sen benim halimi bi görsen,oğluş tepemde sürekli,çok zor şartlarda yapıyorum..ebrunun sitesinden indirip yapabilirsin istersen..ahhh ben oğlanın çizgi film kanalları yüzünden bakamıyorum ki2. televizyon işine de karşıyım. ne olcak böyle halimiz bilmiyorum. tv yi izlemiyor ama kulağıo hep orda kapatınca kanalını kızıyor bana :95:
canımcım doğru söylüyorsun aslında. benim giresun merkeze gitmem lazım istediğim gibi bulabilmem için ve fiyatıda uygun olanı olursa çok güzel olur. bakıciyiz artık. sen yine de beni bilgilendir gülüm..
Günaydııınnn hepinizeeee ve afiyet olsunnnnn
bugün salaklığıma doymıyım dün gece sinirlendim telefonu yere attım tarihi ve saati değişmiş bu yuzden sabah 8 e 20 kala işteydim normalde 9 da iş başı
Müdürümde beni görünce şaşırdı ona da anlattım herşeyi gülüo kendime yapsam tek neyse kardeşimi de erkenden uyandırıp işe yollamış oldum telefonda ah ecus ah dıe mesaj atmıs banatren boş olunca yanındakıne saatı sormus bana mesaj atıo hemen senın saat bı saat ılerı dıe Bende öyle anladım zaten ama iş işten geçmişti minibüse binmiştim bile
Neyse dün dışardaydım kepek ekmeğine yeşillikli domatesli soğanlı etli sandviç yedim ayranla...
Sabahta; 1 kase yarım yağlı sütle nesfit ama nesfite bi baktım şeker var içinde bu son oldu bidaha yemicem:2:
ve bomba hergün tartılan biri olarak (napıyım engel olamıorum ) bu sabah; 59.7 çıktımmm5leri gördüm sonunda ama tickerımı bgnden değiştirmiim diorum hele bi yarında tartılıyım da aynı çıkarsam değiştiririmmmm Ay çoooook mutlu oldummmmmmmmm
sen benim halimi bi görsen,oğluş tepemde sürekli,çok zor şartlarda yapıyorum..ebrunun sitesinden indirip yapabilirsin istersen..
Kızlar dün köfte yapmıştım nasıl olduysa tuzu fazla kaçmış. önceden böyle tuzlu hatalarım olmazdı hiç... 2 seferdir köftemi tuzlu yapıyorum çok üzüldüm çokbu köfteleri dün haliyle yiyemedik eşimde kızdı bana haklı adamcağız bişey diyemedim köfteleri küçük parçalara kesip bir yemek içinde değerlendireyim diyorum ya da syda mı haşlasam ne yapsam karar veremedim. bana bir akıl verin nasıl yapayım ziyan olmasın caaaaaanım köftelerim.
temmuz 1 dedımı bızım ev tıka basa dolu olacak mısafırler gelıyorr kızlar..sanırım yazlık bıyerde oturmanın dezavantajı bunlar...evde o kadara dam varken ben nasıl spor yapacam dısarıda cıkamam evdekı mısafırı bırakıp agustosa kadar ev d olu olacak
sen benim halimi bi görsen,oğluş tepemde sürekli,çok zor şartlarda yapıyorum..ebrunun sitesinden indirip yapabilirsin istersen..
yardımsever oğluşum benim,bazen küçücük ayaklarını kaldıra kaldıra oda yapıyo pilatesi..çok şeker..Yardım ediyo çocuk
temmuz 1 dedımı bızım ev tıka basa dolu olacak mısafırler gelıyorr kızlar..sanırım yazlık bıyerde oturmanın dezavantajı bunlar...evde o kadara dam varken ben nasıl spor yapacam dısarıda cıkamam evdekı mısafırı bırakıp agustosa kadar ev d olu olacak
Kızlar dün köfte yapmıştım nasıl olduysa tuzu fazla kaçmış. önceden böyle tuzlu hatalarım olmazdı hiç... 2 seferdir köftemi tuzlu yapıyorum çok üzüldüm çokbu köfteleri dün haliyle yiyemedik eşimde kızdı bana haklı adamcağız bişey diyemedim köfteleri küçük parçalara kesip bir yemek içinde değerlendireyim diyorum ya da syda mı haşlasam ne yapsam karar veremedim. bana bir akıl verin nasıl yapayım ziyan olmasın caaaaaanım köftelerim.
oyy 1 ay yatılı misafir miiii,hemde sıcaklarda...
loxi gitmiş
hazır o yokken sorayım didim. canan karatayı gördüm tvde ama emin olamadım o kadın kilolu değilmi yawyoksam benim gösler öylemi göriyii :44:
ben hiç indirmedim canım,geçen yılki bölümlerinden eşim indirmişti,daha çok tv8i açıp yapıyorum ben..bi ben ındıremedım su ebruyu nasıl ındırıyosun cnm:44::44::44:
loxi gitmiş
hazır o yokken sorayım didim. canan karatayı gördüm tvde ama emin olamadım o kadın kilolu değilmi yawyoksam benim gösler öylemi göriyii :44:
yokk cnm ufacık tefecık zayıf bır teyzecikk
eksilii köfteyee cevir cnmmmm.. enn iisii bencee.. kaynayıncaa bölee tuzu da giderr
evet canım en güzeli.. sizde ekşili köfte bizde adı sulu köfteyaw neden böyle yapıyorum 2 seferdir anlayamadım. o kadar üzüldüm ki sinirim bozuldu.. hiç yemekleri çorbaları tuzlu yapmam lakin köfteyi 2 seferdir yamulttum... çokda mahcup oldum eşime. neyyse Allah tan sulu köfteyi çok sever kendileri bugün kurtulurum üzüntümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?