günaydınnnn arkideşşler.nasılsınızzzzzzzz?ben yorgun ve argınım (kızım uyandırdı sabah şimdide yatameyommm)kafaltımı yapcem bırazdan,pennir,t.b.ekmeği,kırmızı biber ve de son gunlerdeki takıntım tahın-pekmez karısımı ile
haftasonunu da kaçamaksız geçirdiğimi arzederim bu arada:81::81::81::81:
günaydın yavrukuş
canım rüyanda konuşmuşsundur eşinle. eşini rüyanda gördüğün için gerçek mi rüya mı ayırt edememişsindir endişelenme. bende dün akşam eşimi yolladım uyumak biraz zor oldu. bide benim yolanda patır patır güldür güldür koşturdu delikız korkuttu beni yaa :))ahhhhh benimde bazıları uyku yapıyor o yüzden onları sabahları içmiyorum yoksa gözlerim hiç açılmaz.ben dün gece evde eşimle konuştuğumu sanıyordum ama konuştuğum eşim değilmiş.çok korktum eşim gelene kadar dualar okudum.eşim gelincede ağlamaya bşladım.ama sabaha kadar genede uyku tutmadı...
berry çok sevindim. seni ilk geldiğinde hatırlıyorum da kilo veremiyorum metom çok yavaş diyordun demoralize olmuştun. ama burası da sana iyi geldi. sadece diyetisyende yeterli olmuyor. motivasyon şart.kızlar ilginç şeyler yaşıyorum dün midem kazındı ve yemedim sonuca inanamadım 61.9 şok oldum resmen haftasonu çok iyiydim cumartesi sporuda etkiledi sanırım bugün kızımı babanneye bırakıp yürüyüşe devam edicem çok mutluyum 4 ayda yapamadığımı sporla hallettim
günaydın tatlımgünaydınlarrr...
günaydın topiçko:79:napeyon?
günaydın kızlarrr eşim gitti kendımı hemen buraya attım...kahvaltımı ettim: 4 yk nesfıt ıle 1 çay bardagı sutu karıstırdım ıcıne de 1 cevız koydum...
Ben geldimmmmmm :79::79::79::79:kaçamaklarla dolu bir pazar günü sonrasısağlıklı bir kahvaltıyla güne başladımm şimdi de demleme yeşil çayımı yudumluyorummm.
Bugün malum pazartesi biraz ev işleri, kargo,alışveriş v.s var ama sık sık burda oluciiimmm inşallahhhh:13:
kızlar ilginç şeyler yaşıyorum dün midem kazındı ve yemedim sonuca inanamadım 61.9 şok oldum resmen haftasonu çok iyiydim cumartesi sporuda etkiledi sanırım bugün kızımı babanneye bırakıp yürüyüşe devam edicem çok mutluyum 4 ayda yapamadığımı sporla hallettim
iyilik yaffrim ne olsunsabah göremedim seni merak ettim
erken geliyosunya sende benim gibi göremeyince merak ettim
nilmısra ideal kilona ulaştın fazlalık yağlar gittimi canım. mesela gçbekte filan kaldımı yağ veya başka yerlerde
günaydın canım afiyet olsunhayırlı sabahlar hanımlar..kahvaltım yumurta,2 ceviz,az peynir ve domates...1 dilim ekmek ile..
Günaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?