evet canım sözleri hüzünlü ama en ideal dans parçası
kuzenim düğününde bu şarkıda rumba yaptı inanılmaz güzel oldu
çok romantikti
fransizcalar herkesin aksine bana çekici gelmiyor ya
gönlümde yatan türkçe eski bi şarkı
ama henüz bulamadım zaten evlenmeye daha var
bennnn gellllldiimm herkeslere günaydınn hatta tünaydınn. site hala tuhafff zor okudum geçmiş ve zor yazıorumm.. dün akşam 40 dk yürüdük parkta. sonra akşam 1 kupa açık şekersiz çay içtim
sonra 3 top dondurma yedim. benm dondurmalar yaz boyu devam edicek bende eşimde çok sevioruz bi gün yemnesek dier gün yioruz neyse spor yapıorum ve abartmadan yiorum kararrında yanii.
sonra bir avuç kiraz 4 erik
yarım portakal yedim
sonra azcık kitap okuyup yatttım.
sabah kahvaltım üseeee
1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim tam buğdaey ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
2 çeri domates
1 köy bibieri
maydonoz
2 tk pekmez
2 yk yooorttt
bugün pilates de yok sporda tatil bugün. ev işi yapıcam perşembe akşam misafir gelicek hazırlık yapadurayım yavaştann.
bu arada kzılar bim in ekmec...k adlı ekmeklerinde şeker vardemedi demeyin. ekmeği yerken dedimkki eşime bu ekmek bana tatlı gel,io nie acaba sanki şeker var içinde dedim içindekileri okudum ve şekerrrr varr. şok oldumm. artık onu almıorum. u..o da çok pahalı. başka marka var doy..n die onu laıorum ben artık.
cicimm bakk şincikk onun bol yağda kızartılmasının sebebi patlıcanlerın pişmesini beklemek,dediğin gibi kesip yağlayıp fırınlarsakk,sonra yımışamışş patlıcanları yumurtaya bulayıpp ezcük pıs pısladığınn yağlı tavada yumurtaya bulanmışş patlıcanlarıı pişirisekk olabilürrrrçok canın çekiyorsa yap bunuu,kızartma yaptığın zaman en azından birazını yarım yumurta için dene bakalmm,şimdi ben asıl tadı bilmediğim için bu diyet haline uygun bir tat olmuş mu olmamış mı anlayamayabilirimmm,ama kızartma yaptığımda deniyim bende,damak tadına güveniyorum seniinn
gozleri aska gulen
taze sogut dalisin
gel bana her gece sen
gonlume dolmalisin
tatli gulus pek yarasir
gozlerin omre bedel
ah ne guzel ne guzel
seni sevmek
ah ne guzel ne guzel
sensiz elem bana yar
dog benim omrume dog da gunes gibi
askimi tazele gel
tatli gulus pek yarasir
gozlerin omre bedel
ah ne guzel ne guzel
seni sevmek
ah ne guzel ne guzel
bekleme sonbahari
bir aci ruzgar eser
gel bana her gece sen
saclarin bagrima ser
tatli gulus pek yarasir
gozlerin omre bedel
ah ne guzel ne guzel
seni sevmek
ah ne guzel ne guzel
YouTube - ‪JUANİTO(LOS ALCARSON) - GÖZLERİ AŞKA GÜLEN‬‏
eski zamanlraa yasamalıymısımm bennn... nee güzell sarkılarr bunlar yaaa.. by juanitoooo
evett cok hoss olurrr...benn yabancıı parcalarr kullanmıstımm cok begendigim içinnnn...
girişş.. nicholass jorelle vals tii
dans.. guadalupe pineda _historia de un amor
pasta.. cariyeler ve gecelrr diiii...
amaa kocişimmm dans etmeyii bilseydii kesinlikleee leonardd cohen_dance me to the end of lowe da danss ederdimmm.. enfess bir sarkı yaaaa bayılıorumm.. o da eski bir sarkı
reçeli varr neruşşşşşşşşşşşşşşvallaha tadı da pek güzel oluyomuşşş yemedim daha ama.
turşusuda güzel oluyomuşşş
ben bi tek kızartmasını sevmemmmama fırında kızartmasına bayıldımm harika oluyoo
bennnn gellllldiimm herkeslere günaydınn hatta tünaydınn. site hala tuhafff zor okudum geçmiş ve zor yazıorumm.. dün akşam 40 dk yürüdük parkta. sonra akşam 1 kupa açık şekersiz çay içtim
sonra 3 top dondurma yedim. benm dondurmalar yaz boyu devam edicek bende eşimde çok sevioruz bi gün yemnesek dier gün yioruz neyse spor yapıorum ve abartmadan yiorum kararrında yanii.
yarım portakal yedim
sabah kahvaltım üseeee
1 kupa şekersiz açık çay
1 kk peynir
3 zeytin
2 çeri domates
1 köy bibieri
maydonoz
2 tk pekmez
2 yk yooorttt
bugün pilates de yok sporda tatil bugün. ev işi yapıcam perşembe akşam misafir gelicek hazırlık yapadurayım yavaştann.
bu arada kzılar bim in ekmec...k adlı ekmeklerinde şeker vardemedi demeyin. ekmeği yerken dedimkki eşime bu ekmek bana tatlı gel,io nie acaba sanki şeker var içinde dedim içindekileri okudum ve şekerrrr varr. şok oldumm. artık onu almıorum. u..o da çok pahalı. başka marka var doy..n die onu laıorum ben artık.
yarım portakal yedim
sabah kahvaltım üseeee
1 kupa şekersiz açık çay
1 kk peynir
3 zeytin
2 çeri domates
1 köy bibieri
maydonoz
2 tk pekmez
2 yk yooorttt
avrupa yakasıı sele gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bende avrupa yakasındaym ama yagmur yagmıooo basık bı hava var gunes gorunup kayboluo
o da cok agır degil mii yaf..allah allah remix falann mı caldılar acepp
kız sen istanbuluuuuunn neresindennnsiiiiiiinnnnn
mecidiyeköyde çok fena yağıyo vallla yecaaleden anladıım akdarıyla beşiktaş da öyleee
mecidiyeköyde çok fena yağıyo vallla yecaaleden anladıım akdarıyla beşiktaş da öyleee
doyg..n cnm migrostan aldım ben dün.bende ya bimden yada ihe den alıodum. iheninkilerine bakmadım varmı die ama bim in kinde gördüm işte.aaa ciddi mi ben hiç farketmedim
bende ya bimden ya da belediye ekmekten alıyordum
doyum nerde satılıyor?
bizim nişan dans şarkımızdı historia de un amorr :) ahh çok serim bi ara tel unda da çalıodu zil sesi olarak. düğün şarkımızda les indispensables idi. hatta ıssız adam da çalıo. süper bi şarkı çoğu ünlünümn düğününde denk geldi dinledim bu şarkıyı sonralarıda modası geçmeyen bi şarkı.yok yok ona değil
historia de un amor :)
şarkıyı yazmayı unutmuşum
saol cnm oldum oldum kurtukldum valla şükür cumartesi oldum:26:.sen bi test yapsana cnm ya çok ilginç baya geçti senn hamile olmayasın sakın:44:afiyet olsun kuzum ...bu arada regl oldun mu ben hala olamadım daa:26::26::26::26:
burasıda gttiii geldiii valla süper yağmur yağdııııavrupa yakasıı sele gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir gün pilates yapiim sabah, diğer gün akşam cardio yapiim ozaman
yapiim de cardio ne ki, nasıl yapıcam onu video falan bilen var mı:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?