60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım bende 2 ayda verdim 7 kilo. bünyeye göre değişio dr.lardan ayda en fazla 4 kilo dio zaten.,hergün sütünü yoğurdunu yiosan bi gün bakilyat yedyse bigün sebze der gn et dier gün tavuk dier gün balık şeklnde herşeyden y,iosan özelllkke süt yğurt meyve günde 3-4 porsiyon yiosan ekmek yemeyi ihmal etmiosan, yemekler,n az yağlı ise yağlı şeylerden kaçınıosan zaten şeker dende kaçınmışsın ohh ne güzelll.gayet iyi yoldasın spor da yapıosan yağ veriosundur büyük ihtimalle

yağ vermedinse kas verdinse tabee geri gelir çabucak bilmemki ölçüm yaptır diyetisyenegit ölçüm yaptır kasına yağına baktır canım

kukim bugün bende aynı senin gibiyim yapcak iş yok evde dün dip köşe yaptım bugünde lavoboları hallettim. havada yağmurlu çocuğu alıp bir yerlere götüremedim sıkıldım yani. ben ev hanımı olmaktan memnunum ama bazen canımda sıkılmıyor değil yani

anladım canım. bizde şimdi sobalı eve 350 tl ödüyoruz. şimdi yeni kaloriferli merkeze yapıldı evler 450-500 civarı gidiyor. para sorun değil evi tekrar taşımak yeniden düzen kurmak zor geliyor bana. bizim evde petek döşeli ev sahibine söyleyeceğiz kat kaloriferi almasını isteyeceğiz bakalım kabul ederse iyi olur 2000 tl miş. keşke kabul etse. burada rutubet çok fazla en azından evde rutubet olmaz her yer ısınırsa.. kendi evimiz Ankara da güzel yapılı orta kat ama gurbette olunca oturamıyorsun . hayırlısı olsun bakalım.. İnşallah sende çok rahat edersin yeni evinde bide bebişin olur ne güzel...

bamyayı çiğden koymanızz pek bir rezalet oliyyyyyyy:76::76::76:
ben yaptım siz yapmayınnn
çok severim bamyayııı,neruşum dediğin gibi yapiyim bide,ancak bamyayı nası soğanla soteliyorsun suyunu salmıyormu

kızzzzzzzzzz kıymetini bill,bol bol gezz dolaşşşş,kendine zamna ayırrr daha ne istiyonn gıyzzzzzzzzzzzzzzz

cnm benm ya nereyi geziyim dolaşıyım burda çok arkadaşım yokki benm .bi iki tane var onlarda çalışıo.komşum hiç yok. ben hep evdeyim evde oturuorum evleneli 11 ay oldu istanbul a geleli de. ben 11 aydır evdeyim hep. bi kuzenim var işte onla görüürşüoruz sık sık o da doğum yaptıda ondan evdeyoksa o da çalışıo .tek başıma nereye kadar gezeyim dün gttim işte yakında bi avm var oraya dolaştım gezdim. herkes annesiyle arkadaşıyla fln gelmiş ben tek başıma gzedim daha çok moralim bozuldu.ama eşim çok anlayışlı her haftasonu beni farklı bi yerlere götrdü hep gezdirdi öğretti buraları. hep de çıkıorz hafta sonları hep dışarda geçirioruz ama hafta içi evdeyim malesef

kıslar 120 mertekare ev küçükmü sizce :44: yaw evin içini görmek nasp olmadı ustalar işçiler var eşim sokmadı eve adamlar var deyip duruyiii

selam kızlarrrr ben geldim sabah sporumu yaptım kızıma tokalar aldım abiye denedim 8 buçukta çıktığım eve 2 de girdim.Mercimek çorbamı yaptım yağsızı kendime yağlısı ahaliye.Piyaz yaptım.Şimdi karnabahar haşlıyacağım.Çamaiırlar asılacak yarın temizlik var kadınım gelecek PAZAR günü İstanbula yolculuk varrrgidene kadar yorulacağım valla.Bugünkü abiyeleri kendime yakıştırmadımtombik hissediyorum kendimi 25 dakika aletle egzersiz yaptım 1 saate yakın yürüdüm:26:

waow nasıl yani ayda 3.5 kilo haftada yaklaşık 900 gr nasıl yaptın off ben haftada 600 la gidiyorum acaba sporumu artırsam:26:

ahh cnm yaa ben hiç sevmiorum. bi senedir evde otuorum o da yetti canıma işe başlamayı dört gözle bekliorum. bide ben memleketimden ayrı olmaya alışamadım bi türlü hiç kimsem yok burda. memlekette teyzemler kuzenler akrabalar hep gelir giderdik burda hiç kimse yo çok zoruma gidio. hala alışmadım.alışamayacağımda !!! kısa sürede memletimize gitmek isitoruz zaten benm iş düzenm bi rayına otursun.gdelim artık. Alllah tan eşimle aynı memlektlerimz o da gitmek istio .psikolojim bozuldu burda iice. ilk başlarda hep ağlıodum hoş şimdide ağlıorum ama daha azaldı. o kadar duygusallaştımki tv de bişi görsem ona ağlıorum sokakta tek başına kedi görsem ona ağlıorum çok fena durum yani.
kıslar 120 mertekare ev küçükmü sizce :44: yaw evin içini görmek nasp olmadı ustalar işçiler var eşim sokmadı eve adamlar var deyip duruyiii

yok cnm çok küçük deil normal yeter yani sen eşin ve bebişe

waow nasıl yani ayda 3.5 kilo haftada yaklaşık 900 gr nasıl yaptın off ben haftada 600 la gidiyorum acaba sporumu artırsam:26:
yok cnm ya .artırma bişi yapma önemli olan çok ve çabuk kilo vermek deilki sağlı olsun az olsun. ne demiş fambık az veren yağdan çok veren kastan.spor yaptım cnm aynı ş,imdidki gibi beslendim öle işte farklı bişi yapmadım yani sende verrsin bebişim

burdayım bebeem işim çoktu

hee burdayım seni göriiim

anladım cnm ee hoşgeldin o zman bebiş

evet hugocukcuum ben d eişte dükkan üstünde oturuyorum parmaklık var balkon kapalı falan rahatım çokşükür bir de semt de önemli burda ben başkalarında da duymadım hırsızlık çok şükür ama eski mahallemde danamışlar resmen her eve girmişler 5. kata bile camdan girmişlerr orası öyleymiş 2 yılda 3 kez hırsız girdi birinde koridorda karşılaştım işte adamla:82::82::82:sonra o kaçtııı

fambıım yani tabii haklısın arada oluyor ama ben pazarları inan hiç diyet düşünmüyorum yani hakikaten bazen zorla tepiştiriyorumm ağzıma bişeylerve canım bişey isterse hiç engel olmuyorum ama yine de zaten 6 aydan sonra kapasite ortada yani yiyemiyosun ki o yüzden bence de 60 olunca yap öyle bişey zaten mide küçülüyo hep haff yemekten ağır şeylerei almıyo zorlasan da pek bişey olmuyo yani korma bence 60 ol bi izin ver kendine hem şaşırmış olur evet hem de bi değişiklik olur

evet işte o yüzden pişirmek lazım biraz benim anneannem falan da böyle yapar tencerede soğanı bamyayı aynı anda atıp 2-3 dk soteliyosun 2-3 dk da okadar sulanmıyo zaten altını çok kısma azcık da sulanabilir yani o sorun değil sonra da soğumasını bekle domtesleri de kabuklarını soy minnak dilimle içine domates çiğden de olur sonra da buzdolabı poşetine koy kaldır yani azcık sulanırsa da onu da koyarsın poşete susuyla donar hakikaten nefis oluyo taze fasulye için de geçerli bu bezelye çiğden oluyo ama bunlar aslaaa

nirde bi sokak kedisi görsen ağlıyosun yaffriim yazık gözyaşların kuruyacak sokakta kedi çokk
en güzeli kayınvalidenden uzak olmak o zaman senden kıymetlisi olmuyo canım

tek başına kedi görsen ağlıyosun ama 2 tane kediyi yanyana veya üstüste görsen ne hissdiyosun napıyosun
bu önemli duygularının analizi açısından söyle bana yaffrim o zaman ne hissediyosun

bende 2 ayda 8 kilo verdim. herşeyi yedim. abur cubur yağlı - kızartma - hamur işi pilav makarna yemedim . bol su içtim protein aldım bitki çayı çok içtim. eğer sende böyle sağlıklı beslendiysen sorun olmaz merak etme zaten vücudunda yağlı yerlerin inceldiyse anlarsın yağların gittiğini.

sözde nugi antalyada iş bakacaktı bize arkadaş oalcaktık beraber yaşayacaktık yakın yerde beraber yürüyüş yapacaktık ama nirdee çoktan unuttu

heeeee:86:
az veren yağdan,çok veren kastan,hiç veremeyen kaçamaktannn

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
o benimm narimm kelebeeeeeeeeemmm tamam mıııı,sevgi pıtırcığıı o,tabi ağlayacakkkkkkk

anladım cnm ee hoşgeldin o zman bebiş

hoşbulduk şeker

üst üste iki kedi ?

hahahhah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…