olur göbeğim olmasa gayet güzel duruyorum açken hiç sorun yok göbek falan çıkmıyo ama birazcık bişi yiyim anında çıkıyor en iisi ben sürekli aç durayımkaydirigubbakcemile3
vvveeeeeeee ben geldim 1.200 vermiş olarak süper gidiyo ya valla kendim bile inanamaz oldum kendime tam tamına 70 den 58.800 e tüştüm süperim ben süper
vvveeeeeeee ben geldim 1.200 vermiş olarak süper gidiyo ya valla kendim bile inanamaz oldum kendime tam tamına 70 den 58.800 e tüştüm süperim ben süper
ideal kilomu bile geçtim vay bealkisalkisalkis
hadi yaa çok sağol canım ciddi ciddi düşünüyodum almayı gerçi ben spor yapsam vercem ama okadar tembelimkiii ben verdiğim 7 kiloyu hiç spor yapmadan verdim ama durdubu haftada okadar açımki sürekli yiyorum adet olcam bide bi kaç gün sonra canım sürekli tatlı istiyo :jeyyar: çok sinirliyim bide umutsuzum :çok üzgünüm:
hadi yaa çok sağol canım ciddi ciddi düşünüyodum almayı gerçi ben spor yapsam vercem ama okadar tembelimkiii ben verdiğim 7 kiloyu hiç spor yapmadan verdim ama durdubu haftada okadar açımki sürekli yiyorum adet olcam bide bi kaç gün sonra canım sürekli tatlı istiyo :jeyyar: çok sinirliyim bide umutsuzum :çok üzgünüm:
Kızlar yine formunuzdasınız süperrr. Sabah yarım dilim ekmek çok azıcık peynir yedim. Nescafe içtim sade ve tek şekerli.. Okadan şimdi 2 tane salata yiycem aç değilim aslında.. Bu arada katalogta gördüm bugün Bim markette 120 tane calgonit 20 TL öğlen çıkıp onu alıcam. Haberiniz olsun. Bide eğer fırsatınız varsa her ay mutlaka 10-20 kenara para koyun çok işe yarıyo. O biriktirdiklerimle öğlen küçük altın alıcam.. Güzellerim benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?