gunaydın loxi kimeecikler yok hugocuk ter atıy şimdi bugun toplantı var müfettişlerle okul yok
nesfııt li kahvaltımı yaptım
ara da şekersiz t kahvemi içicem ve müthiş tok tutuyo ya mükemmel bişi
acken tartıldım ve 600 gr gıtmış
günaydın loxiii naberrrr
bu havalar sıkmaya başladıı artık yaww,sabah kalkmak istemiyor canımm
sabah kahvaltımm
1 dlm denge ekmek
2 siyah zeytin
1 kk light beyaz peynir
domates
1 bardak tarçınlı light süt
günaydın şekerler,herzamanki gibi çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk uykum var....
sabah kahvaltım:
1 bardak süt (yarım yağlı)
1 y.k.peynir,
1 haşlama yumurta,
3 ceviz,
2 dilim ekmek,
evet kısssslaaarr ölçülerimi veriyorummm,çok daha sıkı durun bakimm
bir önceki, günnn basen diye göbeğimi ölçmüşümmmmbu nenenle ölçüleri yeniledimmm
göğüs:95(sütyenle ölçüldü)
bel:75(en ince yerinden ölçüldü)
göbek:95(en dobişşş yerimden ölçüldü,göbek deliğinin 2 parmak altı)
basen:95(en genişş yerimden ölçüldü)
nasıl bir elma tipli olduğumuu bu ölçüler anlatıyor sanırımmmAllahımmm tostoparlakkkkkkk bişeyimm yaaaa,ne bir kavisss ne bir kıvrımmm heççççç bişey yohhhtirrrrr
kahvaltımı yaziiim hemen
21 kuru üzüm
1 bıldırcın yumurtası
2 ceviz iç
1 kk peynir
domates
salatalık
1 dilim denge ekmeği
1 bardak form çayı
:79::79::79:sogukkk bir ankara sabahından herkeşlere günaydınlarrr.ben zayıflayamadım ya ankaraya yaz gelmiycekmiş bu sene,hatta tüm türkiyeyeidare etceksiniz artıkın. .kafaltımı yaptım,çayımı içiyorum şimdik.bugun yine ders ve dişçi var,öğleden sonra tekrar katılırım inş. aranıza
gunaydın loxi kimeecikler yok hugocuk ter atıy şimdi bugun toplantı var müfettişlerle okul yok
günaydın şekerler,herzamanki gibi çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk uykum var....
sabah kahvaltım:
1 y.k.peynir,
1 haşlama yumurta,
3 ceviz,
2 dilim ekmek,
günaydınlargünaydın betülll
:79::79::79:sogukkk bir ankara sabahından herkeşlere günaydınlarrr.ben zayıflayamadım ya ankaraya yaz gelmiycekmiş bu sene,hatta tüm türkiyeyeidare etceksiniz artıkın. .kafaltımı yaptım,çayımı içiyorum şimdik.bugun yine ders ve dişçi var,öğleden sonra tekrar katılırım inş. aranıza
günaydın loxiii naberrrr
bu havalar sıkmaya başladıı artık yaww,sabah kalkmak istemiyor canımm
sabah kahvaltımm
1 dlm denge ekmek
2 siyah zeytin
1 kk light beyaz peynir
domates
1 bardak tarçınlı light süt
sabah kahvaltım:
1 y.k.peynir,
1 haşlama yumurta,
3 ceviz,
2 dilim ekmek,
evet kısssslaaarr ölçülerimi veriyorummm,çok daha sıkı durun bakimm
bir önceki, günnn basen diye göbeğimi ölçmüşümmmmbu nenenle ölçüleri yeniledimmm
göğüs:95(sütyenle ölçüldü)
bel:75(en ince yerinden ölçüldü)
göbek:95(en dobişşş yerimden ölçüldü,göbek deliğinin 2 parmak altı)
basen:95(en genişş yerimden ölçüldü)
nasıl bir elma tipli olduğumuu bu ölçüler anlatıyor sanırımmmAllahımmm tostoparlakkkkkkk bişeyimm yaaaa,ne bir kavisss ne bir kıvrımmm heççççç bişey yohhhtirrrrr
günaydın millettttttttt........gözlerim yarı kapalııı pc ye bakmaya çalısıyorum bı taraftan da esnıyorumm.ay bu havalar sarhoş gıbı yapıyor ınsanı yaaa.....
Günaydın Canım Arkadaşlarım Benim... kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim. 1 bardak su içtim. kahvaltımda ;
1 yağda pişirilmiş yumurta
biraz beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 küçük kendi yapmış olduğum poğaçam
2 bardak çay.
şu ana kadar 1lt suyumu bitirdim. şu anda Türk kahvemi içiyorum
kahvaltımı yaziiim hemen
21 kuru üzüm
1 bıldırcın yumurtası
2 ceviz iç
1 kk peynir
domates
salatalık
1 dilim denge ekmeği
1 bardak form çayı
Günaydın kızlar...
ben bu sabah uyuya kalmışım, servisi kaçırdım haliyle, iğrenç bi yolculukla işe geldim..
Güne süper kötü başlamış oldum ama umarım günüm iyi geçer.
Akşam yemeem
3 yk patlıcan yemeği
2 yk taze fasulye
1 dilim denge ekmek
1 yt salata
sonra bi acıktım bi acıktım
ne yapacağımı bilemedim
1 fincan yeşil çay içtim
sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 kırmızı biber
1/2 çarliston biber
kimse de çay getirmedi bana..
Canım çay istiyooo...
gny herkese afiyet olsun ben yeni kalktım paltesimim bekliyorum beklerkende size bakayım dedim bilmiyorumokadr spor yapömama ragmen fazla çıkıyorum ama çok şişim hissediyorum bunu anlamadım gittiya
Günaydın benim canımmmm topiğimin güzel hatunları hepinize afiyetler olsunnnn...
kahvaltıda; geç kalınca yarım yağlı sütle nesfit yemek zorunda kaldımm... Şimdi de şekersiz açık çayımı içiorummm
selam yaffrilerrr
gece üşümüşüm tişörtle yatmıştım üzerimi açmışım sabah halsizdim. hemen sporumu yaptım terledim duş aldım kendime geldim
ohhh spor gibisi yok valla eğer yapmasaydım şimdi uyukluyodum valla uyur kalırdım.
akşama kendime türlü yemeği yapacam. bezelye taze fasulye kabak bunları beraber pişircem yağsız
selam yaffrilerrr
gece üşümüşüm tişörtle yatmıştım üzerimi açmışım sabah halsizdim. hemen sporumu yaptım terledim duş aldım kendime geldim
ohhh spor gibisi yok valla eğer yapmasaydım şimdi uyukluyodum valla uyur kalırdım.
akşama kendime türlü yemeği yapacam. bezelye taze fasulye kabak bunları beraber pişircem yağsız
kızlarrrr ben geldimmm günaydın herkezee sabah aceleyle evden çıkınca ilacımı içmeyi unutmuşum sabah yolun yarısında servisten indim taksiyle eve gittim ilacımı içtim arabamla geldim işe tekrar.
sabah kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
domates-salatalık
1,5 dilim kepek ekmeği
maydanoz
ohhh süppersin hugommmm ben de şimdi kahvaltımı yapıcammm aslında 8de kalktım ama hiç iştahım yoktu kalktığımda suyumu içtimm şimdi de kahvaltııı 1-2 saat sonrasında sporumu yapıcam inşallahhhhh
patlıcan sevmiyo musun sen? türlüye patlıcan da yakışırdıııııı
kızlarrrr ben geldimmm günaydın herkezee sabah aceleyle evden çıkınca ilacımı içmeyi unutmuşum sabah yolun yarısında servisten indim taksiyle eve gittim ilacımı içtim arabamla geldim işe tekrar.
sabah kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
domates-salatalık
1,5 dilim kepek ekmeği
maydanoz
Günaydın kızlar...
ben bu sabah uyuya kalmışım, servisi kaçırdım haliyle, iğrenç bi yolculukla işe geldim..
Güne süper kötü başlamış oldum ama umarım günüm iyi geçer.
Akşam yemeem
3 yk patlıcan yemeği
2 yk taze fasulye
1 dilim denge ekmek
1 yt salata
sonra bi acıktım bi acıktım
ne yapacağımı bilemedim
1 fincan yeşil çay içtim
sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 kırmızı biber
1/2 çarliston biber
kimse de çay getirmedi bana..
Canım çay istiyooo...
famirto bırak şimdi göbek ölçmeyi filan. antrenör dediki bana bırak karnını düşünmeyi düşünürsen psikolojini yıpratır performansını düşürür o nasılsa bu temponla ericek zaman lazım sen devam et dedi. birgün karnında bir gram kalmamış olacak dümdüz olacak ama sen böyle takarsan yıpranırsın zorlaştırırsın dedi. vücut sporla belli seviyeye ulaşınca zati sen istesende yağ durmaz dedi.
sporla gelişiyo vücut zaten biz sporu ömür boyu yapmıcazmı zayıflamak için değil sürekli gelişmek için aracımız değilmi spor. basamak basamak çıkıcaz işte şimdilik fazlalık vermeye çalışıyoz sonra ilerlicez sporda
artıkın mızıldanmakardiyo pilatese devam. zati öncesinde az spor yapıyodun okulun yüzünden ayrıyetten pilates yapamıyodun yeni başladın dur bakem 3-4 ay sonra bak nasıl olcek o karın.
sevmemmi bayılırım heleki köz patlıcanaama suda haşlama iyi olmuyo canım.
birde taşıncez filan diye erkenden mikrodalgamı sardım sarmaladım koydumgeçen ay kayınvalide aldı daha kullanmadım hiç öyle duruyo. fırınlasam zati uzun iş
ama közlenmiş patlıcana azcık süt az kaşar ekle karıştır süper oluyo bayılıyorum eşimde pek seviyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?