canım günlük ekmek hakkını 5 dilimi geçirmemeye çalış gerçi bünyeden bünyeye değişiyo.1 kepçe çorba ve 2 yk pilav da bir dilim ekmeğe bedel unutma
afiyet olsun canımda bu kadarmı sadece:26:
ara öğünüm regl dolayısıyla 1 kuru kayısı ve kocccaa kupa boll tarçınlı sütt oluuveeediiiiii
1 bir dilim daha yedim,şimdide 1 kupa süt içicem,sağol cnm
ilaç sana etki etmeye başladı mı cnm?iştahın arttı mı hiç?ben bugün başlıycam kullanmaya
Afiyet olsun beybilerrrr bende yedim yimeimi ama çok yedım hatta zorla yedım sonunu...
ılk once azıcık yeşil salata yedim b.peynirli (sabah yememiştim) az yağlı bol limonluuuu
sonra, 1 orta boy enginar (iç baklalı)
1 dlm denge ekmek
4 yk light yogurt
engınarın yarısını zorla yedim içim elvermedi atmaya, çok pahalı enginarlar ya...
Yazayım öğle yemeğimi hemen
8 yk barbunya
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 kırmızı biber
1/2 çarliston biber
önce de 1 pt kıvırcık salata yemiştim..
Üff ne çok yemişim he.. Yedikçe acıktım mı ne..
Şimdi de yağmur yavaşladı gibi..
Hemen bi dışarı çıkıp geleyim..
bu da bendenn
YouTube - ‪Nesrin SİPAHİ - BİR BAHAR AKŞAMI‬‏
he bu popo zaten tam salsalıkkk oohh sallaaa neruşşş salllaaaa valla bende bi çingenelik bi latinlik var amaaa nerdne bilmem
yakışır fambığımaaaa herşey yakışırrrr hele tepeden topuzzz benim kıvırcık ince telli saçlarımla asla tepeden topuzum olmadıı anca top kuyruk tavşan gibi yaparım bennn
sağol canımmmmmafiyet olsunn fambiiiikooommm napalımmm susuz şeyle ryapmaya çalışs en de tavuk falan haşla getir o da hem tok tutarr hem de kolay olur yemesi
afiyet olsun canımmmmmöğle yemeğim
5-6 yk mercimek çorbası
4-5 yk barbunya
domates salata 6-7 yk
1dilim kepek ekmek
dökülür deyüüüüüü:26:afiyet olsun fambık sulu yemekleri neden getiremeyeceksinki :26:
:118:fambık geldi fambık fambık:118:
Yazayım öğle yemeğimi hemen
8 yk barbunya
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 kırmızı biber
1/2 çarliston biber
önce de 1 pt kıvırcık salata yemiştim..
Üff ne çok yemişim he.. Yedikçe acıktım mı ne..
Şimdi de yağmur yavaşladı gibi..
Hemen bi dışarı çıkıp geleyim..
Afiyet olsun beybilerrrr bende yedim yimeimi ama çok yedım hatta zorla yedım sonunu...
ılk once azıcık yeşil salata yedim b.peynirli (sabah yememiştim) az yağlı bol limonluuuu
sonra, 1 orta boy enginar (iç baklalı)
1 dlm denge ekmek
4 yk light yogurt
engınarın yarısını zorla yedim içim elvermedi atmaya, çok pahalı enginarlar ya...
cnm karbonhidartı çok almak kilo vermemeye sebep olsada az yemekde kasların erimesine yol açar unutma dengeyi iyi korumak lazım.ne bileyim bazı akşamlarda ekmeği yemiyorum mesela
ama öğleyi yiyorum
akşamda yine çorba ve haşlanmış tavuk eti yoğurt yicem
o zaman da ekmek yesem olur mu?
karbonhidrat çok fazla alıyormuşum bunu farkettim sayenizde
ondan azaltmak istiyorum?
akşam da ekmek yiyeyim mi?
cnm 3 dilim ekmek çok az bence en az 5 dilim olmalı tabi herkesin metabolizmasına göre değişir ama ben günlük 5 dilim yiorum 2 kasede çorba içince toplamda 7 dilim ekmek oluo çoğu diyet lsitesinde de böle cnm.hımm ok
ekmek olarak 3 dilimi geçmiyor
sabah öğle akşam 1 dilim yiyorum
makarna,plav,bulgur bile hiç yemiyorum
tabii diğer yediğim şeyler kaç ekmek ediyor bilemiyorum o hesapları
ben buraya yazayım siz beni uyarın daha bilmiyorum :26:
benimkide kıvırcıkkkkk:26:benim ki kalın telli ama,niye kızz dağınık topuzz güzel olur aslındaa,ama benim saçlar çok uzun topuzzzz kocaaa bişey oluyo tepemde
sağol canımmmmm
afiyet olsun canımmmmmnugi sonunda kaşık hesabına geçebildiii
dökülür deyüüüüüü:26:
:118:
afiyet olsun canımmmmmmmmmmm
offfff bu siteye nolduı yawww,bi msj yazacaz canımız çıkıyo heeeee
benimkide kıvırcıkkkkk:26:benim ki kalın telli ama,niye kızz dağınık topuzz güzel olur aslındaa,ama benim saçlar çok uzun topuzzzz kocaaa bişey oluyo tepemde
sağol canımmmmm
sağol canımmmmm
nugim ben tupper ware lerı evde de kullanıorum çünkü çok sağlıklı.sulu yemekleri dökmeyen saklama kapları var fambıkçım üçsanın plastik saklama kaplarını al onlar dökmüyo bende onlardan kullanıyorum memnunum birde tupperlar var
kızlar ya oriflame min üyeliği 1 tl imiş,ayın sonuna kadar bende üye oldum şimdi,kendi ihtiyaçlarımı,kuzularınkileri alırım diye düşündüm,haftaya annemlerin yazlığa gidicez güneş kremi falan alırım çocuklara dedimaranızda üye olmak isteyen varsa benim adımı vererk olsa ya,çok şık bir çanta veriyorlar indirimli,ama 2 kişiyi üye yapmam lazımmış,tam bana göre kocaman bişey hani aklınızda olsun didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?