biz demi başlasak ne etsek yawwwSeni zayıflatacak bu ilaç herhalde
olabilerrrrr deniyim ben bunuuuuhee güvennnnnnboşa 72 kg olmadıydıkk herhaldeeee kızartması çok güzel olurdu ama bu şekilde de bir denerimm belkimmm ya da üşenirimmmmm güzelce harmanlar atarım fırına mis kibin yerimm yumrutayı da ayrıca yerimmmm olma mıı fambıkk hatta bak şey yapalım, fırında pişirdiğimiz patlıcanları kabakları biberleri tavaya dizip üzerine çırpılmış yumurta dökelim yani sebzeli omletttt pazar sabahlarının vazgeçilmezi olur bakarsınnn
13:
he yawwwww,işte küçükene eymediğim şeyleri yemye korkuyommm tadı kötüdür deyüüüü,sanırım ondann:44:fambık kız sende hiçbişeyin tadına bakmamışın haenginarın tadınıda bilmiyodun dimi sen patlıcan reçelide öyle kefirinde öyle :44:
doyg..n cnm migrostan aldım ben dün.bende ya bimden yada ihe den alıodum. iheninkilerine bakmadım varmı die ama bim in kinde gördüm işte.
bizim nişan dans şarkımızdı historia de un amorr :) ahh çok serim bi ara tel unda da çalıodu zil sesi olarak. düğün şarkımızda les indispensables idi. hatta ıssız adam da çalıo. süper bi şarkı çoğu ünlünümn düğününde denk geldi dinledim bu şarkıyı sonralarıda modası geçmeyen bi şarkı.
saol cnm oldum oldum kurtukldum valla şükür cumartesi oldum:26:.sen bi test yapsana cnm ya çok ilginç baya geçti senn hamile olmayasın sakın:44:
burasıda gttiii geldiii valla süper yağmur yağdıııı
doyg..n cnm migrostan aldım ben dün.bende ya bimden yada ihe den alıodum. iheninkilerine bakmadım varmı die ama bim in kinde gördüm işte.
bizim nişan dans şarkımızdı historia de un amorr :) ahh çok serim bi ara tel unda da çalıodu zil sesi olarak. düğün şarkımızda les indispensables idi. hatta ıssız adam da çalıo. süper bi şarkı çoğu ünlünümn düğününde denk geldi dinledim bu şarkıyı sonralarıda modası geçmeyen bi şarkı.
saol cnm oldum oldum kurtukldum valla şükür cumartesi oldum:26:.sen bi test yapsana cnm ya çok ilginç baya geçti senn hamile olmayasın sakın:44:
burasıda gttiii geldiii valla süper yağmur yağdıııı
Ahanda bi gök gürültüsü duydum sanki gittim baktım camdan ama yağış yok hala... Birzdan gelir sizin yagmur bulutları buraya
ayyyy benn bunu daa cok begendimmmmm.....yok balım yaaa bizdenn ancak fantazi müzükk cıkıo bak insanlarr neler sölüoo.. yurdumunn bi türkülerini seviyormm onlarda gereken degeri görmüo zaten all bendenn sana vee bütünnn kızlaraa gelsinnnn... su adamı bi anlı dinleyeyydimm ne mutluu olurdummm
Dailymotion - Leonard Cohen - Dance Me To The End Of Love - ein Müzik Video
iyi ki bir yağmurunuzzz yağdı heeee
ankaar haftalardırrr yağmurlu naberrrrrrrrrrrrrrr,cuma akşamııı arabalar gidemiyodu yağış ve rüzgardann,birde miting vardı düşünün yani trafiğii
çok ilginç yaww. dur bakalım vardır bi hayr. bekle biraz daha .:44:yaptım cnm doktorada gıttım negatıf cıktı.ama hala olmadım.
michel fugain & le big bazar ın düeti cnm süper bi parçadır.les indispensables kimin?bulamadım canım
ben de bizim müziklerimizden Türkülere bayılırımmmyurdumunnn ezgileriii Türk sanat müziği de severim çokkk hepsinin yeri zamanı ayrı ayrı güzeldirrr ama yabancı müzik de seviyorum özellikle latin- ispanyolll zaten hep hayalimdir ispanyada falan bir dansçı olmayı çok isterdimmmmmm çoks everim dans etmeyi de latin danslarıı ünideyken ne çok dans ederdikk yawwwwww ahh ahhhhh
ama ben buna da bayılıyorummmmmmmmmmm
YouTube - ‪Eleni Karaindrou - Eternity And A Day‬‏
Ben yagsın ıstemıorum kı fambık... ayagımda bez babet uzerımde tshırt aksam taksıme gıdıcektım sıçana dönerim valla... Neyse iiki fön çektirmemişim...
ben de bizim müziklerimizden Türkülere bayılırımmmyurdumunnn ezgileriii Türk sanat müziği de severim çokkk hepsinin yeri zamanı ayrı ayrı güzeldirrr ama yabancı müzik de seviyorum özellikle latin- ispanyolll zaten hep hayalimdir ispanyada falan bir dansçı olmayı çok isterdimmmmmm çoks everim dans etmeyi de latin danslarıı ünideyken ne çok dans ederdikk yawwwwww ahh ahhhhh
çok ilginç yaww. dur bakalım vardır bi hayr. bekle biraz daha .:44:
michel fugain & le big bazar ın düeti cnm süper bi parçadır.
bak bide natasha st pier in l 'instant de apre's i var süperdir biz bunuda slyat göstersi için fon olarak kullanmıştık süper parçadırama bulabilrmisin bilmiorum
yuppi
bugün çok sevindim bi sürü güzel müziklerimiz olduu
neysee kızlarr benn cıkayımm da yatayımm azcıkk... cok üsüyorumm atesimde cktı galiba yinee.. ilac ta içmee dediler napcam ben simdii
ben sana boşuna salsa neruşş diycem dememişim öyleyseeeeee,hissetmişimmm yawww
bende haftlardır fönsüz geziyorumm,spor aşkınaaa be hale geldimm yawww
tepeden topluyorummm,bide örüyorummm bol bir şekildeee,köylü kızları kimin geziyorum uzun saçlarımlaaaa.
ahhhhhhhhhhh hügoooooooooooooo ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
öğle menüm
3-4 yk başamel soslu kabak(hügocum sen haşla dediydin ya kabakları bu sefr tost makinesinde yumuşattım öyle koydum fırına,hem vitamini hemde lezzet içinde kaldı daha güzel olduu)
3 yk light yoğurt
1 dlm denge ekmek
evden yemek getirmenin kötü yanıda sulu şeyleri getirememk yaww,yeşil mercime yemeğimi koyacaktım ancak sulu olduğu için koyamammdımmm,bunlarla idare etcez artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?