60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Seni zayıflatacak bu ilaç herhalde
biz demi başlasak ne etsek yawww
olabilerrrrr deniyim ben bunuuuusonuçları söylerimmm
fambık kız sende hiçbişeyin tadına bakmamışın ha enginarın tadınıda bilmiyodun dimi sen patlıcan reçelide öyle kefirinde öyle :44:
he yawwwww,işte küçükene eymediğim şeyleri yemye korkuyommm tadı kötüdür deyüüüü,sanırım ondann:44:
bide hamsi turşusu varmışşşonu da yemedim hiçççç

yaptım cnm doktorada gıttım negatıf cıktı.ama hala olmadım.

Ahanda bi gök gürültüsü duydum sanki gittim baktım camdan ama yağış yok hala... Birzdan gelir sizin yagmur bulutları buraya

les indispensables kimin?bulamadım canım

Ahanda bi gök gürültüsü duydum sanki gittim baktım camdan ama yağış yok hala... Birzdan gelir sizin yagmur bulutları buraya

iyi ki bir yağmurunuzzz yağdı heeee
ankaar haftalardırrr yağmurlu naberrrrrrrrrrrrrrr,cuma akşamııı arabalar gidemiyodu yağış ve rüzgardann,birde miting vardı düşünün yani trafiğii

ben de bizim müziklerimizden Türkülere bayılırımmmyurdumunnn ezgileriii Türk sanat müziği de severim çokkk hepsinin yeri zamanı ayrı ayrı güzeldirrr ama yabancı müzik de seviyorum özellikle latin- ispanyolll zaten hep hayalimdir ispanyada falan bir dansçı olmayı çok isterdimmmmmm çoks everim dans etmeyi de latin danslarıı ünideyken ne çok dans ederdikk yawwwwww ahh ahhhhh

ama ben buna da bayılıyorummmmmmmmmmm

YouTube - ‪Eleni Karaindrou - Eternity And A Day‬‏

iyi ki bir yağmurunuzzz yağdı heeee
ankaar haftalardırrr yağmurlu naberrrrrrrrrrrrrrr,cuma akşamııı arabalar gidemiyodu yağış ve rüzgardann,birde miting vardı düşünün yani trafiğii

Ben yagsın ıstemıorum kı fambık... ayagımda bez babet uzerımde tshırt aksam taksıme gıdıcektım sıçana dönerim valla... Neyse iiki fön çektirmemişim...

yaptım cnm doktorada gıttım negatıf cıktı.ama hala olmadım.
çok ilginç yaww. dur bakalım vardır bi hayr. bekle biraz daha .:44:

les indispensables kimin?bulamadım canım
michel fugain & le big bazar ın düeti cnm süper bi parçadır.

bak bide natasha st pier in l 'instant de apre's i var süperdir biz bunuda slyat göstersi için fon olarak kullanmıştık süper parçadırama bulabilrmisin bilmiorum

ben sana boşuna salsa neruşş diycem dememişim öyleyseeeeee,hissetmişimmm yawww

Ben yagsın ıstemıorum kı fambık... ayagımda bez babet uzerımde tshırt aksam taksıme gıdıcektım sıçana dönerim valla... Neyse iiki fön çektirmemişim...

bende haftlardır fönsüz geziyorumm,spor aşkınaaa be hale geldimm yawww
tepeden topluyorummm,bide örüyorummm bol bir şekildeee,köylü kızları kimin geziyorum uzun saçlarımlaaaa.
ahhhhhhhhhhh hügoooooooooooooo ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayy bu çok güzel
hep böyle arıyordum sadece müzikk süpersinn
en sevdiğim türk sanat müziği
halk müziğini de dedemle dinlerim

filmlerdee asillerin kalabalık kalabalıkk danss etiikleri müziklere benziyorr ne kadar hossss bi sarkılarr bi filmmler olmasaaa ne kadarr yoz olurmusuzzz..

yuppi
bugün çok sevindim bi sürü güzel müziklerimiz olduu

öğle menüm
3-4 yk başamel soslu kabak(hügocum sen haşla dediydin ya kabakları bu sefr tost makinesinde yumuşattım öyle koydum fırına,hem vitamini hemde lezzet içinde kaldı daha güzel olduu)
3 yk light yoğurt
1 dlm denge ekmek

evden yemek getirmenin kötü yanıda sulu şeyleri getirememk yaww,yeşil mercime yemeğimi koyacaktım ancak sulu olduğu için koyamammdımmm,bunlarla idare etcez artıkın

neysee kızlarr benn cıkayımm da yatayımm azcıkk... cok üsüyorumm atesimde cktı galiba yinee.. ilac ta içmee dediler napcam ben simdii

neysee kızlarr benn cıkayımm da yatayımm azcıkk... cok üsüyorumm atesimde cktı galiba yinee.. ilac ta içmee dediler napcam ben simdii

ılık suyla bir duş all,hem ısınırsın hem de ateşini düşürürü azcık.bende grip olmuştumm offffffff 1 ayda geçmiştiii ilaçsızzz bide çalışıyodum tabi ne rezillikti Allahımmmmm
geçmiş olsun canım,ılık süt iç bideee,iyi gelir için ısınır

bu da bendenn

YouTube - ‪Nesrin SİPAHİ - BİR BAHAR AKŞAMI‬‏

ben sana boşuna salsa neruşş diycem dememişim öyleyseeeeee,hissetmişimmm yawww

he bu popo zaten tam salsalıkkk oohh sallaaa neruşşş salllaaaavalla bende bi çingenelik bi latinlik var amaaa nerdne bilmem

yakışır fambığımaaaa herşey yakışırrrr hele tepeden topuzzz benim kıvırcık ince telli saçlarımla asla tepeden topuzum olmadıı anca top kuyruk tavşan gibi yaparım bennn

afiyet olsunn fambiiiikooommm napalımmm susuz şeyle ryapmaya çalışs en de tavuk falan haşla getir o da hem tok tutarr hem de kolay olur yemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…