60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işin tuhafı atletik duruyorum
42 kg kas
20 kg yağ var
Aslında benim boyumda 47 kg kas olmalı.Öyle saçma diyette hiç yapmadım.kastan gittiyse ilginç ama karnım düz tabi doğum sonrası gevşemesi var hafif

bıldırcınım biz karnımıza acıbiber sürcez kan dolaşımı hızlansın diye canım. bademyağı biberiye yağı susamyağını sürüyoduk benim diyetisyen verdiydi kan dolaşımı hızlansın diye bizde neruşla düşündük tartıştık ilave yaptık bu yağlara acı pulbiber ekliyoz yakacak iyice hızlandırır kan dolaşımını diye düşündük
sence nasılız faydası olur diyorum kan dolaşımı hızlanır sonuçta yancek orası
birde spordan önce 1 tatlı kaşığı yoğurda ekleyip yiyoruz metoyu hızlandırıyii

yecalemmm kilo vermişsinnn tebrikler canım:92::92::92::92:

Gözünden de hiçbişi kaçmıyor..
Yarım kilocuk sadece.. O yüzden demedim bişi..
Teşekkür ederim canım..

Cuma günü diyetisyene gideceğim.
Tam 1 ay olmuş olacak ve ben sadece 1 kilo verdim bu zamana kadar..
Bakalım ne diyecek...

bunu diyetisyenlerrrr düşünememiştii sizin düşünmenizzz iyi olmuşşş,eferim size

sağol yolandacım valla haklısın kas kitlesi arttıkça süpper oluyor.Diyetisyene giderken daha çok kaçak yapıyordum SİZİN SAYENİZDE ÇOK MUTLU VE UMUTLU OLDUM TEŞEKKÜRLER
yardımcı olabildiysek nemutlu bize berrycim

babama da olmuş o. menemen yapıcam diye biberin içini temizlemiş. elini de yıkamış ama sabunla bile çıkmaz o. sonra wcden babamın yandım anam çıglıkları ortalığı inletmiş. annem yarım saat gülmekten patlamış

oyy yecalem kilo vermiş. tebrik ederim canım. pıt pıt gitsin kilocuklar

Aynen yaaaa bugün bana hiç geçmiooooo... Bi de ek iş yapıorum bugun danısmadakı kız yok 3 gün ben bakıcakmışım yerineee odamda bile deilim pfffff çok sıkıcıııı

banada yaa,izne ayrılma vaktim geldi sanırımm,azcık dinlenmeye ihtiyacım var

evet tatlım dengeyi korur dedi.metrekare konusunda da sıkılaşabileceğin kadar yağ oranı zaten vücudunda olduğu için sorun olmazmış.yağlar vücuttan uzaklaşırkene sıkılaşma sağladığı için yüzey alanını düşürürmüş (ilk kez duyuyorum ben de bunu canım)

protein fazlası olan beslenmeyi genelde hamilelere veriyolar canım.hem bebiş gelişimi için hem de yağa dönüşmesini engellemek için

hügocum aktarı zengin ettim sayende yağlarımıda aldım, kabak lifimide, hurmamıda, defne sabunumuda takıldım peşinize bakalım. Hayır benle beraber annem teyzem ablamda yapıyor

bir tanede sülilit sabunu buldum deniz tuzlu yosunlu zeytinyağlı. Bakalım deniyiciik. Aktara bir girdim herşeye ihtiyacım var gibi geldi.

sabah
2 dlm denge ekmek
2 yeşil zeytin
1 kk light peynir

ara
yok

öğle
2 bulgurlu biber dolma
3 yk light yoğurt

ara
200 ml süt

bugün çok az yemişim yawwww,niye böle olduuuu acabüüü,akşam zebze yimem lazımmmmmmmm öyleyse bolbol

bence halledersin bebişim.zaten bu işin yüzde yetmişi sağlıklı beslenme.yüzde yirmi dediğin gibi süper bi oran yani düşün ben daha çocuk sahibi olmadım o halimle yüzde yirmideysem çocuktan sonra öpüp başıma koyarım yüzde yirmiyi

bugun eynı gelebıldım tatıldı malum

dun secım vs derken dıkkat etmedım

bugunde ayını yarın gusel bır gune meraba dıycem yarında toplantı var okul yokmuş bakalım aartıkın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…