sevmemmi bayılırım heleki köz patlıcanaama suda haşlama iyi olmuyo canım.
birde taşıncez filan diye erkenden mikrodalgamı sardım sarmaladım koydumgeçen ay kayınvalide aldı daha kullanmadım hiç öyle duruyo. fırınlasam zati uzun iş
ama közlenmiş patlıcana azcık süt az kaşar ekle karıştır süper oluyo bayılıyorum eşimde pek seviyo
Herkese selam olsun..sabah kalkınca ballı,limonlu,elma sirkeli bir bardak sıcağa yakın su,ardından biraz peynir,3 siyah zeytin,2 ceviz,domates ve salatalıktan oluşan kahvaltı...şimdide ebruyu bekliyom,belki yaparım biraz..
heeee başlamadan bitir diyon yaniii,şu ölçme işiniii,elime bir mezura geçtiydii bi ölçeyim didim yawwww:86:iyi balımmmm dediğini yapayımmmm,ancakkk platesi kızımmm bana yaptırmıyoooo,rahat bırakmıyoo bi türlüüüüüyürüme bandına alıştı ama bu plates işine alışmadı daha sanırımmmmm
kızlarrrr ben geldimmm günaydın herkezee sabah aceleyle evden çıkınca ilacımı içmeyi unutmuşum sabah yolun yarısında servisten indim taksiyle eve gittim ilacımı içtim arabamla geldim işe tekrar.
sabah kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
domates-salatalık
1,5 dilim kepek ekmeği
maydanoz
kız patlıcanı türlünün içine koyyy,kendi syu ile pişsinnn,süper olurrr,bide etli ise türlü tadına doyum olmaz heeeee
inşallah canım çabalayacağım olursa gayet güzel olacak...günaydın canım. afiyet olsun.
günaydın canım. ne güzel ankaradasın memleketim benim. neresindesin ankara nın ? ailem eryamanda oturuyor.
canım benim tebrikler ne güzel 600 gr çok güzel gitmiş. gerisi de gelsin İnşallah.
cimcimem günaydın. kahvaltı çok güzel bunu hergün yapman gerek bebiş için
ahhh ne güzel bizim buralarda köz tavasına veya mikro dalgaya ihtiyaç yok istediğimiz her an ekmek fırınları herşeyi yapıyorlar.hatta bazı kadınlar fırına okadar alışmışki evlerinde elektirik gitmesin diye kek pasta böreklerini dahi yolluyorlar....sevmemmi bayılırım heleki köz patlıcanaama suda haşlama iyi olmuyo canım.
birde taşıncez filan diye erkenden mikrodalgamı sardım sarmaladım koydumgeçen ay kayınvalide aldı daha kullanmadım hiç öyle duruyo. fırınlasam zati uzun iş
ama közlenmiş patlıcana azcık süt az kaşar ekle karıştır süper oluyo bayılıyorum eşimde pek seviyo
yani moralini bozar diye önemseme diyorum canım. önceleri bende çok takıyodum off nasıl erice3k filan diye yıpratıyo insanı.
kızınla beraber yapsan olmazmıki. yani o da yuvarlansın yerde belkim oyun gibi gelir sever. veya sana izin vermesi karşılığında sonrasında sevdiği bişeyi yapın veya o da olmadı eğer pilatese izin vermezsen sonrasında sevdiğin şeyi yapmayız de barim zati kısa sürüyo saatlerce sürmüyoki
sağolasın canım..şuan aç karna 60.6 kiloyum..biraz verdim,yavaş yavaş gidiyor bakalım..günaydın canımcım. Afiyet olsun. Verebiliyor musun kiloları çizelgende yok göremiyorum.
etli değil. öğlen ton balığı yicem akşama sadece sebze
onuda alam bari
günaydın loxii:79::79::79:sogukkk bir ankara sabahından herkeşlere günaydınlarrr.ben zayıflayamadım ya ankaraya yaz gelmiycekmiş bu sene,hatta tüm türkiyeyeidare etceksiniz artıkın. .kafaltımı yaptım,çayımı içiyorum şimdik.bugun yine ders ve dişçi var,öğleden sonra tekrar katılırım inş. aranıza
gunaydın loxi kimeecikler yok hugocuk ter atıy şimdi bugun toplantı var müfettişlerle okul yok
nesfııt li kahvaltımı yaptım
ara da şekersiz t kahvemi içicem ve müthiş tok tutuyo ya mükemmel bişi
acken tartıldım ve 600 gr gıtmış
evde bir dünya patlıcan var bende akşam söğürmemi yapsam acaba.yanınada közde biber birde dün akşam eşim soya sosunda tavuk sote yapmıştı.cacıkta vardı ohhhhhhhh akşam yemeğimde çıktı....
benimkide öyle,bazen beraber yapıyoz onunla,tepeme çıkıyo,ama yılmak yok...offfff neler deniyorummm nelerr,yapa yapa alışırr belkideee bilmiyorummm,arkamda duruyoo,karnıma oturuyoo,oyuncaklarını tepemden aşağıı döküyooooo
inşallah canım çabalayacağım olursa gayet güzel olacak...
ahhh ne güzel bizim buralarda köz tavasına veya mikro dalgaya ihtiyaç yok istediğimiz her an ekmek fırınları herşeyi yapıyorlar.hatta bazı kadınlar fırına okadar alışmışki evlerinde elektirik gitmesin diye kek pasta böreklerini dahi yolluyorlar....
evde bir dünya patlıcan var bende akşam söğürmemi yapsam acaba.yanınada közde biber birde dün akşam eşim soya sosunda tavuk sote yapmıştı.cacıkta vardı ohhhhhhhh akşam yemeğimde çıktı....
bende dün közledim patlıcannnakşama salaatasını yapıcamm,sarımsaklı şöleeeeeeeeeeeee hmmmmmmmmmmmmmmmm
ay
ohhhhh valla bir patlıcandır gidiyorrrr fambııımmmm ben de geçen hafta yapmıştım fırında bu hafta yine yaparım dün de etli yemeğini yapmıştımmmmbi tatlısı kaldıııı pekmezli patlıcan tatlısı falan mı yapsakkkkk
ay evettttt antepte de fırına gönderilir annem de sebzeleri yollar odun fırınında közlenir gelir ye yiyebildiğin kadarrbayılırım o mahalle fırınlarına yaa adım başı vardır ne kolaylıkkk ama kekleri normal börekleri evde yapıyoruzzz
hee söğüürmeeeeebiz de yle diyoruzzz yani ben tabi istanbulda kala kala közlenmiş patlıcan demeye alıştım artıkk ama antepte de sğürmee denirrr hatta lahmacunun içine de koyar yerizz
ohhhhh valla bir patlıcandır gidiyorrrr fambııımmmm ben de geçen hafta yapmıştım fırında bu hafta yine yaparım dün de etli yemeğini yapmıştımmmmbi tatlısı kaldıııı pekmezli patlıcan tatlısı falan mı yapsakkkkk
afiyet olsun fambımmmgünaydın loxiii naberrrr
bu havalar sıkmaya başladıı artık yaww,sabah kalkmak istemiyor canımm
sabah kahvaltımm
1 dlm denge ekmek
2 siyah zeytin
1 kk light beyaz peynir
domates
1 bardak tarçınlı light süt
afiyet olsun cimcimegünaydın şekerler,herzamanki gibi çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk uykum var....
sabah kahvaltım:
1 bardak süt (yarım yağlı)
1 y.k.peynir,
1 haşlama yumurta,
3 ceviz,
2 dilim ekmek,
evet kısssslaaarr ölçülerimi veriyorummm,çok daha sıkı durun bakimm
bir önceki, günnn basen diye göbeğimi ölçmüşümmmmbu nenenle ölçüleri yeniledimmm
göğüs:95(sütyenle ölçüldü)
bel:75(en ince yerinden ölçüldü)
göbek:95(en dobişşş yerimden ölçüldü,göbek deliğinin 2 parmak altı)
basen:95(en genişş yerimden ölçüldü)
nasıl bir elma tipli olduğumuu bu ölçüler anlatıyor sanırımmmAllahımmm tostoparlakkkkkkk bişeyimm yaaaa,ne bir kavisss ne bir kıvrımmm heççççç bişey yohhhtirrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?