60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben link bulamıyorum ya videoya ulaşabilsem indircem ama

slim in 6 torrent search işte burda

afiyet olsun canım
hoşbeş bende çok seviyorum ama 3-4 tane kurtarmaz diye hiç başlamıyorum

nerruşum bizden delisi çıkmadı
başka kimse acıbiber sürmüyo :86: yarın ilk denemem olcek acısını illkez sürcem

hımm acaba ben de mi başlasam yağlara?
yoksa biraz daha kilo verip mi yapsam?

aloow güreş tutarsanız bizi de çaarin tezahürat yaparık kııııı .. çiyirliidırın olayım anammmm :124::124::124::124::124::124::122::122::122:

bende sürüciiiiiim kafama yattı valla

güreşmek yatmadı mııııyoliyle güreşin siz benim sıkletim sizinkine uymuiiiiiiiii

neruşum etme eyleme hugomm uzuuun irii kaslııı
napan sen neruşum :26::26:
etme eyleme koma beni hugocuun elineee:18::18::18::18:

sporumu yaptım 50 dakika yürüdüm bıcı bıcı yapıp keselendim meyveli yoğurdumu yedim.Şimdi yeşilçayımı içiyorum

Özel durumuma sığınarak bir çorba kaşığı donturma ve üstüne 1 çay kaşığı az şekerli yabanmersini reçeli koyup yidim pişman değilim yarın yine yürüyüşümü yaparım

neruşum etme eyleme hugomm uzuuun irii kaslııı
napan sen neruşum :26::26:
etme eyleme koma beni hugocuun elineee:18::18::18::18:

hugom sana kıyamazzzzz yımışak yımışak atar yere merak etmeeeedeleli kollarıyla kavrar senii yımışah yımışahh bırakırrr popocuuunu yere

Özel durumuma sığınarak bir çorba kaşığı donturma ve üstüne 1 çay kaşığı az şekerli yabanmersini reçeli koyup yidim pişman değilim yarın yine yürüyüşümü yaparım

canım benim regl döneminde özellikle hemen öncesinde muz-kırmızı et daha fazla tüketmeye çalışş tatlı isteğin kan şekerin düştüğü için oluyor ayrıca reglken de canın ttalı isterse muz üzerine bol tarçınn süpper bir alternatiftir

iyi akşamlar kızzzlarrrrr.yorgun ,argın,bitkin ve hasta bacınız geldi.bugun 2 öğün yemiş bulunmaktayımm.öğlenki dişçiden sonra ancak 16:30 GİBİ yemek yiyebildim,o kadar acıkmıstım ki saldırdım resmen,yine de ekmek yemedimm,eferim bana
2 tbk kıymalı taze fasulye
3 brd kefir içtim( 1 lt yı 1 gunde tukettim yaa,abarttım bıras )
7-8 tane zeytinyağlı yaprak sarma

akşam yimeği yemedim doğal olarakkk,dişimi fırçaladım,gargaramı d yaptımm,artık sabaha kadar ağzıma birşey girmeyecekk.

hugom sana kıyamazzzzz yımışak yımışak atar yere merak etmeeeedeleli kollarıyla kavrar senii yımışah yımışahh bırakırrr popocuuunu yere

yımışahh yımışah mıı ??? pek emin deeelim
hele ki son maceramızdan sonra beni omuz üstü kaldırıp iki metreden atmazsa iyidir

:79::79::79:sogukkk bir ankara sabahından herkeşlere günaydınlarrr.ben zayıflayamadım ya ankaraya yaz gelmiycekmiş bu sene,hatta tüm türkiyeyeidare etceksiniz artıkın. .kafaltımı yaptım,çayımı içiyorum şimdik.bugun yine ders ve dişçi var,öğleden sonra tekrar katılırım inş. aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…