60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ulennn başkan gider ayak iş verdi iyi miiiiiöfffffffffffffff,pöfffffffffffffffffffffff yönetici asistanlığı ne zor işmişşş yawwwww

hee evett cnmmm asilzademm benimmmm evett yesinn cocuhhh anne benim nie yokk derr sona olmassss.. zatenn büyüyüncee diyett yapmaktann yiyemicekk simdi ayda birr yesinn cocumm

oohh süpersin cnm sporlşare yapılmş tatlılar yenmemiş harikasın yaseminn süperrr

hımmm demekki yöresel adı değişio cnm konyada asfalt derler cnm.dimekh orda öleymiş olabilüü

iyi yapmışsın cnm herşeyi denedim bende zaylama uğruna ama bi tek onu yapmamıştım iyikide yapmamışım.sende yapmazsın artık cnm bırak yağlar serbest serbest gitsinnn

şişştt kıs annesi yapma öle zararlı şeylere bakma bakıyımmmgit bak yeşil salata ye yoğurt ye süt iç öle zararlı şeyler çikoyada zarar
kukimin nickinin düştüğü son duruma bakınn kız kuki de kurtul biz öyle yaptıkkkk
üye olurken hiç bunların başıma geleceğini düşünmemiştimmm

evett bencedeee bakmıyımm yazık fasulyamaaa cuma misafirimm vardaa deişikk bi datluu bulurmuyumm die baktıyddımm.. yazz tatlısı didim o cıktıı serbeli yazz tatlısı olur mu yaffffff... 2 aydırr aksamm misafiri gelmioduu simdii baslıcakk arkasıı kesilmezz gariiii:44::44::44::44:

slm kızlar neediyonuz bende adet oldum bugün ve aagrım çok benimde sanırım birazdan ilaç içecem sporda yapacak halim yok bugün

banada perşembe gelcek . ama yemekten sonra sana yemeğimi gelcek? sana süper ve çok kolay bir yaz tatlısı önerebilririm hemen .yemek arkasına da olur sonra çaylada yanında bi kaç kurabiye vs .ilede ikram edilebilr

Son düzenleme:
banada perşembe gelcek . ama yemekten sonra sana yemeğimi gelcek? sana süper ve çok kolay bir yaz tatlısı önerebilririm hemen .yemek arkasına da olur sonra çaylada yanında bi kaç kurabiye vs .ilede ikram edilebilr

yok cnmm BANA SAOLSUNN HİÇÇ CAYY KURABİYELİ MİSAFİR DENK GELMİOOO evliligiminn ilkk 5_6 ayıı pasoo yemek yapmakla gectiii.. mezesii olcekk , böregi ara sıcagı olcekkk, ana yemegi salatası olcekkk,, sonaa tatlısıı olcekkk, sona cayy cerezii iikramı olcekk, en son kahvesii cikolatası lokumu meyvesi olcekkk... bölee serviss elemanıı kiminn calısomm bennn.. evett cnmm dinliorummm tatlıı tarifiniiiii

hadin iyi akşmalarrrrrrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar tatlım

sağol tatlım artık sarmam o poşetlerden kukiciğim
bende çıkıyorum iyi akşamlar kızlar

iyi akşamlar tatlım

cnm 1 kilo süt 7 kaşık irmik 4-5 kaşık şeker bunu karıştırarark hiç durmadan karıştırosun ama pişiriosun sonra ıslatılmış dikdörtgen borcama döküosun. sonra ayrı bi kapta çilekli puding pişriiosun onu da üstüne döküosun sonra en üstüne çilekleri ister blendırda çek ister dilim üstüne koy üstünede azıcık pudra şekeri serpiosun ama bunları servis yapacağında yap buzdolaında duruo hep. dondurma gibi oluo ben çok seviorum yaptığım misafirlerimde çok beğenirler hep.
şekerini kendin ayarla çok tatlı olmasın tadına bak ona göre kaşık kaşık ekle cnm

aaa evett lezzetli duruoo amaa bişi dicemmm.. simdi blenderdan cekersemm kücülcek püre kiminn dilimlersemmm bütün agza gelcekk sen nasıl yapıosunn?? hangisi daha ii oluooo cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…