Çok tırsarım. Allah kolaylık versin....
1 yeşil çay içtimm
öğleden önceki araları artık canım istemiyor nedenseee:44:sıkıldım galiba aynı şeyleri yemketennnara yapmadım yani
1 lt suyum bitmek üzere
1 yeşil çay içtimm
öğleden önceki araları artık canım istemiyor nedenseee:44:sıkıldım galiba aynı şeyleri yemketennnara yapmadım yani
1 lt suyum bitmek üzere
afiyet olsun canımGünaydın Canım Arkadaşlarım Benim... kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim. 1 bardak su içtim. kahvaltımda ;
1 yağda pişirilmiş yumurta
biraz beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 küçük kendi yapmış olduğum poğaçam
2 bardak çay.
şu ana kadar 1lt suyumu bitirdim. şu anda Türk kahvemi içiyorum
afiyet olsun canımkahvaltımı yaziiim hemen
21 kuru üzüm
1 bıldırcın yumurtası
2 ceviz iç
1 kk peynir
domates
salatalık
1 dilim denge ekmeği
1 bardak form çayı
afiyet olsunnnnGünaydın benim canımmmm topiğimin güzel hatunları hepinize afiyetler olsunnnn...
kahvaltıda; geç kalınca yarım yağlı sütle nesfit yemek zorunda kaldımm... Şimdi de şekersiz açık çayımı içiorummm
nugiiiiiiiiiiiiiiiiiii nörüyon kızzzzzzz
akşam yediklerimizi yazmayı unutmuşuzzzz:26:yazalımm hemen
3 yk başamel soslu kabak(fırında)
5-6 yk yeşil mercimek yemeğii(az bulgur koydum)
3 yl light yoğurt
2 hurma
yatmadan önce
1/2 çay bardağı süt
evet, yedim, :78:
neruşummmmm 2 palıcan,2 kabak,5-6 büyük köy biberine ben 2 yk koydumm,yağlı kağıda seriyoruz yaa,yarım kaşık kadarda tepside kalıyoo sankiii yağı tam kararında oluyooo.
birde bu yağladığın karışıma tuz ekle ve yarım saat beklet öyle fırınla canımmm,sebzeler yumusuyoo ve daha lezzetli oluyoooo
spreyy yağlarrrr var yaa ondan yapcamm diyonn yaniii,güzel fikirrr ancakk yağ miktarını ayarlayabilirmiyizz o şekildeeeee:44:
Selamlar,
Herkeze afiyet olsun.
Bu sabah bir tartıldım 63.5 inanmadım tabi. En az üç gün üst üste görmeden inanmam. Kahvaltımı yapıp bir daha tartıldım 64.1 şükür yarabbim gidiyor galiba yağlar. Baktılar ben onlara yardım ve yataklığı kestim göç etmeye karar verdiler. 50 lileride görseeem ayyy aaayy aayyyy..... Akşam platesimide yaptım 30 dakka falan. Ebru abla canıma kastediyor resmen. Bir de aç karnına çok zorlandım.
Sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
3 hurma
Şuan maydanozlu limonlu acaili çayımı içiyorum. Maydanoz kötü kokuyor ama bana çokta tiksindirici gelmiyor.
Ara henüz yapmadım ama kayısı yiyeceğim 5 tane yerim valla 2 de hurma yerim....
Öğlen : Tavuk yiyeceğim + küçük bir kase semizotlu yoğurt 5 kaşık kadar.
Ara : erik yerim 6 tane falan +20 ml süt
Akşam : 160 gr yağını süzmek için cibresini çıkaracağım ton balığı yiyeceğim
kakao iyi geliyormuşş,kakaolu süt iç istersen canımmm
kızzz neruşş şu yumurtalı patlıcanın tarifini ver bakemmm,fırında kızarttığımız patlıcanlaa yapabilirizzzz
Bu gün sana spor yazıyoruz canım o zaman..... Kaçamak plus sporu...
canım benim bende 3 ayı doldurmayı bekliyorum pilatese başlayacağım.ama doktorada sormak lazım allah korusun kaş yapalım derken göz çıkarmayalım değil mi ama...
hımm benim sebze miktarıma yağ çok olmuş kabaklar yoktu çünkü tamam bu miktara gre ayarlıyım barii bu defa, beklettim beklettim evet yumuşuyolr çok güzel oluyooooyağlı kağıdı da koydum ama kabaklar yokken 2yk yağ koydum biraz çok oldu artık ayarlarım sağol fambııımmmmm:13: ben diyorum ki kendim bir pıs pısn çine koyayım 1yk yağ öyle pıslıyımm miktar belli olur o zaman bakalım denüycüüükkkkk herşey sağlıklı lezzetlerr içinnnn
valla ben de sallarımmmmm tebrikler cınımmmm devamı da böyle güzel gitsin inşallahhh:92::92::92::92::92::92:
fambıım valla uzun patlıcanları boylamasına ortadan kesip sonra onları da da dilimliyosun çırpılmış yumrutaya bulayıp kızartıyosun yani çok kolay bişey zaten ondan anlattırırlardı küçükken abna ama ben ballandıra ballandıra 2 saatte anlatırdımmm sanırsın kallavi yemek tarifi veriyorummmama fırında emin değilim şyle yapabiliriz yumurtayı yağı biraz da sütü ve tuzu çırpsak patlıcanları bu karışam bulasak biraz bekletip atsak fırına nasıl olurr aceebaaaa denemek lazımmmmm
sabah zaten yarım saat pilates yaptımdı ama, ceza için bidaha mı yapıcam
tamam yapiim ne isterseniz, 57ye bi düşeyim de..
Günde iki kez platese can dayanmaz valla. Bence birde akşama doğru start it up yapılabilebilinir yada bu gün hava güzel dışarda bir yürüyüş olabilir.... Tabi sabah kendini platesle çok yormadınsa... Ebru ablanın ne kadar acımasız olduğunu biliyorum
Günde iki kez platese can dayanmaz valla. Bence birde akşama doğru start it up yapılabilebilinir yada bu gün hava güzel dışarda bir yürüyüş olabilir.... Tabi sabah kendini platesle çok yormadınsa... Ebru ablanın ne kadar acımasız olduğunu biliyorum
hımm benim sebze miktarıma yağ çok olmuş kabaklar yoktu çünkü tamam bu miktara gre ayarlıyım barii bu defa, beklettim beklettim evet yumuşuyolr çok güzel oluyooooyağlı kağıdı da koydum ama kabaklar yokken 2yk yağ koydum biraz çok oldu artık ayarlarım sağol fambııımmmmm:13: ben diyorum ki kendim bir pıs pısn çine koyayım 1yk yağ öyle pıslıyımm miktar belli olur o zaman bakalım denüycüüükkkkk herşey sağlıklı lezzetlerr içinnnn
valla ben de sallarımmmmm tebrikler cınımmmm devamı da böyle güzel gitsin inşallahhh:92::92::92::92::92::92:
fambıım valla uzun patlıcanları boylamasına ortadan kesip sonra onları da da dilimliyosun çırpılmış yumrutaya bulayıp kızartıyosun yani çok kolay bişey zaten ondan anlattırırlardı küçükken abna ama ben ballandıra ballandıra 2 saatte anlatırdımmm sanırsın kallavi yemek tarifi veriyorummmama fırında emin değilim şyle yapabiliriz yumurtayı yağı biraz da sütü ve tuzu çırpsak patlıcanları bu karışam bulasak biraz bekletip atsak fırına nasıl olurr aceebaaaa denemek lazımmmmm
değişiklik yap işe yarar mesela bende bu ay öğleden önce ara yok ama öğleden sonra birer saat ara ile 2 ara öğün var snede böyle yap epey değişik geliyo zorlanıyosun. öğleden önceki arada sadece yeşilçay içebilirsin mesela başka b,işey yeme
gozleri aska gulen
taze sogut dalisin
gel bana her gece sen
gonlume dolmalisin
tatli gulus pek yarasir
gozlerin omre bedel
ah ne guzel ne guzel
seni sevmek
ah ne guzel ne guzel
sensiz elem bana yar
dog benim omrume dog da gunes gibi
askimi tazele gel
tatli gulus pek yarasir
gozlerin omre bedel
ah ne guzel ne guzel
seni sevmek
ah ne guzel ne guzel
bekleme sonbahari
bir aci ruzgar eser
gel bana her gece sen
saclarin bagrima ser
tatli gulus pek yarasir
gozlerin omre bedel
ah ne guzel ne guzel
seni sevmek
ah ne guzel ne guzel
YouTube - ‪JUANİTO(LOS ALCARSON) - GÖZLERİ AŞKA GÜLEN‬‏
eski zamanlraa yasamalıymısımm bennn... nee güzell sarkılarr bunlar yaaa.. by juanitoooo
çok çok güzel
pek severim bu dönemdeki şarkıları
hatta düğünümde 45likler düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?