60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canlarım.. kahvaltımı yaptım kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez içtim 1 su bardağı su içtim. kahvaltımda ;

akşamdan kalma patlıcan salatası
biraz beyaz peynir
1 lokma bal
1,5 dilim ekmek
3 badak çay.

kızlar 300 gr daha vermişim. kaldı 600 gr.

tebriklerrrr canımmmmm:92::92::92:

günaydın kızlarrrr nasılsınız bugün ben iyiyim menülerimi yazayım size
akşam
3 yk kabak yemeği
salata
2 lokma bazlama
1 bardak ayran
sonra
1 muz
1 bardak tarçınlı süt
sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
domates-salatalık
maydanoz
2 tane közlenmiş küçücük biber

Bugün çok depresifim isteksiz ve enerjisiz
Kahvaltı
60 gr light peynir
1 paket karton etiiform
2 zeytin
Dün gece çok acıktım meyveli yoğurttan sonra
1 hurma ve 5 kurutulnmuş mürdüm yedim

sağol cnm,evde 2 kuzu var,kahvaltı etmeye fırsat bulamıyorum cnm,o yüzden çok pratik oluyor nesfit,müslimi alsam acaba?oyy

müsli yi bilemedim şimdi,yulaf ezmesi mi vardı içinde,eğer öyleyse daha sağlıklı tabii.yine de sen bilirsin,pratiklikte önemli,bende de 2 bebiş var,onlarla başbaşayken hiçbirşeye fırsat bulamıyorum bende.faydasını görüyorsan devam o zaman nesfite

üff ya regl oldum şimdi biraz şişkinliğimde var regl bittikten sonra tekrar tartılacağım. daha az çıkacağımı düşünüyorum.

loxiii günaydınn kız biz çalışıyoz heralde servisle geliyoz işyerine zaten gelir gelmez hemen burayı açıyoz senin gibi evde değiliz gerçi evdede olsam bu saatte kalkmazdım heralde

aşkolsunnn.sizin topik sevginiz mecburiyetten demekki benim ki candansabah 6 da kalkeyommm,koştur koştur bilg. açeyommmm:126:

günaydın canım afiyet olsun.bu arada loxiye katılıyorum canım biliyorum pratik oluyo sana ama fazla yememeye çalış nesfiti şeker var onlarda

Bugün çok depresifim isteksiz ve enerjisiz
Kahvaltı
60 gr light peynir
1 paket karton etiiform
2 zeytin
Dün gece çok acıktım meyveli yoğurttan sonra
1 hurma ve 5 kurutulnmuş mürdüm yedim

hep destek tam desteğiz sana berry.madem isteksizsin bugun,inadına yap yürüyüşünü ,sporunu,kendini daha iyi hissediceksin emin oll,hem hava da güzel bugun ankarada,haydi silkelen ve at kendini dışarılaraaa

günaydın fambık 2 kasemi çok değilmi kız mercimek 4 yk yenmiyecekmiydi bunlar .çokmu acıktın yoksa afiyet olsun

günaydın kızlar saat 7.30 da uyandım uyandıgımdan berı mutfaktan cıkamadım..bulasık makınesı hıc yıkamamıs hep kırlıydı...hepsını tekrar elımde yıkadım yoruldummm yawwww.kahvaltı falan hak getıre zaten burası bır sıcak anlatamam bugun ılkkez bu kadar sıcak oldu kaynıyor ortalık resmen...

üff ya regl oldum şimdi biraz şişkinliğimde var regl bittikten sonra tekrar tartılacağım. daha az çıkacağımı düşünüyorum.

şişşşkooooooo nilmıssraaaa,şişşşkooooo nilmısraaaaaaaaaaaaadeli etcek beni bu kız yaaa, 51 kilo hala şişim diyooo,bilmemne diyoooooo,sen ne kadar şişebilirsin yaaa 51 kiloylaaaa

anaaaaaaaaaaaaaam 51 ınde altına düşmüşşşşşşş.kız nilmısra ankaraya gel,baskülle kovalayacam seniiiiiii,bu ne yaaa,hem tüy siklet oldu,hemi de beğenmiyo kilosunu halaaa

ecus günaydın canım tebrik ediyorum seni... tartı doğru tartmıştır kasılma bu kadar yaa :92: :92:

günaydın famir. afiyet olsun. anlaşılan dün akşam çoğunluk patlıcan salatası yemiş. herkese afiyet olsun.

günaydın beyazzzsen de nesfit sevenlerdensin galiba;hergün yeme ama olur mu %30 u şekermiş onun

geçmiş olsun buarada

tatlışım günaydın. doğru nesfitte şeker var. bimde corn flakes var bakın onun içinde şeker yok. tadı da gayet güzel 8 vitamin + demir mevcut içinde. ben ona takılmaya başladım.

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. çok sakat bu ocakta tencere unutma işi Allah bir daha başına vermesin ..

evet yaffrim erkenden kalkarım işlerimi sporumu yemeğimi halleder öyle otururum
erken kalksanda öğleye kaadar ancak bitiyo işler

günaydın canım. aynen ya hiç bilmem öğlene kadar fosur fosur yattığımı. içerden iş güç beni çağırır rahatsız olurum yatamam hiç. çocuk olmadan önce de yatmazdım hiç. en güzeli erken kalk günü dolu dolu yaşa.

günaydın canım. afiyet olsun. Kuzularını yerim senin..

bende regliyim ve şişim yaaaa offff ne zaman gidecek bu kilolar İstanbulda bozmam umarımm anneler malum...Bizim akrabalar pek bir sosyetiktir güzelliğe meraklıdır zaten kardeşim kuzenlerim hep manken gibi...Benide bayadır görmeyenler var şimdi aaa sen ne zayıftın diye cümleye başlarlarsa bende cevap veremem malum nişanı bozmak olmaz.

ecuscum günaydın canım allahtan erken gitmişsin geç gitmekten iyidir dimi afiyet olsun canım.ayrıca tebrik ediyorum seni :92:

afiyet olsun topişş.zeytinden niye bu kadar korkuyon yaa,1 tane yemiş hemi de minnak.en güzel meyve zeytin mişş,birkaç tane yiyebilirsin sabahları

5 tanesi bir dilim ediyomuş loxii normalde bende 5 tane yerdim emme fambıkla bunu duyunca indirdik bire ikiye zeytin sayısını gerçi ben kaç gündür yemiyom zeytin

günaydın canım afiyet olsun vede tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92:

güüünaaayyydınnnnnnnn ben gelidiiiimmm

herkeşşler patlıcannn yiiiii herkeşşlerr regllllll bu herkeşşşlerrrr kilo da versinn sağlıklaaa boll boll inşallahhhhhh

regl dolayısıyla karnım ağrıyoo bugünnn, burda yine bulutlu serin bir hava varrr yavaş yavaş kapaaaarr ve öğlene doğru yağmur yağar sanırımmmmm:76::76::76:

azz sonra kahvaltımı ediciiimmmm önce bi sizlere bakayımm günaydınn diyeyimmm yanacıklarınızdan peyim didimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…