60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neler yiyosun neler yapıyosun yaş boy kilo spor bunları yazarsan biz sana yardımcı oluruk derük o zaman

bizde tasınacaz ya burda kıralar cok pahalı sımdıkı oturdugum evı cok sevıyorum denız manzaralı merkezde evden ın denıze gır ohh cok sevıyorum burayı ama cok pahalı o yuzden kredı cekıp tasınacaz burdan aralıkta tasınırız bizde

evet cnm bendetam onu diycektim bende 2 sokak öteye taşındım ama dolabı yukarı çıkartıp takıp silip içini yerleştrene kadar 6-7 saat geçti.bide dediğin gibi belki kamyonun arka tarafına koyarlar dolabı takılana kadar baya vakit geçer bizim dolap kamyonun sonuna konmuştu ama yinede biz yerleştrip takan kadar baya vakit geçio taşınma işi zor yawww

normal canım. bende o şekilde verdim. bir anda ayda 3,5 - 4 kilom gitti hatta senin gibi düşünmüştüm bir an. yanlız dikkat et insanda acayip bir yorgunluk oluyor. sonra daha yavaş vermeye başlıyorsun.

benim şimdi oturduğum ev eski. banyosunun tavanı dökülüyo. dünde tuvaletin kapı kulbu bozuldu çıkıcez diye heralde iyice dökülüyo. temizliyorum temizliyorum ne pis gibi ne temiz gibi. eski evi ne kadar temizlesen aynı olur. taşlar filan rengi bi garip. balkon delikleri tıkalı balkonları kullanamıyosun balkonu gömme balkon geniş ama çok kullanışsız ve eski bi ev. çocuk olsa beşiği koycek yer yok. kocaman oda gib bir koridoru var girişte ama neye yarar koridor sonuçta oda gibi kullanılmıyo sürekli gelip geçilen yer yani anlayacağın eski püskü işte birde 350 lira kiraya zam diyorlar burda yepisyeni evlere 350 istiyorlar aidatları en fazla 120 yanee. odası kullanışlı filan sonuçta sırf merkez diye bu eski evde durulmaz. kışın sıcak oluyodu iyi oluyodu ama 2 yıldır cozuttular doğru dürüst yakmadılar üşüdük hasta olduk aidatta herkes en fazla 120 verirken ben 150 veriyorum brde ısınamıyorum. yok kaloriferci bulamadık yok kömür bitti alcez yok kazan bozuldu tamire yolladık filan bıktırdı. en azından doğalgazlı evimde otururum istediğim zaman yakar istediğim zaman söndürürüm. tıkıldık kaldık bu evde

kızlar ben şu totişi kaldırmaya karar verdım az kalkayım spor neyimm yapım sonraa duş alıp dısarı atcam kendımı burda pencereden havuza gıren turistlere bakmaktan bıktım...

yawww kızlar 60a bir düşsemm şöle 1 hafta diyete miyete ara vericemmm,rahatlatcamm azcık kendimii,sonra temiz bir diyet sayfasıı açicimmmmmmm,anacak bi türlü düşmüyor kilommmm yawwwww

:86::86::86::86::86:nedri seni bukadar rahatlamaya iten fambikkttoooommmm yani sıkıldığın asıl şey ne? mesela diyette olmasan neler yerdin ne yapardın bi açıl bakiim bana

ben de taze fasulye, bamya gibi şeyleri soğanla accuk soteleyip buzdolabı poşetlerine atıyorum minnak doatesler de doğruyorum içineee kışın gayet nesif oluyo taze fasulye ve bamya çiğden hiç güzel olmuyo evet çiğsi ve dolap kokusu karışımı garip bişey oluyo bana da hemen gelir o tat ve koku, enginarı limonlu suda haşladım ve yle attım o da çiğden olmazdı bence ama bezelyeyi temizledim çiğ olarak koydum ona bişey olmuyo

nalburlarda satılıyo ben de taşınmak için almıştım geçen yıl ve kargo gönderirken de sürekli kullanıyorum onlardanb

benim şuan oturduğum ev de aynı sizinki konumunda hugocukcuum ama ev sahiplerim kendileri oturmak için yaptırmışlar feekatt bebişleri olucağını öğrenince küçük olur diye taşınmaya karar vermişler ama çok güzel yaptırmışlar 1. kat altı dükkan camlar parmaklıklı böyle bombeli siyah parmaklıklar var çok sevimli duruyo balkonu da kapattrımışlar ve dış camları sürgülü yaptırmışlar açınca açık balkon gibi oluyo camlarda da yine de dediğin gibi bişey var plastik doğrama ve dışardan kolu yok zaten ama bir de içerden kapatınca üstüne kilit gibi indirebileceğin bir kol var epey güvenlikli maşallahhben önceki evime 3 kez hırsız girince artık taşınmaya karar vermiştimüstelik hırsızlardan biriyle gece koridorda karşılaştık adam benden kaçtıı sonra 2 kez daha girmiş ben evde yokken sonra da taşındım bi zahmettt ondan sonra bu evi görünce tabii hoşuam gitti bi de tekim annemler falan da merak ediyodu bu ev çokşükür güvenli yani allah bilir tabii ama nce nelem almak lazım tabii

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım. bende deniz manzaralı oturmayı çok istiyordum biz geldiğimizde kiralık ev yoktu hep doluydu. maddi larak zorlamaz bizi. şimdi tayinciler gidiyorlar evler boşaldı ama taşınmaya halim yok. bide benim ev sobalı :95: :95: kaloriferli evler yeni yapılıyor olanlarda hep dışarda uzak kalıyor. şanssızlık işte. evim çok güzel ama sobalı kışın bir arada yatıyoruz çocukla mecbur.

ohhh çok şükür tabi kukim.. bende hep Allah ım açlıkla terbiye etme diyorum bazen çok aç oluyorum doyunca kıymetini anlıyorum nimetin.

üüüfff canım sıkılıo benm yaaa. yarın da toz alıırım banyoyu temzlerim perşembe de biraz pasta börek yaparım.
ama bugün yapcak başka işim yok
napsam kii?ben bu ev hanımlığından hiç hoşlanmıorum yaww. bir seneliğine giridğim bu moddan hemen çıkmak istiorum bana göre deil bu iş. benm böle sürtülmem lazım
yorgunluktan canımın çıkması lazım koştr koştr eve gelip yemek yapmam fln lazım.böle rahat rahat yap işleri ohhh bana göre deil. ben hep heyecanlı koştr koştr yaşadım bu güne kadar uykusuz kalcam şööölee ohhh
eylül gelsede başlasam diom emmee eşimden ayrılcemm içim istemiorummm

kızlar ben şu totişi kaldırmaya karar verdım az kalkayım spor neyimm yapım sonraa duş alıp dısarı atcam kendımı burda pencereden havuza gıren turistlere bakmaktan bıktım...

siz ne zaman taşınmayı düşünüyosunuz kıss
valla zor iş ama napalım zahmetsiz olmuyo. ev iyise aslında çıkmasanız iyi olurdu. kirası ne kadarkine

ufff yaaa kocişş tavlayaa giderkenn benide caddeye atacaktıı hava alcaktımm ne güzeellll... agoraya gidelim demişlerr 8 kişii arabayaa nasıl sıgcazz kociştee kızmıss gelmioo demişş.. n nefret ettigim seyy arkadaa ve sıkısıkk oturmaktırr emme cnm cok sıkılıyoo.. sıkısabilirdim sankiiiii catlıcam evdee gitcek bi yerde yokk... satılıkk kiralık evlere bakayım bariii... belkiimm düzgün bi semtte bi evv bulabilirimmmmm

famir sende 1. katta oturuyosun korkmuyomusun canım.

canım ben yenimahallede oturuyorumm burada evler hep 4 katlı,apatmanda 5 daire var toplamda,ve güzel bir semt insanları falann medenii,o nenle zaten girş katı olsun ama en azından düzgün semtte oturalımdedik.önden giriş arkadan 1. kat gibi,balkonum var yani arkada.pencereelrim demirlii,balkonumda öyle,çok şükür korkmuyorum,hiç hırsızlık falanda duymadımm,gerçi kışın başında kapıdan ayakkabım çalını emme benim saflığım tabii 1 haftalık ni.e marka ayakkabıyı kapının önüne koyarsan kim olsa alır dimi ama

neruşum sendemi birinci katta oturuyosun. işte babamda öyle bişeyler yapcek. bi balkonumu ileri doğru kapattırıcam diğerine parmaklık taktırmayı düşünüyorum çünkü eşiin iş değiştirme durumu olabilir öyle olursa bidaha taşınmak zorunda kalcez kiraya vercez kiracı ne kadar temiz tutar iyi bakar belli olmaz.
ya aslında kaloriferde sorun çıkarmasalardı biz taşınmayacaktık eşim iş değiştircek diye ama onunda zamanı belli değil eeee yakmıyolar kaloriferleri bu kış donduk hele baharda soğukta yakmadılar hiç bebek olursa çok zor olur. hem ev eski hem bebek odası olacak yer yok çıkmaya karar verdik

Selam kızlar nasılsınız
işler çok yogundu bugün giremedim ama şimdi de pilim bitti çok yoruldum bundan sonra azcık dinlenicem nügü gibi gözlerimi de dinlendireyim
arada bakarım size de .. gözüm üstünüzde heee

Ben de yoğundum gene kızlar..
Ara öğünümü yaptım.. 1/2 elma yedim.
1 fincan da yeşil çay...Başım çok ağrıyorrr...

sen benimm diyet maceramın çocukluğunaaaa in bakemmmmmm sana bir açılemmmmmmmm:86::86::86:
kız bilmiyorum vallaha sıkıldımm he bişey yemek için düşünmedimde şöle diyette olduğumu düşünmeden rahat yemek yemek istiyorum,hem kendimi de denememiş olurum dimi,koruma dönmeinde nasıl davranıırm gibilerindennnn birrr antreman olurrrrr
hemmm füüüçççuuuuttummmmmm ezcükk şaşırıır yeni açtığım beyaz sayfalar verdiğim gramlarla dolmaya başlarrrrr birden patır patır deyü şey ettimdimdiii:86:

Son düzenleme:
neler yiyosun neler yapıyosun yaş boy kilo spor bunları yazarsan biz sana yardımcı oluruk derük o zaman

Yasim :22
Boyum :1.60
kilom : 59

2 ay önce 67 kiloyla basladim, 8 kilo verdim. Aslinda herseyi yiyorum, yalniz 2 aydir agzima tatli adina hicbisey sürmedim, ne seker cikolata nede icecek. Sabah ve öglen ekmegimi fln yiyorum yalniz aksamlari sadece sebze,meyve, salata türlerinden. Tmm iyi hos 8 kilo vermek paha bicilmez bi duyguda, 8 kilo verdim derken 16 kilo geri almayim

kızzzzzzzzzz kıymetini bill,bol bol gezz dolaşşşş,kendine zamna ayırrr daha ne istiyonn gıyzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…