60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neruşum günaydın bende öpüyorum guzum seniii

canım birazcık zorla kendini o kadarda az yeme güçsüz düşersin sonra

afiyetcikler olsun neruş

mersi nugicannnnn

canım ben en son eti formunkini aldım içindeki meyveler de işlenemiş doğal halleriyle çok da güzell, fiyat olarak bu tür şeyler evet biraz pahalı ama zaten yoort gibi peynir gibi sık sık tüketeceğimiz şeyler değil yani bi alıyoruz 1 ay yeniyo o yüzden ben kıydım aldımm hergün alınacak bişey olsa o para verilmez tabii ama haftada 1 ya da 2 sabah 3yk yiyoruz zaten ayda hatta 2 ayda bir ancak bitiyo o yüzden alıyorum ben de yine de burda çeşit çok markete gidince bakarım uygun fiyatlısını söylerim sana, istrsen yollarım hattanasılsa hergün kargoda işim oluyo

çok akıllıca bir seçim olmuş yafriiim

heeee akıllıcaaaa çünkümm ben de çok akıllıyımmmm di mi hugooooommmmm

dabüüü tabüüüüü bilmemmiiiiiiii.beni gaza getirdiniz,şu diyetimi bir yapayım cazibede hepinüzü geçeceğummmmmmm

haydiiii loxiiiiii haydiii loxxiiii haydiiiiiiiiii tam zaanı tam zamanııı şimdiiiiii yürüüüü loxiicannn kim tutarrrr

maşallahh canlarımmmm sallıyorumm hemen darısı tümmm dostların başına hepimiz de sağlıkla biran önceee kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannn:92::92::92::92::92::92::92::92:

günayydınn balımmm daaa ne deyiii beni dee tebrükk ettinnnnn:44::44::44: ben kilo vermedim kiiiiii almadımmm sadce yoksaa tencereyüü yaktugumm için müüüüü

günayydınn balımmm daaa ne deyiii beni dee tebrükk ettinnnnn:44::44::44: ben kilo vermedim kiiiiii almadımmm sadce yoksaa tencereyüü yaktugumm için müüüüü

yok onun için akşam geçmiş olsunlarımı iletmiş önerilerimi paylaşmıştım daaaaaecusu tepprik edeceğime seni etmişimmm olsunn allah söylettiiiii dimekkkk ayrıca hamilesin almaman da başarı tabüüüüü

günayyyyyydınnnnnn kızzzlaarrrrrrr.... bugünn öglenee kadarr evv işi yapıpppp sonadaaa caddeleree inmeyi planlıyorumm evdee catlıyciiiimmm...:95::95::95::95::95::95: asagıyadaa inmşkenn kocişinn takımm elbisesininn pantolonunuu kuru temizlemeyee veriiimm.. 2 tanee pili bitmişş saati varr onlara pill taktırayımm.. kendii cep faturamıı ödeyeyimm onu da unuttum telefonumm kesildii rezaletttttt cumartesi içinn yapıcagım yemeklerim malzemesini alayımm ayıklarr hazılrarr pişirilmekk üzeree kaldırırımm daha kolayy olurr:97::97: buldugumm ilk kuaföre giripp palaa olmuss bıyıklarımıı aldırayımm bugünn camlarımıı silsemm yarına cok kolaylık olurr.. cuma evde yokum cünküümm.. aslındaa esimm uzanmaa cagıralım bakkalın esinii dedii.. atom karınca gibi kadın vallaa.. amaa salona perde mii yapalımm eve kosu bandımı alalım diee pazarlık yaparkenn ona 100 liraa vermeyee içim acıdıı.. yavas yavass kendim yaparımm gününn bombasıdaaa kocamıı tartıyaa cıkardımmmmmmm debelendii durduuu cıkmamm bunalıma girerimm falann amaa cıktıı.. 85.9 psikolojikk cöküntüü yasıoo su andaaaaa

sabahh kahvaltımmmm

sonunnndaaaaaa 1 kase tarhanaa corbasıı
2 dilimm ekmekkk (yemessmm ölücem artıkk)

evett gecmişş olsun dileklerinii okuduydummm emmme bidee tebrükk patlatıncaaa sasırdımm yaneeeee ecuss laa nillleeeee bendeee sallayımm o vakittttttt :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

sonunnda ögrendikkkkk.. survivorcılarrrrr tuvaletlerinii direkk ormanaa yapıolarmıssssss... iyii bişii yememişş totişşleriniiiii

günaydın ecrincim desene bugün yoğun olacaksın afiyet olsun canım dikkat et kendine

evett gecmişş olsun dileklerinii okuduydummm emmme bidee tebrükk patlatıncaaa sasırdımm yaneeeee ecuss laa nillleeeee bendeee sallayımm o vakittttttt :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

işte o sana deeeldiii tebrüüğün hattı karışmışşşş sorryyyyy ama seni de bir önceki mesajında belirtmiş olduğun hamaratlıklarrrr ve tarhana çorbası için tebrik edeyim bariiiiiiiii

Son düzenleme:

canım senin boyun kaç ? 52 baya düşük te o sebepten sordum .

temmuz 1 dedımı bızım ev tıka basa dolu olacak mısafırler gelıyorr kızlar..sanırım yazlık bıyerde oturmanın dezavantajı bunlar...evde o kadara dam varken ben nasıl spor yapacam dısarıda cıkamam evdekı mısafırı bırakıp agustosa kadar ev d olu olacak

bugünde göğüs hareketlerine ağırlık verecekmiş ebru...

ahhh ben oğlanın çizgi film kanalları yüzünden bakamıyorum ki 2. televizyon işine de karşıyım. ne olcak böyle halimiz bilmiyorum. tv yi izlemiyor ama kulağıo hep orda kapatınca kanalını kızıyor bana :95:

canımcım doğru söylüyorsun aslında. benim giresun merkeze gitmem lazım istediğim gibi bulabilmem için ve fiyatıda uygun olanı olursa çok güzel olur. bakıciyiz artık. sen yine de beni bilgilendir gülüm..

oyy 1 ay yatılı misafir miiii,hemde sıcaklarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…