hoşbulduk şeker
üst üste iki kedi ?
hahahhah
cnm benm ya nereyi geziyim dolaşıyım burda çok arkadaşım yokki benm .bi iki tane var onlarda çalışıo.komşum hiç yok. ben hep evdeyim evde oturuorum evleneli 11 ay oldu istanbul a geleli de. ben 11 aydır evdeyim hep. bi kuzenim var işte onla görüürşüoruz sık sık o da doğum yaptıda ondan evdeyoksa o da çalışıo .tek başıma nereye kadar gezeyim dün gttim işte yakında bi avm var oraya dolaştım gezdim. herkes annesiyle arkadaşıyla fln gelmiş ben tek başıma gzedim daha çok moralim bozuldu.ama eşim çok anlayışlı her haftasonu beni farklı bi yerlere götrdü hep gezdirdi öğretti buraları. hep de çıkıorz hafta sonları hep dışarda geçirioruz ama hafta içi evdeyim malesef
kedi için ağlamıorum cnm o da tek başına bende tek başımayım burda gibilerinden.nirde bi sokak kedisi görsen ağlıyosun yaffriimyazık gözyaşların kuruyacak sokakta kedi çokk
en güzeli kayınvalidenden uzak olmak o zaman senden kıymetlisi olmuyo canım
tek başına kedi görsen ağlıyosun ama 2 tane kediyi yanyana veya üstüste görsen ne hissdiyosun napıyosun
bu önemli duygularının analizi açısındansöyle bana yaffrim o zaman ne hissediyosun
bu daha güzel olduheeeee:86:
az veren yağdan,çok veren kastan,hiç veremeyen kaçamaktannn
kukicim sen ailenin yanında mı okudun bakimmmm,ben 19 yaşımdan beri ailemden ayrıyım yawww,pek de laıştımm bu durumaa,bazen hakketen insan yakınlarına ihtiyaç duyuyor ama ahhhhhh ya annem yada kayınvalidem olsaydı iyi olordu diyorummm,ama en azından daha dayanıklıyım yawww yalnızz kedi görünce ağlamıyorumm
kedi için ağlamıorum cnm o da tek başına bende tek başımayım burda gibilerinden.
ayrıca sadece kedi deil bütün tüylü hayvanlardan çeknirim ben. 6 yaşındayken av köpeği saldırdı bana tatile gttiğimz yerde otelin müdrünndü. av köpeği ısırmazmış ama koşup oynaşmak istermiş fln ne biliyim ben. görünce ben kaçtım o da peşimden geldi köpek arkada ben önce baya kötuk sopnbra benm ayağım takıldı düştüm köpek elimi kolumu her yerimi tırmaladı ısırmadı ama ço kkorktum. o günden beri kedi köpek ne olursa olsun tüylü bütün hayvanlara ne elimi dokunabilrim ne de yanından geçerim.
korkmam bu yüzden sencede gayet doğal deilmi ?
ayrıca ben içinde bulunduğum durumu anlatmak için söledim sen dalga geçer gibisin ama senn öle bişi yapmayacağını tahmin ediorum ve öle umuorumki ben o mesajı yazarken bile ağlayarak yazmıştım.
bu daha güzel oldu
kusura bakma ben neşelen diye şakaya vurmak istemiştim canım :26: yani kafan dağılsın diye yapmıştım :26:
nirde bi sokak kedisi görsen ağlıyosun yaffriimyazık gözyaşların kuruyacak sokakta kedi çokk
en güzeli kayınvalidenden uzak olmak o zaman senden kıymetlisi olmuyo canım
tek başına kedi görsen ağlıyosun ama 2 tane kediyi yanyana veya üstüste görsen ne hissdiyosun napıyosun
bu önemli duygularının analizi açısındansöyle bana yaffrim o zaman ne hissediyosun
öle olduğunu tahmin ettim bende cnm saol
evet cnm ben hep ailemin yanındaydım orda okudum hiç ayrı kalmamıştım ailemden ilk defa ayrıldık o yüzden çok zorlanıorum.
hee böyle üstüste birbirleriyle kavga ediyorlarya yuvarlanıyolar filan bianda onu sormuştum :26:
yok cnm ya Allah a şükür bi sorunum yok kayın validemle de kayın pederimlede 1 yıl nişanlı kaldık eşimle 1 yıl olacak evlenelide hiç bi sorun yaşamadık şükür .inşlallah olmaz bundan sonrada. seviorum yani ikisinide görümcemde yok. eşimn bi erkek kardeşi var o da yazın evlencek tayini çıkıp gitcek .çok güzel yaaaa ahh kukim keşke aileler ayrı memleketlerde olsaydı . benim tarafta eşimin tarafı da Ankarada. insanın uzakta olunca evinde huzuru oluyor. kaynanamları görcem diye canım memlekete bile gitmek istemiyor
:26: :26: :26: :26: :26: :26: :26:
sözde nugi antalyada iş bakacaktı bize arkadaş oalcaktık beraber yaşayacaktık yakın yerde beraber yürüyüş yapacaktık ama nirdee çoktan unuttu
pardon canım ben başka anlamışım
sen nerdesin kzızzzz,Alalh Alllahh,bir gelip bir kayboluyonn,bak devamsızlıktan bırakacaz seni heeee
yok cnm ya Allah a şükür bi sorunum yok kayın validemle de kayın pederimlede 1 yıl nişanlı kaldık eşimle 1 yıl olacak evlenelide hiç bi sorun yaşamadık şükür .inşlallah olmaz bundan sonrada. seviorum yani ikisinide görümcemde yok. eşimn bi erkek kardeşi var o da yazın evlencek tayini çıkıp gitcek .
cnm üzülme ben kırılmadım. senn öle bişi yapmayacağını tahmn ettim zatennn.ben normalde duygusalım zaten buraya geldkten sonra daha fena oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?