nesi kalın kızzzz incecikkkk Allah Alllaaahhh espirikk yaptıkk heraldeeee
bu arada sıkı durun ölçülerimi veriyorummmmmmmmmmmmm
bel:75(en ince yerinden ölçtümmmmmm)
basen:95(ennn dobişş yerimden ölçtümm,göbek deliğimin 2 parmak altı)
göğüss:95(sütyenliii halimm yalnızzz buuuuuu)
ben de valla 3 yaşımdan beri gözlüklüydümmm:103::103: liseyi bitirir bitirmez lens aldım o zamandan beri arada gözlük takarım ama genelde lensliyim çokşükür lensten kaynaklı bir sıkıntı yaşamıyorum ama işte baharda alerjim azıyo ve gözlerim şuan inanılmaz şiş her bahar olur bu bana lensleri çıkarırım bir süre öyle takılırım damlalr merhemlerr ama 1 ay böyle gider benim hele şuan felaket yani iyice kıpkırmızı oldu ve kaşınıyo iltihap akıyo sürekli öyle kör kör geziyorum evin içinde:82::82: (kör kör çünküü gözü 6 derece miyoppp) inşallah geçer bu alerji artık çünkü tavan yaptı genelde böyle tavan yapınca 1-2 haftaya geçicek demek oliiiii ama çok sinir bozucu bişey
yağ sürünce bişey olmiyyde,nedenn biber sürünce bişeyy oliyyyy:44:
nerene sürüyon bu aradaaa,Alalhımm yaaa hergün yeni bir icat
madem gebelikte değiişiyo vücut eskisi gibi olmuyo o zaman ebru şallı niye değişmiyi
sen egzersizde yap canım. öncelikle pilatesi göbeğin için yapmalısın
yoksa ilerleyen yaşlarda sarkar
yumuşamalar dikkate alınıp toparlanmaz ise zamanla sarkmaya dönüşüyo. doktora sor istersen ve pilates yap karın geç gidiyo zati
basen için netten araştır istersen canım bende hiç basen sorunu olmadığı için bilmiyorum egzersizlerini.
bak benimde göğüslerim büyük eskiden daha büyüktü tabeee yumuşadı çalıştırmasam sarkacak her hafta düzenli çalıştırcam artık. illa sorunlu yer oluyo çalıştırcez napalım.
gayet iyi yafrriiiiiiiiiiiiimm
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyorum ozaman ben...
neruşla beraber bulduk acıbiber pulbiber filan metabolizmayı hızlandırıyii o yüzden dedikki spordan önce 1 kaşık yoğurda ekleyip yiyelim faydası oluyomuş hemde duşta pitkisel yağlarımızada ekleyelim yakar kan dolaşımını hızlandırır dedük
nasılızz :86:
inşallah öyledir ama hamilelikte karabasanlar vede 3 harfliler anne adaylarını rahatsız edermişki koksun bebklerini düşürsünler diye .bir süre uğraşırlarmış sonra pes ederlermiş.burda hacı bir abla var ona sordum o anlattı...bolbol dua okumamı abdestli mutlaka uyumamı uyurkende 3 aytel kürsü vede fatiha oku öyle uyu dedi....rüya veya gerçek çok korktum sonuç olarak....
afiyet olsun canımkızlarrrr herkese kocaman günaydınlarrrrr
iyisiniz inşallah.kilolar gitti mi ?
yağlarınız eridi miiiiii?sıkı sıkı popişleriniz oldu muuuuu?
sabah:
200ml light süt ile birlikte 3 yk nesfit
1 saat sonra 1 yeşil elma.
öğlene kadar 1 hurma ve çeyrek simit de yemeyi planlıyorum
öğle yemeği olarak 2 yk taze fasulye ve tonbalığım var
yanında bol ayran mmmmmm
hugocuğum iç karın diye bir durum var. mesela ben bekarken de hafif minik bir göbeğim vardı ama rahatsız edecek şekilde değildi. şimdi de beni fazla rahatsız etmiyor ama sıkılaştırma olayına varım. Ebru Şallı ve onun gibi dümdüz iç karnı geniş olan hatunların hamilelikte karınları fazla dışa doğru genişlemiyor haliyle vücutları değişmiyor.bizim gibilerinde iç karnı yok hamilelikte karnımız fazlaca büyük oluyor.
günaydın neruşcumm kolay gelsin sana
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun ve kaçamaksız haftasonu için de tebrik...
Günaydın neruş.. Afiyet olsun..
Günaydın, afiyet olsun...
Afiyet olsun...
hee ben de yoorda karıştırıp karıştırıp yiyorum bir de yağların hepsini karıştırıp kırmızı acı biberi de içine atıp bekletipp onu sürücem öyle bir tarif buldum nettenn kırmızı acı biberdeki capcaisin maddesi yağ yakımını hızlandırıyomuş hugomla konuşmuştuk madem jeli var ilacı var biz de doğalını spordan önce yiyyelim bi de yağlarla sürelim dedüydükkk işte ben de bi tarif buldum yağlara karıştırıp bekletiyosun öyle sürüyosun yapıciiim bendeyağ sürünce bişey olmiyyde,nedenn biber sürünce bişeyy oliyyyy:44:
nerene sürüyon bu aradaaa,Alalhımm yaaa hergün yeni bir icat
günaydın canım.
canım günaydın. kasıklarında ki ağrı 2-3 ay sürer. benim de çok ağrım olmuştu. bebek iyice yerleşiyor kasık bölgen genişleyecek.
günaydın loxandram. evet yaa bende sabah öyle güzel uyuyordum ki oğlum sağolsun koca sesiyle uyandırdı beni. hafta sonunu kaçamaksız geçirdiğin için tebrik ediyorum
günaydın canım. sana da afiyet olsun.
canım günaydın. ay bu aralar hiç kahvaltı yapasım yok bende nesfit yeyim bir süre diyorum.
canım günaydın. tebrik ederim. spor çok fayda ediyor kilo vermek için.
günaydın canım. afiyet olsun.
hayırlı sabahlar canım.. afiyet olsun.
günaydın yolandam.
saol kulummmmm .benmde işlerim var yine bugünnnn.işlkerimizi bitirelim yarına iş bırakmayalaım rahat rahat gezelim dolaşalım
bu arada ben regl oldum kızlar c.tesi günnn oohhhh yaa.rahatladım...
darısı olamayanların başınaaa
hadi yaaaaakıssss fambıkkkkk hiç güleceği yoktu göbek deliğin,n 2 parmak altı basen olurmu hiiçççorası göbek bilgiğin göbeği ordan ölçüoruzzz
basen popişninle 2 bacak ımızın birleştiği yer yaniyani belimiznyaklaışık 1 karış altı olouoo
cimcimeeeeee duymamıss olayımmm bunları bakkkk.. eskiden bendee cok korkardımm halaa evde yalnızz kalamamm amaa bunları düsünerek degill.. karabasann rüyada sıkıntı dırmudurr zatenn onu direk gectimm dee... 3 harfli denilenn seylerleee insanlarr arasındaa perdee vardırr.. ikisidee birbirinii göremezz ve rahatsızz edemezz.. kitabımızda daa bu böyle gecerr... hacıı teyzeninn dedigi gibii olsaa ne kadarr adaletsizz olur düsünsenee.. o beni görcekk zararr vercekk amaa ben onu göremicem karsıı koyamıcamm.. cok adaletsizz olurr alah böyle bir seyee izinn verir mi??? duanıı ett yt uyuu.. egerr öylee oldugunuu düsünürr ve inanırsann korkunn yüzündenn rahatınn huzurun kacarr.. sakın balım sakınnn
hee pekkk güseellllldeee basennn nasıl göbek delüünün 2 parmak altından ölçüliiiiii dee baaa bakimmmmm
43:
ahhh cnm benm geçmiş olsuuuunnnn kıyamam sen iyileş ondan sonra buluşuruz bebişimmmmben de valla 3 yaşımdan beri gözlüklüydümmm:103::103: liseyi bitirir bitirmez lens aldım o zamandan beri arada gözlük takarım ama genelde lensliyim çokşükür lensten kaynaklı bir sıkıntı yaşamıyorum ama işte baharda alerjim azıyo ve gözlerim şuan inanılmaz şiş her bahar olur bu bana lensleri çıkarırım bir süre öyle takılırım damlalr merhemlerr ama 1 ay böyle gider benim hele şuan felaket yani iyice kıpkırmızı oldu ve kaşınıyo iltihap akıyo sürekli öyle kör kör geziyorum evin içinde:82::82: (kör kör çünküü gözü 6 derece miyoppp) inşallah geçer bu alerji artık çünkü tavan yaptı genelde böyle tavan yapınca 1-2 haftaya geçicek demek oliiiii ama çok sinir bozucu bişey
hadi yaaaaaişte adını bilemem ölçtüğüm yeri yazdımmm,tamammm basenide ordan ölçümmmmm akşam bennn
ilk defaaaa oramı buramı ölçüyommmm ne bllem yawwww
ara öğünüm canım benim canım benim seni beee peeek çoook pek çok severiiiim:
şekersiz açık çay
2 hurma
çeyrek simit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?