60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam millet 13 günlük güzel ve yorucu bir tatilin ardından burdayım.tatilde 1 kilo almışım.65 olmuşum.hemen yidiklerimi yazıym.
kahvaltı;
2 kepçe mercimek çorbası
1 fincan şekersiz tarçınlı çay
ara öğün
3 tane eti form mısır patlağı
öğlen
1 kutu kola
6 tane köfte
yarım lavaş ekmeği(yemeği dışarda yedik)
ara
neskafe 2 si birarada
şu ana kadar 2 lt su(bugün yaptığım tek doğru şey buydu sanırım.)

Prof Dr.İbrahim Saraçoğlu kadınların ağrılı ve sancılı geçen adet dönemlerine karşı civanperçemi bitkisini öneriyor.Bu dönemin başlamasına üç gün kala uygulamaya başlanan kür bitimine kadar devam ediyor. Adet dönemi kürü şöyle uygulanıyor:

Bir tutam civanperçemi (yaklaşık beş gram) yarım litre kaynamakta olan suyun içine atılıyor. Ağzı kapalı olarak hafif (kısık) ateşte 3 dakika demlenerek soğuduktan sonra süzülüyor. Adet döneminin başlamasına üç gün kala hergün sabah ve akşam bir su bardağı içilerek tüketiliyor. Hergün taze olarak hazırlanması gerekiyor.ayrıca adetin bitimine kadar devam edilen bu kürün her regl döneminde beş-altı ay uygulanması gerekiyor.

Adet sancıları çok şiddetli ise, bu taktirde adet başlamadan bir hafta önce kür uygulamaya başlanıyor.

alıntıdır

günlerdir istiyosan kesin isteyen yiğenimdir. Marş marş çocuu doyur annesi

kızz cocuuuummm cikomm minnakk kelebbbemmm daha ancakk kuru fasulyee kadar olmusss o kadanckk cocugunn canıı cekermii heccc acaba benn simdii hastayımm yaa pisbogazlıgım üstümdee ondan cnm cekiodurr

ben bugune kadar hiç içmedım cnm annem kardeslerıme ıcırırdı 21 yasındakı kardesımın regl i çok düzensız oluyor bazen 2 ay olmadıgı oluyordu annem de çivanpercemını normal dıger bıtkılerı nasıl kaynatıp demlıyorsa öle yapıp içiriyordu dıger gun regl oluyordu.bende bı içim bakım belki sökturur.

ahhh bayılırım işte ona ben . ama sallamış onun adı püskevit filan deil deil. anadolu da adeetir eskiden biri doğum yapınca yada nişanlanında lokum büsküvi dağıtılır büküvilerin arasına lokum konup yenir.onun adı ilginç ama asfalt tır. bayılırım ben ona yaaa offff ne zmandır yemedim hiççç

ahhh yerim benn onu yaaaaa gö<ümde canlandı şimdi bir iki üç die sayışı bende öle yapıcem inş. bizde ailecek sağlıklı beslenioruz.bebeişlerimzde öle olcek inş.eşimde alıştı ne bunun yağı az dio ne tadı yok dio. ki öle olmuo gayette güzel oluo zaten ama o da yio yani

saol cnm benm bende bu sefer geçti ama öteki sefere içerim artık çünkü 4 tane ağrı kesici içtim hafta sonu ancak kesti ağrıyı

cnm sen neylee korunuosunnn... cünküü dogum kontroll hapı da bütün agrıyıı kesiyoo.. tecrübeylee sabittirr... bizzi yıllarcaa evlenince gecer die kandırdılarr bendee sandım kocadan kaynaklıı.. sonaa prospektüsüü okuyuncaa ögrendim kestiginii.. 1 gr agrım olmadıı kii benn duvaraa tırnakk attıgımıı bilrim

enemm asfaltmıymıss onunn adıııı... benndiomm bu adamın diksiyonu bozuk deii dinlemiolar beniiii

sorma cnm ya banada öle dediler hep evlennce geçer die. benmkide asla azalmadı hatta arttı. :44:bende öle yerlerde yuvarlanmaktan cnm çıkıo.tatlım eşim korunuo doğum kontrol hapı kullanmadım ben hiç.şimdide doğum yapınca geçer diolar ama inanmıorum hiçç

enemm asfaltmıymıss onunn adıııı... benndiomm bu adamın diksiyonu bozuk deii dinlemiolar beniiii

evet cnm ya petibör büskvi arasına güllü lokum yada sade lokum süper olur. aman kısss anlatmayım dur canın filan çeker unutttum ben senin çikoyu

selam herkese
dün çok yorgundum nete giremedim hemencecik erkenden uyudum
dün teyzemin kızına gittik ev oturmasına orada yapılan şekerli gıdalardan yemedim sadece tuzlulardan abartmadan yedim

sonra alışveriş için gezdik bayağı( kendime bir beyaz badi ve 1 açık mavi kot aldım çok da uydu üzerime ) yürüyüş yaptık hep beraberce nerdeyse 2 saat kadar yürümüşüz eve gelip akşam yemeği olarak sadece soğuk ayran çorbası içtim ve uyudum

bu sabah herzamnaki kahvaltımdan yaptım sonra yağ karışımından sürüp 1 saat yürüyüş yaptım duş aldım ve 1 türk kahvesi içtim(sade)

ara öğün olarak1 kase çilek yedim

saat 12 de 6 yaprak sarma,1 tabak bol yeşillikli salata,2 kaşık yoğurt yedim

saat 14 de 1 yeşil elma yedim

sonra 100 ip atladım
100 mekik
10 dk ısınma egzersizleri,
10 dk step
10 dk basen kalça sırt çalıştım

sonra 1 sütlü türk kahvesi

az önce 1 küçük dilim karpuz yedim

akşam yemeğini de saat 18 yemeyi düşünüyorum menemen yaptım 2 domates,2 biber, 2 yumurtadan önünde kepek ekmek ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

ama ama kuli kulimmm osmaniyelilerr bisküvinin arasına lokum koyar yer ve ona püskevit derlerrrr antebe yakınn ya ben de ordan biliyorum osmaniyede deniyo yani ve bahçeli de osmaniyeli ama tabii ayrıc başka yerlerde başka olabilir osmaniyede öyle diye biliyorum ben

1 tane küçük yeşil elma yiyorum şimdi ara öğün olarak... Çok savaş verdim yiyim mi yemiyim die ama dayanamadım

Kızlar wc den çıkamaz haldeyim bu ne yafff bu su olayı beni bozuyo vallaa.... bırak artık utanmaya başladım o koridordan geçmeye aaaa... Ha bire ha bire bu ne laa....

kalonche tatlım bu sefer yağ sürdükten sonra nalyon sarmadım yağ sürdükten sonra 5 dk iyice masaj yaparak yedirdim sonra eski bir tşörtüm vardı onu giydim nette baktım hakikatende nalyon zararlıymış sağol tatlım uyarıların için

evet tatlım gerçekten çok şifalı ben de regl haftamda regl olmadan 1 hafta önce içmeye çalışıyorum hem daha düzenli oluyor bu menstrüasyon devresi hem de daha rahat atlatmamı sağlıyor

heeeeeeeeee bak bunu düşünmmeiştimmmmm
ossunn arada veriirm ödül gününde felann yesin mademmmmm
kız benim eşim sivaslı onlarda öle yerlermişş küçükkene ben hiççç bilmiyorumm öyel şeyleriiii,saraylarad böyüdüğüm eçünnnnn

evettt bencedee yapmaa böleee seylerr fasulyemm ister sonraaaa petibörden nefrett ederim emmee bitecikkk cevizli yada fıstıklıı lokum atab,lerdim agzımaaaa ayyyy ben ha hamile kalmısım ha hastalanmısımm.. hastaykenn bişi yiyememm emmme gözümünn önünde yemekk hayalleri ucusurr.. birazz öncee nette bi tatlıı gördümm hanım bilegi mii gelinn bilegi miii... incecikk yumusakk yufkaa arasııı bölee bi sürüü cevizzz serbetlennnn ayyyyyyy ne diomm ben yaaaaa dettttttttt

kukimin nickinin düştüğü son duruma bakınn kız kuki de kurtul biz öyle yaptıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…