60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa evett lezzetli duruoo amaa bişi dicemmm.. simdi blenderdan cekersemm kücülcek püre kiminn dilimlersemmm bütün agza gelcekk sen nasıl yapıosunn?? hangisi daha ii oluooo cnmm

valla ben dilimleyip koyuorum tatlım ama blendırdan da çekincede güzel olur gibi gelio sanki öl e denemedim bende hiç mükemmel çok haifi soğuk bir yaz tatlısı valla ben bayılıorum.hatta misafirliğe gelen arkadaşlarımıznn 1 yaşında bebişleri vardı o da çok sevdi yedi bayaaa
ama dilim lesende blendırdan da çeksen servis yuapacağında yap bunu yoksa kuruo üstü büzüşüo çilekler güzel olmuo

ayyyy saol cnmm... okk benn de dilimlerim püreden emin olamadımm.. resminidee koyarımm burayaaaa sonaaa.... öptümm senii... cıkıorum benn.. bu arada cuma degil cumartesiymişş misafierr ii oldu iyi aksamlarrrrrrr

herkese iyi akşamalr canlarrr cicişlerr
ben bi pialv pişrcem soona yavaştan kociş gelir akşam yemneği fln.

akşam menüm
1 kepçe kuskuslu çorba
5 -6 kaşık taze fasülye yemeği
3 kaşık sebzeli pilav
2 kaşık yoort
salataaaa

herkesiii öptümmm iii akşamlar yarın görüşmek üzereee

acuuk uyudum kas gevşetici almıştım ağrılar geçmiş terlemişim iyi geldi. ama yarım saat filan ancak uyudum limon geldi üzerime uyandırdı

selam kızlar öğle yemeğimden sonra ara öğün 3 kayısı 1 erik yedim
akşam yemeğim
1 kepçe işkembe çorbası
4 yk haşlanmış tavuk göğüsü azcık köri kattım
közlenmiş yarım kırmızı biber
2 yk yoğurt
1 dilim çavdarlı ekmek

şimdii tüm günümü değerlendirirsek ne fazla?
kaç dilim ekmek oldu?karbonhidrat çok mu?

hugommmm napiiiinnn kuzummmmm gözlerinimi dinlendirdinnnn ben de akşam yemeğimi yaptımm boll domateslii mantar soteeee yanındaa yoort yerimm ve yeşill büberrrrrrr bayılırım ben sebze yemeklerinin yanında çiğ yeşil biber kemirmeyeeee:86::86::86:

akşam
Bolca karhabahar biraz zeytinyağlı sirke koydum ve 125 gr light yoğurt
1 çatal piyaz
1 kepçe çorba
1.5 dilim ekmek
40 gr civarı soslu et sosunu denemek için yedim yurtdışından getirmiş eşim tereyağ gibi birşey etin üstünde eriyi Cafe de Paris sos....
Şekersiz türk kahvesi ve minnak çikolatam
Off ne çok yemişim şimdi suya yüklenicem 1lt içtim çünküüü

canımcım karbo olarak dengeli bence yani ne tür bir diyet yapıyorsun aslında ona göre degerlendirmek lazım. dengeli beslenme diyeti için gayet güzel ama işkembe çorbası klasik olanındna ise içinde un var onuda bir dilim ekmekten saymalısın dolayısı ile akşam yemegin güzel ama yeterince hafif değil bence
afiyet olsun güzel görünüyor ama leziz :)

hımm valla diyetisyene gitcektim sonra burda deneyeyim dedim kafama göre diyet yani
işkembe çorbası hazır çorbaydı annem bunu yapmış ben yapamadım :26:

evetttt kızlarrr az öncee yangınn cıkartıodummmm pilavv içinn sehriyeyii koydumm ocagaa sonradaa unuttummmmm kokuu geldi burnumaaa yinee otları yakıolarr galiba dedimm bi baktım tencereee.. canımmm kasıgımm simsiyahh olmuss sehriyeler kömürr tenceree ona kezaaa... bezlee tutupp lavoboyaa attımm... tenceree alevv aldıııııı suyuu actımm bi kasıkk laa ittirerektennn bu seferr daha da yükseldiii.. dolapp kapagınaa geldiiii... sönmücek sandımmmmm cokk korktummm bütünn pencereleri actımmm halaa simsiyahhh dumannn ve korkuncc bi kokuu...allah ımm nasıl unuttumm ben o tencereyii nasıllll

kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 domates
azcık nane
1 kupa beşibiyerde çay
1 dilim peynir

ara
şekersiz türk kahvesi içiyorum
bu kez yarım yağlı sütle yaptım :)

slim in 6 ten burn it up yaptım

öğle mamam

1kepçe işkembe çorbası
1 minik enginar (sonunda bitti)
2 yk yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek

ara
3 gün kurusu
1 yeşil erik

akşam yemeğim
1 kepçe işkembe çorbası
4 yk haşlanmış tavuk göğüsü azcık köri kattım
közlenmiş yarım kırmızı biber
2 yk yoğurt
1 dilim çavdarlı ekmek

ve 2 litre su içtim

değerlendirme bekliyorummmm

Son düzenleme:

ayy canım Allah korumuş aynısı anneannemin başına geldi
aynı şeyleri yapmışsınız
ama o geç kaldı ve alev büyüdü lavobanın altından bi başladı yangın
bütün mutfak dolapları halılar her şey ne varsa yandı
aman çok dikkatli ol ateşi suyla değilde ıslak bezle üstünü kapatarak söndürmeye çalış
gerçi o panikle kimsenin aklına gelmiyor ama Allah korumuş sizi :18:

yaa lavoboo ıslaktıı amaa tencereninn alevv alcagınıı düsünmedimmmm sonradaa ilk aklıma gelenn suyu acmakk olduu cünüü bezdee yanmaya basladıııı ufff cok korktummm

geçmiş olsun canım.hamilelikte olur öyle dalgınlıklar.dikkat et kendine

geçmiş olsun canım.hamilelikte olur öyle dalgınlıklar.dikkat et kendine

saol cnmm nasıl oldu anlamadımm yada o kömürr olana kadarr nasıl koku duymadımmmm allah tann uyumamısımm en sık yaptıgım seyy kıvrılıpp uyumakk bu araa.. hastayımda zatenn.. felaket olurduuuu neyse verilmişş sadakamızz varmıss

evet kıslar akşam yemeğimi yazıyorum.

fırında domatesli ve soğanlı kırmızı et(2 parça)
1 kase yogurtlu semizotu

dişimi fırçaladım,gargaramı yaptım,yeme olayı bitti.:85:

geçmiş olsun canım.ürktüm birden senden öyle yangın mangın yazısı görünvce.Allah korusun seni de bebiki de canım.dikkattttt

kızlar selam
çok gergin bir gün geçirdim.iş görüşmesine gittim gizli gizli öğle tatilinde.acayip gerginim hayırlısı bakalım ne diyeyim.
sabah:
nesfit ve süt

ara:
3 hurma ve şekersiz çay

öğle:
1 kepçe tavuksuyu çorba
2 etli biber dolması

ara:
1 hurma

akşam:
tavuklu buğdaylı yoğurt çorbası
1 kaşık kavurma çok çok çok az yağlı
2 kaşık enginar yemeği

içimde bir sıkıntı var dua ediyorum ediyorum geçmiyor ay delircem yaaaa:95:

canım benimm allah korumuşşş çok çok eçmiş olsun en azından farkına varmışsın geç olmadan şükürler olsun byle bişey falan ocakta olunca alarm falan kur telefonuna ya da bi hatırlatıcak bişey yap istersen yani sonuçta hamilesin dalgınlık da olur uyuya da bilirsin tedbir olur hiç olmazsa bak bu bi uyarı oluş sana çok çok geçmiş olsun canım benim

aslında genel olarak dengeli ve güzel bence öğünlerin hele burn ıt up muhteşemm ama yoğurttan ve sebzeden korkma bol bol yee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…