60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:92::92::92::92:tebrikler

Günaydın afiyet olsun fambık

günaydın şekerler,herzamanki gibi çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk uykum var....

sabah kahvaltım:
1 bardak süt (yarım yağlı)
1 y.k.peynir,
1 haşlama yumurta,
3 ceviz,
2 dilim ekmek,

Afiyet olsun...

wuuuuuuuuuuuuuuuu elmam benim...
ben de ölçücektim unuttum yahu..

gny herkese afiyet olsun ben yeni kalktım paltesimim bekliyorum beklerkende size bakayım dedim bilmiyorumokadr spor yapömama ragmen fazla çıkıyorum ama çok şişim hissediyorum bunu anlamadım gittiya

Günaydın benim canımmmm topiğimin güzel hatunları hepinize afiyetler olsunnnn...
kahvaltıda; geç kalınca yarım yağlı sütle nesfit yemek zorunda kaldımm... Şimdi de şekersiz açık çayımı içiorummm

kahvaltımı yaziiim hemen

21 kuru üzüm
1 bıldırcın yumurtası
2 ceviz iç
1 kk peynir
domates
salatalık
1 dilim denge ekmeği
1 bardak form çayı

günaydın canım. afiyet olsun.

günaydın canım. ne güzel ankaradasın memleketim benim. neresindesin ankara nın ? ailem eryamanda oturuyor.

canım benim tebrikler ne güzel 600 gr çok güzel gitmiş. gerisi de gelsin İnşallah.

günaydın şekerler,herzamanki gibi çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk uykum var....

sabah kahvaltım:
1 y.k.peynir,
1 haşlama yumurta,
3 ceviz,
2 dilim ekmek,

cimcimem günaydın. kahvaltı çok güzel bunu hergün yapman gerek bebiş için

bende tugba özayın step aerobık fıtness karısımı vıdeosunu ındırdım bugun plates yerıne onu yapcam 1.5 saatmış

Günaydın kızlar...
ben bu sabah uyuya kalmışım, servisi kaçırdım haliyle, iğrenç bi yolculukla işe geldim..
Güne süper kötü başlamış oldum ama umarım günüm iyi geçer.
Akşam yemeem
3 yk patlıcan yemeği
2 yk taze fasulye
1 dilim denge ekmek
1 yt salata

sonra bi acıktım bi acıktım
ne yapacağımı bilemedim
1 fincan yeşil çay içtim

sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 kırmızı biber
1/2 çarliston biber
kimse de çay getirmedi bana..

Canım çay istiyooo...

günaydınlar günaydın betülll

günaydınnn hugommmm

günaydın loxiiiiii kolay gelsinnnnnn

günaydınnnnn petıtttttt vee tebriklerrrrr devamı da böyle güzel gelsin inşallahhhhhhh:92::92::92::92::92:

günaydın loxiii naberrrr
bu havalar sıkmaya başladıı artık yaww,sabah kalkmak istemiyor canımm

sabah kahvaltımm
1 dlm denge ekmek
2 siyah zeytin
1 kk light beyaz peynir
domates
1 bardak tarçınlı light süt

afiyet olsun fambııımm günaydınnnnn

sabah kahvaltım:
1 y.k.peynir,
1 haşlama yumurta,
3 ceviz,
2 dilim ekmek,

günaydınn cimcimikkkkkkk afiyet olsun cınımmmm

hımmmmmmmmmmmm hımmmmmmmmm hımmmmmmm basen çok iyiymiş fambııımmm valla ama evet göbek elma yapiiiii seni ama belli ki bi göbek derdin var o da inan platesle giderr sabırlı ol cınımmmm düzenli yappp gidecekk o göbekkkkkksabırla azimle inşallahhhhh

günaydın millettttttttt........gözlerim yarı kapalııı pc ye bakmaya çalısıyorum bı taraftan da esnıyorumm.ay bu havalar sarhoş gıbı yapıyor ınsanı yaaa.....

günaydınnn corniiiiiiiiiiiiiii

günaydınnn nilcimmmm afiyet olsunnn

kahvaltımı yaziiim hemen

21 kuru üzüm
1 bıldırcın yumurtası
2 ceviz iç
1 kk peynir
domates
salatalık
1 dilim denge ekmeği
1 bardak form çayı

günaydınnnnnnnn naaaaziiiiiiii afiyet olsunnnn üzümcü başıııııı

Son düzenleme:
selam yaffrilerrr
gece üşümüşüm tişörtle yatmıştım üzerimi açmışım sabah halsizdim. hemen sporumu yaptım terledim duş aldım kendime geldim
ohhh spor gibisi yok valla eğer yapmasaydım şimdi uyukluyodum valla uyur kalırdım.
akşama kendime türlü yemeği yapacam. bezelye taze fasulye kabak bunları beraber pişircem yağsız

günaydınnnn yeecaalleemmmm afiyet olsun kuzummm akşamki açlığı süper atlatmışsın teppriklerrr

gny herkese afiyet olsun ben yeni kalktım paltesimim bekliyorum beklerkende size bakayım dedim bilmiyorumokadr spor yapömama ragmen fazla çıkıyorum ama çok şişim hissediyorum bunu anlamadım gittiya

canım benimm günaydınnnn regl olamadın yaa ondan şişlik vardır ve fazla çıkıyosundurrrr regl olunca inşallah gidecek hepsi fazlalıklarıınnn

günaydınnn eccuuuussssssssss

bende dıyodum hugo yok bugun meger hatun sporunu bıle yapmışşş helalll

kızlarrrr ben geldimmm günaydın herkezee sabah aceleyle evden çıkınca ilacımı içmeyi unutmuşum sabah yolun yarısında servisten indim taksiyle eve gittim ilacımı içtim arabamla geldim işe tekrar.

sabah kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
domates-salatalık
1,5 dilim kepek ekmeği
maydanoz

ohhh süppersin hugommmm ben de şimdi kahvaltımı yapıcammm aslında 8de kalktım ama hiç iştahım yoktu kalktığımda suyumu içtimm şimdi de kahvaltııı 1-2 saat sonrasında sporumu yapıcam inşallahhhhh

patlıcan sevmiyo musun sen? türlüye patlıcan da yakışırdıııııı

günaydınnnn nugiiiiiiimmm afiyet olsunnnn tatlımmm kıyymatttlımmmmm

famirto bırak şimdi göbek ölçmeyi filan. antrenör dediki bana bırak karnını düşünmeyi düşünürsen psikolojini yıpratır performansını düşürür o nasılsa bu temponla ericek zaman lazım sen devam et dedi. birgün karnında bir gram kalmamış olacak dümdüz olacak ama sen böyle takarsan yıpranırsın zorlaştırırsın dedi. vücut sporla belli seviyeye ulaşınca zati sen istesende yağ durmaz dedi.
sporla gelişiyo vücut zaten biz sporu ömür boyu yapmıcazmı zayıflamak için değil sürekli gelişmek için aracımız değilmi spor. basamak basamak çıkıcaz işte şimdilik fazlalık vermeye çalışıyoz sonra ilerlicez sporda
artıkın mızıldanma kardiyo pilatese devam. zati öncesinde az spor yapıyodun okulun yüzünden ayrıyetten pilates yapamıyodun yeni başladın dur bakem 3-4 ay sonra bak nasıl olcek o karın.

sevmemmi bayılırım heleki köz patlıcana ama suda haşlama iyi olmuyo canım.
birde taşıncez filan diye erkenden mikrodalgamı sardım sarmaladım koydum geçen ay kayınvalide aldı daha kullanmadım hiç öyle duruyo. fırınlasam zati uzun iş
ama közlenmiş patlıcana azcık süt az kaşar ekle karıştır süper oluyo bayılıyorum eşimde pek seviyo

Herkese selam olsun..sabah kalkınca ballı,limonlu,elma sirkeli bir bardak sıcağa yakın su,ardından biraz peynir,3 siyah zeytin,2 ceviz,domates ve salatalıktan oluşan kahvaltı...şimdide ebruyu bekliyom,belki yaparım biraz..

canım günaydın. afiyet olsun. ilacı eve gidip içmen iyi olmuş bu ilaçları 1 gün içme mahvediyor insanı. benim ilacım bitmişti hafta sonuna denk gelmişti 2 gün aksatmıştım başımı vuracak yer aramıştım

afiyet olsun canım.. yok yok senin bu patlıcan yemeğinde bişey gizli patlıcan zayıflatıyor mu yoksa ? şaka bir yana çok seviyorum ama eşim sevmiyor diye pişiremiyorum yoksa bende sık sık yerdim.. dün akşam bende çok acıktım yatmadan önce 1 kase mısır gevreği yedim sütlü napiyim :26:

heeee başlamadan bitir diyon yaniii,şu ölçme işiniii,elime bir mezura geçtiydii bi ölçeyim didim yawwww:86:iyi balımmmm dediğini yapayımmmm,ancakkk platesi kızımmm bana yaptırmıyoooo,rahat bırakmıyoo bi türlüüüüüyürüme bandına alıştı ama bu plates işine alışmadı daha sanırımmmmm

canım patlıcanı mikrodalgada közleyebiliyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…