Tupperware | PROMOSYONLAR | İNDİRİMLİ ÜRÜNLER - EV SAHİBİ HEDİYELERİ
bu biraz daha ekonomik
550 ml bir tanesi,çok küçük di mii
küçük ama sen yemek getireceksen normal bence o kap
biizim apartmanda sanırım eşyalar kayboluyo :44: dün bakkla gitmek için apartmanın içine domatizlerimi bıraakmıştım yok oldu bugünde ekmek bıraktım o yok oldu :44:
niyse allahtan kirazlar yok olmadı
ev sahibi geldi zam için söyledim biz çıkıcizz dedim o da bu senede bu fiyattan oturun seneye mayısta zam olur dedi ama biz çıkıcizz dedim. bakkaldan boş koli aldım. mutfakta kullanmadığım cam eşyalarımı yıkadım güzelce kurusun sarıp koyucam yavaş yavaş koymak lazım.
kabak aldım minik minik küp küp doğradım koydum balkona kışın pilavlara koyarım güzel oluyo. kurutmuştum geçen gün şimdi yine kurutucim. birde uzun uzun kestim kurutucim bide patlıcan kurutuyorum dolmalık çok güzel oluyo kabakta kurutucim bu yaz ne bulursam kurutuciim
biizim apartmanda sanırım eşyalar kayboluyo :44: dün bakkla gitmek için apartmanın içine domatizlerimi bıraakmıştım yok oldu bugünde ekmek bıraktım o yok oldu :44:
ev sahibi geldi zam için söyledim biz çıkıcizz dedim o da bu senede bu fiyattan oturun seneye mayısta zam olur dedi ama biz çıkıcizz dedim. bakkaldan boş koli aldım. mutfakta kullanmadığım cam eşyalarımı yıkadım güzelce kurusun sarıp koyucam yavaş yavaş koymak lazım.
kabak aldım minik minik küp küp doğradım koydum balkona kışın pilavlara koyarım güzel oluyo. kurutmuştum geçen gün şimdi yine kurutucim. birde uzun uzun kestim kurutucim bide patlıcan kurutuyorum dolmalık çok güzel oluyo kabakta kurutucim bu yaz ne bulursam kurutuciim
Bu ne bitmek bilmze enerjidir. Maşallah maşallah....
evet cnm birde her ay başka bi üründe indirim oluo. onları da satan kişi tanıdıksa her ay sölüo size bak bu ay bunda inririm var die yada ben sölüorum şu ürüne indirim gelince haber et die o da sölüo.bizm burda pazarda da satıo kadınlar sipariş alıolar fln ama acaip pahalı kendileri karda koyuolar haytta almam valla o parayaindirim zamanlarını takip etmek lazım,bizim evin üst caddesinde bir yer varr ordada satıyorlarr ancak kampanya zamanlarını takip etmeli
bencede erken yawww. daha güneş bile doooru dürüst yok ki bi yağmur yağıo bi güneş açıo şöle ramazanda yaparız ağustos da fln .işimizde olmaz başka ramazanda napcaz evde oyalanırızzpatlıcann ve biberr kurutmakk istiyorum bendee emmmeeee erkenn degil mi yaffff??? hatta sise domatess yapmakk istiyorumm zamanıykeneee kısınn piss hormonlularaa paraa vermeyimm diesonaa bezelye, barbunya ve hatta kendim için bamya atmakk istiyorum dolabaa..
bende ona dıkkat eıdyorum annem hiç yerınde oturmen mi sen gızzzz ben de aynı miskin ev kedılerı gıbıyım totişimi yerınden kaldıramıyorum ....bacım bunun sırrı ne kefir mi yogsam
hugocum erken değilmi daha kabakları kurutmak için :44:yani bide orda kuruyomu burda bazen nemden dolayı kurumuyo
evet cnm birde her ay başka bi üründe indirim oluo. onları da satan kişi tanıdıksa her ay sölüo size bak bu ay bunda inririm var die yada ben sölüorum şu ürüne indirim gelince haber et die o da sölüo.bizm burda pazarda da satıo kadınlar sipariş alıolar fln ama acaip pahalı kendileri karda koyuolar haytta almam valla o paraya
bencede erken yawww. daha güneş bile doooru dürüst yok ki bi yağmur yağıo bi güneş açıo şöle ramazanda yaparız ağustos da fln .işimizde olmaz başka ramazanda napcaz evde oyalanırızzhem ozmana iice güneş de çıkar bi kaç günde kurur
patlıcann ve biberr kurutmakk istiyorum bendee emmmeeee erkenn degil mi yaffff??? hatta sise domatess yapmakk istiyorumm zamanıykeneee kısınn piss hormonlularaa paraa vermeyimm diesonaa bezelye, barbunya ve hatta kendim için bamya atmakk istiyorum dolabaa..
yemekleride yaptım eşime tavuk kızarttım yanına asla yemekten bıkmadığı pilavını yaptım
kendimede türlümü pişirdim. epeyce cam kase yıkadım kuruladım sardım gazeteye koydum kutuya. sonra aceleye geliyo olmuyo yıkayıp güzelce sardım.
hergün böyle böyle yapsam ay sonuna epey toparlanırım. daha haftaya halıları yıkıcam artık bigün birini diğer gün birini yıkarım ama hava durumuna bağlı tabee yağmurlu olursa kurumuaz. bugün hava sıcak burda
yawww kızlar 60a bir düşsemm şöle 1 hafta diyete miyete ara vericemmm,rahatlatcamm azcık kendimii,sonra temiz bir diyet sayfasıı açicimmmmmmm,anacak bi türlü düşmüyor kilommmm yawwwww
yemekleride yaptım eşime tavuk kızarttım yanına asla yemekten bıkmadığı pilavını yaptım
kendimede türlümü pişirdim. epeyce cam kase yıkadım kuruladım sardım gazeteye koydum kutuya. sonra aceleye geliyo olmuyo yıkayıp güzelce sardım.
hergün böyle böyle yapsam ay sonuna epey toparlanırım. daha haftaya halıları yıkıcam artık bigün birini diğer gün birini yıkarım ama hava durumuna bağlı tabee yağmurlu olursa kurumuaz. bugün hava sıcak burda
yawww kızlar 60a bir düşsemm şöle 1 hafta diyete miyete ara vericemmm,rahatlatcamm azcık kendimii,sonra temiz bir diyet sayfasıı açicimmmmmmm,anacak bi türlü düşmüyor kilommmm yawwwww
[COLOR="#FF0000[B]"]canım bamyayı nasıl atıyorsun buzluğa ?[/[/B]COLOR]
canım patlıcan kabak vs birçok kurutulacak sebze ağustosta daha ucuz olmuyor mu hem ucuz hem daha kolay kurumaz mı ? ben hep o ayda yaparım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?