60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kukicim sen ailenin yanında mı okudun bakimmmm,ben 19 yaşımdan beri ailemden ayrıyım yawww,pek de laıştımm bu durumaa,bazen hakketen insan yakınlarına ihtiyaç duyuyor ama ahhhhhh ya annem yada kayınvalidem olsaydı iyi olordu diyorummm,ama en azından daha dayanıklıyım yawww yalnızz kedi görünce ağlamıyorumm

kedi için ağlamıorum cnm o da tek başına bende tek başımayım burda gibilerinden.
ayrıca sadece kedi deil bütün tüylü hayvanlardan çeknirim ben. 6 yaşındayken av köpeği saldırdı bana tatile gttiğimz yerde otelin müdrünndü. av köpeği ısırmazmış ama koşup oynaşmak istermiş fln ne biliyim ben. görünce ben kaçtım o da peşimden geldi köpek arkada ben önce baya kötuk sopnbra benm ayağım takıldı düştüm köpek elimi kolumu her yerimi tırmaladı ısırmadı ama ço kkorktum. o günden beri kedi köpek ne olursa olsun tüylü bütün hayvanlara ne elimi dokunabilrim ne de yanından geçerim.
korkmam bu yüzden sencede gayet doğal deilmi ?
ayrıca ben içinde bulunduğum durumu anlatmak için söledim sen dalga geçer gibisin ama senn öle bişi yapmayacağını tahmin ediorum ve öle umuorum ki ben o mesajı yazarken bile ağlayarak yazmıştım.

heeeee:86:
az veren yağdan,çok veren kastan,hiç veremeyen kaçamaktannn
bu daha güzel oldu

Son düzenleme:

evet cnm ben hep ailemin yanındaydım orda okudum hiç ayrı kalmamıştım ailemden ilk defa ayrıldık o yüzden çok zorlanıorum.

kusura bakma ben neşelen diye şakaya vurmak istemiştim canım :26: yani kafan dağılsın diye yapmıştım :26:

çok güzel yaaaa ahh kukim keşke aileler ayrı memleketlerde olsaydı . benim tarafta eşimin tarafı da Ankarada. insanın uzakta olunca evinde huzuru oluyor. kaynanamları görcem diye canım memlekete bile gitmek istemiyor

evet cnm ben hep ailemin yanındaydım orda okudum hiç ayrı kalmamıştım ailemden ilk defa ayrıldık o yüzden çok zorlanıorum.

kukimmm narın kelebammmmmmm,sevgi pıtırcığımmmm benimmmmbiz birbirimize samimiyetten ,sevgiden takılıyoruzzzz canımm benimmmmm,elbette duygulaanabilirsinn çok normalll,ben nelere ağlıyorum bir bilsenizzzz,neyse hiç anlatmıyimm anne olunca daha bir garip oluyor insannnn
kırmak için dimiyoruz hiçbişeyii,e mii alınmayın bakimmmmmmmm

yok cnm ya Allah a şükür bi sorunum yok kayın validemle de kayın pederimlede 1 yıl nişanlı kaldık eşimle 1 yıl olacak evlenelide hiç bi sorun yaşamadık şükür .inşlallah olmaz bundan sonrada. seviorum yani ikisinide görümcemde yok. eşimn bi erkek kardeşi var o da yazın evlencek tayini çıkıp gitcek .

:26: :26: :26: :26: :26: :26: :26:

cnm üzülme ben kırılmadım. senn öle bişi yapmayacağını tahmn ettim zatennn.ben normalde duygusalım zaten buraya geldkten sonra daha fena oldum

sözde nugi antalyada iş bakacaktı bize arkadaş oalcaktık beraber yaşayacaktık yakın yerde beraber yürüyüş yapacaktık ama nirdee çoktan unuttu

eşime söyledim ben aklında olacak.ama bu aralar patronu vardı işyerinde aklı patronunda başka bişey düşünemiyo

bugün içtiğim su 3 lt yi buldu. bitki çayları dışında. normalde bu kadar içmezdim bugün çok su içesim vardı.

230 ml nugi içtim şimdiii

yawww bende ya 2,5 lt ya da 2 lt içtim su vallaha hatırlamıyorumm neyse bir 0.5 lt daha doldurdummm

Kızlar akşam menümde şunlar olcak ;

1 kase mercimek çorbası
3-4 tane köfte
közlenmiş patlıcandan salata
közlenmiş biber domates
oğluşla babasına patates kızartması
ayran.

tamam canım. seni kırmadığıma sevindim üzülürdüm yoksa bilirsin seni pek severim narin kelebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…