60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım günlük ekmek hakkını 5 dilimi geçirmemeye çalış gerçi bünyeden bünyeye değişiyo.1 kepçe çorba ve 2 yk pilav da bir dilim ekmeğe bedel unutma

hımm ok
ekmek olarak 3 dilimi geçmiyor
sabah öğle akşam 1 dilim yiyorum
makarna,plav,bulgur bile hiç yemiyorum
tabii diğer yediğim şeyler kaç ekmek ediyor bilemiyorum o hesapları
ben buraya yazayım siz beni uyarın daha bilmiyorum :26:

offfff çok sıkıldım yaa.napsam ki dışarısı yanıyorr...ev işi de cnm ıstemıyor gına geldı bu temızlemekten.yemek de var akşama spor da yapmadım bugun....

Afiyet olsun beybilerrrr bende yedim yimeimi ama çok yedım hatta zorla yedım sonunu...
ılk once azıcık yeşil salata yedim b.peynirli (sabah yememiştim) az yağlı bol limonluuuu
sonra, 1 orta boy enginar (iç baklalı)
1 dlm denge ekmek
4 yk light yogurt
engınarın yarısını zorla yedim içim elvermedi atmaya, çok pahalı enginarlar ya...

Yazayım öğle yemeğimi hemen
8 yk barbunya
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 kırmızı biber
1/2 çarliston biber
önce de 1 pt kıvırcık salata yemiştim..

Üff ne çok yemişim he.. Yedikçe acıktım mı ne..
Şimdi de yağmur yavaşladı gibi..
Hemen bi dışarı çıkıp geleyim..

afiyet olsun ecus.evet enginarlar pahalı canım bende daha bu sene yimedim alayımda yiyeyim bari

afiyet olsun yecelaaaa

benimkide kıvırcıkkkkk:26:benim ki kalın telli ama,niye kızz dağınık topuzz güzel olur aslındaa,ama benim saçlar çok uzun topuzzzz kocaaa bişey oluyo tepemde
afiyet olsunn fambiiiikooommm napalımmm susuz şeyle ryapmaya çalışs en de tavuk falan haşla getir o da hem tok tutarr hem de kolay olur yemesi
sağol canımmmmm
öğle yemeğim
5-6 yk mercimek çorbası
4-5 yk barbunya
domates salata 6-7 yk
1dilim kepek ekmek
afiyet olsun canımmmmmnugi sonunda kaşık hesabına geçebildiii
afiyet olsun fambık sulu yemekleri neden getiremeyeceksinki :26:
dökülür deyüüüüüü:26:

fambık geldi fambık fambık:118:
:118:

afiyet olsun canımmmmmmmmmmm

offfff bu siteye nolduı yawww,bi msj yazacaz canımız çıkıyo heeeee

öğle yemeğim 10 - 15 dk içinde yiyeceğim.

1 kase mercimek çorbası
5-6 kaşık semizotu
1 dilim ekmek.

afiyet olsunnn

cnm karbonhidartı çok almak kilo vermemeye sebep olsada az yemekde kasların erimesine yol açar unutma dengeyi iyi korumak lazım.

cnm 3 dilim ekmek çok az bence en az 5 dilim olmalı tabi herkesin metabolizmasına göre değişir ama ben günlük 5 dilim yiorum 2 kasede çorba içince toplamda 7 dilim ekmek oluo çoğu diyet lsitesinde de böle cnm.

heee fambık yaa benm dünden beri öleee bi tuhaffff ne oluo bende anlamadım canım çıkıo çok zorluklarla yazıom size msjlarımı

arada yapıyorum yle yeni kestirdim saçlarımı omuzlarımda şuan katlı kestirdim açık da güzel duruyo dağınık ama sıcaklıyorum o yüzdne genelde topluyorum ama dağınık topuz da severim evet özellikle bu boydayken güzel oluyo dağınık topuzz

sulu yemekleri dökmeyen saklama kapları var fambıkçım üçsanın plastik saklama kaplarını al onlar dökmüyo bende onlardan kullanıyorum memnunum birde tupperlar var

sulu yemekleri dökmeyen saklama kapları var fambıkçım üçsanın plastik saklama kaplarını al onlar dökmüyo bende onlardan kullanıyorum memnunum birde tupperlar var
nugim ben tupper ware lerı evde de kullanıorum çünkü çok sağlıklı.
tupper lar ın malzemesi plastik deil. uçak camı lens vs . yapımında kullanılan özel maddeler kullanılıo ve en önemlisi buzluğa koyacağın kap ayrı yeşillik koyacağın ayrı vs. ben çok kullanıorum maydonoz lar fln hiç sararmıo. 3 hafta tapztaze duruo.kapakları çok sıkı olanlar var bende memlekettenn gelirken annemler bişiler koyuo onları koyuorum sapasağlam gelio maşallahh

Famirtoo ben geçen gün bimden cam kap aldım hemde 75 kuruşa onları düzgün şekilde poşede koyuyorum taşıyorum işe valla hatta yoğurdumu bile öyle taşıyorum evden... Plastiğe de koysan çok üzün süre beklemio zaten yemek içinde bişi olmaz sanırım... Gerçi yine de cam daha sağlıklı tabi tartışılmaz yaniii

her ayy siparişş zorunlulugu toksa olayım ben yaff.. gelişten ucuz uccuzz alırım kendimee:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…