60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar dün köfte yapmıştım nasıl olduysa tuzu fazla kaçmış. önceden böyle tuzlu hatalarım olmazdı hiç... 2 seferdir köftemi tuzlu yapıyorum çok üzüldüm çok bu köfteleri dün haliyle yiyemedik eşimde kızdı bana haklı adamcağız bişey diyemedim köfteleri küçük parçalara kesip bir yemek içinde değerlendireyim diyorum ya da syda mı haşlasam ne yapsam karar veremedim. bana bir akıl verin nasıl yapayım ziyan olmasın caaaaaanım köftelerim.

sen benim halimi bi görsen,oğluş tepemde sürekli,çok zor şartlarda yapıyorum..ebrunun sitesinden indirip yapabilirsin istersen..

Tebrikler canıııımm.... :92::92::92::92::92::92: Darısı tüm elliye hasret kalmışların başına yani bize

eksilii köfteyee cevir cnmmmm.. enn iisii bencee.. kaynayıncaa bölee tuzu da giderr

Vallahi Allah sana yardım etsin ben katlanamam o kadar uzun süre misafire kim olursa olsun... ayyy her daim tuvalet banyo batacak mutfak desen öyle... insanın kıçı yer görmez yaw.

sen benim halimi bi görsen,oğluş tepemde sürekli,çok zor şartlarda yapıyorum..ebrunun sitesinden indirip yapabilirsin istersen..

bizde vınn var canım 4 gb video izleyemiyorum hiç. eylülde falan sınırsız alcaz o zaman izlerim ancak.

evet canım aynen valla yazın misafir eksik olmaz bizdede annemle ben alt üst oturuyoruz anneminde bitmez yazın gelenleri akrabalar hep dolar taşar bazen

sulu yemek haline getirmek mantıklııı patates faland a atarsın içine iyice alır köftenin suya çıkan tuzunu

loxi gitmiş
hazır o yokken sorayım didim. canan karatayı gördüm tvde ama emin olamadım o kadın kilolu değilmi yaw yoksam benim gösler öylemi göriyii :44:

eksilii köfteyee cevir cnmmmm.. enn iisii bencee.. kaynayıncaa bölee tuzu da giderr

evet canım en güzeli.. sizde ekşili köfte bizde adı sulu köfte yaw neden böyle yapıyorum 2 seferdir anlayamadım. o kadar üzüldüm ki sinirim bozuldu.. hiç yemekleri çorbaları tuzlu yapmam lakin köfteyi 2 seferdir yamulttum... çokda mahcup oldum eşime. neyyse Allah tan sulu köfteyi çok sever kendileri bugün kurtulurum üzüntümden

Günaydın kızlarr

kahvaltım
1 dilim çavdarlı ekmek
1 haşlanmış yumurta üzerine kekik,nane serptim
1 dilim peynir
1 tk kahvaltılık sos
1 kupa beşibiyerde çay

bugün hugocuğun tavsiye ettiği gibi plates yaptım ebruyla
görmeyeli bir az hızlanmışlar şansıma bugün göğüs hareketleri koymuşlar
hugocuk inş denk gelmiştir de görmüşsündür
plates çemberiyle bikaç hareket yaptılar
devam edeceklermiş göğüs hareketlerine
yarında kalça ve selülit egzersizleri yapcaklarmış
ama ben slim in 6 yapacağım dimi hugolina

ara olarak birazdan yarım yağlı sütle şekersiz türk kahvesi içeceğim

bendee cok sevrim sevmedigimm bi yemektee yok heraldee benimm yaaaa:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…