canımcım sende mi ankara dasın ?
gunaydın loxi kimeecikler yok hugocuk ter atıy şimdi bugun toplantı var müfettişlerle okul yok
nesfııt li kahvaltımı yaptım
ara da şekersiz t kahvemi içicem ve müthiş tok tutuyo ya mükemmel bişi
acken tartıldım ve 600 gr gıtmış
famirim gelmişş,hgoşgelmiş...nediyon bacımmmmmm?dün uzaklardaki gardaşımızla görüştüm msn den,29 unda geliyomus ama hemen yaz okuluna gitcekmiş,hafta sonu bizi görmeye gelcekmiş ancak.bu cocuk da derslerle kafayı bozdu yawww
çok tebrik ederim canım sarıkafa yollamak isterdim fakat olmuyor....süpersin..gunaydın loxi kimeecikler yok hugocuk ter atıy şimdi bugun toplantı var müfettişlerle okul yok
gunaydın loxi kimeecikler yok hugocuk ter atıy şimdi bugun toplantı var müfettişlerle okul yok
evet kısssslaaarr ölçülerimi veriyorummm,çok daha sıkı durun bakimm
bir önceki, günnn basen diye göbeğimi ölçmüşümmmmbu nenenle ölçüleri yeniledimmm
göğüs:95(sütyenle ölçüldü)
bel:75(en ince yerinden ölçüldü)
göbek:95(en dobişşş yerimden ölçüldü,göbek deliğinin 2 parmak altı)
basen:95(en genişş yerimden ölçüldü)
nasıl bir elma tipli olduğumuu bu ölçüler anlatıyor sanırımmmAllahımmm tostoparlakkkkkkk bişeyimm yaaaa,ne bir kavisss ne bir kıvrımmm heççççç bişey yohhhtirrrrr
günaydın şekerler,herzamanki gibi çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk uykum var....
sabah kahvaltım:
1 bardak süt (yarım yağlı)
1 y.k.peynir,
1 haşlama yumurta,
3 ceviz,
2 dilim ekmek,
afiyet olsun anneeeee.düzeldimi iştahın?
ben hazırlanayım artıkınnnn.görüşürük arkideşşlerrrr
afiyet olsun canım benim...Günaydın Canım Arkadaşlarım Benim... kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim. 1 bardak su içtim. kahvaltımda ;
1 yağda pişirilmiş yumurta
biraz beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 küçük kendi yapmış olduğum poğaçam
2 bardak çay.
şu ana kadar 1lt suyumu bitirdim. şu anda Türk kahvemi içiyorum
canım seni okurken kendimi düşündüm sürekli çamaşır as topla modundayım.bizden iyi temizlikçimi olur allah aşkın.yetişemesekte kendimiz yapmaya çalışırız...günaydın herkese
bi süredir giremedim,ya da girdim okudum kaçtım yüüzm tutmadı valla yazmayaeşimle aramız bozuktu yine,sinirlerim gerim gerimdi yemeğe verdim kendimi,aptal kafam kaç günvermek için uğraştığım kilolarım geri geldi tabi haliyle,dünn 68 çıkmıştım,wc sorunum da vardı neyseki bu sabah 66.8 çıktım,1 kilo civarı almışım haftaya gün var,biraz sıkı tutmam lazım işi,bu hafta nesfitle süt olacak menü de 2 öğün bakalım,göbeğim zaten var da iyice pörtledi,acayip farkediyo ya benden böyle işte inş toparlanıcam en kısa zamanda,akşam barıştık kocişle,çok ince düşünüyorum adamı da sıkıyorum haklı aslında,bundan sonra yok öyle,boşvericem herşeyi inşş ilaçlarımı da halen almadık,her akşam bişey çıktı eşimin iş dönüşü saatinde,gündüz alma gibi bi imkanım yok zati,neyse bu akşam içmiş olucam inşş,umarım faydasını görürüm,geceliklerle oturuyorum,kuuzların altını değiştim,cicilerini giydirdim,karınlarını doyurdum,ev dandini,hemn kalkıp toplıcam,,balkondan çamaşırlar toplanacak,3 posta yıkadım dün,bugün de 2posta var,bu ne ya,hizmetçi lazım valla bana
sabah kahvaltım
1 kase nesfit
yarım bardaktan az süt,tam yağlı idi biraz da su koydum
1 tane günkurusu kayısı
500 lt su
oğlum ağlar ben kaçarr:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?