işin tuhafı atletik duruyorum
42 kg kas
20 kg yağ var
Aslında benim boyumda 47 kg kas olmalı.Öyle saçma diyette hiç yapmadım.kastan gittiyse ilginç ama karnım düz tabi doğum sonrası gevşemesi var hafif
yecalemmm kilo vermişsinnn tebrikler canım:92: :92::92::92:
akşam olsa da eve gitsem artıkk,offfffffffffffffff
bıldırcınım biz karnımıza acıbiber sürcez kan dolaşımı hızlansın diye canım. bademyağı biberiye yağı susamyağını sürüyoduk benim diyetisyen verdiydi kan dolaşımı hızlansın diye bizde neruşla düşündük tartıştık ilave yaptık bu yağlara acı pulbiber ekliyozyakacak iyice hızlandırır kan dolaşımını diye düşündük
sence nasılız faydası olur diyorum kan dolaşımı hızlanır sonuçta yancek orası
birde spordan önce 1 tatlı kaşığı yoğurda ekleyip yiyoruz metoyu hızlandırıyii
akşam olsa da eve gitsem artıkk,offfffffffffffffff
yardımcı olabildiysek nemutlu bize berrycimsağol yolandacım valla haklısın kas kitlesi arttıkça süpper oluyor.Diyetisyene giderken daha çok kaçak yapıyordum SİZİN SAYENİZDE ÇOK MUTLU VE UMUTLU OLDUM TEŞEKKÜRLER
babama da olmuş o. menemen yapıcam diye biberin içini temizlemiş. elini de yıkamış ama sabunla bile çıkmaz o. sonra wcden babamın yandım anam çıglıkları ortalığı inletmiş. annem yarım saat gülmekten patlamışhugocukcuğum bebişim bişiii dicem ama gülme sizde gülmeyin kzlar.
dikkat et cnm ellerine acısı geçer sonra tuvalette başka yerlerine sürersen tutuşursun valla.eldiven neyim tak
çünkü annemle evde acı sos yaparken acı biber ayıkladık bi keres,inde sonra annemin başına geldi işte yandı kadıncağız.o günden sonra bizde hep eldivenle yaptık acı biber ayıklama işini.
Bu kadar, bu gün pek kalabalık başım. Dağalın uleyn .... Spor yapıceeem... Kimse kalmayınca ofiste acık start it up yapıyom 10 dakka kadar hareket oluyor. Gizli lamera felam yoktur inşallah ayyyy youtube a düşerim valla.
oyy yecalem kilo vermiş. tebrik ederim canım. pıt pıt gitsin kilocuklarGözünden de hiçbişi kaçmıyor..
Yarım kilocuk sadece.. O yüzden demedim bişi..
Teşekkür ederim canım..
Cuma günü diyetisyene gideceğim.
Tam 1 ay olmuş olacak ve ben sadece 1 kilo verdim bu zamana kadar..
Bakalım ne diyecek...
servisle gidiyoruz yaa,mecbur buçuğa kaadr bekliyoruzz,dolmuşlarda sürünmektensegeç olsun güç olmasın hesaaaaaaabı:86:
Aynen yaaaa bugün bana hiç geçmiooooo... Bi de ek iş yapıorum bugun danısmadakı kız yok 3 gün ben bakıcakmışım yerineee odamda bile deilim pfffff çok sıkıcıııı
oyy yecalem kilo vermiş. tebrik ederim canım. pıt pıt gitsin kilocuklar
evet bende farkettim düşük :44: neden böyle oldu acaba :44:
hamileyken hafif bisiklet ve pilatesle bu dengeyimi korurmuşum öylemi dedi :44:
vücut metrekarem için ne fazlaymış niye protein ağırlıklı beslenme veriyomuş :44: valla kafam karıştı :44:
bıldırcınım biz karnımıza acıbiber sürcez kan dolaşımı hızlansın diye canım. bademyağı biberiye yağı susamyağını sürüyoduk benim diyetisyen verdiydi kan dolaşımı hızlansın diye bizde neruşla düşündük tartıştık ilave yaptık bu yağlara acı pulbiber ekliyozyakacak iyice hızlandırır kan dolaşımını diye düşündük
sence nasılız faydası olur diyorum kan dolaşımı hızlanır sonuçta yancek orası
birde spordan önce 1 tatlı kaşığı yoğurda ekleyip yiyoruz metoyu hızlandırıyii
hımm evet haklısın uzun süre tabee yapılınca olabilri ama peki yüzde 20 olsa o da yetmezmi hoş görüntü estetik olmazmı sence gerisini sonrada bebek olduktan sonra emzirme kardiyo artı sağlıklı beslenmeyle halledemezmiyim acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?