ah yoliciğim ben olayı anlatayım rüyamı yosa gerçekmi sen karar ver....canım rüyanda konuşmuşsundur eşinle. eşini rüyanda gördüğün için gerçek mi rüya mı ayırt edememişsindir endişelenme. bende dün akşam eşimi yolladım uyumak biraz zor oldu. bide benim yolanda patır patır güldür güldür koşturdu delikız korkuttu beni yaa :))
evet canım ideal kiloma ulaştım çok şükür göbeğim doğumdan kalma fazlalığım ayva göbeği derler ya öyle iştehamileyken ikiz mi diye soruyorlardı. karnım çook büyüktü. popom gitti küçültü iyice. yan basenlerim b,raz daha küçülse mutlu olcam. o yüzden yürüyüş yapmaya özen göstericem. aslında bu basenleri eritmek için yapılabilecek egzersizler varmı ben hiç bilmiyorum canım. ama kızlar şunu söyleyim hamilelik vücudu çok değiştiriyor. ne kadar kilo versem de belim eskisi gibi incecik olamayacak bunu anladım haliyle vücut genişliyor esniyor .
günaydınnnn arkideşşler.nasılsınızzzzzzzz?ben yorgun ve argınım (kızım uyandırdı sabah şimdide yatameyommm)kafaltımı yapcem bırazdan,pennir,t.b.ekmeği,kırmızı biber ve de son gunlerdeki takıntım tahın-pekmez karısımı ile
haftasonunu da kaçamaksız geçirdiğimi arzederim bu arada:81::81::81::81:
ah yoliciğim ben olayı anlatayım rüyamı yosa gerçekmi sen karar ver....
şimdi uyuyordum.salondan gelen eşimin sesiyle uyandım.bana sesleniyordu.gözü mü açtım baktım efendim dedim bana kalk üstüne pike ört üşüyeceksin dedi.bende sen gel ört dedim.abdest lacağını lavaboya gireceğini söyledi.bende üfleye püfleye kalktım pikeyi aldım üstüme örttüm.sonra salona taraf bakıyordum eşim wc den çıkarsa su isteyeyim diye..ama 10 dak felan bekledim.ama sonra dikkat ettim ki wc nin lambasıda salonun lambasıda yanmıyor.kalktım baktım kimseler yok yatağa girip saat te baktım 12:15 eşim 1den önce gelmez.anladım ki o eşim değil...eşim gelene kadar yatakta tirtir titredim dualar okudum.eşim gelincede ağlamaya başladım.çok korktum anlayacağınız bir dahada sabah kadar uyuyamadım....
günaydınn kızlarrr... sandıkk bası öldürdü benii desemm yeridirr.. üstümdenn tırlarr kamyonlarr gecmişş gibi.. oturmaya calısmakk ve uykusuzlukkk :26::26::26::26: suann bir cay içiyorumm kasıklarımda agrıo gibii anlamadımm.. tombullugumdaa cabasıı mutlakaa gidip pilates cd sini alıvermemm lazımm.. aslında bi salona gidicektim amaa bulamadımmöylee işteee:97::97::97:
evet canım ideal kiloma ulaştım çok şükür göbeğim doğumdan kalma fazlalığım ayva göbeği derler ya öyle iştehamileyken ikiz mi diye soruyorlardı. karnım çook büyüktü. popom gitti küçültü iyice. yan basenlerim b,raz daha küçülse mutlu olcam. o yüzden yürüyüş yapmaya özen göstericem. aslında bu basenleri eritmek için yapılabilecek egzersizler varmı ben hiç bilmiyorum canım. ama kızlar şunu söyleyim hamilelik vücudu çok değiştiriyor. ne kadar kilo versem de belim eskisi gibi incecik olamayacak bunu anladım haliyle vücut genişliyor esniyor .
göslerim açılmıyorkineniden böle anlamadım.haaa anladım,günlerdir lens kullanmaktan böle oldu,göslüğümün camı düştü,eşim tamire götürdü işterinin oraya, 2 haftadır getirmedi daha mecbur lens kullanıyom numaralı,hergün takınca da böle oluyo,sabahları zor açıyom gösümü.kız famir gidip laser yaptırsak artık,nolcek bu halimiz,gençliğimizi dörtgöz geçirdik hee
bu arada demin kahvaltı hazır olmadıgı için kefir içtim 1 bardak(teee geçen hafta almıştım öle duruyodu dolapta,açmamıstım bile)şimdi tok hissediyom hee,hakketten tok tutar bu adamı(az bişi yesem keser şimdik beni)biraz takılayım ben kefire
evet eskisi gibi ince olmasııı mümkündeğillll zatii 2 çocuk doğuran ebru şallı ilee,40 gün sonra podyuma çıkan çağla şikelinde belelir kapkalınn
günaydın neruşşş hoşgeldin
güüüüüüüüünaydınnnnnn cicişlerrrr
ben geldimm.cumartesi acaip kaçamaka yaptımn ama ona göre de gezdim yürüüdüm pazart günü normaldi şimdi sie kahvaltı yaptım sağlık dolu kahvaltım
1 fincan açık şekersiz çay
2 dilim esmer ekmek
2 kk epynir
1 çeri domates
1 köy biberi1 salatalık
maydonoz
dereotu
2 tk pekmez
2 yk yoort
3 zeytin
Ben geldimmmmmm :79::79::79::79:kaçamaklarla dolu bir pazar günü sonrasısağlıklı bir kahvaltıyla güne başladımm şimdi de demleme yeşil çayımı yudumluyorummm.
Bugün malum pazartesi biraz ev işleri, kargo,alışveriş v.s var ama sık sık burda oluciiimmm inşallahhhh:13:
günaydın kızlarrr eşim gitti kendımı hemen buraya attım...kahvaltımı ettim: 4 yk nesfıt ıle 1 çay bardagı sutu karıstırdım ıcıne de 1 cevız koydum...
hayırlı sabahlar hanımlar..kahvaltım yumurta,2 ceviz,az peynir ve domates...1 dilim ekmek ile..
günaydınnnn arkideşşler.nasılsınızzzzzzzz?ben yorgun ve argınım (kızım uyandırdı sabah şimdide yatameyommm)kafaltımı yapcem bırazdan,pennir,t.b.ekmeği,kırmızı biber ve de son gunlerdeki takıntım tahın-pekmez karısımı ile
Ben geldimmmmmm :79::79::79::79:kaçamaklarla dolu bir pazar günü sonrasısağlıklı bir kahvaltıyla güne başladımm şimdi de demleme yeşil çayımı yudumluyorummm.
Bugün malum pazartesi biraz ev işleri, kargo,alışveriş v.s var ama sık sık burda oluciiimmm inşallahhhh:13:
ben geldimm.cumartesi acaip kaçamaka yaptımn ama ona göre de gezdim yürüüdüm pazart günü normaldi şimdi sie kahvaltı yaptım sağlık dolu kahvaltım
2 dilim esmer ekmek
2 kk epynir
1 çeri domates
1 köy biberi1 salatalık
maydonoz
dereotu
2 tk pekmez
2 yk yoort
3 zeytin
kızlarrrr herkese kocaman günaydınlarrrrr
iyisiniz inşallah.kilolar gitti mi ?
yağlarınız eridi miiiiii?sıkı sıkı popişleriniz oldu muuuuu?
sabah:
200ml light süt ile birlikte 3 yk nesfit
1 saat sonra 1 yeşil elma.
öğlene kadar 1 hurma ve çeyrek simit de yemeyi planlıyorum
öğle yemeği olarak 2 yk taze fasulye ve tonbalığım var
yanında bol ayran mmmmmm
2 dilim esmer ekmek
2 kk epynir
1 çeri domates
1 köy biberi1 salatalık
maydonoz
dereotu
2 tk pekmez
2 yk yoort
3 zeytin
canım hamile halinle zaten çok uykuda basıyor seniii,yorgunluktann öyle sanmışsındır ama rüyadır korkma senn,dua oku bol bollll
benim de yıllardır sabah gözlerim zor açılıyo ondan mı kineeeedün açık havada yoruldun gezdin yorgunsun ondan ciicmm nalakasııııııı varrrrr kızzzzz göz drlarının çoğu gözlüklü korkuyorum bu yüzden yaptırmayaaa:44:
kızz çağlanınki eskidende öyleydi zati. ebruda kalınlaştı emme o zaman bel çalışsınlar yabancılarınki kalınlaşmiyiy
kayınvalidem dediküne acıbiber sürme dedüü belki hamile olursun bişey olur dedüümasaj yağlarımı kullanrım artıkın
günaydınn kızlarrr... sandıkk bası öldürdü benii desemm yeridirr.. üstümdenn tırlarr kamyonlarr gecmişş gibi.. oturmaya calısmakk ve uykusuzlukkk :26::26::26::26: suann bir cay içiyorumm kasıklarımda agrıo gibii anlamadımm.. tombullugumdaa cabasıı mutlakaa gidip pilates cd sini alıvermemm lazımm.. aslında bi salona gidicektim amaa bulamadımmöylee işteee:97::97::97:
günaydın canım. sana da afiyet olsun.günaydın nilmısra afiyet olsun canım.
günaydın kızlarrr eşim gitti kendımı hemen buraya attım...kahvaltımı ettim: 4 yk nesfıt ıle 1 çay bardagı sutu karıstırdım ıcıne de 1 cevız koydum...
kızlar ilginç şeyler yaşıyorum dün midem kazındı ve yemedim sonuca inanamadım 61.9 şok oldum resmen haftasonu çok iyiydim cumartesi sporuda etkiledi sanırım bugün kızımı babanneye bırakıp yürüyüşe devam edicem çok mutluyum 4 ayda yapamadığımı sporla hallettim
Kahvaltımı da yazayım
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 kırmızı biber
1 fincan çay
hayırlı sabahlar hanımlar..kahvaltım yumurta,2 ceviz,az peynir ve domates...1 dilim ekmek ile..
Günaydın kızlar..
hoşbulduk tatlımmmmgünayydınnn
afiyet olsun kuli kulimmm miihhteşemmm tabüü küüü kahvaltınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?