yemekleride yaptım eşime tavuk kızarttım yanına asla yemekten bıkmadığı pilavını yaptım
kendimede türlümü pişirdim. epeyce cam kase yıkadım kuruladım sardım gazeteye koydum kutuya. sonra aceleye geliyo olmuyo yıkayıp güzelce sardım.
hergün böyle böyle yapsam ay sonuna epey toparlanırım. daha haftaya halıları yıkıcam artık bigün birini diğer gün birini yıkarım ama hava durumuna bağlı tabee yağmurlu olursa kurumuaz. bugün hava sıcak burda
annen veya kayınvaliden gelmez mi yardıma sana hügocum,tek başına nası yapcaksın onca işi,
ben de geçen yaz ev taşıdım eşim ve ben başkada kimse yoktuu,kızımla birlikte ne zor olmuştuu,bide eski uyuzz müdürüm yıllık izin kullanmamada izin vermemmeişti 2 günde ev taşıyp sermiştim
hugom sen niye bu tabakları yıkayıp gazete kağıdına sarıyosun ki :44: taşınma konusunda yeterince tecrübe sahibi olduğum için soruyorum bu soruyuçünkü kirlenmiş oluyor sonuçta gazetenin siyah yazıları var kirlenecek tabakların ve yine yıkayacaksın. ben şöyle yapıyorum ince metre işi satılan patpatlar var tabakların ebatına göre kesip üst üste koyup minicik kolilere sıkıştırarak koyuyorum kımıldamıyorlar bile. hem gazete kağıdından daha temiz kalıyorlar.
canım biliyor musun hiç öyle düşündüğün gibi olmuyor. yiyemiyorsundiyete o kadar adepte oluyoruz ki istesek te yiyemiyoruz .. yediğinde ya kilo alırsam korkusu düşüyor içine yemekten vazgeçiyorsun. tabak tabak çekirdek yerdim dün minik bir avuç zor yedim. büskiviyi 1 paketi yerdim şimdi içinden 2 taneyi zor yer oldum. bunlar güzel gelişmeler.
[COLOR="#FF0000[B]"]canım bamyayı nasıl atıyorsun buzluğa ?[/[/B]COLOR]
canım patlıcan kabak vs birçok kurutulacak sebze ağustosta daha ucuz olmuyor mu hem ucuz hem daha kolay kurumaz mı ? ben hep o ayda yaparım da.
ımmm şeyyyyy:26::26::26::26::26: ben ev hanımları için dedimdiii:26:heee ramazanda işimizda olmaz dimi,ohhhhhhhhhh rahat rahat yaparızz her işimiziii
sabahtan işe gelll,oruçlu oruçlu akşamı et sonra 6da eve gel koştur koştur iftarlık yemek hazırlaa,üstüne çöken ağırlıkla mutfağı toparla,çay kahve muhabbettii derken sahura hazırlık yap,sonrada uyuuuuu
iyi olur cnm bende memlekete giidnce yapıorum iyi oluo. seninde yakındır merak etmeeeyawww kızlar 60a bir düşsemm şöle 1 hafta diyete miyete ara vericemmm,rahatlatcamm azcık kendimii,sonra temiz bir diyet sayfasıı açicimmmmmmm,anacak bi türlü düşmüyor kilommmm yawwwww
hugocum kurularını yap ama buzluğa koycaklarını çok koyma bence taşınma sırasında buzdolabın eriycek bozulmasınlar sonra:44:değerlensin diye yaptım canım 2-3 kabak kurutuyorum zati. kilosu 1 liradan 4 kilo bezelye attım sadece dolaba ilerleyen zamanlarda barbunya taze fasulye filanda atcam. şimdi böyle azcık sebzem kaldımı kurutuyorum kışın bulgur pilavına ekliyırum kabak patlıcan biber filan minik minik doğruyorum kurutuyorum
dolmalıklarımı şimdi kurutmam daha erken hemde pahalı olii
ımmm şeyyyyy:26::26::26::26::26: ben ev hanımları için dedimdiii:26:
iyi olur cnm bende memlekete giidnce yapıorum iyi oluo. seninde yakındır merak etmeee
hugocum kurularını yap ama buzluğa koycaklarını çok koyma bence taşınma sırasında buzdolabın eriycek bozulmasınlar sonra:44:
nerden alıyoun peki onu. milyoncuda olurmukine
yawwwww şu eda taşpınarda ne bacak var yaaaaa bak bakk bitmiyor soyadı gıbı taşşş
yol yarım saat yaffrim gidene kadar bozulmaz zati hemen takarlar buzdolabını
yol yarım saat yaffrim gidene kadar bozulmaz zati hemen takarlar buzdolabını
kız yol yarım saat diyonda zaten sen giderkene önceden fişini çekmicenmi bi temizlemiyecenmi dolabını hem ilk önce belki dolabını koyarlar kamyona diğer eşyaları taşıyana kadarda saatler geçer birde diğer eve çıkarılacak bunları düşünmüyon heralde sen
İçinden 2 tane alıp bırakmak mı.... Maşallah süper bir şey bu. Arkamdan ağlamasın diye tüm pakedi gelir gider yerim o paket bitmeden uyku uyuyamam. Sanki bitmezse bir şey olacak. Neyseki artık eve meyve dışında bir şey sokmuyorum. Çukulatayı kestim ya inanılır gibi değil. Günde 3 4 tane yerdim töbe töbe.... Dondurmaya dadanmamak için verdiğim mücadele paha biçilemez.....
Evet famircim sen 60 ı gör aman gene alırım korkuusuyla yiyemezsin
benim kayınvalidem kolundan bişi yapamıyo. kadın tutup yen, evi temizletcek. annem babam gelirler ama şimdi bende ne kadar toplasam iyidir canım. halıları yıkıcam arapsabunu filan tertemiz yıkarım kollar güçlüya ondantertemiz ışıl ışıl oluyo
halıcıya yıkatmam benim gibi temiz yıkayamazlar
işte halıları yıkayıp kaldırcimmm
yorganları filan hurçlara koyarım bazanın içine hurçlu koyarım hemen alınıp taşınılır. vitrini boşaltırım
falan filan bayağı iş yaparım 1 haftada. cumarteside şimdi kayınvalidenin halısını yıkarım artıkbu aralar faydası dokunmaya başladı
baktı kimseden fayda yok ne istesem alıyo
dolaptan çıkarmican mı yiyecekleri,nası taşıcak kızzz adamlarr,bide bazasınıda doldurmuşş,adam hem bazayı hem içindekileri nası taşıyacak herküll mü bunlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?