60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh canım regl de bitmiş dikkat edersin verirsin ne güzel işte ya
benim eşimde beni kıskandı boyu benden 4 cm uzun 71 kilo yani normal ama o rejim yaptıkça kıskanıyorum :asigim:

ben nane-limon , ıhlamur falan o bitki çaylarından hiç içemem direk kusuyorum çok istiyorum ama içemiyorum ya :1ninca:

çirkin bi görüntü ama tatlım yaa hoş değil çıkmasın zaten :1no2:

:roflol: ilahııı yaaaa ,guldrdn benı,,kıs napcan o kemıgıı sen zayıfla da kemıgn cıkmasın ,bu sefer kemıklerı sayılıo derler.

cicişler ben o kemikleri görmeden bu rejim bitmez sizde 50 olunca görürmüyüm onları şimdilik bağrımdaki kemiklerin hepsini görüyorum, ama ben bu kasıklardakileride görmek istiyommm kaydirigubbakcemile2

canım anneler kıyamaz böyle durumda en iyi durum ben yedim ofiste diyip az bişey yemek :jeyyar:
evet canım ağrı çekmekte kötü

canım bende onlardan almak istiyorum
geçen gün spora gittim 80 kilodan fazla bi kız geldi o tayttan giymiş başka bişey giymemiş millet yerlere yattı gülmekten
:roflol:

ayy rejim yapsında kıskanayım ya. dünde takılıyorum bak ben yanında fidan gibi kaldım. senin göbek senden bi kaç dakka önce köşeyi dönüyor diye. Git gide oda takmaya başladı kilosunu. ohh olsun. :dance:

Yoncam valla özledik seni yaa... Süper kilo verdin.. Tebrik ederim seni çok çok..:hooray:
Unutma bizi uğra ara sıra olur mu? Öptüm senii..a.s.

beneklimmm aplamm canımmm... Ya kıyamam ki sanaa.. Şiirin harikaydı.. Tühlerim ürperdi okurken.. Bende seni seviyorum penekli aplam.. Dikkat et kendinee...Şeniz

Hoşgeldin canımm...a.s.

canımmm hosbulduk cok teşk. bende sizi cok özleidm hihoyyyt.canım bende bir ara öyle takılmıstım ama cok şükür verdim darısı basına

Aminnn:Saruboceq:

Teşekkürler tatlım, çok güzel bir bilgi. Bu arada elma sirkesi gerçekten iştah kesiyo.. Bende kanıtladım bunu.. Kullanııyordum biliyorsun bayadır.. Hiiç iştahla ilgili bir sorunum yoktu.. Lahana suyu kürüne başladım salı günü.. İbrahim saraçoğlu bunun yanında başka kür uygulamayın demiş o yüzden kestim. Ve aynen iştahım açıldı. yine devam edicem sanırım.. Bişey olmaz heralde yaa.. Nolcak..

Bu kompresin adı neymiş canım ya?
Afiyet olsun bide..cokacimcoook

Yaw bu negüzel rüya böyle..:sm_cool::sm_cool:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hayatım dikkat et kendine.. Dün belliydi hasta olucaan ama.. Mutlaka vitamin falan al ekstrada.. C vitamini özellikle..

En güzelini yapıyorsun aslında.. Evde olsam bende öyle yapardım sanırım..

Motivasyonu düşürme tatlım telafi edersin bugün hafif yiyerek..:teselli:

Sende çok güzel kilo vermişsin tatlım..

Olmaazzzz. Zaten hastasın.. Bide öyle bişey yaparsann o organizyona katılcaana evde pijamanla yatarsın bence.. Cık cık cık.. Gulüm sağlığımıza dikkat ediyoruz rejim yaparken.. En önemlisi sağlık biliyorsun..
Yirim seni.. Geçmiş olsun kuzuu...a.s.

kaydirigubbakcemile3 canım çok güldüm bende okurken bazıları demiş sadece taytı giyip yürüyorum diye bide içine iç çamaşırı giymiyosun sanırım :1shok: ben alırsam eşofmanın altına giycem ama ya işe yaramaz bişise diye korkuyorum parama yazık olur göbeğim olmasa gayet güzel duruyorum açken hiç sorun yok göbek falan çıkmıyo ama birazcık bişi yiyim anında çıkıyor en iisi ben sürekli aç durayımkaydirigubbakcemile3

kızlar ben bu kemiğin çıkmasına bayılıyorum benimki hala çıkmadı ya offf ne zaman çıkar ki :uhm:

ya ama bende seviyorum o kemikleri biliyomusun..

:roflol::roflol::roflol:

bu arada balım bademim alıntı yapmamışım ama bende var o şortlardan ama kanımca hiiiç bi işe yaramıyo artııııı çok rahatsız.. Onu giyip spor yapamıyosun rahat rahat.. yarımyamalak oluyor.

vvveeeeeeee ben geldim 1.200 vermiş olarak süper gidiyo ya valla kendim bile inanamaz oldum kendime tam tamına 70 den 58.800 e tüştüm süperim ben süper

hadi yaa çok sağol canım ciddi ciddi düşünüyodum almayı gerçi ben spor yapsam vercem ama okadar tembelimkiii ben verdiğim 7 kiloyu hiç spor yapmadan verdim ama durdu bu haftada okadar açımki sürekli yiyorum adet olcam bide bi kaç gün sonra canım sürekli tatlı istiyo :jeyyar: çok sinirliyim bide umutsuzum :çok üzgünüm:

bende öyle giyerim ya öbür türlü dışarda çok kötü bi görüntü herkes bakıp gülüyor

cicişim bitek sen ve ben seviyoruz galiba,senin göbek sorunun olmadığı için senin o kemikleri görmen daha kolay
o tayt daha çok terletmiyor mu ciciş
:1shok:

bu şort hakkında benimde pek fikrim yok esracığım. ne desem yalan olur ama tek giyilirse pek hoş durmaz :)))

vvveeeeeeee ben geldim 1.200 vermiş olarak süper gidiyo ya valla kendim bile inanamaz oldum kendime tam tamına 70 den 58.800 e tüştüm süperim ben süper

sanada bir alkış gelsin. tebrik ederim.. azminden ötürü.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ideal kilomu bile geçtim vay bealkisalkisalkis

tebrik ederim canım alkisalkisalkis .daha vermeyi düşünüyor musun

cicişim bence bu saatlerde dondurma yiyebilirsin akşama kadar o erir.yoksa akşam tatlıya saldırabilirsin, bende öyle oluyo çünkü

benim canım tatlı istediği zaman cofleksin çikolatalı olanı var ya ondan yiyorum bir kase ya ara öğün olarak yada öğle yemeği olarak. çokta güzel oluyor. istersen deniyebilirsin.

Merhaba kızlarr,

Ya ben bu sabah çok kaçırdım yaa.. Bissürü simit yedim.. Ne kadar bilmiyorum yani.. Neyse öğlen yemiicem artık.. Öğlen yerine dondurma yiyim diyorum.. :roflol: ama max çıbık..

Oleyyyy hihoyyyt dün akşamki obezliğimin sebebi belli oldu regl oldum kaydirigubbakcemile2.bu dönemde kendimi zor tutuyorum.Kilo çizelgesini nasıl yapabilirim?

Kızlar yine formunuzdasınız süperrr. Sabah yarım dilim ekmek çok azıcık peynir yedim. Nescafe içtim sade ve tek şekerli.. Okadan şimdi 2 tane salata yiycem aç değilim aslında.. Bu arada katalogta gördüm bugün Bim markette 120 tane calgonit 20 TL öğlen çıkıp onu alıcam. Haberiniz olsun. Bide eğer fırsatınız varsa her ay mutlaka 10-20 kenara para koyun çok işe yarıyo. O biriktirdiklerimle öğlen küçük altın alıcam.. Güzellerim benimmmm

selam kıslar 2 gündür giremiyordum cook yogunum bu aralar yazdıklarınıza göz atayım dedim sonra vazgectim coook yazmışınız-tatlicadiarzu-başım döndü ama EVLıBARKLInın kiloları şutladıgını okudum coook tebrik ederim seni cnm darısı tüm topiğin başına AMııııııııNNN:Saruboceq:

aslında iyi fikir ama benim hep gidiyo cebimde para olmasın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…