60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah yoliciğim ben olayı anlatayım rüyamı yosa gerçekmi sen karar ver....
şimdi uyuyordum.salondan gelen eşimin sesiyle uyandım.bana sesleniyordu.gözü mü açtım baktım efendim dedim bana kalk üstüne pike ört üşüyeceksin dedi.bende sen gel ört dedim.abdest lacağını lavaboya gireceğini söyledi.bende üfleye püfleye kalktım pikeyi aldım üstüme örttüm.sonra salona taraf bakıyordum eşim wc den çıkarsa su isteyeyim diye..ama 10 dak felan bekledim.ama sonra dikkat ettim ki wc nin lambasıda salonun lambasıda yanmıyor.kalktım baktım kimseler yok yatağa girip saat te baktım 12:15 eşim 1den önce gelmez.anladım ki o eşim değil...eşim gelene kadar yatakta tirtir titredim dualar okudum.eşim gelincede ağlamaya başladım.çok korktum anlayacağınız bir dahada sabah kadar uyuyamadım....

evet eskisi gibi ince olmasııı mümkündeğillll zatii 2 çocuk doğuran ebru şallı ilee,40 gün sonra podyuma çıkan çağla şikelinde belelir kapkalınn

kızlarrrr herkese kocaman günaydınlarrrrr
iyisiniz inşallah.kilolar gitti mi ?
yağlarınız eridi miiiiii?sıkı sıkı popişleriniz oldu muuuuu?
sabah:
200ml light süt ile birlikte 3 yk nesfit
1 saat sonra 1 yeşil elma.
öğlene kadar 1 hurma ve çeyrek simit de yemeyi planlıyorum

öğle yemeği olarak 2 yk taze fasulye ve tonbalığım var
yanında bol ayran mmmmmm

günaydın loxii afiyet olsun tahin pekmeze fazla alışma zor bırakırsın valla haftasonu içinde kaçamaksız geçmiş tebrik ederim seni

canım hamile halinle zaten çok uykuda basıyor seniii,yorgunluktann öyle sanmışsındır ama rüyadır korkma senn,dua oku bol bollll

günaydın ecrincim uzan canım biraz dinlen bakalım

madem gebelikte değiişiyo vücut eskisi gibi olmuyo o zaman ebru şallı niye değişmiyi
sen egzersizde yap canım. öncelikle pilatesi göbeğin için yapmalısın
yoksa ilerleyen yaşlarda sarkar
yumuşamalar dikkate alınıp toparlanmaz ise zamanla sarkmaya dönüşüyo. doktora sor istersen ve pilates yap karın geç gidiyo zati
basen için netten araştır istersen canım bende hiç basen sorunu olmadığı için bilmiyorum egzersizlerini.
bak benimde göğüslerim büyük eskiden daha büyüktü tabeee yumuşadı çalıştırmasam sarkacak her hafta düzenli çalıştırcam artık. illa sorunlu yer oluyo çalıştırcez napalım.

benim de yıllardır sabah gözlerim zor açılıyo ondan mı kineeeedün açık havada yoruldun gezdin yorgunsun ondan ciicmm nalakasııııııı varrrrrkızzzzz göz drlarının çoğu gözlüklü korkuyorum bu yüzden yaptırmayaaa:44:

evet eskisi gibi ince olmasııı mümkündeğillll zatii 2 çocuk doğuran ebru şallı ilee,40 gün sonra podyuma çıkan çağla şikelinde belelir kapkalınn

kızz çağlanınki eskidende öyleydi zati. ebruda kalınlaştı emme o zaman bel çalışsınlar yabancılarınki kalınlaşmiyiy

günaydın neruşşş hoşgeldin

hoşbulduk tatlımmmmgünayydınnn

afiyet olsun kuli kulimmm miihhteşemmm tabüü küüü kahvaltınnn

günaydın neruşcumm kolay gelsin sana

günaydın kızlarrr eşim gitti kendımı hemen buraya attım...kahvaltımı ettim: 4 yk nesfıt ıle 1 çay bardagı sutu karıstırdım ıcıne de 1 cevız koydum...

Afiyet olsun

hayırlı sabahlar hanımlar..kahvaltım yumurta,2 ceviz,az peynir ve domates...1 dilim ekmek ile..

Afiyet olsun

Afiyet olsun ve kaçamaksız haftasonu için de tebrik...

Günaydın neruş.. Afiyet olsun..

Günaydın, afiyet olsun...

Afiyet olsun...

günaydın kukim yoğurtta olduğana göre tamamdır kahvaltın afiyet olsun

canım hamile halinle zaten çok uykuda basıyor seniii,yorgunluktann öyle sanmışsındır ama rüyadır korkma senn,dua oku bol bollll

inşallah öyledir ama hamilelikte karabasanlar vede 3 harfliler anne adaylarını rahatsız edermişki koksun bebklerini düşürsünler diye .bir süre uğraşırlarmış sonra pes ederlermiş.burda hacı bir abla var ona sordum o anlattı...bolbol dua okumamı abdestli mutlaka uyumamı uyurkende 3 aytel kürsü vede fatiha oku öyle uyu dedi....rüya veya gerçek çok korktum sonuç olarak....

ben de valla 3 yaşımdan beri gözlüklüydümmm:103::103: liseyi bitirir bitirmez lens aldım o zamandan beri arada gözlük takarım ama genelde lensliyim çokşükür lensten kaynaklı bir sıkıntı yaşamıyorum ama işte baharda alerjim azıyo ve gözlerim şuan inanılmaz şiş her bahar olur bu bana lensleri çıkarırım bir süre öyle takılırım damlalr merhemlerr ama 1 ay böyle gider benim hele şuan felaket yani iyice kıpkırmızı oldu ve kaşınıyo iltihap akıyo sürekli öyle kör kör geziyorum evin içinde:82::82: (kör kör çünküü gözü 6 derece miyoppp) inşallah geçer bu alerji artık çünkü tavan yaptı genelde böyle tavan yapınca 1-2 haftaya geçicek demek oliiiii ama çok sinir bozucu bişey

kızz çağlanınki eskidende öyleydi zati. ebruda kalınlaştı emme o zaman bel çalışsınlar yabancılarınki kalınlaşmiyiy

nesi kalın kızzzz incecikkkk Allah Alllaaahhh espirikk yaptıkk heraldeeee
bu arada sıkı durun ölçülerimi veriyorummmmmmmmmmmmm
bel:75(en ince yerinden ölçtümmmmmm)
basen:95(ennn dobişş yerimden ölçtümm,göbek deliğimin 2 parmak altı)
göğüss:95(sütyenliii halimm yalnızzz buuuuuu)

kayınvalidem dediküne acıbiber sürme dedüü belki hamile olursun bişey olur dedüü masaj yağlarımı kullanrım artıkın

kayınvalidem dediküne acıbiber sürme dedüü belki hamile olursun bişey olur dedüü masaj yağlarımı kullanrım artıkın

yağ sürünce bişey olmiyyde,nedenn biber sürünce bişeyy oliyyyy:44:
nerene sürüyon bu aradaaa,Alalhımm yaaa hergün yeni bir icat

günaydın canım.

canım günaydın. kasıklarında ki ağrı 2-3 ay sürer. benim de çok ağrım olmuştu. bebek iyice yerleşiyor kasık bölgen genişleyecek.

günaydın loxandram. evet yaa bende sabah öyle güzel uyuyordum ki oğlum sağolsun koca sesiyle uyandırdı beni. hafta sonunu kaçamaksız geçirdiğin için tebrik ediyorum

günaydın nilmısra afiyet olsun canım.
günaydın canım. sana da afiyet olsun.

günaydın kızlarrr eşim gitti kendımı hemen buraya attım...kahvaltımı ettim: 4 yk nesfıt ıle 1 çay bardagı sutu karıstırdım ıcıne de 1 cevız koydum...

canım günaydın. ay bu aralar hiç kahvaltı yapasım yok bende nesfit yeyim bir süre diyorum.

canım günaydın. tebrik ederim. spor çok fayda ediyor kilo vermek için.

Kahvaltımı da yazayım
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 kırmızı biber
1 fincan çay

günaydın canım. afiyet olsun.

hayırlı sabahlar hanımlar..kahvaltım yumurta,2 ceviz,az peynir ve domates...1 dilim ekmek ile..

hayırlı sabahlar canım.. afiyet olsun.

Günaydın kızlar..

günaydın yolandam.

hoşbulduk tatlımmmmgünayydınnn

afiyet olsun kuli kulimmm miihhteşemmm tabüü küüü kahvaltınnn

saol kulummmmm .benmde işlerim var yine bugünnnn.işlkerimizi bitirelim yarına iş bırakmayalaım rahat rahat gezelim dolaşalım

bu arada ben regl oldum kızlar c.tesi günnn oohhhh yaa.rahatladım...
darısı olamayanların başınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…