evett cok hoss olurrr...benn yabancıı parcalarr kullanmıstımm cok begendigim içinnnn...
girişş.. nicholass jorelle vals tii
dans.. guadalupe pineda _historia de un amor
pasta.. cariyeler ve gecelrr diiii...
amaa kocişimmm dans etmeyii bilseydii kesinlikleee leonardd cohen_dance me to the end of lowe da danss ederdimmm.. enfess bir sarkı yaaaa bayılıorumm.. o da eski bir sarkı
ben közlüorum cnm süper oluooo. inanılmaz lezzetli karnı yarık ı da böle yapıorum ben.hiç kararmıo patlıcanlar 12 dk ya ayarladım çok güzel piştiler.canım patlıcanı mikrodalgada közleyebiliyor musunuz ?
ayyy ben yedimmm hemdee size söleeeeeimmmm patlıcan reçelinde pekmez kullanılıo.normalde şeker ve su kullanılır ya reçelde bunda pekmez ve patlıcan kullanılıo ve inanılmaz lezzetliiii. teyzemin gelininde yemiştim ben tarifini alırım sizin içinnnnreçeli varr neruşşşşşşşşşşşşşşvallaha tadı da pek güzel oluyomuşşş yemedim daha ama.
turşusuda güzel oluyomuşşş
ben bi tek kızartmasını sevmemmmama fırında kızartmasına bayıldımm harika oluyoo
ahhhh cnmm çok geçmiş olsun şahsen çok tırsan tiksinen biri olduğum için çok korkarım eskiden ilk talındığımızda annemlerin evinde yani yeni ev olmasına rağmen çıkmıştı bi kaç tane. diğer komşulardan gelmiş die tahmin ettik eşyalarla da taşına biliomuş çünkü.bi ilaç var cnm biz onunla kesmiştik istersen adını özelden yollarım.bugün kahvaltımı geçiştirmek zorunda kaldım :2: evde böcek var birşey yemek bile gelmiyor içimden:2: bahar temizliğini tam bitirdim derken yağan yağmurdan evimi su bastı bi de böcek belası çıktı başıma. tüm eşyalar toplandı ev ilaçlandı her yer her yerdeböceklerden kurtuldum diye dün tekrar temizliğe başladım. eşyaların bi kısmını yerleştirdim. bugün sabah mutfak lavabosunun üstünde bi tane canlı böcek buldum anında imha ettim ama ne yapacam bilmiyorum eve bile girmek istemiyorum
aaaaa doğru söylüyosunnnnduymuştum reçelini ama bende yemedimm aslında değişik şeyleri denemeyi severim ama denk gelmedi hiç ama doğru var; turşusunu yedimm fena değill sirkeden sarımsaktan dolayı o çiğsi patlıcan tadı kalmıyo fena değil aa bilmem salatalık,lahana,havuç falan varken patlıcan turşusu aramam sanırım
ben küçükken bayılırdım yumurtalı patlıcan kızartmasına annemle beraber yapardıkherkes de bana yumurtalı patlıcan kızartması tarifi sorardıı anlatırdım ben deeee o zamanlar çok severdimm sonra ağır gelmeye başladı çok yağ çekiyo ya ben de pek sevmem ama fırındaki hem hafif oluyo hem de kızartma lezzetioluyo süper oluyo evett fambıııkkkk ben geçen 2 patlıcan 5-6 çarlii bibere 2yk yağ koydum 1 az olur diye ama pişince sanki daha bi yağlandı gibi bişey oldu ama bu miktara 1 kaşık da yeter mi ki bu defa 1 kaşık koyucam yağğ aslında pıst pıst yapan bişey bulucam 1 kaşık yağ koyucam içinde üstlerine pısttlıycammm daha bi dengeli dağılır sankimmm, dilimledim harmanladım güzel oldu gerçi de bi de pıstlayıp denesem diyorum
ya demek seven varmış patlıcan reçelini,denemek lazımdı ama artık da şekerli diye yemem şimdi hoşuma gider falan takmıyımmm
valla antepte biz yazın çok yaparız patlıcan salatası , patlıcanları közlüyoruz sonra soğanları piyazlık doğrayıp,domates,biberr,soğan bunları çiğden koyuyoruz bir tek patlıcan közleniyo içine de sarımsak sirke biraz z.yağı koyuyoruzz süper bir salata olurrr
bir dehepsini kzleyip ezme yapıp yine sarımsak z.yağı tuz falan kouyp yapıyoruz o da süper olur
felaket yağmur başladııı
bu arada sütlü kahve daha bi içilebilir oldu bunu sevdim
hugocuk bende mi bi gün plates bi gün kardio yapsam?
en sorunlu yerler basen ve bacak göbeğim çok fazla yok
felaket yağmur başladııı
bu arada sütlü kahve daha bi içilebilir oldu bunu sevdim
hugocuk bende mi bi gün plates bi gün kardio yapsam?
en sorunlu yerler basen ve bacak göbeğim çok fazla yok
ben bu antidepresan ilaca başladığımdan beri sabah kahvaltılarını zor yapıyorum yani hiç yemek istemiyom hatta diğer öğünlerimde azaldı sankinem :44:
tek başına pilates yağ yaktırmaz sadece kardiyoda şekillenmede yetersiz kalır ikisi beraber olmalı. birgün pilates diğer gün cardiyo olmalı ikisi aynı gün fazla gelir diğer gün spor yapacak derman kalmaz hem sıkar bırakırsınız bir süre sonra
hemen dinliyorum hepsini canım kaydettim
dans konusunda inş zamanı geldiğinde ders almayı düşünüyoruz
historia de un amor gerçekten çok çok güzel iyiki kimse ispanyolca bilmiyor yoksa sözler nanay
ben bu antidepresan ilaca başladığımdan beri sabah kahvaltılarını zor yapıyorum yani hiç yemek istemiyom hatta diğer öğünlerimde azaldı sankinem :44:
evettt... bestee sahibii kardesininn esininn ölümğnden sonraa onunn duydugu acıya binaen yazmısss.. hüzünlü birr sarkı amaa kulagıma en cokk onunn tınısıı hoss gelmiştii.. su ansaa her yerde lara fabian ın jetaime ini duyuyorumm.. o da cok güzel bi sarkıııı.. ögrenirsemm bu kadın yüzünden fransızcaa ögrenicemmmm
evet canım sözleri hüzünlü ama en ideal dans parçası
kuzenim düğününde bu şarkıda rumba yaptı inanılmaz güzel oldu
çok romantikti
fransizcalar herkesin aksine bana çekici gelmiyor ya
gönlümde yatan türkçe eski bi şarkı
ama henüz bulamadım zaten evlenmeye daha var
bennnn gellllldiimm herkeslere günaydınn hatta tünaydınn. site hala tuhafff zor okudum geçmiş ve zor yazıorumm.. dün akşam 40 dk yürüdük parkta. sonra akşam 1 kupa açık şekersiz çay içtim
sonra 3 top dondurma yedim. benm dondurmalar yaz boyu devam edicek bende eşimde çok sevioruz bi gün yemnesek dier gün yioruz neyse spor yapıorum ve abartmadan yiorum kararrında yanii.
sonra bir avuç kiraz 4 erik
yarım portakal yedim
sonra azcık kitap okuyup yatttım.
sabah kahvaltım üseeee
1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim tam buğdaey ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
2 çeri domates
1 köy bibieri
maydonoz
2 tk pekmez
2 yk yooorttt
bugün pilates de yok sporda tatil bugün. ev işi yapıcam perşembe akşam misafir gelicek hazırlık yapadurayım yavaştann.
bu arada kzılar bim in ekmec...k adlı ekmeklerinde şeker vardemedi demeyin. ekmeği yerken dedimkki eşime bu ekmek bana tatlı gel,io nie acaba sanki şeker var içinde dedim içindekileri okudum ve şekerrrr varr. şok oldumm. artık onu almıorum. u..o da çok pahalı. başka marka var doy..n die onu laıorum ben artık.
kızz laraa fabian da nasıl rumbaa yaptııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?