60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anlatım hemencikkkk,anladığı dilden konişimm ben onlaaa:86::86:
gıyzzzzzzzzzzzzzzzzz loxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beri bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk beriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,senin kiminnn köy tavuğuuuuuu,köy yumurtasıııııı bulamıyozzz deyüüüüüü ,çankayalarda oturmuyozzzzzz deyüüüüüüüüüüüüüü sen bizi beğenmiyon muuuuuuu
bizzzzzzzzzzzzzzz kiiiiiiiiiiiiiiiii neee ekmektenn,ne bulgurdan,ne mercimektenn kısmışşş birrr topikizzzzz,biz kiiii sağlıklaaaa zayıflayıpppppppp sportifff görünüşeeeee sahippppppppppppppp,sadece nugininnnnnn seksüüüüüüü görüntüsüüüüününnnn önderliğindeee tam gazzz yolaaa ederüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ne dedim ben yaaaaaaaaaa:86:

zeytinin yağ oranı çok ayrıca yumurta protein karbonhidratla ne alaka ciciş

zeytinin yağ oranı çok,yumurtanın protein oranı çok,ekmeğin karbonhidrat oranı çokk ,onu söylemeye çalısıyorum bende.elmalarla armutları karıştırmayalım,5 zeytin 1 dlm ekmek etmez

spor yaptıkça açılıyorum
şimdi pilates yaptım karın. şimdi arka kol çalışıyorum 3 kilo ağırlık kullanıyorum 3x15 set yapıyorum.
heee kollarda güçlü olsun diye 3 kilo kullanıyorum yoksa 1 kiloda olur yane ama ben güçlü olsun istiyorum
zor olii ama alıştım

abovvvvvvvv iyice baksaydın kız görünmüyecek kadar ufacıkta değilki para.inşallah bi yerden çıkar fambıkk benim anlamadığım eşin niye etrafa saçtı kağıtları kartları :44:

dabüüü tabüüüüü bilmemmiiiiiiii.beni gaza getirdiniz,şu diyetimi bir yapayım cazibede hepinüzü geçeceğummmmmmm

zeytinin yağ oranı çok,yumurtanın protein oranı çok,ekmeğin karbonhidrat oranı çokk ,onu söylemeye çalısıyorum bende.elmalarla armutları karıştırmayalım,5 zeytin 1 dlm ekmek etmez

boşver loxi her beslenme uzmanı farklı bişey diyiii :86:
isteyen istediğine inansın istediğini yapsın biz böyle verdik yağları bunun faydasını gördük bunu uyguluyoruz şimdilik ilerde kilo verdikten sonra zeytincik yeriz tabeee yenmezmi heç :86:

yawww tamam yağ oranı çok diye yemiyozzz,rahatladınmııı
zati 1 dlm ekemk yemişimm,peynirde eydim bide yanında 10 tane zeytin mi yiyim boş boşşşş,ekmeksiztadı olmiyyy,1-2 tane yetiyo işte

herkeslere selamlar....önce ılık ballı,sirkeli,limonlu su,ardından peynir,zeytin,domates ve biber....

abovvvvvvvv iyice baksaydın kız görünmüyecek kadar ufacıkta değilki para.inşallah bi yerden çıkar fambıkk benim anlamadığım eşin niye etrafa saçtı kağıtları kartları :44:

bende yıllardır anlamıyorummm:44:
cebinden çıkardığını bulduğu yere koyuyo,fırının üstü,yatak odası,banyodaki çamaşır makinesiiiii
bende deli oluorum tabi,gerekli gereksizz ne varsa atıyorum çöpeee,sanırım paralarda gittti,valla hiç üzülmedimm,aklı başına gelsinn ben atarım arkadaşş zaten kıızımın birsürü şeyini topluyorum bide onun dağınıklığını toplamak sinirime dokunuyoooooo

arka kolda bitti şimdi duşa girem acıbiberli masaj yağlarımla masaj yapam kayfemi pişirip gelem

hugooo hanı sen bı spor sıtesınden bahsedıyorsun...o sıtenın adı ne cnm ya günluk egzersız prog mı bakıyorum ama bulamadım hıcbıyerde.belkı orada olabılır.

hugooo hanı sen bı spor sıtesınden bahsedıyorsun...o sıtenın adı ne cnm ya günluk egzersız prog mı bakıyorum ama bulamadım hıcbıyerde.belkı orada olabılır.

canım orası ileri seviye sporcular için ağırlıkla yapılabilecek egzersizleri gösteriyo ve spor salonlarında aletli çalışmaları anlatıyo. okuyuncada bilgileri kafan karışabilir vücutçu sitesi yanii. yeni başlayanlar için pek tavsiye etmem kaslarını yırtabilirsin. şimdilik sen leslie yap evde veya taeboo videoları oluyo nette ara var onları yapabilriisin yani tempolu kardiyo yerine geçebilecek şeyler yap evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…