Günaydııınnn hepinizeeee ve afiyet olsunnnnn
bugün salaklığıma doymıyım dün gece sinirlendim telefonu yere attım tarihi ve saati değişmiş bu yuzden sabah 8 e 20 kala işteydim normalde 9 da iş başı
Müdürümde beni görünce şaşırdı ona da anlattım herşeyi gülüo kendime yapsam tek neyse kardeşimi de erkenden uyandırıp işe yollamış oldum telefonda ah ecus ah dıe mesaj atmıs banatren boş olunca yanındakıne saatı sormus bana mesaj atıo hemen senın saat bı saat ılerı dıe Bende öyle anladım zaten ama iş işten geçmişti minibüse binmiştim bile
Neyse dün dışardaydım kepek ekmeğine yeşillikli domatesli soğanlı etli sandviç yedim ayranla...
Sabahta; 1 kase yarım yağlı sütle nesfit ama nesfite bi baktım şeker var içinde bu son oldu bidaha yemicem:2:
ve bomba hergün tartılan biri olarak (napıyım engel olamıorum ) bu sabah; 59.7 çıktımmm5leri gördüm sonunda ama tickerımı bgnden değiştirmiim diorum hele bi yarında tartılıyım da aynı çıkarsam değiştiririmmmm Ay çoooook mutlu oldummmmmmmmm
üfff nerde bu millet nerde bu devlettt,kimse yok yaaa,çok sıkıldım:84::84:
sağol cnm,evde 2 kuzu var,kahvaltı etmeye fırsat bulamıyorum cnm,o yüzden çok pratik oluyor nesfit,müslimi alsam acaba?oyy
loxiii günaydınn kız biz çalışıyoz heralde servisle geliyoz işyerine zaten gelir gelmez hemen burayı açıyoz senin gibi evde değilizgerçi evdede olsam bu saatte kalkmazdım heralde
günaydınnnnn
hemen kahvalımı yazayımm,1 kase sütlü nesfit,içine biraz tarçın ve kuru kayısı kestim süper oldu tadı valla
her zamnaki gibi kaçıcam hemen9 gibi annemler bende olucam,kardeşim burda hastaneye gelecek,benim de bir başka hastanede randevum var,kistlerim ne alemde bi görelim bakalım,annem kuzulara bakacak,evi toplayıp giyinmem lazım,öpüyorummm
Bugün çok depresifim isteksiz ve enerjisiz
Kahvaltı
60 gr light peynir
1 paket karton etiiform
2 zeytin
Dün gece çok acıktım meyveli yoğurttan sonra
1 hurma ve 5 kurutulnmuş mürdüm yedim
günaydınn kızlarrrr,nasılsınızzzzz
akşam menümü yazim hmencik
2 kase yeşilmercimek yemeği(az bulgurda vardı içinde)
kocca bir kase patlıcan salatası(1 yk zeytinyağı,4 közlenmiş patlıcanla yapıldı)
1 dlm denge ekmek
1 hurma
arada 2 hurma yedim
10 dk plates,40 dk yürüyüş yaptımm
kahvaltım
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
1 minnak siyak zeytin
1 bardak tarçınlı light süt
üff ya regl oldum şimdibiraz şişkinliğimde var regl bittikten sonra tekrar tartılacağım. daha az çıkacağımı düşünüyorum.
Günaydın canlarım.. kahvaltımı yaptım kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez içtim 1 su bardağı su içtim. kahvaltımda ;
akşamdan kalma patlıcan salatası
biraz beyaz peynir
1 lokma bal
1,5 dilim ekmek
3 badak çay.
kızlar 300 gr daha vermişim. kaldı 600 gr.
bugün salaklığıma doymıyım dün gece sinirlendim telefonu yere attım tarihi ve saati değişmiş bu yuzden sabah 8 e 20 kala işteydim normalde 9 da iş başı
Müdürümde beni görünce şaşırdı ona da anlattım herşeyi gülüo kendime yapsam tek neyse kardeşimi de erkenden uyandırıp işe yollamış oldum telefonda ah ecus ah dıe mesaj atmıs banatren boş olunca yanındakıne saatı sormus bana mesaj atıo hemen senın saat bı saat ılerı dıe Bende öyle anladım zaten ama iş işten geçmişti minibüse binmiştim bile
Neyse dün dışardaydım kepek ekmeğine yeşillikli domatesli soğanlı etli sandviç yedim ayranla...
Sabahta; 1 kase yarım yağlı sütle nesfit ama nesfite bi baktım şeker var içinde bu son oldu bidaha yemicem:2:
ve bomba hergün tartılan biri olarak (napıyım engel olamıorum ) bu sabah; 59.7 çıktımmm5leri gördüm sonunda ama tickerımı bgnden değiştirmiim diorum hele bi yarında tartılıyım da aynı çıkarsam değiştiririmmmm Ay çoooook mutlu oldummmmmmmmm
günaydınn kızlarrrr,nasılsınızzzzz
akşam menümü yazim hmencik
2 kase yeşilmercimek yemeği(az bulgurda vardı içinde)
kocca bir kase patlıcan salatası(1 yk zeytinyağı,4 közlenmiş patlıcanla yapıldı)
1 dlm denge ekmek
1 hurma
arada 2 hurma yedim
10 dk plates,40 dk yürüyüş yaptımm
kahvaltım
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
1 minnak siyak zeytin
1 bardak tarçınlı light süt
günaydın beyazzzsen de nesfit sevenlerdensin galiba;hergün yeme ama olur mu %30 u şekermiş onun
geçmiş olsun buarada
saol cnmmnasıl oldu anlamadımm yada o kömürr olana kadarr nasıl koku duymadımmmm allah tann uyumamısımm en sık yaptıgım seyy kıvrılıpp uyumakk bu araa.. hastayımda zatenn.. felaket olurduuuu neyse verilmişş sadakamızz varmıss
evet yaffrim erkenden kalkarım işlerimi sporumu yemeğimi halleder öyle otururum
erken kalksanda öğleye kaadar ancak bitiyo işler
günaydınnnnn
hemen kahvalımı yazayımm,1 kase sütlü nesfit,içine biraz tarçın ve kuru kayısı kestim süper oldu tadı valla
her zamnaki gibi kaçıcam hemen9 gibi annemler bende olucam,kardeşim burda hastaneye gelecek,benim de bir başka hastanede randevum var,kistlerim ne alemde bi görelim bakalım,annem kuzulara bakacak,evi toplayıp giyinmem lazım,öpüyorummm
afiyet olsun topişş.zeytinden niye bu kadar korkuyon yaa,1 tane yemiş hemi de minnak.en güzel meyve zeytin mişş,birkaç tane yiyebilirsin sabahları
Günaydın canlarım.. kahvaltımı yaptım kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez içtim 1 su bardağı su içtim. kahvaltımda ;
akşamdan kalma patlıcan salatası
biraz beyaz peynir
1 lokma bal
1,5 dilim ekmek
3 badak çay.
kızlar 300 gr daha vermişim. kaldı 600 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?