60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallahh canlarımmmm sallıyorumm hemen darısı tümmm dostların başına hepimiz de sağlıkla biran önceee kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannn:92::92::92::92::92::92::92::92:

banım bir ara blog linki vermiştin,sana ait sanırım,ordaki resimlerine baktım,kilolu görünmüyorsun,orantılı vucudun,modaya da meraklısın zaten,bu sferlik dogru kıyafetlerle kapatırsın kilolarını veya başka yöne çekersin dikkati.zaten10 kilon kalmıs gidecek onu da yaz boyunca verirsin istanbulda sahilde bol bol yürüyüş yaparsınn,Allah sağlık versin ,sıkma canını

ama cornflakes de mısır ve mısır nişastalı olduğundan kana çabuk karışır ve acıktırırr benim tavsiyemm kuru meyveli müslilerden alın pekçok markanın var içinde yulaf ve kuru meyveler oluyo mesela eti formunkinde işlenmemiş kuru meyveler var ve yulaf varr yulaf hem zararsız hem de daha tok tutuyooo

anaaaaaaaaaaaaaam 51 ınde altına düşmüşşşşşşş.kız nilmısra ankaraya gel,baskülle kovalayacam seniiiiiii,bu ne yaaa,hem tüy siklet oldu,hemi de beğenmiyo kilosunu halaaa

tamam hayatım kovala beni ankaraya gelince.

günaydım canım. afiyet olsun.. yaw ben hiç muz yemiyom kalorisi yüksek diye.

Bugün çok depresifim isteksiz ve enerjisiz
Kahvaltı
60 gr light peynir
1 paket karton etiiform
2 zeytin
Dün gece çok acıktım meyveli yoğurttan sonra
1 hurma ve 5 kurutulnmuş mürdüm yedim

üzülme berry.. olur böyle zaman zaman. ben kalkıp isyanda ederdim hatta burda arkadaşlara da çok yakındığım oldu. sabah bir kalkardım niye diyet yapıyorum ki ben nasılsa zayıflayamıyorum .. üff sabah sabah ne yicem ben şimdi derdim suratım düşerdi. günün ortasına doğru düzelmeye başlardım. o yüzden pes etmek yok tamam mı berry aynı dönemlerden çoğumuz geçtik ve hala geçenler var senin gibi

dün öğleden beri cnaım hiçbişey yemek istemiyor öğlen 3-4 tane bisküi yed,m sadece, akşam 1 tane haşlanmış yumurta
bu sabah da bi parça light beyaz peynir ve 2şer fındık kuru üzüm

ben de buün regl dolyaısıyla potasyumlu ve biraz tatlı bir kahvaltı yapıciiimmm

1 muz

4yk yoortt

3yk müsliii

boll tarçınn karıştırıp yiyiciiiimmmmmm

Bugün çok depresifim isteksiz ve enerjisiz
Kahvaltı
60 gr light peynir
1 paket karton etiiform
2 zeytin
Dün gece çok acıktım meyveli yoğurttan sonra
1 hurma ve 5 kurutulnmuş mürdüm yedim
günaydın canım afiyet olsun bence dışarıya çık gez dolaş biraz açılırsın
aşkolsunnn.sizin topik sevginiz mecburiyetten demekki benim ki candansabah 6 da kalkeyommm,koştur koştur bilg. açeyommmm:126:
yok kız niye mecburiyetten olalım seve seve geliyorum buraya senin bebişler erken kalkıyordur bizde anca erken kalkıyoruz ama kahvaltı hazırlanma servisle gel derken 8:30 geçiyo tabiki

tekrar yıkatsaydın makinada canım bulaşıkları

evet blog benim haklısın modaya pek düşkünüm kozmetiğede :)zaten problem şuki ben hep 50lerdeydim yani zayıftım şimdi daha normalim ama önceki halimle kıyaslarlar.....Kıyafette bulamadım işin kötüsü bugün kendimi kaldırırsam Mango ve ipekyola gidicem indirim varmış blogumada beklerim

5 tanesi bir dilim ediyomuş loxii normalde bende 5 tane yerdim emme fambıkla bunu duyunca indirdik bire ikiye zeytin sayısını gerçi ben kaç gündür yemiyom zeytin

yawww kalori hesabına vurursan 1 yumurta da 1 dlm ekmek eder,ekmekle zeytin birmi yaa ,ne alaka,sağlıklı şeylerden kısıp ekmeğe veriyonuz kendinizii

100 gr siyah zeytin 1.1 gr karbonhidrat içeriyor,ekmekle alakası yok

evet cnm yulaflı,onunda tadı çok güselll
üff ya regl oldum şimdi biraz şişkinliğimde var regl bittikten sonra tekrar tartılacağım. daha az çıkacağımı düşünüyorum.
ay maşallah ya regl halinle bile vermişssinn,darısı bizee
günaydın canım afiyet olsun.bu arada loxiye katılıyorum canım biliyorum pratik oluyo sana ama fazla yememeye çalış nesfiti şeker var onlarda
tmm güzelim sağol,almıcam bi dahaaaa
ayy ne siniirr,benim makina da çok yaparrrr
bi ara ona takılıyordum cnm,daha ucuz deyüü,neruda acıkırsın deyince bıraktımm

sağol cnmbi bakayım
tekrar yıkasada makina çıkmıyo cnm onlar iyice yapışıyo tabaklara

ay bende merak ettim seni,tekrar adres lütfenn:)

nugya ve nilmısracım çoook sağolun tatlişler uykumda var bir kahvemi içsem sonra yollara koyulsam daha bavul hazırlanacak çamaşırlar ütüler çikolatalar püskevitler oturmuş yiyorlar anne bizde niye yok benimde bir bir fit vücuduum olsa bende 50kilo olsam bizde niye yok

neruşum günaydın bende öpüyorum guzum seniii
dün öğleden beri cnaım hiçbişey yemek istemiyor öğlen 3-4 tane bisküi yed,m sadece, akşam 1 tane haşlanmış yumurta
bu sabah da bi parça light beyaz peynir ve 2şer fındık kuru üzüm
canım birazcık zorla kendini o kadarda az yeme güçsüz düşersin sonra
ben de buün regl dolyaısıyla potasyumlu ve biraz tatlı bir kahvaltı yapıciiimmm

1 muz

4yk yoortt

3yk müsliii

boll tarçınn karıştırıp yiyiciiiimmmmmm

afiyetcikler olsun neruş

annemler geldi kzıı da alıp hastaneye geçtiler,evi topladım,bi tek üstümü değişicem,geç kalıcam çeneye daldım,hadi ben kaçayım:79:

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92:

afiyet olsun topişş.zeytinden niye bu kadar korkuyon yaa,1 tane yemiş hemi de minnak.en güzel meyve zeytin mişş,birkaç tane yiyebilirsin sabahları

sabah 7.30 kalktımm yawww,ancak bu kadar yiebildim,ama normalded 2 tane falan yiyorum zatiiiii
afiyet osssuunnnnn
aşkolsunnn.sizin topik sevginiz mecburiyetten demekki benim ki candansabah 6 da kalkeyommm,koştur koştur bilg. açeyommmm:126:
tabi tabiiiiiiiii:86::86:
günaydın fambık 2 kasemi çok değilmi kız mercimek 4 yk yenmiyecekmiydi bunlar .çokmu acıktın yoksa afiyet olsun
8-9 yk falan eder işte 2 kaseee,suyu falanda var sonuçtaa,eee bulgurda varrrr,protein varmış ya yeşil mercimekte,dün hiç et yemedim,bir önceki günde yemedimm,et yerine geçmişşş olduuuu kanımca:86::86:

maşallahh canlarımmmm sallıyorumm hemen darısı tümmm dostların başına hepimiz de sağlıkla biran önceee kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannn:92::92::92::92::92::92::92::92:

nerudam corn flakes 1 paket aldım 3-4 kez yedim gerisini oğlum yiyor şu an bile yiyor ben burda dediğiniz gibi bulamadım belli marka adı versen tam adıyla nestlenin kırmızı meyvelisi var biraz pahalı buldum. yok mu fiyatı uygun yulaflı olan ? açıkçası pahalı bulunca almak istemiyorum.

yawww kalori hesabına vurursan 1 yumurta da 1 dlm ekmek eder,ekmekle zeytin birmi yaa ,ne alaka,sağlıklı şeylerden kısıp ekmeğe veriyonuz kendinizii

100 gr siyah zeytin 1.1 gr karbonhidrat içeriyor,ekmekle alakası yok

fambıkkkkk kız şu looxiye anlatsana bi sen anlarsın loxinin dilinden bizim ekmeğe yüklenmediğimizi fazla yemediğimizi sağlıklı yiyecekler yediğimizi zayıf ve cazibeli olduğumuzu sırf form korumak için burda olduğumuzu anlat kızzzz fambıkkkkkkk

nugiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben senle dalga geçe geçe senin gibi oldummmmmmmmherşeyi unutuyorummmmmm yawww.
hafta sonuuu eşimin etrafa saçtığı kağıtları ,kartlarıı,fişleri,paraları topliyim didimmmm,bütünn kağıtları toplamışımm,gerkli olanlar bi köşeye ayırdım gereksizleri çöpe attım,600 tl parada varmış parayı gördüm ama onu ne yaptım bilmiyrummm:86::86::86:
gereksiz bütün kağıtları kartalrı buldum,hepsini düzenli koymuşum ama para yok ortalıktaaa,galiba kağıtlarla birlikte çöpe attımm:86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…