60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

farketttim canımcım yaaa... sorry :26:

öperimmm hepinizii güzel kızlarrrrrr
yarın daha mutlu,enerji dolu,daha hafiiflemişşş gelelim inşallahhhhh

valla bebeem metabolizmayı tembelleştiriyo diyolar ama.yani bünye alışınca daha fazla alması gerekiyor gibilerinden.bir de ömür boyu onu kullanmak çok da iyi değil dimi ama.sonuçta vücuda aldığın yabancı bir madde.alerjisi olanlar falan vardı benim en son duyduğum.her bünyede farklı tepki veriymuş bilmem neymiş gibi.beni sorarsan hiç denemedim bilemiyorum yani.

Burada bir yağmur yağdı,sormayın...hala yağıyor,oğluşumla yağmur yağıyor,seller akıyor şarkısını söylüyoruz..

yaffriiim bende hiç kullanmadım ama spor hocaları filan tavsiye ediyo filan kullanan sporcuda çok ondan sana danışayım dedim. bencede vücut kendi vermeli. sporda şuna inanıyorum vücut o yağı verebilecek kapasitede ise zaten verir ve o yağı bidaha geri almaz belli seviyededir çünkü ancak spor bırakılıp uzun sire spor yapılmazsa beslenmede yanlışlar olursa alır geri bence. zorlamının alemi yok. sporda ömür boyu gelişecek ilerleyeceğimizi düşünürsek nasılsa o yağları verecek seviyeye gelecek metabolizma

çok haklısın çiçeeem.

kızlar slm bende 55 düşmeye çalışıyorum şu an 5 günde 5 kilo diyetini kendime göre ayarladım
sahaları 40 dk yürüyüş ardından pilates birde akşamları yürüyüş ve pilates böle böle yağlardan kurtulmaya çalılşıyorum

selam kıslar akşam
3 but miniciktiler
125 gr light yoğurt
2 galeta
Yedim tavuktan sonra şekersiz türk kahvesi ve minnak çikolatamı yiyorum.Akşam aram süt ve meyva olacak.şimdi yürüyüşe kahveden sonra

ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmm... ama herkes gitmişşşşşneyse gezdim dolaştım baya yürüdüm.yürüyerek gidip geldim.
ara öğün almamışım yanıma .hiç yaptığım iş deildi ama almamışım.marketten burçak büsküvi aldım 3 tane ondan yedim. bide 3-4 tane hoş beş gofret yedim ne zamndır cnm çekiodu:18:
sonra gelince 1 kupa kakaolu süt içtim.az sonra eşim gelir akşam yemeği ardından 40 dk parkta yürüyüş.
akşam yemeğimide yazayım müsade alayım.ayrıca toplu alıntı yapamıorum bennnn bi tuhaf site yawww:44::44::44::44::44::44::44::44:

akşam
1 kepçe kuskuslu çorba
6-7 kaşık kuşbaşı etli patlıcan yemeği
salata
2 kaşık yoorrrttt

herkese iyi akşamlarrrr yarın görüşmek üzereeee

canım beş günde beş kilo yağ verilmez canım
beş kilo çok bi sayı değil. 2-3 ayda sağlıklı bir diyet listesi artı sporla verirsin
beş günde verdiğini beş günde geri alırsın diyetten sonra yazıl olur
sen gel sağlıklı beslen sporunu yap zat, gider

nerruşum bizden delisi çıkmadı
başka kimse acıbiber sürmüyo :86: yarın ilk denemem olcek acısını illkez sürcem

nerruşum bizden delisi çıkmadı
başka kimse acıbiber sürmüyo :86: yarın ilk denemem olcek acısını illkez sürcem

valla hugommm ben de sürerimmmm acı biber sonuçta yağını jelini hapını yapıyolar biz doğalını kullanıcazzz yağlarımızla karışıtırırrr sınavuruhhh sonra da bi güreş tutsak iyiydi amaaa bizim skletler farklı herhaldee senle ben güreşemeyizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…