nugim ben tupper ware lerı evde de kullanıorum çünkü çok sağlıklı.
tupper lar ın malzemesi plastik deil. uçak camı lens vs . yapımında kullanılan özel maddeler kullanılıo ve en önemlisi buzluğa koyacağın kap ayrı yeşillik koyacağın ayrı vs. ben çok kullanıorum maydonoz lar fln hiç sararmıo.3 hafta tapztaze duruo.kapakları çok sıkı olanlar var bende memlekettenn gelirken annemler bişiler koyuo onları koyuorum sapasağlam gelio maşallahh
bende kendime benzettimde koydum cnmavatarın çok tatlı yaaa baktıkca gülüyorum aynı benim gibi iştahlı
her ayy siparişş zorunlulugu toksa olayım ben yaff.. gelişten ucuz uccuzz alırım kendimee:44::44:
Famirtoo ben geçen gün bimden cam kap aldım hemde 75 kuruşa onları düzgün şekilde poşede koyuyorum taşıyorum işe valla hatta yoğurdumu bile öyle taşıyorum evden... Plastiğe de koysan çok üzün süre beklemio zaten yemek içinde bişi olmaz sanırım... Gerçi yine de cam daha sağlıklı tabi tartışılmaz yaniii
Famirtoo ben geçen gün bimden cam kap aldım hemde 75 kuruşa onları düzgün şekilde poşede koyuyorum taşıyorum işe valla hatta yoğurdumu bile öyle taşıyorum evden... Plastiğe de koysan çok üzün süre beklemio zaten yemek içinde bişi olmaz sanırım... Gerçi yine de cam daha sağlıklı tabi tartışılmaz yaniii
evet kukim sağlıklı tupperlar biliyorum bendede büyük tupper var bi tane bende maydanozumu ve dereotu nanemi koyuyorum içine sararmasınlar hemen diye.
famirto benim kocişte memur...öglen yemeklerını evden göturuyor koyuyorum kaplara sulu-susuz farketmez poşete de koyuyorum göturuyor...iiice alıştı yemek olmayınca ben göturcemm dıyorr.bugun peynırlı börek göturdu enfess olmustu ya içinde ki peynırınden aldım azcık
herkess seferber oldu benim içinnn
yaww şöle düzgün karton poşete koysam servisle gidip geliyorum zaten yiede dökülmezz gerçide,poşet taşımak hiç bana göre değill,atıveriyorum çantamın içine geliyorummm,azcık tikkatli olsamm koyarım sulu yemeğimide belkimm,saol tatlımm
evet cnm fiyatları çok fena ama işte kullanılan malzemeden dolayı fiyatları yüksek.tupperların kalitesi tartısılmazz zatenn birazz fiyatlılarr amaaaa yıllarca kullan hiçbişi olmiyyyyy... kapaklı bardakları bilee hiçbişi dökmiyyyy..
ilk fikri ben söyledim bene bişey yazmamışın diğerlerine yazmışın hep
bende haftlardır fönsüz geziyorumm,spor aşkınaaa be hale geldimm yawww
tepeden topluyorummm,bide örüyorummm bol bir şekildeee,köylü kızları kimin geziyorum uzun saçlarımlaaaa.
ahhhhhhhhhhh hügoooooooooooooo ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet cnm fiyatları çok fena ama işte kullanılan malzemeden dolayı fiyatları yüksek.ve ben çok seviorum rengarenk bi sürü var evde ama hala alasım var memlektte arkadaşım satıo bana indirimde yapıo
Kızlar avatarım nasıl olmuş. yaşlılığında bile birbirini böylesine seven çiftler vardır heralde. acaba yaşlanınca bizde böyle olur muyuz ki
kızzz tupperları biliyorum ancak çok pahalıı,gerçi evime almak istiyorum şöle dolap için bir tane ama,sırf yemek koymak içinde okadar para bayılamaicimmm,üçsan da ne olaki diye internete girip baktım hatta,ama onlar nerde satılıyoo onlar ne kadar bilemdiğimden bişey yazmadımdıı
evet cnm fiyatları çok fena ama işte kullanılan malzemeden dolayı fiyatları yüksek.ve ben çok seviorum rengarenk bi sürü var evde ama hala alasım var memlektte arkadaşım satıo bana indirimde yapıo
herkess seferber oldu benim içinnn
yaww şöle düzgün karton poşete koysam servisle gidip geliyorum zaten yiede dökülmezz gerçide,poşet taşımak hiç bana göre değill,atıveriyorum çantamın içine geliyorummm,azcık tikkatli olsamm koyarım sulu yemeğimide belkimm,saol tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?