ben link bulamıyorum ya videoya ulaşabilsem indircem ama
ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmm... ama herkes gitmişşşşşneyse gezdim dolaştım baya yürüdüm.yürüyerek gidip geldim.
ara öğün almamışım yanıma .hiç yaptığım iş deildi ama almamışım.marketten burçak büsküvi aldım 3 tane ondan yedim. bide 3-4 tane hoş beş gofret yedim ne zamndır cnm çekiodu:18:
sonra gelince 1 kupa kakaolu süt içtim.az sonra eşim gelir akşam yemeği ardından 40 dk parkta yürüyüş.
akşam yemeğimide yazayım müsade alayım.ayrıca toplu alıntı yapamıorum bennnn bi tuhaf site yawww:44::44::44::44::44::44::44::44:
akşam
1 kepçe kuskuslu çorba
6-7 kaşık kuşbaşı etli patlıcan yemeği
salata
2 kaşık yoorrrttt
herkese iyi akşamlarrrr yarın görüşmek üzereeee
nerruşum bizden delisi çıkmadı
başka kimse acıbiber sürmüyo :86: yarın ilk denemem olcekacısını illkez sürcem
valla hugommm ben de sürerimmmmacı biber sonuçta yağını jelini hapını yapıyolar biz doğalını kullanıcazzz yağlarımızla karışıtırırrr sınavuruhhh sonra da bi güreş tutsak iyiydi amaaa bizim skletler farklı herhaldee senle ben güreşemeyizzzz
valla hugommm ben de sürerimmmmacı biber sonuçta yağını jelini hapını yapıyolar biz doğalını kullanıcazzz yağlarımızla karışıtırırrr sınavuruhhh sonra da bi güreş tutsak iyiydi amaaa bizim skletler farklı herhaldee senle ben güreşemeyizzzz
bende sürüciiiiiim kafama yattı valla
güreşmek yatmadı mııııyoliyle güreşin siz benim sıkletim sizinkine uymuiiiiiiiii
neruşum etme eyleme hugomm uzuuun irii kaslııı
napan sen neruşum :26::26:
etme eyleme koma beni hugocuun elineee:18::18::18::18:
Özel durumuma sığınarak bir çorba kaşığı donturma ve üstüne 1 çay kaşığı az şekerli yabanmersini reçeli koyup yidim pişman değilim yarın yine yürüyüşümü yaparım
akşam yemeğim
ufak enginar
1 kepçe işkembe çorbası
2 yk yoğurt
1 kk haşlanmış tavuk eti
hugom sana kıyamazzzzz yımışak yımışak atar yere merak etmeee edeleli kollarıyla kavrar senii yımışah yımışahh bırakırrr popocuuunu yere
yımışahh yımışah mıı ??? pek emin deeelim
hele ki son maceramızdan sonra beni omuz üstü kaldırıp iki metreden atmazsa iyidir
günaydınlargünaydın betülll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?