banada yaa,izne ayrılma vaktim geldi sanırımm,azcık dinlenmeye ihtiyacım var
bunu diyetisyenlerrrr düşünememiştii sizin düşünmenizzz iyi olmuşşş,eferim size
15 temmuz itibari ile 1 haftalığına antalyaya gidiceezz ancak ondan önce izin kullanmam lazımmm çok yorgun hissediyorum kendimiii,evde yaptıp dinlenmek istiyorummm,ama bu pek mümkün olamayacağından yine bi taraflara gezmeye gidebilirzzztatil fikirlerin ne kız nereye gidecen belli mi?
evet tatlım dengeyi korur dedi.metrekare konusunda da sıkılaşabileceğin kadar yağ oranı zaten vücudunda olduğu için sorun olmazmış.yağlar vücuttan uzaklaşırkene sıkılaşma sağladığı için yüzey alanını düşürürmüş (ilk kez duyuyorum ben de bunu canım)
protein fazlası olan beslenmeyi genelde hamilelere veriyolar canım.hem bebiş gelişimi için hem de yağa dönüşmesini engellemek için
bence halledersin bebişim.zaten bu işin yüzde yetmişi sağlıklı beslenme.yüzde yirmi dediğin gibi süper bi oran yani düşün ben daha çocuk sahibi olmadım o halimle yüzde yirmideysem çocuktan sonra öpüp başıma koyarım yüzde yirmiyi
ben de seni özledim bebeeem ama işlerim o kadar yogun ki kafam bi milyon valla. anca işte girip size laf yetiştirebiliyorumSağol Yo Yo Yo Yolanda..
Özledim seni...
kız hügoooo biz bu yağğ karışımını niye sürüyodukkk göbeciğimizeee:44:yaaaaaaaaaaaa ben tamm nugi oldumm valla hiçbişey hatırlamıyorumm,işin garip tarafı bide bunu her banyoda yapıyorumm ama neden yaptığımı unutmuşşş bir şekilde:26:biri sorsa vallaha verecek cevabım yok
Bizim de son 20 ama 10 dakika sonra çıkarız..
selam kızlar bugünüm de bir az dışarda geçti
bugünlerde işlerim yoğun
kahvaltı
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 parça peynir
1 domates
ara
3 gün kurusu
öğle
az kaşarlı tost
ayran
ara
1 kuru incir
ara
3 erik
akşam
enginar var
enginar yoğurt yicem ekmek yemeyeceğim
dünkü sandık olayından sonra bu hafta kaçamak yasak
birazdan da slim in 6 esneme hareketlerini yapacağım canım çekti :)
canım slim in 6 esneme hareketleri ne oluyor ben aranıza yeni katılan bir üyeyim yard olur musunz nerden indirebilirimsınav döneminde 7 kilo aldım ve temmuzda nişanım var :26:
Bu yağları böle saçı dökülenler kafasına sürüyo saç dökülmesini önlüyo diye biliyomm kıllanmasın göbeciklerimizBirde acı badem yağı mı tatlı badem yağımı bilemeidm tatlı aldım ama doğrusu hangisi acep.
Bu yağları böle saçı dökülenler kafasına sürüyo saç dökülmesini önlüyo diye biliyomm kıllanmasın göbeciklerimizBirde acı badem yağı mı tatlı badem yağımı bilemeidm tatlı aldım ama doğrusu hangisi acep.
famirto antalyaya gidince nugiyle görüşürsünüz artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?