60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız patlıcanı türlünün içine koyyy,kendi syu ile pişsinnn,süper olurrr,bide etli ise türlü tadına doyum olmaz heeeee

günaydın canımcım. afiyet olsun. verebiliyor musun kiloları çizelgende yok göremiyorum.

yani moralini bozar diye önemseme diyorum canım. önceleri bende çok takıyodum off nasıl erice3k filan diye yıpratıyo insanı.
kızınla beraber yapsan olmazmıki. yani o da yuvarlansın yerde belkim oyun gibi gelir sever. veya sana izin vermesi karşılığında sonrasında sevdiği bişeyi yapın veya o da olmadı eğer pilatese izin vermezsen sonrasında sevdiğin şeyi yapmayız de barim zati kısa sürüyo saatlerce sürmüyoki

Süper hareketli bir sabah olmuş nugim senin için...

inşallah canım çabalayacağım olursa gayet güzel olacak...
ahhh ne güzel bizim buralarda köz tavasına veya mikro dalgaya ihtiyaç yok istediğimiz her an ekmek fırınları herşeyi yapıyorlar.hatta bazı kadınlar fırına okadar alışmışki evlerinde elektirik gitmesin diye kek pasta böreklerini dahi yolluyorlar....

offfff neler deniyorummm nelerr,yapa yapa alışırr belkideee bilmiyorummm,arkamda duruyoo,karnıma oturuyoo,oyuncaklarını tepemden aşağıı döküyooooo

Ebru 2 dakika sonra başlayacağı pilateste karın hareketlerine ağırlık verecekmiş..ilgilenenlere duyrulur ahaliiii...

günaydın loxii

günaydın canım afiyet olsun vede tebrikleri sallıyorum:92:

evde bir dünya patlıcan var bende akşam söğürmemi yapsam acaba.yanınada közde biber birde dün akşam eşim soya sosunda tavuk sote yapmıştı.cacıkta vardı ohhhhhhhh akşam yemeğimde çıktı....

bende dün közledim patlıcannnakşama salaatasını yapıcamm,sarımsaklı şöleeeeeeeeeeeee hmmmmmmmmmmmmmmmm

nugiiiiiiiiiiiiiiiiiii nörüyon kızzzzzzz
akşam yediklerimizi yazmayı unutmuşuzzzz:26:yazalımm hemen

3 yk başamel soslu kabak(fırında)
5-6 yk yeşil mercimek yemeğii(az bulgur koydum)
3 yl light yoğurt
2 hurma

yatmadan önce
1/2 çay bardağı süt

ay evettttt antepte de fırına gönderilir annem de sebzeleri yollar odun fırınında közlenir gelir ye yiyebildiğin kadarr bayılırım o mahalle fırınlarına yaa adım başı vardır ne kolaylıkkk ama kekleri normal börekleri evde yapıyoruzzz

evde bir dünya patlıcan var bende akşam söğürmemi yapsam acaba.yanınada közde biber birde dün akşam eşim soya sosunda tavuk sote yapmıştı.cacıkta vardı ohhhhhhhh akşam yemeğimde çıktı....

hee söğüürmeeeee biz de yle diyoruzzz yani ben tabi istanbulda kala kala közlenmiş patlıcan demeye alıştım artıkk ama antepte de sğürmee denirrr hatta lahmacunun içine de koyar yerizz

bende dün közledim patlıcannnakşama salaatasını yapıcamm,sarımsaklı şöleeeeeeeeeeeee hmmmmmmmmmmmmmmmm

ohhhhh valla bir patlıcandır gidiyorrrr fambııımmmm ben de geçen hafta yapmıştım fırında bu hafta yine yaparım dün de etli yemeğini yapmıştımmmm bi tatlısı kaldıııı pekmezli patlıcan tatlısı falan mı yapsakkkkk

Son düzenleme:
günayyyyyyyddddııııınnnnnn sekerlerrr..... cokk asabiyimm amaa aynı zmandaa o kadannnn duygusalım kii dokunsan aglarımm:44::44::44: garip bişee oldum ben artıkk..:26::26::26:

sabah kahvaltımm

2 domatess 1 sogan 1 biberr ve 1 domatestenn olusann menemenn
3 kücük dilim ekmekkkk

reçeli varr neruşşşşşşşşşşşşşşvallaha tadı da pek güzel oluyomuşşş yemedim daha ama.
turşusuda güzel oluyomuşşş
ben bi tek kızartmasını sevmemmmama fırında kızartmasına bayıldımm harika oluyoo

kızlar bız kayserıde patlıcan recelı yaparız cocukkken en sevdıgım receldı valla
unutmadan bır arkadasım urfalıydı patlacanları kozleyıp ınce ınce kıyıp ıcıne sarmısak fılan bırseyler daha karıstırıyordu meze gıbı bır seydı sız bılırsınız o nasıl yapılıyordu

afiyet olsun fambımmm
günaydın şekerler,herzamanki gibi çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk uykum var....

sabah kahvaltım:
1 bardak süt (yarım yağlı)
1 y.k.peynir,
1 haşlama yumurta,
3 ceviz,
2 dilim ekmek,
afiyet olsun cimcime

bence aşırı bi ölçü değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…