60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Biz de düğün dansı için ders aldık.. Yüzlerce şarkı verdi hocamız seçin birini diye..
Ben sözlerini anladığım ve de herkesin de anladığı bir şarkıyla dans etmek istedim açıkçası..
oya-bora sevmek zamanını seçtik. Müzik goran bregoviç çingeler zamanından..
Sözleri de çok güzel... iyi ki o şarkı olmuş. şimdi gene olsa o şarkı olur sanırım..

afiyet olsun kuzum ...bu arada regl oldun mu ben hala olamadım daa:26::26::26::26:

hee güvennnnnnboşa 72 kg olmadıydıkk herhaldeeee kızartması çok güzel olurdu ama bu şekilde de bir denerimm belkimmm ya da üşenirimmmmm güzelce harmanlar atarım fırına mis kibin yerimm yumrutayı da ayrıca yerimmmm olma mıı fambıkk hatta bak şey yapalım, fırında pişirdiğimiz patlıcanları kabakları biberleri tavaya dizip üzerine çırpılmış yumurta dökelim yani sebzeli omletttt pazar sabahlarının vazgeçilmezi olur bakarsınnn

ben de bayılırımmmmm

ayyyyy ecrütt sen tam benliksinnnn:13: puzzlellar yapaarrr böyle müziklerrr dinnlerrrrr :13::13::13::13::13:

fambık kız sende hiçbişeyin tadına bakmamışın ha enginarın tadınıda bilmiyodun dimi sen patlıcan reçelide öyle kefirinde öyle :44:

avrupa yakasıı sele gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

afiyet olsun kukilatam

bir gün pilates yapiim sabah, diğer gün akşam cardio yapiim ozaman
yapiim de cardio ne ki, nasıl yapıcam onu video falan bilen var mı:79:

Afiyet olsun canım...Benim de canım çok dondurma istiyor.. Cuma diyetisyene gideyim de cumartesi yiyeyim azıcık..

Aynen.. felaket durumda...

Bende avrupa yakasındaym ama yagmur yagmıooo basık bı hava var gunes gorunup kayboluo

kız sen istanbuluuuuunn neresindennnsiiiiiiinnnnn

mecidiyeköyde çok fena yağıyo vallla yecaaleden anladıım akdarıyla beşiktaş da öyleee

aaa ciddi mi ben hiç farketmedim
bende ya bimden ya da belediye ekmekten alıyordum
doyum nerde satılıyor?
doyg..n cnm migrostan aldım ben dün.bende ya bimden yada ihe den alıodum. iheninkilerine bakmadım varmı die ama bim in kinde gördüm işte.

yok yok ona değil
historia de un amor :)
şarkıyı yazmayı unutmuşum
bizim nişan dans şarkımızdı historia de un amorr :) ahh çok serim bi ara tel unda da çalıodu zil sesi olarak. düğün şarkımızda les indispensables idi. hatta ıssız adam da çalıo. süper bi şarkı çoğu ünlünümn düğününde denk geldi dinledim bu şarkıyı sonralarıda modası geçmeyen bi şarkı.

afiyet olsun kuzum ...bu arada regl oldun mu ben hala olamadım daa:26::26::26::26:
saol cnm oldum oldum kurtukldum valla şükür cumartesi oldum:26:.sen bi test yapsana cnm ya çok ilginç baya geçti senn hamile olmayasın sakın:44:

burasıda gttiii geldiii valla süper yağmur yağdıııı

ayyyy benn bunu daa cok begendimmmmm..... yok balım yaaa bizdenn ancak fantazi müzükk cıkıo bak insanlarr neler sölüoo.. yurdumunn bi türkülerini seviyormm onlarda gereken degeri görmüo zaten all bendenn sana vee bütünnn kızlaraa gelsinnnn... su adamı bi anlı dinleyeyydimm ne mutluu olurdummm

Dailymotion - Leonard Cohen - Dance Me To The End Of Love - ein Müzik Video

kız sen istanbuluuuuunn neresindennnsiiiiiiinnnnn

mecidiyeköyde çok fena yağıyo vallla yecaaleden anladıım akdarıyla beşiktaş da öyleee

yaa arkadaşım zeytınburnunda ordada fena yagıyomuss burda yok... Ben floryadayım anlamadım gttı sankı farklı sehırler

bir gün pilates yapiim sabah, diğer gün akşam cardio yapiim ozaman
yapiim de cardio ne ki, nasıl yapıcam onu video falan bilen var mı:79:

sen hıc zaman kaybetme benım dedıgım 2 yerden bırıne mutlaka gıt bodyline bıraz daha lüks bıyer olması lazım havuzlu falan...secımını yap ama bıran önce başla.ben adana da olsaydım hıc bırakmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…