60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bogazımm sismiştiii o gectii sükür dedimm bu seferr atesim cıktıı avuclarım yaniyyy.. sütt ii fikirmişşşş: saol cnm benimmm.. öptümm kızlarrr sizii

Son düzenleme:
oo neruş buna da tarçın kattın çok yaratıcısın canım
yarın ben de katayım bakalım :)
afiyet olsun

bu şarkıyı pek severim

canım regl oldum ya ben artık herbişeye katarım tarçınnn patlıcana bile koyarsam şaşma yani regl döneminde tarçın birebirrr hatta kakao ve tarçınn fambıım kakaoyu da hatırlattı hakikaten o da süper olurrr

öğle mamam

1kepçe işkembe çorbası
1 minik enginar (sonunda bitti)
2 yk yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek bunu yesem mi yemesem mi?:26:

ara:2 kayısı
öğle:1 dilim salçalı kepekli ekmek,ay çok cnm istedi,dayanamadım,zati 2 haftadır pazara gitmiyoz evde bişey yok:) akşam marketten alıcaz inş

Afiyet olsun fambık..

öğle mamam

1kepçe işkembe çorbası
1 minik enginar (sonunda bitti)
2 yk yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek bunu yesem mi yemesem mi?:26:

Afiyet olsun.. ye tabi ekmeği neden acaba diye düşünüyorsun ki?

kızlar ya oriflame min üyeliği 1 tl imiş,ayın sonuna kadar bende üye oldum şimdi,kendi ihtiyaçlarımı,kuzularınkileri alırım diye düşündüm,haftaya annemlerin yazlığa gidicez güneş kremi falan alırım çocuklara dedim aranızda üye olmak isteyen varsa benim adımı vererk olsa ya,çok şık bir çanta veriyorlar indirimli,ama 2 kişiyi üye yapmam lazımmış,tam bana göre kocaman bişeyhani aklınızda olsun didim

Ben de suyu 1,5 litreye tamamlayıp 1 pt kıvırcık salatamı yedim..
yağmur dolayısıyla dışarı çıkamıyorum, yürüyüş yalan oldu bugün...

ara öğüncüüm
1 kupa püsküllü saplı karışım çay
2 kuru incir
2 kuru kayısı

alllaaaaahhh ım çıldıriciiiiiiimmm. yan komşuda tadilat vardı şimdide aşağıdan başladılarrrtangır tungurrrrr çok fena ev.
hadi dün avm ye gttim gezdim bu gün napıyım mecbur evdeyim. ev işi yapcam. ooffff

afiyet olsun kukim.anlaşmışlar sanki komşuların bigün birisi bigün birisi

Afiyet olsun fambık..

Afiyet olsun.. ye tabi ekmeği neden acaba diye düşünüyorsun ki?

ne bileyim bazı akşamlarda ekmeği yemiyorum mesela
ama öğleyi yiyorum
akşamda yine çorba ve haşlanmış tavuk eti yoğurt yicem
o zaman da ekmek yesem olur mu?
karbonhidrat çok fazla alıyormuşum bunu farkettim sayenizde
ondan azaltmak istiyorum?
akşam da ekmek yiyeyim mi?

afiyet olsun fambık sulu yemekleri neden getiremeyeceksinki :26:

canım günlük ekmek hakkını 5 dilimi geçirmemeye çalış gerçi bünyeden bünyeye değişiyo.1 kepçe çorba ve 2 yk pilav da bir dilim ekmeğe bedel unutma

ara öğünüm regl dolayısıyla 1 kuru kayısı ve kocccaa kupa boll tarçınlı sütt oluuveeediiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…