60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün kahvaltımı geçiştirmek zorunda kaldım :2: evde böcek var birşey yemek bile gelmiyor içimden:2: bahar temizliğini tam bitirdim derken yağan yağmurdan evimi su bastı bi de böcek belası çıktı başıma. tüm eşyalar toplandı ev ilaçlandı her yer her yerde böceklerden kurtuldum diye dün tekrar temizliğe başladım. eşyaların bi kısmını yerleştirdim. bugün sabah mutfak lavabosunun üstünde bi tane canlı böcek buldumanında imha ettim ama ne yapacam bilmiyorum eve bile girmek istemiyorum

aaaaa doğru söylüyosunnnnduymuştum reçelini ama bende yemedimm aslında değişik şeyleri denemeyi severim ama denk gelmedi hiç ama doğru var; turşusunu yedimm fena değill sirkeden sarımsaktan dolayı o çiğsi patlıcan tadı kalmıyo fena değil aa bilmem salatalık,lahana,havuç falan varken patlıcan turşusu aramam sanırım

ben küçükken bayılırdım yumurtalı patlıcan kızartmasına annemle beraber yapardık herkes de bana yumurtalı patlıcan kızartması tarifi sorardıı anlatırdım ben deeee o zamanlar çok severdimm sonra ağır gelmeye başladı çok yağ çekiyo ya ben de pek sevmem ama fırındaki hem hafif oluyo hem de kızartma lezzetioluyo süper oluyo evett fambıııkkkk ben geçen 2 patlıcan 5-6 çarlii bibere 2yk yağ koydum 1 az olur diye ama pişince sanki daha bi yağlandı gibi bişey oldu ama bu miktara 1 kaşık da yeter mi ki bu defa 1 kaşık koyucam yağğ aslında pıst pıst yapan bişey bulucam 1 kaşık yağ koyucam içinde üstlerine pısttlıycammm daha bi dengeli dağılır sankimmm, dilimledim harmanladım güzel oldu gerçi de bi de pıstlayıp denesem diyorum

patlıcan salataıı denen şeyi düyosun sanırımm.
közlenir patlıcan,yeşil biberde közleyebilirsin küçük küçük doğra,maydanoz,domates,sarımsak,zeytin yağı ve limonnnnnnnnnharika bir lezzet vallaha hergün verseler yirim heeeee

ya demek seven varmış patlıcan reçelini,denemek lazımdı ama artık da şekerli diye yemem şimdi hoşuma gider falan takmıyımmm

valla antepte biz yazın çok yaparız patlıcan salatası , patlıcanları közlüyoruz sonra soğanları piyazlık doğrayıp,domates,biberr,soğan bunları çiğden koyuyoruz bir tek patlıcan közleniyo içine de sarımsak sirke biraz z.yağı koyuyoruzz süper bir salata olurrr

bir dehepsini kzleyip ezme yapıp yine sarımsak z.yağı tuz falan kouyp yapıyoruz o da süper olur

neruşummmmm 2 palıcan,2 kabak,5-6 büyük köy biberine ben 2 yk koydumm,yağlı kağıda seriyoruz yaa,yarım kaşık kadarda tepside kalıyoo sankiii yağı tam kararında oluyooo.
birde bu yağladığın karışıma tuz ekle ve yarım saat beklet öyle fırınla canımmm,sebzeler yumusuyoo ve daha lezzetli oluyoooo
spreyy yağlarrrr var yaa ondan yapcamm diyonn yaniii,güzel fikirrr ancakk yağ miktarını ayarlayabilirmiyizz o şekildeeeee:44:

sanırım regl olucam bu aralar olmam lazım zaten incecikten bir sızı başladııı

Selamlar,

Herkeze afiyet olsun.

Bu sabah bir tartıldım 63.5 inanmadım tabi. En az üç gün üst üste görmeden inanmam. Kahvaltımı yapıp bir daha tartıldım 64.1 şükür yarabbim gidiyor galiba yağlar. Baktılar ben onlara yardım ve yataklığı kestim göç etmeye karar verdiler. 50 lileride görseeem ayyy aaayy aayyyy..... Akşam platesimide yaptım 30 dakka falan. Ebru abla canıma kastediyor resmen. Bir de aç karnına çok zorlandım.

Sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
3 hurma

Şuan maydanozlu limonlu acaili çayımı içiyorum. Maydanoz kötü kokuyor ama bana çokta tiksindirici gelmiyor.

Ara henüz yapmadım ama kayısı yiyeceğim 5 tane yerim valla 2 de hurma yerim....

Öğlen : Tavuk yiyeceğim + küçük bir kase semizotlu yoğurt 5 kaşık kadar.

Ara : erik yerim 6 tane falan +20 ml süt

Akşam : 160 gr yağını süzmek için cibresini çıkaracağım ton balığı yiyeceğim

ben patlıcan reçelini şimdi ilk sizden dudum.ama elazığdada annem batlıcandan salamura yapardı...patlıcanları haşlıyoruz.karnı yarık gibi yarıyoruz içine salata doldurup turşu gibi bidona basıyoruz 1 ay kadıktan sonra yiyiyoruz süper birşey....salata içi olarak ta:
soğan ,biber,domates,maydanoz,sarımdak,hepsi bolca doldurulur.
birde urfada ilk geldiğimde reçel pişir derlerdi reçeli nası piş,receğim derdim.salçanın bir türü ama böyle iri yapraklı hali.acı da oluyor tatlıda kahvaltılarda hafif yağda kavuruyon ister sade ister yuurtalı süper birşey ya.salça sosu sevenlere duyrulur böyle bir lezzet yok vallahi ben bayılıyorum....

bende bende

afiyet olsunn canımmmm,eee vermişinn işteeee ben sallarım arkadaşşşşş:92::92::92::92::92::92:

bu aradaa kocişim banaa kilo aldın diodu görümcemdee bu sabahh tartıldımm haaalaaa 64.1 imm... :86::86::86::86: hiçç kilo vermedim tabii bu üzülmemm gerekenn bi durummmmm emmmeee gebeliktee ilk 3 ayy en fazla 1 kg kuralınıı gerceklestirmeyi basarıcam galibaaa karnımdaki sissliginnse nedenini bilmiorummmm caddeyee inincedee 1 turr atıyorumm eve cıkmadnn yürüyüss sayılabilirr heraldee.. ebru sallı da ilk 3 ayy pilatess yapmamıss.. aklım karıstıı.. nese hafiff olanları yaparım bendee

sanırım regl olucam bu aralar olmam lazım zaten incecikten bir sızı başladııı

kakao iyi geliyormuşş,kakaolu süt iç istersen canımmm
kızzz neruşş şu yumurtalı patlıcanın tarifini ver bakemmm,fırında kızarttığımız patlıcanlaa yapabilirizzzz

afiyet olsun canım benim çooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim........

Çok tırsarım. Allah kolaylık versin....

1 yeşil çay içtimm

öğleden önceki araları artık canım istemiyor nedenseee:44:sıkıldım galiba aynı şeyleri yemketennnara yapmadım yani
1 lt suyum bitmek üzere

canım benim bende 3 ayı doldurmayı bekliyorum pilatese başlayacağım.ama doktorada sormak lazım allah korusun kaş yapalım derken göz çıkarmayalım değil mi ama...

afiyet olsunn canımmmm,eee vermişinn işteeee ben sallarım arkadaşşşşş:92::92::92::92::92::92:

Teşekkürler ben daha inanamıyorum. Acaba diyorum yersem alırmıyım hemen, büyü bozulcak diye yemek yemeye korkuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…