230 ml nugi içtim şimdiii
yawww bende ya 2,5 lt ya da 2 lt içtim su vallaha hatırlamıyorumm neyse bir 0.5 lt daha doldurdummm
tamam canım. seni kırmadığıma sevindim üzülürdüm yoksa bilirsin seni pek severim narin kelebeğim
tamam canım. seni kırmadığıma sevindim üzülürdüm yoksa bilirsin seni pek severim narin kelebeğim
Kızlar akşam menümde şunlar olcak ;
1 kase mercimek çorbası
3-4 tane köfte
közlenmiş patlıcandan salata
közlenmiş biber domates
oğluşla babasına patates kızartması
ayran.
heeeeeeeeee pek sever ben şahidimm,her seferinde özelden yazarrr bu kukuliye bayılıyom diyeeeee
slm kıslarrr.en az 1 saattir geçmişi okuyommm,deli miyim neyimöğle yemeğimde şunları yedim
1 tbk kıymalı taza fasulyaaa
1 kase yogurtlu semizotu
1 gepçe tarhana çorba
şimdik de çay içyom.pek su içemedim bugun yaw,1 sise dolduram hemen
sen bize deli mi diyon bakimmmmslm kıslarrr.en az 1 saattir geçmişi okuyommm,deli miyim neyimöğle yemeğimde şunları yedim
1 kase yogurtlu semizotu
1 gepçe tarhana çorba
benim akşam menüm
yağı çoooook az mercimekli havuçlu çorba
haşlanmış karnabahar
light yoğurt
1 dilim ekmek
slm kıslarrr.en az 1 saattir geçmişi okuyommm,deli miyim neyimöğle yemeğimde şunları yedim
1 kase yogurtlu semizotu
1 gepçe tarhana çorba
Kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum ve şimdiden herkese afiyetler olsun. oğlum sıkıldı pc yi kapatıcam oynayacağım onunla. sonra yemek hazırlığım olur. öptüm hepinizi ...
sen sağlıklı yiyecekler yeeee,oğlunla kocana niye kızartma yapıyon bakimm,fırında yap canımmm,alışsın artık onlarda yemesinn,biz ailecek sağlıklı beslenmeye çalışıyoruzzz.
kıızımm canı bişeyler iştedikçe çikiletalar pöskevitler yerdi,şimdilerde hurma,fındık badem veriyorumm onu yiyor,başlarda pek bir isteksiz yiyodu ama şimdilerde kendi istiyo,dün akşamm anne bana 3 tane hurma ver diyoobide sayıyo doğrumu verdim diye
nıhayet totoişi kaldırdım tugba özayın vıdeosunu yaptım 50 dk sürdü..10 dk da çalısan bayanlar ıcın yapmıslar onu yapmadım duşa gırdım hemencık geldım...az daha güneş gitsinde dışarı cıkacam..civanperçemi alacagım regl i sökturuyor bu ot içeyım bari...
sen nerdesin kzızzzz,Alalh Alllahh,bir gelip bir kayboluyonn,bak devamsızlıktan bırakacaz seni heeee
hee öyle çaktırmasana kızımhee valla hep böyle yapıyo sessizce kayboluyo sonra sankim hep burdaymış gibi yazıyo sanırsın hep burdaydı okuyodu
sen sağlıklı yiyecekler yeeee,oğlunla kocana niye kızartma yapıyon bakimm,fırında yap canımmm,alışsın artık onlarda yemesinn,biz ailecek sağlıklı beslenmeye çalışıyoruzzz.
kıızımm canı bişeyler iştedikçe çikiletalar pöskevitler yerdi,şimdilerde hurma,fındık badem veriyorumm onu yiyor,başlarda pek bir isteksiz yiyodu ama şimdilerde kendi istiyo,dün akşamm anne bana 3 tane hurma ver diyoobide sayıyo doğrumu verdim diye
ahhh günlerirr tarhanaa corbasınaa agzımm sulaniyyyyyama kıpırdamakk bile istemiyorummm suu totosumuu yerindenn bi kaldırsamdaa karıstırıversemmmmmm:97::97::97::97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?