evetttt kızlarrr az öncee yangınn cıkartıodummmmpilavv içinn sehriyeyii koydumm ocagaa sonradaa unuttummmmm kokuu geldi burnumaaa yinee otları yakıolarr galiba dedimm bi baktım tencereee.. canımmm kasıgımm simsiyahh olmuss sehriyeler kömürr tenceree ona kezaaa... bezlee tutupp lavoboyaa attımm... tenceree alevv aldıııııı suyuu actımm bi kasıkk laa ittirerektennn bu seferr daha da yükseldiii.. dolapp kapagınaa geldiiii... sönmücek sandımmmmm cokk korktummm bütünn pencereleri actımmm halaa simsiyahhh dumannn ve korkuncc bi kokuu...allah ımm nasıl unuttumm ben o tencereyii nasıllll
hugommmm napiiiinnn kuzummmmmgözlerinimi dinlendirdinnnn ben de akşam yemeğimi yaptımm boll domateslii mantar soteeee yanındaa yoort yerimm ve yeşill büberrrrrrr bayılırım ben sebze yemeklerinin yanında çiğ yeşil biber kemirmeyeeee:86::86::86:
yaa lavoboo ıslaktıı amaa tencereninn alevv alcagınıı düsünmedimmmm sonradaa ilk aklıma gelenn suyu acmakk olduu cünüü bezdee yanmaya basladııııufff cok korktummm
günaydınnn kıslarrrr.erkenden kahvaltı yapacagım bugun,kırmızı biberlerim tost makinasında pişiyor şimdi,birazdan da yumurtalarımı haslayacagım.köy yumurtası bulamasak da ucundan kıyısından karatay diyetine başladık bakalım.bu sefer çok kasmayacagım ama mecbur kalınca 1 dlm ekmek yirim(o kadardan bişi olmas demiiiii
günaydın betülcük
Günaydın hügocum yaaw ne kadar erken kalkıyorsun sen öyle maşallah....
heee yaffrim. işte diyetin en kötü yanı bu dirençsizlik üşütmüşüm
geçmiş olsun hugoo.d vitamini al,vücur direncini arttırıyormuş.yada hava müsaitse güneşe çık bugun
senin o geçmiş olsun diyen dillerini
d vitamini al diyen aklını severim
günaydın beyazzzgünaydınnnnn
hemen kahvalımı yazayımm,1 kase sütlü nesfit,içine biraz tarçın ve kuru kayısı kestim süper oldu tadı valla
her zamnaki gibi kaçıcam hemen9 gibi annemler bende olucam,kardeşim burda hastaneye gelecek,benim de bir başka hastanede randevum var,kistlerim ne alemde bi görelim bakalım,annem kuzulara bakacak,evi toplayıp giyinmem lazım,öpüyorummm
günaydın beyazzzsen de nesfit sevenlerdensin galiba;hergün yeme ama olur mu %30 u şekermiş onun
geçmiş olsun buarada
günaydınn kızlarrrr,nasılsınızzzzz
akşam menümü yazim hmencik
2 kase yeşilmercimek yemeği(az bulgurda vardı içinde)
kocca bir kase patlıcan salatası(1 yk zeytinyağı,4 közlenmiş patlıcanla yapıldı)
1 dlm denge ekmek
1 hurma
arada 2 hurma yedim
10 dk plates,40 dk yürüyüş yaptımm
kahvaltım
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
1 minnak siyak zeytin
1 bardak tarçınlı light süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?