60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biizim apartmanda sanırım eşyalar kayboluyo :44: dün bakkla gitmek için apartmanın içine domatizlerimi bıraakmıştım yok oldu bugünde ekmek bıraktım o yok oldu :44:
niyse allahtan kirazlar yok olmadı
ev sahibi geldi zam için söyledim biz çıkıcizz dedim o da bu senede bu fiyattan oturun seneye mayısta zam olur dedi ama biz çıkıcizz dedim. bakkaldan boş koli aldım. mutfakta kullanmadığım cam eşyalarımı yıkadım güzelce kurusun sarıp koyucam yavaş yavaş koymak lazım.
kabak aldım minik minik küp küp doğradım koydum balkona kışın pilavlara koyarım güzel oluyo. kurutmuştum geçen gün şimdi yine kurutucim. birde uzun uzun kestim kurutucim bide patlıcan kurutuyorum dolmalık çok güzel oluyo kabakta kurutucim bu yaz ne bulursam kurutuciim

hugocum erken değilmi daha kabakları kurutmak için :44:yani bide orda kuruyomu burda bazen nemden dolayı kurumuyo

patlıcann ve biberr kurutmakk istiyorum bendee emmmeeee erkenn degil mi yaffff??? hatta sise domatess yapmakk istiyorumm zamanıykeneee kısınn piss hormonlularaa paraa vermeyimm die sonaa bezelye, barbunya ve hatta kendim için bamya atmakk istiyorum dolabaa..

Bu ne bitmek bilmze enerjidir. Maşallah maşallah....

indirim zamanlarını takip etmek lazım,bizim evin üst caddesinde bir yer varr ordada satıyorlarr ancak kampanya zamanlarını takip etmeli
evet cnm birde her ay başka bi üründe indirim oluo. onları da satan kişi tanıdıksa her ay sölüo size bak bu ay bunda inririm var die yada ben sölüorum şu ürüne indirim gelince haber et die o da sölüo.bizm burda pazarda da satıo kadınlar sipariş alıolar fln ama acaip pahalı kendileri karda koyuolar haytta almam valla o paraya
bencede erken yawww. daha güneş bile doooru dürüst yok ki bi yağmur yağıo bi güneş açıo şöle ramazanda yaparız ağustos da fln .işimizde olmaz başka ramazanda napcaz evde oyalanırızzhem ozmana iice güneş de çıkar bi kaç günde kurur

bende ona dıkkat eıdyorum annem hiç yerınde oturmen mi sen gızzzz ben de aynı miskin ev kedılerı gıbıyım totişimi yerınden kaldıramıyorum ....bacım bunun sırrı ne kefir mi yogsam

ziporrrrrrrrrrr benceeee
spor yaptığım günler de ben pek bir nerjik oluyorum,ancak yapmadıım günler yerimden kalkamıorum

ecrinn sordum şimdi cnm,her ay sipariş vermem zorunluluğu yokmuş,istediğin zaman istediğin kadar sipariş verebilirsin,eğer karar verirsen üye olucam diye bilgilerini isterim birazdan,seni arar bizim danışman,evi süpürüyorum şimdi,geri dönerim birazdan

heee ramazanda işimizda olmaz dimi,ohhhhhhhhhh rahat rahat yaparızz her işimiziii
sabahtan işe gelll,oruçlu oruçlu akşamı et sonra 6da eve gel koştur koştur iftarlık yemek hazırlaa,üstüne çöken ağırlıkla mutfağı toparla,çay kahve muhabbettii derken sahura hazırlık yap,sonrada uyuuuuu

yemekleride yaptım eşime tavuk kızarttım yanına asla yemekten bıkmadığı pilavını yaptım
kendimede türlümü pişirdim. epeyce cam kase yıkadım kuruladım sardım gazeteye koydum kutuya. sonra aceleye geliyo olmuyo yıkayıp güzelce sardım.
hergün böyle böyle yapsam ay sonuna epey toparlanırım. daha haftaya halıları yıkıcam artık bigün birini diğer gün birini yıkarım ama hava durumuna bağlı tabee yağmurlu olursa kurumuaz. bugün hava sıcak burda

yawww kızlar 60a bir düşsemm şöle 1 hafta diyete miyete ara vericemmm,rahatlatcamm azcık kendimii,sonra temiz bir diyet sayfasıı açicimmmmmmm,anacak bi türlü düşmüyor kilommmm yawwwww

[COLOR="#FF0000[B]"]canım bamyayı nasıl atıyorsun buzluğa ?[/[/B]COLOR]

canım patlıcan kabak vs birçok kurutulacak sebze ağustosta daha ucuz olmuyor mu hem ucuz hem daha kolay kurumaz mı ? ben hep o ayda yaparım da.

annen veya kayınvaliden gelmez mi yardıma sana hügocum,tek başına nası yapcaksın onca işi,
ben de geçen yaz ev taşıdım eşim ve ben başkada kimse yoktuu,kızımla birlikte ne zor olmuştuu,bide eski uyuzz müdürüm yıllık izin kullanmamada izin vermemmeişti 2 günde ev taşıyp sermiştim

yawww kızlar 60a bir düşsemm şöle 1 hafta diyete miyete ara vericemmm,rahatlatcamm azcık kendimii,sonra temiz bir diyet sayfasıı açicimmmmmmm,anacak bi türlü düşmüyor kilommmm yawwwww

canım biliyor musun hiç öyle düşündüğün gibi olmuyor. yiyemiyorsun diyete o kadar adepte oluyoruz ki istesek te yiyemiyoruz .. yediğinde ya kilo alırsam korkusu düşüyor içine yemekten vazgeçiyorsun. tabak tabak çekirdek yerdim dün minik bir avuç zor yedim. büskiviyi 1 paketi yerdim şimdi içinden 2 taneyi zor yer oldum. bunlar güzel gelişmeler.

kolay gelsin hugocuk baya işin var senin,ev taşımak çok zor ya

değerlensin diye yaptım canım 2-3 kabak kurutuyorum zati. kilosu 1 liradan 4 kilo bezelye attım sadece dolaba ilerleyen zamanlarda barbunya taze fasulye filanda atcam. şimdi böyle azcık sebzem kaldımı kurutuyorum kışın bulgur pilavına ekliyırum kabak patlıcan biber filan minik minik doğruyorum kurutuyorum
dolmalıklarımı şimdi kurutmam daha erken hemde pahalı olii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…