60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gayet iyi yafrriiiiiiiiiiiiimm

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyorum ozaman ben...

ayyyyyyyyyyyy ne dadluymuşsundurrrr kızzz küçükkkeneee
geçmişş olsunn dadluşşşşş

yağ sürünce bişey olmiyyde,nedenn biber sürünce bişeyy oliyyyy:44:
nerene sürüyon bu aradaaa,Alalhımm yaaa hergün yeni bir icat

neruşla beraber bulduk acıbiber pulbiber filan metabolizmayı hızlandırıyii o yüzden dedikki spordan önce 1 kaşık yoğurda ekleyip yiyelim faydası oluyomuş hemde duşta pitkisel yağlarımızada ekleyelim yakar kan dolaşımını hızlandırır dedük
nasılızz :86:

Günaydın canlarrr hepinize afiyet olsun.... Nasılsınız bakalım bugünnnn? Haftasonunuz nasıl geçtiii?
Kaçamak yapmadım bu h.sonuuuu hatta dün pazardan közleme tavası aldımmm patlıcan biber allah ne verdiyse közledim yoğurtladım
Sabah, 1 dlm denge ekmek
b.peynir yedimmm
şekersiz açık çayımı içtimmm

hugocuğum iç karın diye bir durum var. mesela ben bekarken de hafif minik bir göbeğim vardı ama rahatsız edecek şekilde değildi. şimdi de beni fazla rahatsız etmiyor ama sıkılaştırma olayına varım. Ebru Şallı ve onun gibi dümdüz iç karnı geniş olan hatunların hamilelikte karınları fazla dışa doğru genişlemiyor haliyle vücutları değişmiyor. bizim gibilerinde iç karnı yok hamilelikte karnımız fazlaca büyük oluyor.

gayet iyi yafrriiiiiiiiiiiiimm

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyorum ozaman ben...

nesi iyi kızzzzzçok komiksinizz heeee
bel diyorum 75 diyorumm yaaaa,ahhhhhhhhhhhhh şu midem yok mu başımın belasıııı onun yüzünden böleeeee çıkiyyyyyyyyyyy
eee basenim zaten yok dimişştimm sizeeeee,işteeee alttt karnımdaaaa olmassaaaa pek iyi olacak emmee
bunlar ölçüler tabiii,bacaklarımın üstünü,sırt bölgemiii falannn hiçç sormayınnn,onlarıdamı ölçsemkineee

kıssss fambıkkkkk hiç güleceği yoktu göbek deliğin,n 2 parmak altı basen olurmu hiiçççorası göbek bilgiğin göbeği ordan ölçüoruzzz
basen popişninle 2 bacak ımızın birleştiği yer yaniyani belimiznyaklaışık 1 karış altı olouoo

süpersinizzzzz

cimcimeeeeee duymamıss olayımmm bunları bakkkk.. eskiden bendee cok korkardımm halaa evde yalnızz kalamamm amaa bunları düsünerek degill.. karabasann rüyada sıkıntı dırmudurr zatenn onu direk gectimm dee... 3 harfli denilenn seylerleee insanlarr arasındaa perdee vardırr.. ikisidee birbirinii göremezz ve rahatsızz edemezz.. kitabımızda daa bu böyle gecerr... hacıı teyzeninn dedigi gibii olsaa ne kadarr adaletsizz olur düsünsenee.. o beni görcekk zararr vercekk amaa ben onu göremicem karsıı koyamıcamm.. cok adaletsizz olurr alah böyle bir seyee izinn verir mi??? duanıı ett yt uyuu.. egerr öylee oldugunuu düsünürr ve inanırsann korkunn yüzündenn rahatınn huzurun kacarr.. sakın balım sakınnn

afiyet olsun canım

bencede güzel fambık ölçüler tabi dahada gidecek

bel inceltmek için egzersiz söyledim karındaki yağlardanda kurtuldunmu manken gibi olursun ama zaman alır devam et yafrrim ayrıca yağ olmadıktan sonra geniş bilenem olsa iyi durur yeterki yağlar gitsin

günaydın neruşcumm kolay gelsin sana

sağoll nugimmm sana da kolay gelsinn gulümmmm

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun ve kaçamaksız haftasonu için de tebrik...

Günaydın neruş.. Afiyet olsun..

Günaydın, afiyet olsun...

Afiyet olsun...

sağoll yecaaaleemmmm

hee pekkk güseelllll deee basennn nasıl göbek delüünün 2 parmak altından ölçüliiiiii dee baaa bakimmmmm

yağ sürünce bişey olmiyyde,nedenn biber sürünce bişeyy oliyyyy:44:
nerene sürüyon bu aradaaa,Alalhımm yaaa hergün yeni bir icat
hee ben de yoorda karıştırıp karıştırıp yiyorum bir de yağların hepsini karıştırıp kırmızı acı biberi de içine atıp bekletipp onu sürücem öyle bir tarif buldum nettenn kırmızı acı biberdeki capcaisin maddesi yağ yakımını hızlandırıyomuş hugomla konuşmuştuk madem jeli var ilacı var biz de doğalını spordan önce yiyyelim bi de yağlarla sürelim dedüydükkk işte ben de bi tarif buldum yağlara karıştırıp bekletiyosun öyle sürüyosun yapıciiim bende

günaydınn tatlımmm

ay kuli kulimmm yaa benim gölzerim çok fena durumda alerjiden dolayı iyice mikrp kaptı ve sürekli kaşınıyo iltihap akıyo ben sanırım çıkamıycam dışarı ama iyileşir iyileşmezzz buluşalımm kuzummmmm çok vahim durumdayım lensleri de çıkardım mecbur damla ve merhem kullanıyorum çünküü inşallah geçer biran önce de biz de buluşuruzzz en kısa zamandaaa

hadi yaaaaaişte adını bilemem ölçtüğüm yeri yazdımmm,tamammm basenide ordan ölçümmmmm akşam bennn
ilk defaaaa oramı buramı ölçüyommmm ne bllem yawwww

çok haklısın inşallah aklımdan dün geceyi çıkarablirim yoksa eşim herakşam evde olmuyor ne huzur kalır nede uyku.rabbim yardımcımız yanımızda sürekli bir duamızı edelim.gerisi allaha kalmış.sığınacağımız başka birşey varmıki...değilmi....rabbim bizleri korur...

hee pekkk güseelllll deee basennn nasıl göbek delüünün 2 parmak altından ölçüliiiiii dee baaa bakimmmmm

43:

ölçerken aklıma gelmedii değill,ama biri ölçerken 2 parmak altını ölççezz demişşttii ordan aklımda kalmışşş demkki o göbekten bahsediyomuşşştamamdırrr akşam bide dedüğünüzz yerden ölççemm,popomu ölççem yani dimiiii:44:en şişkinn yerinden mi ölççezzz pekiiiii,

ara öğünüm canım benim canım benim seni beee peeek çoook pek çok severiiiim:
şekersiz açık çay
2 hurma
çeyrek simit

ahhh cnm benm geçmiş olsuuuunnnn kıyamam sen iyileş ondan sonra buluşuruz bebişimmmm iyi bak kendine sıcak sularla pansuman fln yap sık sık temzle gözlerini.
hadi yaaaaaişte adını bilemem ölçtüğüm yeri yazdımmm,tamammm basenide ordan ölçümmmmm akşam bennn
ilk defaaaa oramı buramı ölçüyommmm ne bllem yawwww

tmm bebişim ölç bakalım.bu arada bende beğendim ölçülerini kilona göre iyi durumda.bide doğum yaptın tabiii.
daha kilo verip p,lates yaptıkça dah şekillenecek inş.

bu arada b.z dün yine 30 dk yürüdk parkta eşimde iyi alıştı kendş dedi oy kullanıp parkta yürüyelim die bende tmm dedim iyi oldu haftada en az 4 kere çıkıoruz yürüyüşeee .çok mutlu oluorumm. havuz işini araştrcam bide bakalım çok yüksek deilse f,yatlar gidicez eşimle

bu arada smiley kullanamıorum ben yaaa yaptıklarmıda elimle yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…