60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim akşam menüm
yağı çoooook az mercimekli havuçlu çorba
haşlanmış karnabahar
light yoğurt
1 dilim ekmek

slm kıslarrr.en az 1 saattir geçmişi okuyommm,deli miyim neyimöğle yemeğimde şunları yedim

1 tbk kıymalı taza fasulyaaa
1 kase yogurtlu semizotu
1 gepçe tarhana çorba

şimdik de çay içyom.pek su içemedim bugun yaw,1 sise dolduram hemen

Kızlar akşam menümde şunlar olcak ;

1 kase mercimek çorbası
3-4 tane köfte
közlenmiş patlıcandan salata
közlenmiş biber domates
oğluşla babasına patates kızartması
ayran.

sen sağlıklı yiyecekler yeeee,oğlunla kocana niye kızartma yapıyon bakimm,fırında yap canımmm,alışsın artık onlarda yemesinn,biz ailecek sağlıklı beslenmeye çalışıyoruzzz.
kıızımm canı bişeyler iştedikçe çikiletalar pöskevitler yerdi,şimdilerde hurma,fındık badem veriyorumm onu yiyor,başlarda pek bir isteksiz yiyodu ama şimdilerde kendi istiyo,dün akşamm anne bana 3 tane hurma ver diyoobide sayıyo doğrumu verdim diye

ahhh günlerirr tarhanaa corbasınaa agzımm sulaniyyyyy ama kıpırdamakk bile istemiyorummm suu totosumuu yerindenn bi kaldırsamdaa karıstırıversemmmmmm:97::97::97::97::97::97:

nıhayet totoişi kaldırdım tugba özayın vıdeosunu yaptım 50 dk sürdü..10 dk da çalısan bayanlar ıcın yapmıslar onu yapmadım duşa gırdım hemencık geldım...az daha güneş gitsinde dışarı cıkacam..civanperçemi alacagım regl i sökturuyor bu ot içeyım bari...

sen bize deli mi diyon bakimmmm
delüyüzz delüüü,hele ben sabah 8.30da bi başlıyom yazmaya 5.30a kadar maşşlahhhh,odadakiler bana bakıyoo boyuna bu kız ne yazıyo diyeeee,neyse yakında tek oturucammmm odamaddaaaa
sekreterliğe terfii edecemmmmöffff en sevmediğim işşşş,ya da yönetici asistanlığı mı desemmm,o daha asortikkkk olurrrrr

Kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum ve şimdiden herkese afiyetler olsun. oğlum sıkıldı pc yi kapatıcam oynayacağım onunla. sonra yemek hazırlığım olur. öptüm hepinizi ...

afiyyet olsun yaffrim şimdi sen o kadının dediği şekildemi besleniyosun ondanmı ekmek yemedin yoksam canınmı istemedi :44:

kıııııssss tv de cocuklarrr ellerindee cikilotalarr püskevitlerr birbirlerinee ikramm ederlerkeneeee sninn pamugunn dimiomuuu??? bnimee bii cikilotammm osaaa benimde bii pöskevitimm ossaa annee banaa niee almıyosunnnn deiii bu arda püskevittee iki bisküvii arasına lokum koymaa suretiynenn olusturulann bi tatlıymısss bahceliynenn beraberr bi tatl daha ögrnmişş oldukkk

Son düzenleme:
sağol nugyacımmmhalim kalırsa akşam yine yürüyüşe çıkarım kol çalışmaya başlıcam, youtubedan video izlemeye başlıcam

tatlım ya benm regl imde çok ağrılı oluodu arkadaşlardan bir idemişti civan perçemi iç die ama artırıomu yani regl i. bide ne zman içicez bunu regl olmadanmı oluncamı nasıl ?nasıl? söle bana cornellaa

sen nerdesin kzızzzz,Alalh Alllahh,bir gelip bir kayboluyonn,bak devamsızlıktan bırakacaz seni heeee

kız sabahtan beri çalışıyorum 310 tonluk ihale aldım armut toplameyyoz heraldee. ihracat yapıyoruz ki ülkemize döviz gelsin cari açık azalsın demüüüü

hee valla hep böyle yapıyo sessizce kayboluyo sonra sankim hep burdaymış gibi yazıyo sanırsın hep burdaydı okuyodu
hee öyle çaktırmasana kızım

canımcım doğru söylüyorsun. ama bizim evde sanırım 2 aydır hiç kızartma yapılmadı. onlar istediler diye yapıyorum. benim oğlumda abur cubur yemez meyve - ceviz - fındık - fıstık yer. pekmez içer . bu aralar benim nesfit e dadandı sütle onu yiyor ortak bana yahu..

ahhh günlerirr tarhanaa corbasınaa agzımm sulaniyyyyy ama kıpırdamakk bile istemiyorummm suu totosumuu yerindenn bi kaldırsamdaa karıstırıversemmmmmm:97::97::97::97::97::97:

günlerdir istiyosan kesin isteyen yiğenimdir. Marş marş çocuu doyur annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…