60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız hügoooo biz bu yağğ karışımını niye sürüyodukkk göbeciğimizeee:44:yaaaaaaaaaaaa ben tamm nugi oldumm valla hiçbişey hatırlamıyorumm,işin garip tarafı bide bunu her banyoda yapıyorumm ama neden yaptığımı unutmuşşş bir şekilde:26:biri sorsa vallaha verecek cevabım yok

tatil fikirlerin ne kız nereye gidecen belli mi?
15 temmuz itibari ile 1 haftalığına antalyaya gidiceezz ancak ondan önce izin kullanmam lazımmm çok yorgun hissediyorum kendimiii,evde yaptıp dinlenmek istiyorummm,ama bu pek mümkün olamayacağından yine bi taraflara gezmeye gidebilirzzz

tamam yaffrim çok sağol bıldırcınım. resimlerine elbettte bakar yorumlarım ama şimdidende süper olduğunu söyleyebilirim yağ oranını göz önünde tutarak.

selam kızlar bugünüm de bir az dışarda geçti
bugünlerde işlerim yoğun

kahvaltı
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 parça peynir
1 domates

ara
3 gün kurusu

öğle
az kaşarlı tost
ayran

ara
1 kuru incir

ara
3 erik

akşam
enginar var
enginar yoğurt yicem ekmek yemeyeceğim
dünkü sandık olayından sonra bu hafta kaçamak yasak
birazdan da slim in 6 esneme hareketlerini yapacağım canım çekti :)

yağlar geç gidiyo ama gelmiyo geri
diyetisyende dedi. hiç yağ almadın geri dedi. sonuçta ölçüm makinasında sonuçlar çıkıyii düzenli yaptım desende makina söylüyo gerçeği.
bazen bağırıyo kızıyo diyetisyen bana hiç kızmadı hep tebrik etti. bazen diyo .ok yüklenme spora nasılsa yağ veriyosun diyo ama o kadar spor olmazsa yağda verilmez yağ miktarı düştükçe vermekte zor oluyo çünkü sağlık değerlerinde artık.
işte ben hamileliktede bi maraton içinde olcem yine :86: doğumdan sonra bu halime kolay geleceğimi düşünüyorum. göğüs kol çalışıyodum zati yine çalışcam pilateste yapıciim birde kardiyoda olur ilk aylar sonrasında ilerledikçe yürüyüşe çeviririm :86:

Sağol Yo Yo Yo Yolanda..
Özledim seni...
ben de seni özledim bebeeem ama işlerim o kadar yogun ki kafam bi milyon valla. anca işte girip size laf yetiştirebiliyorum (((
bunaldım beeeeeeeeeeeeeee
tatil isteremm ((
kocamı isteremm ((
ühüüüü

yağın fazla olduğu yerde kan dolaşımı yavaştır. bu şekilde masajla kan dolaşımını hızlandırıyoruz yağın kardiyo ve beslenme ile daha hızlı atılması için yaffrim
yani hareket etmeyen yağ katmancığı olan karnımızı hareket ettiriyoruz

eşim motor aldı ev taşıyicizz bu sene ege turu olmaz bizde en fazla gökçeadaya dibek kahvesi içmeye gidebiliriz motorla :86: artıkın motorla fikirsizce gezer dururuz :86:

Son düzenleme:

canım slim in 6 esneme hareketleri ne oluyor ben aranıza yeni katılan bir üyeyim yard olur musunz nerden indirebilirim sınav döneminde 7 kilo aldım ve temmuzda nişanım var :26:

yanlış alıntı yapmışım sorry

Bu yağları böle saçı dökülenler kafasına sürüyo saç dökülmesini önlüyo diye biliyomm kıllanmasın göbeciklerimiz Birde acı badem yağı mı tatlı badem yağımı bilemeidm tatlı aldım ama doğrusu hangisi acep.

Son düzenleme:
canım slim in 6 esneme hareketleri ne oluyor ben aranıza yeni katılan bir üyeyim yard olur musunz nerden indirebilirim sınav döneminde 7 kilo aldım ve temmuzda nişanım var :26:

ben torrentten indirdim bu programı
kardio egzersizleri olan bişey içinde esneme hareketleri de var
nişanın için tebrikler
sağlıklı beslen ve spor yap

şimcik bıldırcınım sana süper sorum geliyii hani özellikle sporcuların kullandığı l-carnitine yağ yakıcı var bilrisin sprocular filan kullanıyo. üstelik sporcuların bunu tavsiye ettiğini duymuştum bunun hakkinda ne düşünüyosun. sadece daha fazla yağ yakımını sağlıyo sporda

betüüüüüüül iyimisin güzelimmmm
yoruldun galiba bugün
ben yoruldum tatil isterem kocamı isterem yazmışım sen ona cvp yag mag demişsin ne iş ne ayak hacıııııııııııııı

badem yağıını benim kaşımı alan kız tavsiye etmişti,dün bende düşündüm onu hatta hergün kaşıma sürmeyde başladımm,hakketen kıllanırsak netcezzzz yawwww
famirto antalyaya gidince nugiyle görüşürsünüz artıkın

görüşücezzz inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…