aaa evett lezzetli duruoo amaa bişi dicemmm.. simdi blenderdan cekersemm kücülcek püre kiminn dilimlersemmm bütün agza gelcekk sen nasıl yapıosunn?? hangisi daha ii oluooo cnmm
valla ben dilimleyip koyuorum tatlım ama blendırdan da çekincede güzel olur gibi gelio sanki öl e denemedim bende hiç mükemmel çok haifi soğuk bir yaz tatlısı valla ben bayılıorum.hatta misafirliğe gelen arkadaşlarımıznn 1 yaşında bebişleri vardı o da çok sevdi yedi bayaaa
ama dilim lesende blendırdan da çeksen servis yuapacağında yap bunu yoksa kuruo üstü büzüşüo çilekler güzel olmuo
güle güle cnm klay gelsin.ayyyy saol cnmm... okk benn de dilimlerim püreden emin olamadımm.. resminidee koyarımm burayaaaa sonaaa....öptümm senii... cıkıorum benn.. bu arada cuma degil cumartesiymişş misafierr ii oldu iyi aksamlarrrrrrr
canımcım karbo olarak dengeli bence yani ne tür bir diyet yapıyorsun aslında ona göre degerlendirmek lazım. dengeli beslenme diyeti için gayet güzel ama işkembe çorbası klasik olanındna ise içinde un var onuda bir dilim ekmekten saymalısın dolayısı ile akşam yemegin güzel ama yeterince hafif değil benceselam kızlar öğle yemeğimden sonra ara öğün 3 kayısı 1 erik yedim
akşam yemeğim
1 kepçe işkembe çorbası
4 yk haşlanmış tavuk göğüsü azcık köri kattım
közlenmiş yarım kırmızı biber
2 yk yoğurt
1 dilim çavdarlı ekmek
şimdii tüm günümü değerlendirirsek ne fazla?
kaç dilim ekmek oldu?karbonhidrat çok mu?
canımcım karbo olarak dengeli bence yani ne tür bir diyet yapıyorsun aslında ona göre degerlendirmek lazım. dengeli beslenme diyeti için gayet güzel ama işkembe çorbası klasik olanındna ise içinde un var onuda bir dilim ekmekten saymalısın dolayısı ile akşam yemegin güzel ama yeterince hafif değil bence
afiyet olsun güzel görünüyor ama leziz :)
evetttt kızlarrr az öncee yangınn cıkartıodummmmpilavv içinn sehriyeyii koydumm ocagaa sonradaa unuttummmmm kokuu geldi burnumaaa yinee otları yakıolarr galiba dedimm bi baktım tencereee.. canımmm kasıgımm simsiyahh olmuss sehriyeler kömürr tenceree ona kezaaa... bezlee tutupp lavoboyaa attımm... tenceree alevv aldıııııı suyuu actımm bi kasıkk laa ittirerektennn bu seferr daha da yükseldiii.. dolapp kapagınaa geldiiii... sönmücek sandımmmmm cokk korktummm bütünn pencereleri actımmm halaa simsiyahhh dumannn ve korkuncc bi kokuu...allah ımm nasıl unuttumm ben o tencereyii nasıllll
ayy canım Allah korumuş aynısı anneannemin başına geldi
aynı şeyleri yapmışsınız
ama o geç kaldı ve alev büyüdü lavobanın altından bi başladı yangın
bütün mutfak dolapları halılar her şey ne varsa yandı
aman çok dikkatli ol ateşi suyla değilde ıslak bezle üstünü kapatarak söndürmeye çalış
gerçi o panikle kimsenin aklına gelmiyor ama Allah korumuş sizi :18:
evetttt kızlarrr az öncee yangınn cıkartıodummmmpilavv içinn sehriyeyii koydumm ocagaa sonradaa unuttummmmm kokuu geldi burnumaaa yinee otları yakıolarr galiba dedimm bi baktım tencereee.. canımmm kasıgımm simsiyahh olmuss sehriyeler kömürr tenceree ona kezaaa... bezlee tutupp lavoboyaa attımm... tenceree alevv aldıııııı suyuu actımm bi kasıkk laa ittirerektennn bu seferr daha da yükseldiii.. dolapp kapagınaa geldiiii... sönmücek sandımmmmm cokk korktummm bütünn pencereleri actımmm halaa simsiyahhh dumannn ve korkuncc bi kokuu...allah ımm nasıl unuttumm ben o tencereyii nasıllll
geçmiş olsun canım.hamilelikte olur öyle dalgınlıklar.dikkat et kendine
saol cnmmnasıl oldu anlamadımm yada o kömürr olana kadarr nasıl koku duymadımmmm allah tann uyumamısımm en sık yaptıgım seyy kıvrılıpp uyumakk bu araa.. hastayımda zatenn.. felaket olurduuuu neyse verilmişş sadakamızz varmıss
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 domates
azcık nane
1 kupa beşibiyerde çay
1 dilim peynir
ara
şekersiz türk kahvesi içiyorum
bu kez yarım yağlı sütle yaptım :)
slim in 6 ten burn it up yaptım
öğle mamam
1kepçe işkembe çorbası
1 minik enginar (sonunda bitti)
2 yk yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek
ara
3 gün kurusu
1 yeşil erik
akşam yemeğim
1 kepçe işkembe çorbası
4 yk haşlanmış tavuk göğüsü azcık köri kattım
közlenmiş yarım kırmızı biber
2 yk yoğurt
1 dilim çavdarlı ekmek
ve 2 litre su içtim
değerlendirme bekliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?