Yasim :22
Boyum :1.60
kilom : 59
2 ay önce 67 kiloyla basladim, 8 kilo verdim. Aslinda herseyi yiyorum, yalniz 2 aydir agzima tatli adina hicbisey sürmedim, ne seker cikolata nede icecek. Sabah ve öglen ekmegimi fln yiyorum yalniz aksamlari sadece sebze,meyve, salata türlerinden. Tmm iyi hos 8 kilo vermek paha bicilmez bi duyguda, 8 kilo verdim derken 16 kilo geri almayim
2 ay önce 67 kiloyla basladim, 8 kilo verdim. Aslinda herseyi yiyorum, yalniz 2 aydir agzima tatli adina hicbisey sürmedim, ne seker cikolata nede icecek. Sabah ve öglen ekmegimi fln yiyorum yalniz aksamlari sadece sebze,meyve, salata türlerinden. Tmm iyi hos 8 kilo vermek paha bicilmez bi duyguda, 8 kilo verdim derken 16 kilo geri almayim
esw kaç gündür yok yine yoli doli de görünmüo neruş da öle sankimmm nirdesnz kızlarrr
üüüfff canım sıkılıo benm yaaa.yarın da toz alıırım banyoyu temzlerim perşembe de biraz pasta börek yaparım.
ama bugün yapcak başka işim yok
napsam kii?ben bu ev hanımlığından hiç hoşlanmıorum yaww. bir seneliğine giridğim bu moddan hemen çıkmak istiorum bana göre deil bu iş. benm böle sürtülmem lazım
yorgunluktan canımın çıkması lazım koştr koştr eve gelip yemek yapmam fln lazım.böle rahat rahat yap işleri ohhh bana göre deil. ben hep heyecanlı koştr koştr yaşadım bu güne kadar uykusuz kalcam şööölee ohhh
eylül gelsede başlasam diom emmee eşimden ayrılcemm içim istemiorummm
benim şimdi oturduğum ev eski. banyosunun tavanı dökülüyo. dünde tuvaletin kapı kulbu bozulduçıkıcez diye heralde iyice dökülüyo. temizliyorum temizliyorum ne pis gibi ne temiz gibi. eski evi ne kadar temizlesen aynı olur. taşlar filan rengi bi garip. balkon delikleri tıkalı balkonları kullanamıyosun balkonu gömme balkon geniş ama çok kullanışsız ve eski bi ev. çocuk olsa beşiği koycek yer yok. kocaman oda gib bir koridoru var girişte ama neye yarar koridor sonuçta oda gibi kullanılmıyo sürekli gelip geçilen yer yani anlayacağın eski püskü işte birde 350 lira kiraya zam diyorlar burda yepisyeni evlere 350 istiyorlar aidatları en fazla 120 yanee. odası kullanışlı filan sonuçta sırf merkez diye bu eski evde durulmaz. kışın sıcak oluyodu iyi oluyodu ama 2 yıldır cozuttular doğru dürüst yakmadılar üşüdük hasta olduk aidatta herkes en fazla 120 verirken ben 150 veriyorum brde ısınamıyorum. yok kaloriferci bulamadık yok kömür bitti alcez yok kazan bozuldu tamire yolladık filan bıktırdı. en azından doğalgazlı evimde otururum istediğim zaman yakar istediğim zaman söndürürüm. tıkıldık kaldık bu evde
kızzzzzzzzzz kıymetini bill,bol bol gezz dolaşşşş,kendine zamna ayırrr daha ne istiyonn gıyzzzzzzzzzzzzzzz
burdayım bebeem işim çoktuesw kaç gündür yok yine yoli doli de görünmüo neruş da öle sankimmm nirdesnz kızlarrr
hee burdayım seni göriiimyoli seni görüyo sen onu görmesende :82:
waow nasıl yani ayda 3.5 kilo haftada yaklaşık 900 gr nasıl yaptın off ben haftada 600 la gidiyorum acaba sporumu artırsam:26:tatlım bende 2 ayda verdim 7 kilo. bünyeye göre değişio dr.lardan ayda en fazla 4 kilo dio zaten.,hergün sütünü yoğurdunu yiosan bi gün bakilyat yedyse bigün sebze der gn et dier gün tavuk dier gün balık şeklnde herşeyden y,iosan özelllkke süt yğurt meyve günde 3-4 porsiyon yiosan ekmek yemeyi ihmal etmiosan, yemekler,n az yağlı ise yağlı şeylerden kaçınıosan zaten şeker dende kaçınmışsın ohh ne güzelll.gayet iyi yoldasın spor da yapıosan yağ veriosundur büyük ihtimalle
ahh cnm yaa ben hiç sevmiorum. bi senedir evde otuorum o da yetti canıma işe başlamayı dört gözle bekliorum. bide ben memleketimden ayrı olmaya alışamadım bi türlü hiç kimsem yok burda. memlekette teyzemler kuzenler akrabalar hep gelir giderdik burda hiç kimse yo çok zoruma gidio. hala alışmadım.alışamayacağımda !!! kısa sürede memletimize gitmek isitoruz zaten benm iş düzenm bi rayına otursun.gdelim artık. Alllah tan eşimle aynı memlektlerimz o da gitmek istio .psikolojim bozuldu burda iice. ilk başlarda hep ağlıodum hoş şimdide ağlıorum ama daha azaldı. o kadar duygusallaştımki tv de bişi görsem ona ağlıorum sokakta tek başına kedi görsem ona ağlıorum çok fena durum yani.kukim bugün bende aynı senin gibiyim yapcak iş yok evde dün dip köşe yaptım bugünde lavoboları hallettim. havada yağmurlu çocuğu alıp bir yerlere götüremedim sıkıldım yani. ben ev hanımı olmaktan memnunum ama bazen canımda sıkılmıyor değil yani
anladım canım. bizde şimdi sobalı eve 350 tl ödüyoruz. şimdi yeni kaloriferli merkeze yapıldı evler 450-500 civarı gidiyor. para sorun değil evi tekrar taşımak yeniden düzen kurmak zor geliyor bana. bizim evde petek döşeli ev sahibine söyleyeceğiz kat kaloriferi almasını isteyeceğiz bakalım kabul ederse iyi olur 2000 tl miş. keşke kabul etse. burada rutubet çok fazla en azından evde rutubet olmaz her yer ısınırsa.. kendi evimiz Ankara da güzel yapılı orta kat ama gurbette olunca oturamıyorsun . hayırlısı olsun bakalım.. İnşallah sende çok rahat edersin yeni evinde bide bebişin olur ne güzel...
kıslar 120 mertekare ev küçükmü sizce :44: yaw evin içini görmek nasp olmadı ustalar işçiler var eşim sokmadı eve adamlar var deyip duruyiii
yok cnm ya .artırma bişi yapma önemli olan çok ve çabuk kilo vermek deilki sağlı olsun az olsun. ne demiş fambık az veren yağdan çok veren kastan.waow nasıl yani ayda 3.5 kilo haftada yaklaşık 900 gr nasıl yaptın off ben haftada 600 la gidiyorum acaba sporumu artırsam:26:
burdayım bebeem işim çoktu
hee burdayım seni göriiim
neruşum sendemi birinci katta oturuyosun. işte babamda öyle bişeyler yapcek. bi balkonumu ileri doğru kapattırıcam diğerine parmaklık taktırmayı düşünüyorum çünkü eşiin iş değiştirme durumu olabilir öyle olursa bidaha taşınmak zorunda kalcez kiraya vercez kiracı ne kadar temiz tutar iyi bakar belli olmaz.
ya aslında kaloriferde sorun çıkarmasalardı biz taşınmayacaktık eşim iş değiştircek diye ama onunda zamanı belli değil eeee yakmıyolar kaloriferleri bu kış donduk hele baharda soğukta yakmadılar hiç bebek olursa çok zor olur. hem ev eski hem bebek odası olacak yer yok çıkmaya karar verdik
sen benimm diyet maceramın çocukluğunaaaa in bakemmmmmm sana bir açılemmmmmmmm:86::86::86:
kız bilmiyorum vallaha sıkıldımm he bişey yemek için düşünmedimde şöle diyette olduğumu düşünmeden rahat yemek yemek istiyorum,hem kendimi de denememiş olurum dimi,koruma dönmeinde nasıl davranıırm gibilerindennnn birrr antreman olurrrrr
hemmm füüüçççuuuuttummmmmm ezcükk şaşırıır yeni açtığım beyaz sayfalar verdiğim gramlarla dolmaya başlarrrrr birden patır patır deyü şey ettimdimdiii:86:
bamyayı çiğden koymanızz pek bir rezalet oliyyyyyyy:76::76::76:
ben yaptım siz yapmayınnn
çok severim bamyayııı,neruşum dediğin gibi yapiyim bide,ancak bamyayı nası soğanla soteliyorsun suyunu salmıyormu
ahh cnm yaa ben hiç sevmiorum. bi senedir evde otuorum o da yetti canıma işe başlamayı dört gözle bekliorum. bide ben memleketimden ayrı olmaya alışamadım bi türlü hiç kimsem yok burda. memlekette teyzemler kuzenler akrabalar hep gelir giderdik burda hiç kimse yo çok zoruma gidio. hala alışmadım.alışamayacağımda !!! kısa sürede memletimize gitmek isitoruz zaten benm iş düzenm bi rayına otursun.gdelim artık. Alllah tan eşimle aynı memlektlerimz o da gitmek istio .psikolojim bozuldu burda iice. ilk başlarda hep ağlıodum hoş şimdide ağlıorum ama daha azaldı. o kadar duygusallaştımki tv de bişi görsem ona ağlıorum sokakta tek başına kedi görsem ona ağlıorum çok fena durum yani.
yok cnm çok küçük deil normal yeter yani sen eşin ve bebişe
heeeee:86:yok cnm ya .artırma bişi yapma önemli olan çok ve çabuk kilo vermek deilki sağlı olsun az olsun. ne demiş fambık az veren yağdan çok veren kastan.spor yaptım cnm aynı ş,imdidki gibi beslendim öle işte farklı bişi yapmadım yani sende verrsin bebişim
anladım cnm ee hoşgeldin o zman bebiş
heeeee:86:
az veren yağdan,çok veren kastan,hiç veremeyen kaçamaktannn
nirde bi sokak kedisi görsen ağlıyosun yaffriimyazık gözyaşların kuruyacak sokakta kedi çokk
en güzeli kayınvalidenden uzak olmak o zaman senden kıymetlisi olmuyo canım
tek başına kedi görsen ağlıyosun ama 2 tane kediyi yanyana veya üstüste görsen ne hissdiyosun napıyosun
bu önemli duygularının analizi açısındansöyle bana yaffrim o zaman ne hissediyosun
anladım cnm ee hoşgeldin o zman bebiş
üst üste iki kedi ?nirde bi sokak kedisi görsen ağlıyosun yaffriimyazık gözyaşların kuruyacak sokakta kedi çokk
en güzeli kayınvalidenden uzak olmak o zaman senden kıymetlisi olmuyo canım
tek başına kedi görsen ağlıyosun ama 2 tane kediyi yanyana veya üstüste görsen ne hissdiyosun napıyosun
bu önemli duygularının analizi açısındansöyle bana yaffrim o zaman ne hissediyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?