60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugom sen niye bu tabakları yıkayıp gazete kağıdına sarıyosun ki :44: taşınma konusunda yeterince tecrübe sahibi olduğum için soruyorum bu soruyu çünkü kirlenmiş oluyor sonuçta gazetenin siyah yazıları var kirlenecek tabakların ve yine yıkayacaksın. ben şöyle yapıyorum ince metre işi satılan patpatlar var tabakların ebatına göre kesip üst üste koyup minicik kolilere sıkıştırarak koyuyorum kımıldamıyorlar bile. hem gazete kağıdından daha temiz kalıyorlar.

Off solda bir dişim çürümüş çürümüş oyulmuş korkudan doktura gidemiyorum yaaww... Şerefsizde ne biçim ağrıyo... Komple kafatasım ağrıyo soldan soldan....

benim kayınvalidem kolundan bişi yapamıyo. kadın tutup yen, evi temizletcek. annem babam gelirler ama şimdi bende ne kadar toplasam iyidir canım. halıları yıkıcam arapsabunu filan tertemiz yıkarım kollar güçlüya ondan tertemiz ışıl ışıl oluyo
halıcıya yıkatmam benim gibi temiz yıkayamazlar
işte halıları yıkayıp kaldırcimmm
yorganları filan hurçlara koyarım bazanın içine hurçlu koyarım hemen alınıp taşınılır. vitrini boşaltırım
falan filan bayağı iş yaparım 1 haftada. cumarteside şimdi kayınvalidenin halısını yıkarım artık bu aralar faydası dokunmaya başladı
baktı kimseden fayda yok ne istesem alıyo

nerden alıyoun peki onu. milyoncuda olurmukine

İçinden 2 tane alıp bırakmak mı.... Maşallah süper bir şey bu. Arkamdan ağlamasın diye tüm pakedi gelir gider yerim o paket bitmeden uyku uyuyamam. Sanki bitmezse bir şey olacak. Neyseki artık eve meyve dışında bir şey sokmuyorum. Çukulatayı kestim ya inanılır gibi değil. Günde 3 4 tane yerdim töbe töbe.... Dondurmaya dadanmamak için verdiğim mücadele paha biçilemez.....

Evet famircim sen 60 ı gör aman gene alırım korkuusuyla yiyemezsin

kaynarr limonlu suyaa söle bi kabaca atıpp 30 sn yede cıkartıyorumm posetin de havasını alıpp atıyorum cnmm.. kimisiii domatesinidee koyuyorr amaa bizz hiç öle yapmadıkk.. direk ayıklayıptaa koyanlar var bana ölee dolap tadı geldii her zamanki gibiiii

ımmm şeyyyyy:26::26::26::26::26: ben ev hanımları için dedimdiii:26:

yawww kızlar 60a bir düşsemm şöle 1 hafta diyete miyete ara vericemmm,rahatlatcamm azcık kendimii,sonra temiz bir diyet sayfasıı açicimmmmmmm,anacak bi türlü düşmüyor kilommmm yawwwww
iyi olur cnm bende memlekete giidnce yapıorum iyi oluo. seninde yakındır merak etmeee
hugocum kurularını yap ama buzluğa koycaklarını çok koyma bence taşınma sırasında buzdolabın eriycek bozulmasınlar sonra:44:

yol yarım saat yaffrim gidene kadar bozulmaz zati hemen takarlar buzdolabını

nerden alıyoun peki onu. milyoncuda olurmukine

canım hep eşim alıyor benim. hırdavat malzemeleri satan yerlerde bulunur diye düşünüyorum. bide bu malzemeleri satan yerlerde battal boy kaliteli poşetler olur. ben onlara temiz hurçlarımı koyuyorum hiç kirlenmiyorlar.

Hanimlaaar bakin hele bisey soracam, ben cok cabuk ve fazla kilo veriyorum gibi geliyor bana . Ya sonra hepsini fazla fazla geri alirsam diye korkuyorum. Haftada 1- 1 bucuk kilo fazla mi normalmi? Bana fazla gibi geliyor. Sizlerde nasil, ne kadar veriyorsunuz ortalama ?

yol yarım saat yaffrim gidene kadar bozulmaz zati hemen takarlar buzdolabını

kız yol yarım saat diyonda zaten sen giderkene önceden fişini çekmicenmi bi temizlemiyecenmi dolabını hem ilk önce belki dolabını koyarlar kamyona diğer eşyaları taşıyana kadarda saatler geçer birde diğer eve çıkarılacak bunları düşünmüyon heralde sen

evin fayanslarını eşim beyendi
çok heyecanlıyım mutluyum yepisyeni sıfır ev. yanlız işte birinci kat. 120 metrekare. satenboya ısıyalıtımlı filan doğalgaz merkezi sistem. 1. kat ama yerden 2 metre filan yüksekte altında oda gibi bişeyler var 3+1 kordona yürüme mesafesinde.
diğer evim ise 145 metrekare çok büyğk 3+1 biraz daha şehir dışına doğru üniversiteye yakın sakin huzurlu ancak içinde epeyce tadilat gerektşrecek bizdede o para yok eşim motora yatırdı tüm paraları
kapısı camı tezgahı değişmeli. o ev 2. kat ama işte para yok diğer eve taşınıyoz hemide yeni diye
birinci kat olunca acukk korkuyoz hırsız filan girer diye ama babam dediki içerden camlara filan kilitmi bişey takılıyomuş açılmıyo dedi. eşimde parmaklık taktıralım dedi. ilerde bi balkonu kapattırırız kullanım için filan diye düşündük nasip artıkın

buzdolabını temizledimki tertemiz ama buzluğu temizlemedim haklısın :97:

sende bir süre uzak kaldıktan sonra yiyemeyeceksin merak etme.

ayy senin şu mesajını okudum ya 2 sene sonra yaşayacaklarım geldi aklıma. 3 yılda 1 ev taşı kolay değil bizim stresimiz. her seferinde pratikleşiyorsun Allah kolaylık versin canım ne deyim.. çocukla ev topla yerleştir çok zor oluyor. oğlum 4 aylıktı Mardin de ilk taşındığımız ev harabeydi bir anda karar verip 1 hafta içinde ev toplayıp taşındım küçük çocukla kendi başıma kimsem yoktu öyle sinir bozucu ki anlatamam...

dolaptan çıkarmican mı yiyecekleri,nası taşıcak kızzz adamlarr,bide bazasınıda doldurmuşş,adam hem bazayı hem içindekileri nası taşıyacak herküll mü bunlarrrr

yok yok bazayı onlar gelince alcam içinden ama hurçlu duruyo bazamda yorfanlarım filan temiz dursun diye :44: onlar gelince çıkarcaz içindekileri

heryeri süpürdüm yerleri domestoslu suyla sildim makinaya çamaşuır attım bulaşık makinesede bulaşıkları koydum. sonra öğle yemeğimi yedim

1 kepçe kuskus çorbası
2-3 tane patates
6-7 tane işaret parmağı boyunda köfte

( pazar gün fırında yapmıştım )
üstüne 1 soğan 1 yeşil 1 kırmızı bibier 1 domates den 1/2 kaşık z.yağı ile sos yaptım
2 dilim esmer ekmek
2 kaşık yoorttt

ohh şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…