reçeli varr neruşşşşşşşşşşşşşşvallaha tadı da pek güzel oluyomuşşş yemedim daha ama.
turşusuda güzel oluyomuşşş
ben bi tek kızartmasını sevmemmmama fırında kızartmasına bayıldımm harika oluyoo
kızlar bız kayserıde patlıcan recelı yaparız cocukkken en sevdıgım receldı valla
unutmadan bır arkadasım urfalıydı patlacanları kozleyıp ınce ınce kıyıp ıcıne sarmısak fılan bırseyler daha karıstırıyordu meze gıbı bır seydı sız bılırsınız o nasıl yapılıyordu
kızlar bız kayserıde patlıcan recelı yaparız cocukkken en sevdıgım receldı valla
unutmadan bır arkadasım urfalıydı patlacanları kozleyıp ınce ınce kıyıp ıcıne sarmısak fılan bırseyler daha karıstırıyordu meze gıbı bır seydı sız bılırsınız o nasıl yapılıyordu
aaaaa doğru söylüyosunnnnduymuştum reçelini ama bende yemedimm aslında değişik şeyleri denemeyi severim ama denk gelmedi hiç ama doğru var; turşusunu yedimm fena değill sirkeden sarımsaktan dolayı o çiğsi patlıcan tadı kalmıyo fena değil aa bilmem salatalık,lahana,havuç falan varken patlıcan turşusu aramam sanırım
ben küçükken bayılırdım yumurtalı patlıcan kızartmasına annemle beraber yapardıkherkes de bana yumurtalı patlıcan kızartması tarifi sorardıı anlatırdım ben deeee o zamanlar çok severdimm sonra ağır gelmeye başladı çok yağ çekiyo ya ben de pek sevmem ama fırındaki hem hafif oluyo hem de kızartma lezzetioluyo süper oluyo evett fambıııkkkk ben geçen 2 patlıcan 5-6 çarlii bibere 2yk yağ koydum 1 az olur diye ama pişince sanki daha bi yağlandı gibi bişey oldu ama bu miktara 1 kaşık da yeter mi ki bu defa 1 kaşık koyucam yağğ aslında pıst pıst yapan bişey bulucam 1 kaşık yağ koyucam içinde üstlerine pısttlıycammm daha bi dengeli dağılır sankimmm, dilimledim harmanladım güzel oldu gerçi de bi de pıstlayıp denesem diyorum
reçeli varr neruşşşşşşşşşşşşşşvallaha tadı da pek güzel oluyomuşşş yemedim daha ama.
turşusuda güzel oluyomuşşş
ben bi tek kızartmasını sevmemmmama fırında kızartmasına bayıldımm harika oluyoo
patlıcan salataıı denen şeyi düyosun sanırımm.
közlenir patlıcan,yeşil biberde közleyebilirsin küçük küçük doğra,maydanoz,domates,sarımsak,zeytin yağı ve limonnnnnnnnnharika bir lezzet vallaha hergün verseler yirim heeeee
afiyet olsunn canımmmm,eee vermişinn işteeee ben sallarım arkadaşşşşşSelamlar,
Herkeze afiyet olsun.
Bu sabah bir tartıldım 63.5 inanmadım tabi. En az üç gün üst üste görmeden inanmam. Kahvaltımı yapıp bir daha tartıldım 64.1 şükür yarabbim gidiyor galiba yağlar. Baktılar ben onlara yardım ve yataklığı kestim göç etmeye karar verdiler. 50 lileride görseeem ayyy aaayy aayyyy..... Akşam platesimide yaptım 30 dakka falan. Ebru abla canıma kastediyor resmen. Bir de aç karnına çok zorlandım.
Sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
3 hurma
Şuan maydanozlu limonlu acaili çayımı içiyorum. Maydanoz kötü kokuyor ama bana çokta tiksindirici gelmiyor.
Ara henüz yapmadım ama kayısı yiyeceğim 5 tane yerim valla 2 de hurma yerim....
Öğlen : Tavuk yiyeceğim + küçük bir kase semizotlu yoğurt 5 kaşık kadar.
Ara : erik yerim 6 tane falan +20 ml süt
Akşam : 160 gr yağını süzmek için cibresini çıkaracağım ton balığı yiyeceğim
akşam yemeğini kahvaltı gibi yapalım dedik, ben de bikaç krep yedim valla :95:
sanırım regl olucam bu aralar olmam lazım zaten incecikten bir sızı başladııı
afiyet olsun canım benim çooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim........Selamlar,
Herkeze afiyet olsun.
Bu sabah bir tartıldım 63.5 inanmadım tabi. En az üç gün üst üste görmeden inanmam. Kahvaltımı yapıp bir daha tartıldım 64.1 şükür yarabbim gidiyor galiba yağlar. Baktılar ben onlara yardım ve yataklığı kestim göç etmeye karar verdiler. 50 lileride görseeem ayyy aaayy aayyyy..... Akşam platesimide yaptım 30 dakka falan. Ebru abla canıma kastediyor resmen. Bir de aç karnına çok zorlandım.
Sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
3 hurma
Şuan maydanozlu limonlu acaili çayımı içiyorum. Maydanoz kötü kokuyor ama bana çokta tiksindirici gelmiyor.
Ara henüz yapmadım ama kayısı yiyeceğim 5 tane yerim valla 2 de hurma yerim....
Öğlen : Tavuk yiyeceğim + küçük bir kase semizotlu yoğurt 5 kaşık kadar.
Ara : erik yerim 6 tane falan +20 ml süt
Akşam : 160 gr yağını süzmek için cibresini çıkaracağım ton balığı yiyeceğim
bugün kahvaltımı geçiştirmek zorunda kaldım :2: evde böcek var birşey yemek bile gelmiyor içimden:2: bahar temizliğini tam bitirdim derken yağan yağmurdan evimi su bastı bi de böcek belası çıktı başıma. tüm eşyalar toplandı ev ilaçlandı her yer her yerdeböceklerden kurtuldum diye dün tekrar temizliğe başladım. eşyaların bi kısmını yerleştirdim. bugün sabah mutfak lavabosunun üstünde bi tane canlı böcek buldum anında imha ettim ama ne yapacam bilmiyorum eve bile girmek istemiyorum
evet, yedim, :78:cıssss... hemide akşam abbooo......
bu aradaa kocişim banaa kilo aldın diodu görümcemdee bu sabahh tartıldımm haaalaaa 64.1 imm... :86::86::86::86: hiçç kilo vermedim tabii bu üzülmemm gerekenn bi durummmmmemmmeee gebeliktee ilk 3 ayy en fazla 1 kg kuralınıı gerceklestirmeyi basarıcam galibaaa karnımdaki sissliginnse nedenini bilmiorummmm caddeyee inincedee 1 turr atıyorumm eve cıkmadnn yürüyüss sayılabilirr heraldee.. ebru sallı da ilk 3 ayy pilatess yapmamıss.. aklım karıstıı.. nese hafiff olanları yaparım bendee
afiyet olsunn canımmmm,eee vermişinn işteeee ben sallarım arkadaşşşşş:92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?