heryanım ağrıyodün üşütmüşüm kas ağrımda var
kas gevşetici alcem
kukimin nickinin düştüğü son duruma bakınnkız kuki de kurtul biz öyle yaptıkkkk
heeeeeeeeee bak bunu düşünmmeiştimmmmm
ossunn arada veriirm ödül gününde felann yesin mademmmmm
kız benim eşim sivaslı onlarda öle yerlermişş küçükkene ben hiççç bilmiyorumm öyel şeyleriiii,saraylarad böyüdüğüm eçünnnnn
oohh süpersin cnm sporlşare yapılmş tatlılar yenmemiş harikasın yaseminn süperrrselam herkese
dün çok yorgundum nete giremedim hemencecik erkenden uyudum
dün teyzemin kızına gittik ev oturmasına orada yapılan şekerli gıdalardan yemedim sadece tuzlulardan abartmadan yedim
sonra alışveriş için gezdik bayağı( kendime bir beyaz badi ve 1 açık mavi kot aldım çok da uydu üzerime ) yürüyüş yaptık hep beraberce nerdeyse 2 saat kadar yürümüşüz eve gelip akşam yemeği olarak sadece soğuk ayran çorbası içtim ve uyudum
bu sabah herzamnaki kahvaltımdan yaptım sonra yağ karışımından sürüp 1 saat yürüyüş yaptım duş aldım ve 1 türk kahvesi içtim(sade)
ara öğün olarak1 kase çilek yedim
saat 12 de 6 yaprak sarma,1 tabak bol yeşillikli salata,2 kaşık yoğurt yedim
saat 14 de 1 yeşil elma yedim
sonra 100 ip atladım
100 mekik
10 dk ısınma egzersizleri,
10 dk step
10 dk basen kalça sırt çalıştım
sonra 1 sütlü türk kahvesi
az önce 1 küçük dilim karpuz yedim
akşam yemeğini de saat 18 yemeyi düşünüyorum menemen yaptım 2 domates,2 biber, 2 yumurtadan önünde kepek ekmek ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
hımmm demekki yöresel adı değişio cnm konyada asfalt derler cnm.dimekh orda öleymiş olabilüüama ama kuli kulimmm osmaniyelilerr bisküvinin arasına lokum koyar yer ve ona püskevit derlerrrr antebe yakınn ya ben de ordan biliyorum osmaniyede deniyo yani ve bahçeli de osmaniyeli ama tabii ayrıc başka yerlerde başka olabilir osmaniyede öyle diye biliyorum ben
iyi yapmışsın cnm herşeyi denedim bende zaylama uğruna ama bi tek onu yapmamıştım iyikide yapmamışım.sende yapmazsın artık cnm bırak yağlar serbest serbest gitsinnnkalonche tatlım bu sefer yağ sürdükten sonra nalyon sarmadım yağ sürdükten sonra 5 dk iyice masaj yaparak yedirdim sonra eski bir tşörtüm vardı onu giydim nette baktım hakikatende nalyon zararlıymış sağol tatlım uyarıların için
şişştt kıs annesi yapma öle zararlı şeylere bakma bakıyımmmevettt bencedee yapmaa böleee seylerr fasulyemm ister sonraaaapetibörden nefrett ederim emmee bitecikkk cevizli yada fıstıklıı lokum atab,lerdim agzımaaaa ayyyy ben ha hamile kalmısım ha hastalanmısımm.. hastaykenn bişi yiyememm emmme gözümünn önünde yemekk hayalleri ucusurr.. birazz öncee nette bi tatlıı gördümm hanım bilegi mii gelinn bilegi miii... incecikk yumusakk yufkaa arasııı bölee bi sürüü cevizzz serbetlennnn ayyyyyyy ne diomm ben yaaaaa dettttttttt
üye olurken hiç bunların başıma geleceğini düşünmemiştimmmkukimin nickinin düştüğü son duruma bakınnkız kuki de kurtul biz öyle yaptıkkkk
oohh süpersin cnm sporlşare yapılmş tatlılar yenmemiş harikasın yaseminn süperrr
hımmm demekki yöresel adı değişio cnm konyada asfalt derler cnm.dimekh orda öleymiş olabilüü
iyi yapmışsın cnm herşeyi denedim bende zaylama uğruna ama bi tek onu yapmamıştım iyikide yapmamışım.sende yapmazsın artık cnm bırak yağlar serbest serbest gitsinnn
şişştt kıs annesi yapma öle zararlı şeylere bakma bakıyımmmgit bak yeşil salata ye yoğurt ye süt iç öle zararlı şeyler çikoyada zarar
üye olurken hiç bunların başıma geleceğini düşünmemiştimmm
banada perşembe gelcek . ama yemekten sonra sana yemeğimi gelcek? sana süper ve çok kolay bir yaz tatlısı önerebilririm hemen .yemek arkasına da olur sonra çaylada yanında bi kaç kurabiye vs .ilede ikram edilebilrevett bencedeee bakmıyımm yazık fasulyamaaacuma misafirimm vardaa deişikk bi datluu bulurmuyumm die baktıyddımm.. yazz tatlısı didim o cıktıı serbeli yazz tatlısı olur mu yaffffff... 2 aydırr aksamm misafiri gelmioduu simdii baslıcakk arkasıı kesilmezz gariiii:44::44::44::44:
hadin iyi akşmalarrrrrrrrrrrrrrrr
banada perşembe gelcek . ama yemekten sonra sana yemeğimi gelcek? sana süper ve çok kolay bir yaz tatlısı önerebilririm hemen .yemek arkasına da olur sonra çaylada yanında bi kaç kurabiye vs .ilede ikram edilebilr
hadin iyi akşmalarrrrrrrrrrrrrrrr
oohh süpersin cnm sporlşare yapılmş tatlılar yenmemiş harikasın yaseminn süperrr
hımmm demekki yöresel adı değişio cnm konyada asfalt derler cnm.dimekh orda öleymiş olabilüü
iyi yapmışsın cnm herşeyi denedim bende zaylama uğruna ama bi tek onu yapmamıştım iyikide yapmamışım.sende yapmazsın artık cnm bırak yağlar serbest serbest gitsinnn
şişştt kıs annesi yapma öle zararlı şeylere bakma bakıyımmmgit bak yeşil salata ye yoğurt ye süt iç öle zararlı şeyler çikoyada zarar
üye olurken hiç bunların başıma geleceğini düşünmemiştimmm
bende çıkıyorum iyi akşamlar kızlar
yok cnmm BANA SAOLSUNN HİÇÇ CAYY KURABİYELİ MİSAFİR DENK GELMİOOOevliligiminn ilkk 5_6 ayıı pasoo yemek yapmakla gectiii.. mezesii olcekk , böregi ara sıcagı olcekkk, ana yemegi salatası olcekkk,, sonaa tatlısıı olcekkk, sona cayy cerezii iikramı olcekk, en son kahvesii cikolatası lokumu meyvesi olcekkk... bölee serviss elemanıı kiminn calısomm bennn.. evett cnmm dinliorummm tatlıı tarifiniiiii
cnm 1 kilo süt 7 kaşık irmik 4-5 kaşık şeker bunu karıştırarark hiç durmadan karıştırosun ama pişiriosun sonra ıslatılmış dikdörtgen borcama döküosun. sonra ayrı bi kapta çilekli puding pişriiosun onu da üstüne döküosun sonra en üstüne çilekleri ister blendırda çek ister dilim üstüne koy üstünede azıcık pudra şekeri serpiosun ama bunları servis yapacağında yap buzdolaında duruo hep. dondurma gibi oluo ben çok seviorum yaptığım misafirlerimde çok beğenirler hep.
şekerini kendin ayarla çok tatlı olmasın tadına bak ona göre kaşık kaşık ekle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?