60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kendıme yimakk yapıyorum.fırında kızartma 3 tane kabak 1 tane kırmızı 2 tane yeşil biber üstüne de domatesli sos yapcam.acıktım ya

evet kukim sağlıklı tupperlar biliyorum bendede büyük tupper var bi tane bende maydanozumu ve dereotu nanemi koyuyorum içine sararmasınlar hemen diye.

avatarın çok tatlı yaaa baktıkca gülüyorum aynı benim gibi iştahlı
bende kendime benzettimde koydum cnm
her ayy siparişş zorunlulugu toksa olayım ben yaff.. gelişten ucuz uccuzz alırım kendimee:44::44:

cnmcım yok diye biliyorum,zira bende her ay sipariş vermem kio kadar zengin değilim,hani etrafımda satacağım kişi de yok,sadece kendim için yapıcam,amadur öğreneyim ben bunu,sana haber veriirm birazdan

famirto benim kocişte memur...öglen yemeklerını evden göturuyor koyuyorum kaplara sulu-susuz farketmez poşete de koyuyorum göturuyor...iiice alıştı yemek olmayınca ben göturcemm dıyorr.bugun peynırlı börek göturdu enfess olmustu ya içinde ki peynırınden aldım azcık

sağol canımmm
benimde cam kapaklı bir kabım avr,gerçi iyide kapanıyor ancak denemedim hiçç dökülüp dökülmedğinide bilmiyorummm gerçii,sağol canımm

evet kukim sağlıklı tupperlar biliyorum bendede büyük tupper var bi tane bende maydanozumu ve dereotu nanemi koyuyorum içine sararmasınlar hemen diye.

tupperların kalitesi tartısılmazz zatenn birazz fiyatlılarr amaaaa yıllarca kullan hiçbişi olmiyyyyy... kapaklı bardakları bilee hiçbişi dökmiyyyy..

herkess seferber oldu benim içinnn
yaww şöle düzgün karton poşete koysam servisle gidip geliyorum zaten yiede dökülmezz gerçide,poşet taşımak hiç bana göre değill,atıveriyorum çantamın içine geliyorummm,azcık tikkatli olsamm koyarım sulu yemeğimide belkimm,saol tatlımm

fambık kız herkez senin için fikir sölii bak hepimiz birimiz birimiz hepimiz için

ilk fikri ben söyledim bene bişey yazmamışın diğerlerine yazmışın hep

canlarım birazdan oğlumla beraber öğlen çayımı içeceğim. 2 lt suyumda bitti. bugün sporumu da yaptım çok şenim

tupperların kalitesi tartısılmazz zatenn birazz fiyatlılarr amaaaa yıllarca kullan hiçbişi olmiyyyyy... kapaklı bardakları bilee hiçbişi dökmiyyyy..
evet cnm fiyatları çok fena ama işte kullanılan malzemeden dolayı fiyatları yüksek. ve ben çok seviorum rengarenk bi sürü var evde ama hala alasım var memlektte arkadaşım satıo bana indirimde yapıo

ilk fikri ben söyledim bene bişey yazmamışın diğerlerine yazmışın hep

kızzz tupperları biliyorum ancak çok pahalıı,gerçi evime almak istiyorum şöle dolap için bir tane ama,sırf yemek koymak içinde okadar para bayılamaicimmm,üçsan da ne olaki diye internete girip baktım hatta,ama onlar nerde satılıyoo onlar ne kadar bilemdiğimden bişey yazmadımdıı

Kızlar avatarım nasıl olmuş. yaşlılığında bile birbirini böylesine seven çiftler vardır heralde. acaba yaşlanınca bizde böyle olur muyuz ki

:119: :118:

evet cnm fiyatları çok fena ama işte kullanılan malzemeden dolayı fiyatları yüksek. ve ben çok seviorum rengarenk bi sürü var evde ama hala alasım var memlektte arkadaşım satıo bana indirimde yapıo

indirim zamanlarını takip etmek lazım,bizim evin üst caddesinde bir yer varr ordada satıyorlarr ancak kampanya zamanlarını takip etmeli

Kızlar avatarım nasıl olmuş. yaşlılığında bile birbirini böylesine seven çiftler vardır heralde. acaba yaşlanınca bizde böyle olur muyuz ki

gecen ayy kullanmıstım ya ben bunuu görüncee kendim sandımm aaa nasıl degişti bu dedimm... sapsallastımm iyiceeeeee:90::90::90::90::90::90:

üçsan plastiğin markası züccaciyelerde var.saklama kasesinin altına bak üçsan diye yazar.fiyatı uygun canım pahalı değil

evett cnmm yaa gecenn pembişlerinii gördümm hatta bayıldımm bayıldımmmmmmm işi bırakmasaydımm düsünmezz alırdımm 2_3 tane emmmeee maaleseff bi süree ev hanımıyımm bennn... kariyeriminn zirvesindeyimmmmmm

dahaaa da hesaplısınıı sölüorummm... gitt babaabbendenn beyaz kapaklı yurdumm cam kavanozunu alll... hemm ucuzz hatta beless olurrr,, hemm camm yaa saglıklıı olurrr,, hem sızdırmazzz..... ecccük göz zevkini bozabilerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…