60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok tırsarım. Allah kolaylık versin....

offfffffff bendeee,çok şükürrrr evimde yokkkk.bir önceki evimde de karınca vardııı,oooffff o da beter bişeyy,öldüremiyorsundaaa eşim yaş peteçeyle toplayıpp atıyoduuu,nihayet kurtuldum ,bahçesi ola evlerde yazın oluyo sanırımmm karınca

1 yeşil çay içtimm

öğleden önceki araları artık canım istemiyor nedenseee:44:sıkıldım galiba aynı şeyleri yemketennnara yapmadım yani
1 lt suyum bitmek üzere

Ben hep yemezdim zaten, şimdi hiç istemiyor canım..
Ama şunu söyleyeyim ki benim de su 900 ml oldu..
vay arkadaş.. çay içmeyince sabah suyu daha çok içiyorum sanırım..
Ben de şimdi bi yeşil çay içeyim.. Şöyle yaseminli yaseminli..

1 yeşil çay içtimm

öğleden önceki araları artık canım istemiyor nedenseee:44:sıkıldım galiba aynı şeyleri yemketennnara yapmadım yani
1 lt suyum bitmek üzere

değişiklik yap işe yarar mesela bende bu ay öğleden önce ara yok ama öğleden sonra birer saat ara ile 2 ara öğün var snede böyle yap epey değişik geliyo zorlanıyosun. öğleden önceki arada sadece yeşilçay içebilirsin mesela başka b,işey yeme

afiyet olsun canım
kahvaltımı yaziiim hemen

21 kuru üzüm
1 bıldırcın yumurtası
2 ceviz iç
1 kk peynir
domates
salatalık
1 dilim denge ekmeği
1 bardak form çayı
afiyet olsun canım
afiyet olsunnnn

yoğunum kıyzzzzzzz ara ara bakıyorummm

hımm benim sebze miktarıma yağ çok olmuş kabaklar yoktu çünkü tamam bu miktara gre ayarlıyım barii bu defa, beklettim beklettim evet yumuşuyolr çok güzel oluyoooo yağlı kağıdı da koydum ama kabaklar yokken 2yk yağ koydum biraz çok oldu artık ayarlarım sağol fambııımmmmm:13: ben diyorum ki kendim bir pıs pısn çine koyayım 1yk yağ öyle pıslıyımm miktar belli olur o zaman bakalım denüycüüükkkkkherşey sağlıklı lezzetlerr içinnnn

valla ben de sallarımmmmm tebrikler cınımmmm devamı da böyle güzel gitsin inşallahhh:92::92::92::92::92::92:

kakao iyi geliyormuşş,kakaolu süt iç istersen canımmm
kızzz neruşş şu yumurtalı patlıcanın tarifini ver bakemmm,fırında kızarttığımız patlıcanlaa yapabilirizzzz

fambıım valla uzun patlıcanları boylamasına ortadan kesip sonra onları da da dilimliyosun çırpılmış yumrutaya bulayıp kızartıyosun yani çok kolay bişey zaten ondan anlattırırlardı küçükken abna ama ben ballandıra ballandıra 2 saatte anlatırdımmm sanırsın kallavi yemek tarifi veriyorummm ama fırında emin değilim şyle yapabiliriz yumurtayı yağı biraz da sütü ve tuzu çırpsak patlıcanları bu karışam bulasak biraz bekletip atsak fırına nasıl olurr aceebaaaa denemek lazımmmmm

Günaydın kızlar

kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 domates
azcık nane
1 kupa beşibiyerde çay
1 dilim peynir

ara
şu anda şekersiz türk kahvesi içiyorum
bu kez yarım yağlı sütle yaptım :)

vee slim in 6 ten burn it up yaptım geldimm
ayrıca 1 litre suyumu da içtim

cicimm bakk şincikk onun bol yağda kızartılmasının sebebi patlıcanlerın pişmesini beklemek,dediğin gibi kesip yağlayıp fırınlarsakk,sonra yımışamışş patlıcanları yumurtaya bulayıpp ezcük pıs pısladığınn yağlı tavada yumurtaya bulanmışş patlıcanlarıı pişirisekk olabilürrrr çok canın çekiyorsa yap bunuu,kızartma yaptığın zaman en azından birazını yarım yumurta için dene bakalmm,şimdi ben asıl tadı bilmediğim için bu diyet haline uygun bir tat olmuş mu olmamış mı anlayamayabilirimmm,ama kızartma yaptığımda deniyim bende,damak tadına güveniyorum seniinn

sabah zaten yarım saat pilates yaptımdı ama, ceza için bidaha mı yapıcam
tamam yapiim ne isterseniz, 57ye bi düşeyim de..

Günde iki kez platese can dayanmaz valla. Bence birde akşama doğru start it up yapılabilebilinir yada bu gün hava güzel dışarda bir yürüyüş olabilir.... Tabi sabah kendini platesle çok yormadınsa... Ebru ablanın ne kadar acımasız olduğunu biliyorum

işe gitmeden önce yarım saat yapıyorum taaaa sabah 6buçukta kalkıp
akşam da yapıyorum, çok yapamasam da yedikerlime de dikkat ediyorum 3-4 gündür, uzun bi süre tartılmıycam
vakalım nolucak haftaya pzt

evet günde iki kere spor yorar insanı fazlasıda bıktırır o yüzden birgün kardiyo diğer gün egzersiz olsa daha iiyi olur

gozleri aska gulen
taze sogut dalisin
gel bana her gece sen
gonlume dolmalisin
tatli gulus pek yarasir
gozlerin omre bedel
ah ne guzel ne guzel
seni sevmek
ah ne guzel ne guzel
sensiz elem bana yar
dog benim omrume dog da gunes gibi
askimi tazele gel
tatli gulus pek yarasir
gozlerin omre bedel
ah ne guzel ne guzel
seni sevmek
ah ne guzel ne guzel
bekleme sonbahari
bir aci ruzgar eser
gel bana her gece sen
saclarin bagrima ser
tatli gulus pek yarasir
gozlerin omre bedel
ah ne guzel ne guzel
seni sevmek
ah ne guzel ne guzel

YouTube - ‪JUANİTO(LOS ALCARSON) - GÖZLERİ AŞKA GÜLEN‬‏

eski zamanlraa yasamalıymısımm bennn... nee güzell sarkılarr bunlar yaaa.. by juanitoooo

Sağol nerudacım.... Amin inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.

Bende deniyeceğim.....

çok çok güzel
pek severim bu dönemdeki şarkıları
hatta düğünümde 45likler düşünüyorum

çok çok güzel
pek severim bu dönemdeki şarkıları
hatta düğünümde 45likler düşünüyorum

evett cok hoss olurrr... benn yabancıı parcalarr kullanmıstımm cok begendigim içinnnn...

girişş.. nicholass jorelle vals tii
dans.. guadalupe pineda _historia de un amor
pasta.. cariyeler ve gecelrr diiii...
amaa kocişimmm dans etmeyii bilseydii kesinlikleee leonardd cohen_dance me to the end of lowe da danss ederdimmm.. enfess bir sarkı yaaaa bayılıorumm.. o da eski bir sarkı

felaket yağmur başladııı

bu arada sütlü kahve daha bi içilebilir oldu bunu sevdim

hugocuk bende mi bi gün plates bi gün kardio yapsam?
en sorunlu yerler basen ve bacak göbeğim çok fazla yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…