ben de buün regl dolyaısıyla potasyumlu ve biraz tatlı bir kahvaltı yapıciiimmm
1 muz
4yk yoortt
3yk müsliii
boll tarçınn karıştırıp yiyiciiiimmmmmm
annemler geldi kzıı da alıp hastaneye geçtiler,evi topladım,bi tek üstümü değişicem,geç kalıcam çeneye daldım,hadi ben kaçayım:79:
fambıkkkkk kız şu looxiye anlatsana bi sen anlarsın loxinin dilindenbizim ekmeğe yüklenmediğimizi fazla yemediğimizi sağlıklı yiyecekler yediğimizi zayıf ve cazibeli olduğumuzu sırf form korumak için burda olduğumuzu anlat kızzzz fambıkkkkkkk
zeytinin yağ oranı çok ayrıca yumurta protein karbonhidratla ne alaka ciciş
nugiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben senle dalga geçe geçe senin gibi oldummmmmmmmherşeyi unutuyorummmmmm yawww.
hafta sonuuu eşimin etrafa saçtığı kağıtları ,kartlarıı,fişleri,paraları topliyim didimmmm,bütünn kağıtları toplamışımm,gerkli olanlar bi köşeye ayırdım gereksizleri çöpe attım,600 tl parada varmış parayı gördüm ama onu ne yaptım bilmiyrummm:86::86::86:
gereksiz bütün kağıtları kartalrı buldum,hepsini düzenli koymuşum ama para yok ortalıktaaa,galiba kağıtlarla birlikte çöpe attımm:86::86::86:
dabüüü tabüüüüü bilmemmiiiiiiii.beni gaza getirdiniz,şu diyetimi bir yapayım cazibede hepinüzü geçeceğummmmmmmfambıkkkkk kız şu looxiye anlatsana bi sen anlarsın loxinin dilindenbizim ekmeğe yüklenmediğimizi fazla yemediğimizi sağlıklı yiyecekler yediğimizi zayıf ve cazibeli olduğumuzu sırf form korumak için burda olduğumuzu anlat kızzzz fambıkkkkkkk
zeytinin yağ oranı çok,yumurtanın protein oranı çok,ekmeğin karbonhidrat oranı çokk ,onu söylemeye çalısıyorum bende.elmalarla armutları karıştırmayalım,5 zeytin 1 dlm ekmek etmez
zeytinin yağ oranı çok,yumurtanın protein oranı çok,ekmeğin karbonhidrat oranı çokk ,onu söylemeye çalısıyorum bende.elmalarla armutları karıştırmayalım,5 zeytin 1 dlm ekmek etmez
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
abovvvvvvvviyice baksaydın kız görünmüyecek kadar ufacıkta değilki para.inşallah bi yerden çıkar fambıkk benim anlamadığım eşin niye etrafa saçtı kağıtları kartları :44:
anlatım hemencikkkk,anladığı dilden konişimm ben onlaaa:86::86:
gıyzzzzzzzzzzzzzzzzz loxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beri bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk beriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,senin kiminnn köy tavuğuuuuuu,köy yumurtasıııııı bulamıyozzz deyüüüüüü ,çankayalarda oturmuyozzzzzz deyüüüüüüüüüüüüüü sen bizi beğenmiyon muuuuuuu
bizzzzzzzzzzzzzzz kiiiiiiiiiiiiiiiii neee ekmektenn,ne bulgurdan,ne mercimektenn kısmışşş birrr topikizzzzz,biz kiiii sağlıklaaaa zayıflayıpppppppp sportifff görünüşeeeee sahippppppppppppppp,sadece nugininnnnnn seksüüüüüüü görüntüsüüüüününnnn önderliğindeee tam gazzz yolaaa ederüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ne dedim ben yaaaaaaaaaa:86:
hugooo hanı sen bı spor sıtesınden bahsedıyorsun...o sıtenın adı ne cnm ya günluk egzersız prog mı bakıyorum ama bulamadım hıcbıyerde.belkı orada olabılır.
herkeslere selamlar....önce ılık ballı,sirkeli,limonlu su,ardından peynir,zeytin,domates ve biber....
sağolasın,geçen gün sormuştunya alanyadamısın diye,cevabımı görmedin sanırım,antalya merkezdeyim canım ben..günaydın canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?