60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Büyük geçmiş olsun. Bende hafta sonu benzer bir durum yaşadım tencerede yemek sabaha kadaar kaynamış uyandığımda ocak hala yanıyordu 5 saat pişmiş, içindekiler kapkaraydı ama suyunu o kadar çok koymuştumki yemeğin, sabah hala azıcık su kalmıştı içinde. Senide benide Allah korumuş. Ben çok yorgunsam yemek yapmama kararı aldım bu ikinci oluyor benim çünkü

günaydınnn kıslarrrr.erkenden kahvaltı yapacagım bugun,kırmızı biberlerim tost makinasında pişiyor şimdi,birazdan da yumurtalarımı haslayacagım.köy yumurtası bulamasak da ucundan kıyısından karatay diyetine başladık bakalım.bu sefer çok kasmayacagım ama mecbur kalınca 1 dlm ekmek yirim(o kadardan bişi olmas demiiiii

heee yaffrim. işte diyetin en kötü yanı bu dirençsizlik üşütmüşüm

yaa lavoboo ıslaktıı amaa tencereninn alevv alcagınıı düsünmedimmmm sonradaa ilk aklıma gelenn suyu acmakk olduu cünüü bezdee yanmaya basladıııı ufff cok korktummm

geçmiş olsun canım aman dikkat et ateşte yemek bırakıp gitme ben hep başında duruyorum insanlık hali ne olur ne olmaz diye

yaniii tabikide sen sonuçta sağlıklı beslendinmi verirsin yaffrimm

günaydınnnnn
hemen kahvalımı yazayımm,1 kase sütlü nesfit,içine biraz tarçın ve kuru kayısı kestim süper oldu tadı valla
her zamnaki gibi kaçıcam hemen 9 gibi annemler bende olucam,kardeşim burda hastaneye gelecek,benim de bir başka hastanede randevum var,kistlerim ne alemde bi görelim bakalım,annem kuzulara bakacak,evi toplayıp giyinmem lazım,öpüyorummm

senin o geçmiş olsun diyen dillerini
d vitamini al diyen aklını severim

sev canım sevvv,hatta sadece beni değil canan karayatı da sevcuma günü söylemiş,vucut direnci düşük olanlar d vitaminlerine baktirsınlar diyodu,sen bi kontrole gittiğinde baktır bakalım ne çıkcak?

günaydın beyazzzsen de nesfit sevenlerdensin galiba;hergün yeme ama olur mu %30 u şekermiş onun

geçmiş olsun buarada

günaydınn kızlarrrr,nasılsınızzzzz

akşam menümü yazim hmencik
2 kase yeşilmercimek yemeği(az bulgurda vardı içinde)
kocca bir kase patlıcan salatası(1 yk zeytinyağı,4 közlenmiş patlıcanla yapıldı)
1 dlm denge ekmek
1 hurma

arada 2 hurma yedim
10 dk plates,40 dk yürüyüş yaptımm

kahvaltım
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
1 minnak siyak zeytin
1 bardak tarçınlı light süt

Günaydııınnn hepinizeeee ve afiyet olsunnnnn
bugün salaklığıma doymıyım dün gece sinirlendim telefonu yere attım tarihi ve saati değişmiş bu yuzden sabah 8 e 20 kala işteydim normalde 9 da iş başı
Müdürümde beni görünce şaşırdı ona da anlattım herşeyi gülüo kendime yapsam tek neyse kardeşimi de erkenden uyandırıp işe yollamış oldum telefonda ah ecus ah dıe mesaj atmıs bana tren boş olunca yanındakıne saatı sormus bana mesaj atıo hemen senın saat bı saat ılerı dıe Bende öyle anladım zaten ama iş işten geçmişti minibüse binmiştim bile
Neyse dün dışardaydım kepek ekmeğine yeşillikli domatesli soğanlı etli sandviç yedim ayranla...
Sabahta; 1 kase yarım yağlı sütle nesfit ama nesfite bi baktım şeker var içinde bu son oldu bidaha yemicem:2:
ve bomba hergün tartılan biri olarak (napıyım engel olamıorum ) bu sabah; 59.7 çıktımmm 5leri gördüm sonunda ama tickerımı bgnden değiştirmiim diorum hele bi yarında tartılıyım da aynı çıkarsam değiştiririmmmm Ay çoooook mutlu oldummmmmmmmm

afiyet olsun topişş.zeytinden niye bu kadar korkuyon yaa,1 tane yemiş hemi de minnak.en güzel meyve zeytin mişş,birkaç tane yiyebilirsin sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…