bende regliyim ve şişim yaaaa offff ne zaman gidecek bu kilolar İstanbulda bozmam umarımm anneler malum...Bizim akrabalar pek bir sosyetiktir güzelliğe meraklıdır zaten kardeşim kuzenlerim hep manken gibi...Benide bayadır görmeyenler var şimdi aaa sen ne zayıftın diye cümleye başlarlarsa bende cevap veremem malum nişanı bozmak olmaz.
ecus günaydın canım tebrik ediyorum seni... tartı doğru tartmıştır kasılma bu kadar yaa:92: :92:
günaydın famir. afiyet olsun. anlaşılan dün akşam çoğunluk patlıcan salatası yemiş. herkese afiyet olsun.
tatlışım günaydın. doğru nesfitte şeker var. bimde corn flakes var bakın onun içinde şeker yok. tadı da gayet güzel 8 vitamin + demir mevcut içinde. ben ona takılmaya başladım.
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. çok sakat bu ocakta tencere unutma işi Allah bir daha başına vermesin ..
günaydın canım. aynen ya hiç bilmem öğlene kadar fosur fosur yattığımı. içerden iş güç beni çağırır rahatsız olurum yatamam hiç. çocuk olmadan önce de yatmazdım hiç. en güzeli erken kalk günü dolu dolu yaşa.
günaydın canım. afiyet olsun. Kuzularını yerim senin..
anaaaaaaaaaaaaaam 51 ınde altına düşmüşşşşşşş.kız nilmısra ankaraya gel,baskülle kovalayacam seniiiiiii,bu ne yaaa,hem tüy siklet oldu,hemi de beğenmiyo kilosunu halaaa
günaydın kızlarrrr nasılsınız bugün ben iyiyim menülerimi yazayım size
akşam
3 yk kabak yemeği
salata
2 lokma bazlama
1 bardak ayran
sonra
1 muz
1 bardak tarçınlı süt
sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
domates-salatalık
maydanoz
2 tane közlenmiş küçücük biber
Bugün çok depresifim isteksiz ve enerjisiz
Kahvaltı
60 gr light peynir
1 paket karton etiiform
2 zeytin
Dün gece çok acıktım meyveli yoğurttan sonra
1 hurma ve 5 kurutulnmuş mürdüm yedim
günaydın canım afiyet olsun bence dışarıya çık gez dolaş biraz açılırsınBugün çok depresifim isteksiz ve enerjisiz
Kahvaltı
60 gr light peynir
1 paket karton etiiform
2 zeytin
Dün gece çok acıktım meyveli yoğurttan sonra
1 hurma ve 5 kurutulnmuş mürdüm yedim
yok kız niye mecburiyetten olalım seve seve geliyorum buraya senin bebişler erken kalkıyordur bizde anca erken kalkıyoruz ama kahvaltı hazırlanma servisle gel derken 8:30 geçiyo tabikiaşkolsunnn.sizin topik sevginiz mecburiyetten demekki benim ki candansabah 6 da kalkeyommm,koştur koştur bilg. açeyommmm:126:
günaydın kızlar saat 7.30 da uyandım uyandıgımdan berı mutfaktan cıkamadım..bulasık makınesı hıc yıkamamıs hep kırlıydı...hepsını tekrar elımde yıkadım yoruldummm yawwww.kahvaltı falan hak getıre zaten burası bır sıcak anlatamam bugun ılkkez bu kadar sıcak oldu kaynıyor ortalık resmen...
5 tanesi bir dilim ediyomuşloxii normalde bende 5 tane yerdim emme fambıkla bunu duyunca indirdik bire ikiye zeytin sayısını gerçi ben kaç gündür yemiyom zeytin
evet cnm yulaflı,onunda tadı çok güselllmüsli yi bilemedim şimdi,yulaf ezmesi mi vardı içinde,eğer öyleyse daha sağlıklı tabii.yine de sen bilirsin,pratiklikte önemli,bende de 2 bebiş var,onlarla başbaşayken hiçbirşeye fırsat bulamıyorum bende.faydasını görüyorsan devam o zaman nesfite
ay maşallah ya regl halinle bile vermişssinn,darısı bizeeüff ya regl oldum şimdibiraz şişkinliğimde var regl bittikten sonra tekrar tartılacağım. daha az çıkacağımı düşünüyorum.
tmm güzelim sağol,almıcam bi dahaaaagünaydın canım afiyet olsun.bu arada loxiye katılıyorum canım biliyorum pratik oluyo sana ama fazla yememeye çalış nesfiti şeker var onlarda
ayy ne siniirr,benim makina da çok yaparrrrgünaydın kızlar saat 7.30 da uyandım uyandıgımdan berı mutfaktan cıkamadım..bulasık makınesı hıc yıkamamıs hep kırlıydı...hepsını tekrar elımde yıkadım yoruldummm yawwww.kahvaltı falan hak getıre zaten burası bır sıcak anlatamam bugun ılkkez bu kadar sıcak oldu kaynıyor ortalık resmen...
bi ara ona takılıyordum cnm,daha ucuz deyüü,neruda acıkırsın deyince bıraktımmecus günaydın canım tebrik ediyorum seni... tartı doğru tartmıştır kasılma bu kadar yaa:92: :92:
günaydın famir. afiyet olsun. anlaşılan dün akşam çoğunluk patlıcan salatası yemiş. herkese afiyet olsun.
tatlışım günaydın. doğru nesfitte şeker var. bimde corn flakes var bakın onun içinde şeker yok. tadı da gayet güzel 8 vitamin + demir mevcut içinde. ben ona takılmaya başladım.
.
günaydın canım. afiyet olsun. Kuzularını yerim senin..
sağol cnmbi bakayımama cornflakes de mısır ve mısır nişastalı olduğundan kana çabuk karışır ve acıktırırr benim tavsiyemm kuru meyveli müslilerden alın pekçok markanın var içinde yulaf ve kuru meyveler oluyo mesela eti formunkinde işlenmemiş kuru meyveler var ve yulaf varr yulaf hem zararsız hem de daha tok tutuyooo
tekrar yıkasada makina çıkmıyo cnm onlar iyice yapışıyo tabaklaragünaydın canım afiyet olsun bence dışarıya çık gez dolaş biraz açılırsın
yok kız niye mecburiyetten olalım seve seve geliyorum buraya senin bebişler erken kalkıyordur bizde anca erken kalkıyoruz ama kahvaltı hazırlanma servisle gel derken 8:30 geçiyo tabiki
tekrar yıkatsaydın makinada canım bulaşıkları
evet blog benim haklısın modaya pek düşkünüm kozmetiğede :)zaten problem şuki ben hep 50lerdeydim yani zayıftım şimdi daha normalim ama önceki halimle kıyaslarlar.....Kıyafette bulamadım işin kötüsü bugün kendimi kaldırırsam Mango ve ipekyola gidicem indirim varmış blogumada beklerim
neruşum günaydın bende öpüyorum guzum seniiigüüünaaayyydınnnnnnnn ben gelidiiiimmm
herkeşşler patlıcannn yiiiii herkeşşlerr regllllll bu herkeşşşlerrrr kilo da versinn sağlıklaaa boll boll inşallahhhhhh
regl dolayısıyla karnım ağrıyoo bugünnn, burda yine bulutlu serin bir hava varrr yavaş yavaş kapaaaarr ve öğlene doğru yağmur yağar sanırımmmmm:76::76::76:
azz sonra kahvaltımı ediciiimmmm önce bi sizlere bakayımm günaydınn diyeyimmm yanacıklarınızdan peyim didimmmm
canım birazcık zorla kendini o kadarda az yeme güçsüz düşersin sonradün öğleden beri cnaım hiçbişey yemek istemiyoröğlen 3-4 tane bisküi yed,m sadece, akşam 1 tane haşlanmış yumurta
bu sabah da bi parça light beyaz peynir ve 2şer fındık kuru üzüm
ben de buün regl dolyaısıyla potasyumlu ve biraz tatlı bir kahvaltı yapıciiimmm
1 muz
4yk yoortt
3yk müsliii
boll tarçınn karıştırıp yiyiciiiimmmmmm
Günaydııınnn hepinizeeee ve afiyet olsunnnnn
bugün salaklığıma doymıyım dün gece sinirlendim telefonu yere attım tarihi ve saati değişmiş bu yuzden sabah 8 e 20 kala işteydim normalde 9 da iş başı
Müdürümde beni görünce şaşırdı ona da anlattım herşeyi gülüo kendime yapsam tek neyse kardeşimi de erkenden uyandırıp işe yollamış oldum telefonda ah ecus ah dıe mesaj atmıs banatren boş olunca yanındakıne saatı sormus bana mesaj atıo hemen senın saat bı saat ılerı dıe Bende öyle anladım zaten ama iş işten geçmişti minibüse binmiştim bile
Neyse dün dışardaydım kepek ekmeğine yeşillikli domatesli soğanlı etli sandviç yedim ayranla...
Sabahta; 1 kase yarım yağlı sütle nesfit ama nesfite bi baktım şeker var içinde bu son oldu bidaha yemicem:2:
ve bomba hergün tartılan biri olarak (napıyım engel olamıorum ) bu sabah; 59.7 çıktımmm5leri gördüm sonunda ama tickerımı bgnden değiştirmiim diorum hele bi yarında tartılıyım da aynı çıkarsam değiştiririmmmm Ay çoooook mutlu oldummmmmmmmm
afiyet olsun topişş.zeytinden niye bu kadar korkuyon yaa,1 tane yemiş hemi de minnak.en güzel meyve zeytin mişş,birkaç tane yiyebilirsin sabahları
afiyet osssuunnnnngünaydın kızlarrrr nasılsınız bugün ben iyiyim menülerimi yazayım size
akşam
3 yk kabak yemeği
salata
2 lokma bazlama
1 bardak ayran
sonra
1 muz
1 bardak tarçınlı süt
sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
domates-salatalık
maydanoz
2 tane közlenmiş küçücük biber
tabi tabiiiiiiiii:86::86:aşkolsunnn.sizin topik sevginiz mecburiyetten demekki benim ki candansabah 6 da kalkeyommm,koştur koştur bilg. açeyommmm:126:
8-9 yk falan eder işte 2 kaseee,suyu falanda var sonuçtaa,eee bulgurda varrrr,protein varmış ya yeşil mercimekte,dün hiç et yemedim,bir önceki günde yemedimm,et yerine geçmişşş olduuuu kanımca:86::86:günaydın fambık 2 kasemiçok değilmi kız mercimek 4 yk yenmiyecekmiydi bunlar .çokmu acıktın yoksa afiyet olsun
maşallahh canlarımmmm sallıyorumm hemen darısı tümmm dostların başına hepimiz de sağlıkla biran önceee kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannn:92::92::92::92::92::92::92::92:
ama cornflakes de mısır ve mısır nişastalı olduğundan kana çabuk karışır ve acıktırırr benim tavsiyemm kuru meyveli müslilerden alın pekçok markanın var içinde yulaf ve kuru meyveler oluyo mesela eti formunkinde işlenmemiş kuru meyveler var ve yulaf varr yulaf hem zararsız hem de daha tok tutuyooo
yawww kalori hesabına vurursan 1 yumurta da 1 dlm ekmek eder,ekmekle zeytin birmi yaa ,ne alaka,sağlıklı şeylerden kısıp ekmeğe veriyonuz kendinizii
100 gr siyah zeytin 1.1 gr karbonhidrat içeriyor,ekmekle alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?