60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın loxi kimeecikler yok hugocuk ter atıy şimdi bugun toplantı var müfettişlerle okul yok

nesfııt li kahvaltımı yaptım

ara da şekersiz t kahvemi içicem ve müthiş tok tutuyo ya mükemmel bişi

acken tartıldım ve 600 gr gıtmış

günaydınnn pepetooooo,tebrik ederim.:92::92::92::92::92::92:hadi çizelgeni değiştir de gözümüz bayram etsin birasss

günaydın loxiii naberrrr
bu havalar sıkmaya başladıı artık yaww,sabah kalkmak istemiyor canımm

sabah kahvaltımm
1 dlm denge ekmek
2 siyah zeytin
1 kk light beyaz peynir
domates
1 bardak tarçınlı light süt

Son düzenleme:
famirim gelmişş,hgoşgelmiş...nediyon bacımmmmmm?dün uzaklardaki gardaşımızla görüştüm msn den,29 unda geliyomus ama hemen yaz okuluna gitcekmiş,hafta sonu bizi görmeye gelcekmiş ancak.bu cocuk da derslerle kafayı bozdu yawww

günaydın şekerler,herzamanki gibi çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk uykum var....

sabah kahvaltım:
1 bardak süt (yarım yağlı)
1 y.k.peynir,
1 haşlama yumurta,
3 ceviz,
2 dilim ekmek,

alttan dersleri için yaz okuluna gidiyodur cicim,okulu zamnında bitirebilmek içinnyoksa ondan önce bitireceğimm içine dert olacakkk,sen uzatırsın zamnında bitiremezsin diyodu bana
çalışsınn tabii 1 yılı kaldıı yawww,sabretsin azcuk

çok tebrik ederim canım sarıkafa yollamak isterdim fakat olmuyor....süpersin..

evet kısssslaaarr ölçülerimi veriyorummm,çok daha sıkı durun bakimm
bir önceki, günnn basen diye göbeğimi ölçmüşümmmmbu nenenle ölçüleri yeniledimmm

göğüs:95(sütyenle ölçüldü)
bel:75(en ince yerinden ölçüldü)
göbek:95(en dobişşş yerimden ölçüldü,göbek deliğinin 2 parmak altı)
basen:95(en genişş yerimden ölçüldü)

nasıl bir elma tipli olduğumuu bu ölçüler anlatıyor sanırımmmAllahımmm tostoparlakkkkkkk bişeyimm yaaaa,ne bir kavisss ne bir kıvrımmm heççççç bişey yohhhtirrrrr

günaydın millettttttttt........gözlerim yarı kapalııı pc ye bakmaya çalısıyorum bı taraftan da esnıyorumm.ay bu havalar sarhoş gıbı yapıyor ınsanı yaaa.....

tebrikler canımmmmmm
600 grm çok iyi bir rakammm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

eyisinn eyiiiiiiiiii.belin çok ince olsa daha şişman görünebilirsin belkimm kıvrımlardan dolayıı,şimdik sen birkaç kilo daha vercen ,birazda bel egzersizi yaparsan incelir yaww,bel inceltmekte ne var,en kolay gölge,al vileda sopasını sağa sola dön 100 kere,sona da sağa sola eğilll,çok faidesi oluur,bak ben zayıfladıgımda sen belin cok incelmiş diyodun yaa,bu hareketi yapıyodum haftada 2-3 kere,demek ki etkili olmuşş

günaydın herkese
bi süredir giremedim,ya da girdim okudum kaçtım yüüzm tutmadı valla yazmayaeşimle aramız bozuktu yine,sinirlerim gerim gerimdiyemeğe verdim kendimi,aptal kafamkaç günvermek için uğraştığım kilolarım geri geldi tabi haliyle,dünn 68 çıkmıştım,wc sorunum da vardı neyseki bu sabah 66.8 çıktım,1 kilo civarı almışımhaftaya gün var,biraz sıkı tutmam lazım işi,bu hafta nesfitle süt olacak menü de 2 öğün bakalım,göbeğim zaten var da iyice pörtledi,acayip farkediyo yabenden böyle işteinş toparlanıcam en kısa zamanda,akşam barıştık kocişle,çok ince düşünüyorum adamı da sıkıyorum haklı aslında,bundan sonra yok öyle,boşvericem herşeyi inşşilaçlarımı da halen almadık,her akşam bişey çıktı eşimin iş dönüşü saatinde,gündüz alma gibi bi imkanım yok zati,neyse bu akşam içmiş olucam inşş,umarım faydasını görürüm,geceliklerle oturuyorum,kuuzların altını değiştim,cicilerini giydirdim,karınlarını doyurdum,ev dandini,hemn kalkıp toplıcam,,balkondan çamaşırlar toplanacak,3 posta yıkadım dün,bugün de 2posta var,bu ne ya,hizmetçi lazım valla bana

sabah kahvaltım
1 kase nesfit
yarım bardaktan az süt,tam yağlı idi biraz da su koydum
1 tane günkurusu kayısı
500 lt su

oğlum ağlar ben kaçarr:80:

Günaydın Canım Arkadaşlarım Benim... kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim. 1 bardak su içtim. kahvaltımda ;

1 yağda pişirilmiş yumurta
biraz beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 küçük kendi yapmış olduğum poğaçam
2 bardak çay.

şu ana kadar 1lt suyumu bitirdim. şu anda Türk kahvemi içiyorum

kahvaltımı yaziiim hemen

21 kuru üzüm
1 bıldırcın yumurtası
2 ceviz iç
1 kk peynir
domates
salatalık
1 dilim denge ekmeği
1 bardak form çayı

afiyet olsun canım benim...

canım seni okurken kendimi düşündüm sürekli çamaşır as topla modundayım.bizden iyi temizlikçimi olur allah aşkın.yetişemesekte kendimiz yapmaya çalışırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…