60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı sabahlar hanımlar..kahvaltım yumurta,2 ceviz,az peynir ve domates...1 dilim ekmek ile..

günaydınnnn arkideşşler.nasılsınızzzzzzzz?ben yorgun ve argınım (kızım uyandırdı sabah şimdide yatameyommm)kafaltımı yapcem bırazdan,pennir,t.b.ekmeği,kırmızı biber ve de son gunlerdeki takıntım tahın-pekmez karısımı ile

haftasonunu da kaçamaksız geçirdiğimi arzederim bu arada:81::81::81::81:

günaydın yavrukuş

günaydınn kızlarrr... sandıkk bası öldürdü benii desemm yeridirr.. üstümdenn tırlarr kamyonlarr gecmişş gibi.. oturmaya calısmakk ve uykusuzlukkk :26::26::26::26: suann bir cay içiyorumm kasıklarımda agrıo gibii anlamadımm.. tombullugumdaa cabasıı mutlakaa gidip pilates cd sini alıvermemm lazımm.. aslında bi salona gidicektim amaa bulamadımm öylee işteee:97::97::97:

canım rüyanda konuşmuşsundur eşinle. eşini rüyanda gördüğün için gerçek mi rüya mı ayırt edememişsindir endişelenme. bende dün akşam eşimi yolladım uyumak biraz zor oldu. bide benim yolanda patır patır güldür güldür koşturdu delikız korkuttu beni yaa :))

berry çok sevindim. seni ilk geldiğinde hatırlıyorum da kilo veremiyorum metom çok yavaş diyordun demoralize olmuştun. ama burası da sana iyi geldi. sadece diyetisyende yeterli olmuyor. motivasyon şart. ))

günaydınlarrr...
günaydın tatlım

Ben geldimmmmmm :79::79::79::79:kaçamaklarla dolu bir pazar günü sonrası sağlıklı bir kahvaltıyla güne başladımm şimdi de demleme yeşil çayımı yudumluyorummm.

Bugün malum pazartesi biraz ev işleri, kargo,alışveriş v.s var ama sık sık burda oluciiimmm inşallahhhh:13:

sağol yolandacım valla haklısın kas kitlesi arttıkça süpper oluyor.Diyetisyene giderken daha çok kaçak yapıyordum SİZİN SAYENİZDE ÇOK MUTLU VE UMUTLU OLDUM TEŞEKKÜRLER

günaydın neruşşş hoşgeldin

günaydın canım kilo verdin galiba tebrik ederim seni :92:

iyilik yaffrim ne olsun sabah göremedim seni merak ettim
erken geliyosunya sende benim gibi göremeyince merak ettim

göslerim açılmıyorkineniden böle anlamadım.haaa anladım,günlerdir lens kullanmaktan böle oldu,göslüğümün camı düştü,eşim tamire götürdü işterinin oraya, 2 haftadır getirmedi daha mecbur lens kullanıyom numaralı,hergün takınca da böle oluyo,sabahları zor açıyom gösümü.kız famir gidip laser yaptırsak artık,nolcek bu halimiz,gençliğimizi dörtgöz geçirdik hee

bu arada demin kahvaltı hazır olmadıgı için kefir içtim 1 bardak(teee geçen hafta almıştım öle duruyodu dolapta,açmamıstım bile)şimdi tok hissediyom hee,hakketten tok tutar bu adamı(az bişi yesem keser şimdik beni)biraz takılayım ben kefire

nilmısra ideal kilona ulaştın fazlalık yağlar gittimi canım. mesela gçbekte filan kaldımı yağ veya başka yerlerde

evet canım ideal kiloma ulaştım çok şükür göbeğim doğumdan kalma fazlalığım ayva göbeği derler ya öyle işte hamileyken ikiz mi diye soruyorlardı. karnım çook büyüktü. popom gitti küçültü iyice. yan basenlerim b,raz daha küçülse mutlu olcam. o yüzden yürüyüş yapmaya özen göstericem. aslında bu basenleri eritmek için yapılabilecek egzersizler varmı ben hiç bilmiyorum canım. ama kızlar şunu söyleyim hamilelik vücudu çok değiştiriyor. ne kadar kilo versem de belim eskisi gibi incecik olamayacak bunu anladım haliyle vücut genişliyor esniyor .

güüüüüüüüünaydınnnnnn cicişlerrrr
ben geldimm.cumartesi acaip kaçamaka yaptımn ama ona göre de gezdim yürüüdüm pazart günü normaldi şimdi sie kahvaltı yaptım sağlık dolu kahvaltım

1 fincan açık şekersiz çay
2 dilim esmer ekmek
2 kk epynir
1 çeri domates
1 köy biberi1 salatalık
maydonoz
dereotu
2 tk pekmez
2 yk yoort
3 zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…