betüüüüüüül iyimisin güzelimmmm
yoruldun galiba bugün
ben yoruldum tatil isterem kocamı isterem yazmışım sen ona cvp yag mag demişsin ne iş ne ayak hacıııııııııııııı
öperimmm hepinizii güzel kızlarrrrrr
yarın daha mutlu,enerji dolu,daha hafiiflemişşş gelelim inşallahhhhh
şimcik bıldırcınım sana süper sorum geliyiihani özellikle sporcuların kullandığı l-carnitine yağ yakıcı var bilrisin sprocular filan kullanıyo. üstelik sporcuların bunu tavsiye ettiğini duymuştum bunun hakkinda ne düşünüyosun. sadece daha fazla yağ yakımını sağlıyo sporda
valla bebeem metabolizmayı tembelleştiriyo diyolar ama.yani bünye alışınca daha fazla alması gerekiyor gibilerinden.bir de ömür boyu onu kullanmak çok da iyi değil dimi ama.sonuçta vücuda aldığın yabancı bir madde.alerjisi olanlar falan vardı benim en son duyduğum.her bünyede farklı tepki veriymuş bilmem neymiş gibi.beni sorarsan hiç denemedim bilemiyorum yani.
yaffriiim bende hiç kullanmadım ama spor hocaları filan tavsiye ediyo filan kullanan sporcuda çok ondan sana danışayım dedim. bencede vücut kendi vermeli. sporda şuna inanıyorum vücut o yağı verebilecek kapasitede ise zaten verir ve o yağı bidaha geri almaz belli seviyededir çünkü ancak spor bırakılıp uzun sire spor yapılmazsa beslenmede yanlışlar olursa alır geri bence. zorlamının alemi yok. sporda ömür boyu gelişecek ilerleyeceğimizi düşünürsek nasılsa o yağları verecek seviyeye gelecek metabolizma
Burada bir yağmur yağdı,sormayın...hala yağıyor,oğluşumla yağmur yağıyor,seller akıyor şarkısını söylüyoruz..
gözel bağyanlar ben çıkar
hepinizi öpüyorum
kızlar bende çıkıyorum herkeze iyi akşamlar
hayır canım antalya merkez...nursena alanyaydı dimi senin olduğun yer
kızlar slm bende 55 düşmeye çalışıyorum şu an 5 günde 5 kilo diyetini kendime göre ayarladım
sahaları 40 dk yürüyüş ardından pilates birde akşamları yürüyüş ve pilates böle böle yağlardan kurtulmaya çalılşıyorum
nerruşum bizden delisi çıkmadı
başka kimse acıbiber sürmüyo :86: yarın ilk denemem olcekacısını illkez sürcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?